ma intorsei de la o intalnire forumista prolifica, cu oribilul prolific mosh, popalin alias alin marian jan, corn bici, prolifica superba oana, decretatul, baixiniu, si bine inteles nu in ultimul rand taticul meu spiritual Aliosha. Cel mai tare user, administrator de pe mapamond.Stiu ca ma va ierta si, sa citeasca pe rockurile straine ca i-am cerut si scuze

. Iertare, implor implor implor, te rog te rog te rog... TE ROOOG!

Multumesc. Ce sa mai zic. A fost si sod, dar pt putin. doar asa de salutari. Am vb. cu tot forumu la telefon, cu matrasita-pe care nu o auzeam pt ca era vacarm acolo si ea imi zicea cum ca deja s-a intors de la mare, iar in planul urmator eu sa o intreb cand se intoarce

. A urmat darkshines care a facut 'mishto' de mine si vocea mea la telefon :mad:, eu incercam sa imi pun o pila buna ca sa ma ajute cu ceva si ea nu dadea semne ca ar vrea sa poarte o discutie spunandu-mi sa o pup in posterior :p ... pe jaded am mai incercat sa o apelam, dar se facea ca are telefonul inchis, timp in care cel mai prolific forumist roman o facea in fel si chip

, dar a raspuns la insistentele mele dand-o la intors ca a fost cu fra'su. He he...
bla bla, ne-am imbatat... eu mai putin ei mai mult, fiind inca lucid sa iau banii de la oana (10x) si sa ma duc la unirea de unde urma sa imi iau taxi. dar ce sa fie acolo... nici urma de taxi... si dupa ce mi-a fost furat din fatza un taxi, pe urmatorul am jurat ca nu-l mai las sa scape. si asa doua fufe suferinde au luat-o la fuga catre taxiul speranta. Si am zis: sa moriti voi daca va suiti in taxi, am sarit ca un pelican fix pe scaunul din fatza (prin geam, da) unde i-am ordonat cu sictir a ma duce acasa.
sorry pt incoerenta si eventualele scapari, dar ma aflu sub influenta unor bauturi acoolice interzise minorilor ;n.