dEpEchEmIND ...... acele "clone" pe care le vezi tu sus la operatori sunt mai mult ca sigur boti (bnc`uri) iar de clonele tale...hm... orice prost isi poate da seama nu numai op`ii. Da`ti vaND UN pont.... daca ai user facut cu o comanda ti`l poti
pune in loc la ip si nu`si da seama nimeni de faza si nici nu te poate flooda nimeni.
Ingeras..... ce am scris mai sus... fa`ti user si apoi iti dau comanda si nu te mai floodeaza nimeni.
Am avut si eu mai multe bnc`uri da nu aveai shell al ele si imi tot picau. Asa ca m`am dat batuta.
Da mie imi place cel mai mult botii "vorbitori" cum le zic eu. Un prieten foarte bun avea unu numit "pixu" .... atata era de dulce ca il iubeam:))) Avea foarte multe fraze in "memorie" da cel ami mutl ma distrau: "Lasa`ma amu` ca ma uit la filme cu ninjalai" ----asta cand il strigai (avea mai multe da numa asta`mi vine`n cap)
Sau cand faceai semnu ca`l saruti zicea : "Nu te pup amu` ca`s racit" sau "Sa te pup eu pe tine.... Bleax"
Si multe altele.....
Nu am mai intrat de foarte mult timp, iar cand intru ... v`am spus ... vb doar cu cei cunoscuti. Apropo.... stiu un canal tare cu "flooderi"

)) #bag.pula.in.mata.cu.whoisu.tau.cu.tot intram azi vara pe acolo cand aveam si yo bnc ca sa am spate

)