mIRC

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Bamse » Lun Dec 16, 2002 10:40 pm

Oricum in general e naspa mircu.
3 motive : se minte mult, extraordinar de mult , e "hecari" aia stresanti care te flodeaza si o groaza de virusi.
al 4-lea motiv (personal) : ma inerveaza aia care spun "k" (in general fetele :D)

De ce ziceti voi ca e nasol cu "asl"?
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

tot mirc

Mesajde salty » Mar Dec 17, 2002 6:20 am

calitatea. despre ea era vorba.
some do, some don`t, i might..
salty
Junior Member

sa va lamurescu eu

Mesajde MissBugMafia » Joi Dec 19, 2002 5:30 pm

dEpEchEmIND ...... acele "clone" pe care le vezi tu sus la operatori sunt mai mult ca sigur boti (bnc`uri) iar de clonele tale...hm... orice prost isi poate da seama nu numai op`ii. Da`ti vaND UN pont.... daca ai user facut cu o comanda ti`l poti
pune in loc la ip si nu`si da seama nimeni de faza si nici nu te poate flooda nimeni.

Ingeras..... ce am scris mai sus... fa`ti user si apoi iti dau comanda si nu te mai floodeaza nimeni.

Am avut si eu mai multe bnc`uri da nu aveai shell al ele si imi tot picau. Asa ca m`am dat batuta.
Da mie imi place cel mai mult botii "vorbitori" cum le zic eu. Un prieten foarte bun avea unu numit "pixu" .... atata era de dulce ca il iubeam:))) Avea foarte multe fraze in "memorie" da cel ami mutl ma distrau: "Lasa`ma amu` ca ma uit la filme cu ninjalai" ----asta cand il strigai (avea mai multe da numa asta`mi vine`n cap)
Sau cand faceai semnu ca`l saruti zicea : "Nu te pup amu` ca`s racit" sau "Sa te pup eu pe tine.... Bleax"
Si multe altele..... :)
Nu am mai intrat de foarte mult timp, iar cand intru ... v`am spus ... vb doar cu cei cunoscuti. Apropo.... stiu un canal tare cu "flooderi" :))) #bag.pula.in.mata.cu.whoisu.tau.cu.tot intram azi vara pe acolo cand aveam si yo bnc ca sa am spate :P)
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

haidi hau

Mesajde Bamse » Sâm Dec 21, 2002 2:12 am

Initial trimis de Codrutza

Ingeras..... ce am scris mai sus... fa`ti user si apoi iti dau comanda si nu te mai floodeaza nimeni.

lasa sa flodeze pan' se plictisesc...io uneori imi dau seama mai tarziu
Bamse
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Sâm Dec 21, 2002 3:23 am

pe mine ma oftica mircu. ma oftica astia cu cyber sex-ul lor
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Bamse » Sâm Dec 21, 2002 10:02 am

Initial trimis de fammefatale
pe mine ma oftica mircu. ma oftica astia cu cyber sex-ul lor

Adica cum ..adica ce ..adica pentru ca nu "te iubesc" si pe tine ..sau altfel ..de ce stai de vorba cu ei? Poate esti masochista!
Bamse
Junior Member

Mesajde omnem » Mar Dec 24, 2002 5:21 pm

Mircu' are doua dezavantaje dupa parerea mea:
1. Dependentza: dak ai acasa net shi intri odata vei intra shi a doua oara.
2. Cat timp eshti pe mIRC shi prietenii tai sunt cat de cat activi nu te poti "concentra" pe surf.
omnem
Junior Member

il folosesc desi...

Mesajde Sydney » Dum Ian 19, 2003 6:06 pm

...dak prostia ar zbura,ar deveni aeroport international.Stau pe Irc pt ca pe unii nu ii duce capu' pana la YM!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Ian 24, 2003 11:06 pm

Unii se pricep mai bine la mirc decit la ym,eu de ex intru pe mirc doar si doar sa vorbesc cu prietenii mei de acasa,am adresele lor,adik canalele unde intra ei si nu am intilnit pe nimeni sa vorbeasca la mishto sau indecent.Daca stii cu cine sau si unde sa-l folosesti e o buna solutie sa te distrezi,eu cel putin ma distrez si imi place,hmm,cei dret la inceput ma enervau limbajul lor dar acum ii enervez eu pe ei.:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

mIRC

Mesajde nocturna » Mie Feb 12, 2003 2:51 pm

s-a stins si 'mirajul' mIRC-ului...acum aproape doi ani a inceput ca o distractie si a devenit treptat indeletnicire aproape zilnica, timp de mai bine de un an jumate. Dar s-a dus, acum ori YM, ori MSN hotmail (ptr prieteni si cunostiinte) si chatul din cand in cand, si doar Dalnet (#kappa) si tot ptr prieteni si cunostiinte. :) Mie personal chatul mi-a adus si lucruri bune, in fara de nopti pierdute destul de aiurea si bani aruncati si mai aiurea (nu chiar mereu, ca mai faceam si download-uri), cnu pot spune ca mi-a adus nustu' cati prieteni dar am cunoscut persoane interesante, un singur, f bun, prieten mi-a adus chatul si fie doar si ptr acel prieten si a meritat totul. Plus de asta chatul m-a ajutat sa-mi imbunatatesc simtitor 'my typing speed', si asta m-a ajutat f mult mai tarziu :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde monk » Mie Mar 19, 2003 8:56 am

Io unu de cand am cablu intru f f f des pe mIRC , dar trebuie sa recunosc ca UNDERNET suks ....

Dupa un timp te plictisesti ...

Daca vreti liniste dar totusi sa aveti cu cine vorbi intrati si voi pe XNet...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 7:00 pm

N-am intrat pe mIRC niciodata, dar am un dement in camera care mai intra din cand in cand, asa ca stiu despre ce e vorba... Parerea mea e ca mIRC-ul este pentru oameni care n-au nici o treaba cu viata "de afara", de obicei pusti complexati de cosurile lor, care se simt foarte insemnati pe net... Vorbesc despre cei care intra mereu, si sunt dependenti de asa ceva... Si tocmai astia, care bineinteles au @ in fata, iti dau ban doar fiinca au ei chef... De aia, cel mai bun e Yahoo! Messenger zic eu... Ai acolo in lista frumos prietenii, si vb. cu ei fara probleme...
indescifrabil
cubu

Mesajde OLiX » Vin Apr 25, 2003 10:45 pm

intru pe mirc de vreo 6 ani. am multi prieteni acolo. intr-o vreme agatzam gagici .. dar m-am plictisit. e borring si .. dai peste tot felu` de ciudate ;) acuma stau pe mirc doar pt. ca nu am altceva mai bun de facut in timpul orelor de lucru.
OLiX
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma