2. beau ce bere vreau eu, nu ce bere vrei tu, da?

multumesc pentru atentie
Moderator: anjin-san

. Iertare, implor implor implor, te rog te rog te rog... TE ROOOG!
Multumesc. Ce sa mai zic. A fost si sod, dar pt putin. doar asa de salutari. Am vb. cu tot forumu la telefon, cu matrasita-pe care nu o auzeam pt ca era vacarm acolo si ea imi zicea cum ca deja s-a intors de la mare, iar in planul urmator eu sa o intreb cand se intoarce
. A urmat darkshines care a facut 'mishto' de mine si vocea mea la telefon :mad:, eu incercam sa imi pun o pila buna ca sa ma ajute cu ceva si ea nu dadea semne ca ar vrea sa poarte o discutie spunandu-mi sa o pup in posterior :p ... pe jaded am mai incercat sa o apelam, dar se facea ca are telefonul inchis, timp in care cel mai prolific forumist roman o facea in fel si chip
, dar a raspuns la insistentele mele dand-o la intors ca a fost cu fra'su. He he...
) ... umm a fost dragutz. Data viitoare sa speram ca o sa cunosc mai multa lume ... Oricum sunt niste oameni super de treaba ...
Initial trimis de Oribilul Mosh
Alin ma cinstea cu beri , vin si cola ...
Initial trimis de Jaded
baixinho....scuze
Initial trimis de KoRn_bitch
cam atat
Initial trimis de baixinho
Cam atat ca cam atat se poate spune din ce am discutat, ca mai mult nu tre' sa afle si ceilalti.
ce voiam sa spun? deci eu nu mai merg la masa aia, da? bun! ori ne mutam mai langa iesirea dinspre Becsteigi ca sa nu-l mai deranjam pe stimabilul ala de-acolo care n-avea loc de gura mea, ori in alta parte. sau, ma rog, puteti sa stai la aceeasi masa, da io nu mai vin (nici macar bere).
)Initial trimis de Oribilul Mosh
Gabriel , Alexandru si Alin vor fi acolo la 16!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator