Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2399

Mesajde baixinho© » Mie Iul 23, 2003 5:36 pm

1. da' azi de ce nu poti? tre sa bati maimutica?
2. beau ce bere vreau eu, nu ce bere vrei tu, da? :D

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Mie Iul 23, 2003 10:36 pm

bre forumistilor, vedeta, celebra, adunatoarea de posturi, mediatizata (la ea la bloc) Korn(uletz) si anume bici vine la intalnirea forumista de vineri sau cand dracu o fi! aveti deosebita onoare de a sta la aceeasi masa cu ea!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Joi Iul 24, 2003 10:39 am

poate vin si eu maine, nu sunt sigura pt. k trebuie sa ma duc pana la una, asa k vreau si eu sa stiu daca se face maine sigur intalnirea, k sa stiu dak trebe sa scap de aia sau nu :)

leiter edit: intre cat si cat........la ce ora????
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 25, 2003 11:06 am

forumisti cu drag de intalniri, eu zic sa ne vedem duminica cand vine majoritatea, la orele 18. deci nu va mai duceti azi, doar daca vrei, lojic.
- Toţi in păr!
gabuba

duminica 27 iulie , ora 18:00 , La Ruine

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 2:07 pm

pana acum s-au anuntat urmatorii :

• Alexandru (Aliosha)
  • Gabriel (Oribilul Mosh)
  • Alin (marian jan)
  • Mihai (Decret)
  • Oana (Superba Oana)
  • Crina (Jaded)
  • Gabriel (Gabyzzu)

Asteptam noi inscrieri. Oricum..care vreti veniti La Ruine la orele 18.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Sâm Iul 26, 2003 2:13 pm

Hop si eu ... de data asta se pare ca o sa ajung shi eu la una din minunatele intalniri forumistice ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 2:14 pm

te rog sa iti dau prenumele...sa stim cum te numesti ! maine la 18 sa fii la Ruine. dupa ce ne vei cunoaste ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 2:17 pm

...kOrn_bitch (Raluca) si am mai spus ca vine cu mine...

later edit: vine si bad girl, da nu shtiu daca s-a anuntzat aici. si mi-a zis matrashita ca o sa treaca si ea pe la vreo 19-20 ca pleaca la mare, dupa aia... or something like this. deci avem lume .
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 2:19 pm

bine , copii ! va asteptam !

LATER EDIT : BadGirl nu este in Bucuresti. a plecat azi dimineatza si se intoarce luni parca. despre Matrashita nu stiu.
dar las' ...poate vine Gigi & Catalin. o sa ai cu cine te intretine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Iul 27, 2003 2:45 am

Dap je vine......o sa fiu acolo in jur de 18.30, 19 .....cel tarziu :D
Sa va uitati dupa o piticanie cu par cretz ji cu adidasi albastri :p ....
J'adore
Junior Member

2512

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 9:03 am

il mai tinetii minte pe Petrican? mi-a spus ca o sa ajunga si el, pe la 18.30-18.45. cica vrea, sa o cunoasca pe Jaded! parerea lui.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde J'adore » Dum Iul 27, 2003 9:33 pm

Imi cer scuze k nu am ajuns azi la intalnire....moshule, scuze, aliosha scuze, gabitzu scuze, korn`bich scuze, marian jan scuze, decret scuze, superba oana scuze........sper k imi acceptati scuzele.......dar nu am avut de ales.....
baixinho....scuze :( :( :(
J'adore
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Iul 27, 2003 10:21 pm

Jaded,toata lumea de p`acolo era suparata pe tine si mai ales Moshu,vezi k am auzit ca iti vei lua ban cat de curand pt promisiuni neindeplinite.
Ash fi vrut sa apar si eu dar abia am venit de la mare,sunt nedormita de 2 zile si...nu am putut face fatza oboselii!
Cred k ne vedem sapt viitoare!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 27, 2003 10:27 pm

Gabriel acum a ajuns acasa. Jaded stai linistita. Esti o scumpa. Ai o voce super senzuala. Ne vedem marti , dupa cum am stabilit. Mai vorbim pana atunci.

Astazi a fost deosebit. Mare pierdere pentru cei care nu au venit.
Oribilul Mosh
Junior Member

ohohoh

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 10:29 pm

ma intorsei de la o intalnire forumista prolifica, cu oribilul prolific mosh, popalin alias alin marian jan, corn bici, prolifica superba oana, decretatul, baixiniu, si bine inteles nu in ultimul rand taticul meu spiritual Aliosha. Cel mai tare user, administrator de pe mapamond.Stiu ca ma va ierta si, sa citeasca pe rockurile straine ca i-am cerut si scuze :). Iertare, implor implor implor, te rog te rog te rog... TE ROOOG! :) Multumesc. Ce sa mai zic. A fost si sod, dar pt putin. doar asa de salutari. Am vb. cu tot forumu la telefon, cu matrasita-pe care nu o auzeam pt ca era vacarm acolo si ea imi zicea cum ca deja s-a intors de la mare, iar in planul urmator eu sa o intreb cand se intoarce :D. A urmat darkshines care a facut 'mishto' de mine si vocea mea la telefon :mad:, eu incercam sa imi pun o pila buna ca sa ma ajute cu ceva si ea nu dadea semne ca ar vrea sa poarte o discutie spunandu-mi sa o pup in posterior :p ... pe jaded am mai incercat sa o apelam, dar se facea ca are telefonul inchis, timp in care cel mai prolific forumist roman o facea in fel si chip :D, dar a raspuns la insistentele mele dand-o la intors ca a fost cu fra'su. He he...
bla bla, ne-am imbatat... eu mai putin ei mai mult, fiind inca lucid sa iau banii de la oana (10x) si sa ma duc la unirea de unde urma sa imi iau taxi. dar ce sa fie acolo... nici urma de taxi... si dupa ce mi-a fost furat din fatza un taxi, pe urmatorul am jurat ca nu-l mai las sa scape. si asa doua fufe suferinde au luat-o la fuga catre taxiul speranta. Si am zis: sa moriti voi daca va suiti in taxi, am sarit ca un pelican fix pe scaunul din fatza (prin geam, da) unde i-am ordonat cu sictir a ma duce acasa. :cool:
sorry pt incoerenta si eventualele scapari, dar ma aflu sub influenta unor bauturi acoolice interzise minorilor ;n.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 27, 2003 10:37 pm

da, Gabyzz a uitat sa spuna ca si-a bagat botu in vin si bere....desi nici macar nu are 15 ani. cand marian jan nu era atent...ii mai fura din pahar.
korn_Bitch o fata frumoasa si tacuta....care a vorbit mai mult cu baixo. ce a vorbit cu baixo , nu stiu....dar sunt curios sa aflu.

Oana ma tot apuca de tzatze si de penis...Aliosha arunca cu pietre in mine (dar m-am razbunat pe el...bagandu-i un pumn de pietre in anus) , Alin ma cinstea cu beri , vin si cola ...Decret imi facea rime perverse ...timpul a trecut in mod frumos....mai ales ca am vorbit la telefon cu scumpa de darky , cu Matrashita...si cu Jaded....care are o voce extraordinara.

Abia astept ziua de marti....cand o sa beau beri cu Jaded...aici la noi in cartier. Ser anutza intalnire marfa.....marti dupa-masa. O sa vina si puiusul nostru drag si inca multa alta lume. La Machedonu' se tine.

Aline...cum pula il chema pe Arsintie ? Ti-ai amintit ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Dum Iul 27, 2003 10:39 pm

Ok ok ... am fost si eu pt prima data la una din minunatele intalniri forumistice. Ce sa zic, am facut cunostinta cu Oribilul Mosh, Alin, Decret, Aliosha shi Superba Oana ... ah shi baixiniu (care tocmai s`a intors de la mare :P) ... umm a fost dragutz. Data viitoare sa speram ca o sa cunosc mai multa lume ... Oricum sunt niste oameni super de treaba ...

Mosule eram tacuta ca era prima data cand v`am vazut alea alea ... si in plus eram cam departe de tine ca sa putem sa vorbim ... Cu baixiniu am vorbit de mare .. mai mult il necajeam pe alin (ca el nu a mai fost la mare de cativa ani cica) ... cam atat
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Iul 27, 2003 10:43 pm

Moshule,ti-am zis eu o chestie...cum Jaded n-a venit cum ai facut`o in fel si chip,cum a sunat cum spui ca e o scumpa.Esti incredibil!!
Jaded,vreau si eu sa te cunosc,ce naiba,o sa o strig in gura mare pana ma aude si pe mine cineva.
Pot sa vin si eu martzi?
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 27, 2003 10:47 pm

Jaded si-a cerut scuze , de vreo 5 ori. Asta a sters cu buretele tot....asa ca este scuzata. Plus ca are o voce super senzuala.
Asa..ca lasa-ne , Matrashito !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iul 28, 2003 12:42 am

Sa inteleg ca nu sunt binevenita la intalnirea voastra de martzi?
Oricum nu puteam sa vin ca voi pleca la Tg Jiu pana martzi seara insa...pe Jaded tre` sa o cunosc!!
Matrashita

Mesajde marian jan » Lun Iul 28, 2003 2:05 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Alin ma cinstea cu beri , vin si cola ...

d'aia am avut eu ditamai nota de plata,de-mi venea sa imi tai coaiele?

fuse frumos.mie tot mi se pare ca a durat putin.da' e bine ca vine lume.sa va dau un sfat prietenesc:excesul de alcool provoaca impotenta.:(

aliosha,dormi in continuare, tata?:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gabuba » Lun Iul 28, 2003 2:21 pm

din moment ce nu am inca ban, cred ca doarme nemiscat :D.

sau i s-o fi imbunat inima-i mare?
- Toţi in păr!
gabuba

2533

Mesajde baixinho© » Lun Iul 28, 2003 5:53 pm

Initial trimis de Jaded
baixinho....scuze

poate ai treaba si eu te retin

Initial trimis de KoRn_bitch
cam atat

cam atat ca cam atat se poate spune din ce am discutat, ca mai mult nu tre' sa afle si ceilalti.
ce voiam sa spun? deci eu nu mai merg la masa aia, da? bun! ori ne mutam mai langa iesirea dinspre Becsteigi ca sa nu-l mai deranjam pe stimabilul ala de-acolo care n-avea loc de gura mea, ori in alta parte. sau, ma rog, puteti sa stai la aceeasi masa, da io nu mai vin (nici macar bere).

multumesc pentru atentie
ANTI

baixinho©

Re: 2533

Mesajde KoRn_bitch » Lun Iul 28, 2003 9:18 pm

Initial trimis de baixinho

Cam atat ca cam atat se poate spune din ce am discutat, ca mai mult nu tre' sa afle si ceilalti.

Deci ramane doar intre noi doi da ? :a

ce voiam sa spun? deci eu nu mai merg la masa aia, da? bun! ori ne mutam mai langa iesirea dinspre Becsteigi ca sa nu-l mai deranjam pe stimabilul ala de-acolo care n-avea loc de gura mea, ori in alta parte. sau, ma rog, puteti sa stai la aceeasi masa, da io nu mai vin (nici macar bere).

NU trebuia sa`l bagi in seama, parerea mea ... daca ai plecat din cauza lu` ala rau ai facut ...
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iul 28, 2003 9:24 pm

A fost frumos, chiar daca m-am "luat rau de tot" (™OM)....scuze dak am sarit coarda sau am intins calul (sau invers)...ce mai tzin minte e ca la sfarshit tot alternam intre cola shi vinul lui alin, nici nu-l mai rugam, beam din ele fara jena :)

Ah, shi sa nu uit, data viitoare nu mai vin cu telefonul :))
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Wild Rose » Mar Iul 29, 2003 10:14 am

i`m back :p

azi la ce ora? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 29, 2003 10:18 am

azi la ora 16....sa fii la Machedonu. (unde ai baut tu alea 2 sprite , vineri seara).
vorbeste cu Jasmyna sa vina si ea.
Jaded...daca nici de data asta nu vii....sa nu mai postezi in viatza ta pe fanclub.ro !

Gabriel , Alexandru si Alin vor fi acolo la 16 !

stii sa ajungi , puiussule ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Iul 29, 2003 10:34 am

ma descurc eu cumva.... :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

2536

Mesajde baixinho© » Mar Iul 29, 2003 10:58 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Gabriel , Alexandru si Alin vor fi acolo la 16!

si cam cat stati?
BadGirl, te aduce soferulpersonal? :con:
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 29, 2003 11:11 am

pai vreo 3 ore tot stam.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma