Avortul

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Avortul: pro sau contra?

pro
29
58%
contra
16
32%
nu stiu
5
10%

Voturi totale : 50

Mesajde dinu » Joi Aug 21, 2003 5:57 pm

Initial trimis de JaJa Beens
si acum strang bani pentru al saselea sa nu ma prinda descoperit

Ba, sa treci pe la mine ca-ti dau eu, ca am avut bafta, n-am mai facut al saselea, am sarit direct la al saptelea, si mi-au ramas banii.
dinu
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Vin Aug 22, 2003 11:40 am

animaloo, nu trebuia sa iei mot-a-mot postul. sunt pro avort. exista foarte multe situatii in care chiar se impune. sa-i vad pe cei care sunt impotriva cand o sa aiba un copil cu doua capete, 3 maini sau mai stiu eu ce. problema mai grava decat avortul este lipsa de educatie si interes care duce la avort. pe copilele de 15,16 ani care ies de la chiuretaj le-as bate 3 zile, numai pentru indiferenta cu care se duc. am fost zilele trecute la maternitate la o prietena care nascuse si erau acolo niste adolescente care asteptau sa intre la avort, care dejau erau de-ale casei
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde eyewitness » Vin Aug 22, 2003 11:47 am

Initial trimis de JaJa Beens
pe copilele de 15,16 ani le-as bate 3 zile

ori ie iele masochiste ori iesti tu sadic...:D
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Aug 22, 2003 12:03 pm

acu sunt 100% de acord. si eu in pricipiu sunt de acord, pentru ca accidente se intampla. dar ca sa faci din asta un obicei...no way.
si stii ce mai e aberant. cele care inca apeleaza la metode babesti. anul trecut a murit o cunostinta de-a prietenei mele incercand sa avorteze la o tiganca. doamne fereste, zici ca suntem in sec 13-14.
sadicule :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Cruela » Joi Sep 11, 2003 12:14 pm

Parerea mea sincera este ca avortul este absolut necesar atunci cand copilul a fost conceput dintr-o greseala, atunci cand parintii nu se iubesc si a fost doar o aventura de o noapte. Atunci cand cei doi tin cu adevarat unul la altul nu are sens sa se faca un avort indiferent de varsta celor doi pentru ca ar insemna sa omoare un copil care nu are absolut nici o vina pentru greselile parintilor lui.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Sep 11, 2003 12:20 pm

Initial trimis de Cruela
ar insemna sa omoare un copil care nu are absolut nici o vina pentru greselile parintilor lui.

si ala conceput din greseala are vreo vina?
eyewitness

Mesajde Cruela » Lun Sep 15, 2003 6:02 pm

Chiar daca a fost conceput dintr-o greseala, a fost conceput si nu merita sa fie omorit fara sa ii fie data macar o sansa... Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca mama lui Mihai Eminescu nu i-ar fi dat sansa de a trai si l-ar fi avortat. Daca acelui copil nu ii poate fi acordata acea sansa, sunt de acord ca el sa fie avortat. Si cand spun ca nu ii poate fi acordata nici o sansa ma refer la faptul ca el sa fie abandonat dupa nastere in vreun tomberon sau sa fie lasat incetul cu incetul sa moara...
Cruela
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Sep 15, 2003 10:56 pm

...mda... sau daca mama lu' Terente or Ramaru nu i-ar fi dat sansa de a trai si l-ar fi avortat :con: Ca sa nu mai zic de Bundy :mad:
dinu
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mar Sep 16, 2003 4:51 am

avortul sau crima pt mie e acelas lucru... omori un suflet... pacat... asta se intampla... cum potzi sa faci asa ceva? gandeste-te ca daca avortezi(asta pt fete,logic) in primele luni nu o sa prea potzi dormi... dupa, o sa dormi... da o sa visezi copii... si o sa ai acest lucru pe constiintza..da ce draq... s-a inventat prezervativu`... voi avetzi grija sa nu facetzi asa ceva...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde eyewitness » Mar Sep 16, 2003 8:43 am

cruelo hai ca ai inceput sa bati campii

auzi proasta tatii ia citeste-ti putin afirmatiile
zici tu:
Parerea mea sincera este ca avortul este absolut necesar atunci cand copilul a fost conceput dintr-o greseala

dupa care zici :
Chiar daca a fost conceput dintr-o greseala, a fost conceput si nu merita sa fie omorit fara sa ii fie data macar o sansa

si ce pula mea o bagi in tampeniile tale pe mama lu eminescu?

du-te mai bine la iubita ta si dati-va limbi pana vi se atrofiaza clitorisu si nu ne mai pierde timpu pe-aici cu ineptiile tale.
eyewitness

ptr avortati!

Mesajde alias_free » Mie Sep 24, 2003 6:01 pm

Mai mamici! E sau nu chestia asta de domeniul psihic, dat tre sa va aduceti aminte si urmatoarele:
1. atata timp cat embrionul sau sperma lu` amicu, nu a depasit perioada de 3 luni,(de cand sa ascuns in fundul vostru) atunci din punct de vedere medico-juridic ,avortul nu e considerat o crima!
2.Daca va simtiti voi criminale ........e de domeniul "moral"
3. Ce ar fi sa incepem a condamna pe ginecologi si pe toate mamicile noastre de crima? OOOOOOOOOAAAAAAAAAA
alias_free
Junior Member

concluzie

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 11:48 am

ca sa'mi dau shi io cu parerea, sunt de acord cu avortul, e un rau necesar, bla, bla, bla...
io alta dedumerire am, ca tot s'a vorbit atata de femei inconshtiente, bete, proaste, ahtiate dupa penisuri fara ambalaj, etc... shi zicea unu' ca ar fi o kestie sa umble fetele cu pancarte in care sa explice ele ce vor face daca vor ramane grele din gresheala :D ndeumerirea mea e : daca tot vor sa shtie baietzii ce shi cum, de ce nu se gandesc ei mai bine daca vor sa rishte sau o sarcina? ca ea poa' sa zica multe, shi daca ramane se skimba foaia. daca baiatu' shtie clar ca nu vrea bebe, fie de la prietena, fie de la o curva atunci ishi imbraca maimutza in impermeabil shi gata (or fi shi 1-2% shanse sa se rupa, etc, dar pe astea oricum nu le mai controleaza nimeni). dar nu, ei se lasa la (in)conshtientza fetelor, ca e interesul lor sa nu ramana ... eh, uite ca uneori e interesul lor sa ramana (mai rar ce e drept), sau pur shi simplu e inconshtiente. deci daca itzi place sa te joci cu maimutza in pielea goala atunci accepta shi riscul unei sarcini nedorite. fata va hotarat daca pastreaza sau nu, shi orice ar vrea el sa faca, ea ishi vede de ideeea ei, shi dupa nashtere poa' sa ceara tatalui pensie, ca asha e legal. si poa' sa'i spuna shi in fatza : cin' te'o pus sa mi'o tragi fara impermeabil ? ai riscat, ai cashtigat :D
deci baietzi, daca suntetzi deshteptzi (shi suntetzi care mai de care) atunci nu lasatzi pe altcineva sa ia hotararea in locul vostru. luatzi'o voi (hotararea) shi abia dupa aia luatzi'o (pe femeie :p) la maciuci cu maimutza voastra cea degraba varsatoare de "sange" nevinovat :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Imagini graitoare despre "intreruperea de sarcina"

Mesajde dragosro » Mie Noi 19, 2003 2:38 pm

La urmatoarea adresa veti gasi niste imagini cutremuratoare care arata ce inseamna cu adevarat o "intrerupere de sarcina".

http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/imagini

Imaginile astea arata adevarata fata a avortului, neindulcita si nemascata cu nimic!

Acesta este avortul! Aceasta este acea "intrerupere de sarcina" la care ne gandim, de cele mai multe ori, ca nu reprezinta decat o programare si o vizita la clinica de ginecologie.

Sa ne oprim a-l mai face, ca sa nu ne amagim si mai mult, si sa fie mai rau!

Dragos
dragosro
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 20, 2003 10:17 am

Hmm...esti din ala de umbla cu plancarde gen "Nu avortului" prin fata spitalul mare? Dar aici ai dreptate. S-ar putea sa fie si mai rau...sa fie interzis de lege. Atunci sa vezi poze, dushuri reci, masaje si sirme bagate.

Noroc ca de-al de tine sint putini.

:mad:
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde crys » Vin Noi 21, 2003 12:13 pm

Intr-adevar imaginilea alea sunt naspa... dar ti-ar place mai mult sa vezi din ce in ce mai multi aurolaci pe strada???? Sau sa creasca numarul copiilor parasiti care stau chinuiti prin orfelinate(asta fiind varianta cea mai buna ptr el)??? Blestemandu-si zilele si tot neamul ptentru ca iau dat dreptul la o viata de tot rahatul, drept pe care nici macar nu l-au cerut:confused:
Eu una prefer avortul... daca te protejezi si totusi ramai insarcinata ce poti sa faci? Sa-l pastrezi??? Ca sa ce? Ca sa nu te acuze lumea? Da-o naibii de lume ca in fond e viata ta nu te hranesti si nu esti platit daca cei din jur te admira ptr ca ai avut "curajul" (mai degraba inconstienta) de a aduce un copil pe lume desi nu ai studiile terminate, nu ai un loc de munca si traiesti in continuare pe spinarea parintilor tai!!!!
Acum sa nu intelegeti ca sustin tipele care au 18 ani maxim si vreo 5 vorturi la activ pentru ca ele nu stiau ca s-a inventat prezervativul sau pilula.
Si sincer daca as ramane insarcinata mai mult ca sigur as avorta, probabil ca nu as mai putea dormi linistita noaptea si mai mult ca sigur mi-ar fi sila de mine (sa speram ca nu va fi cazul) dar prefer asta decat sa am un copil la 20 de ani... dupa ce o sa termin studiile si o sa am un servici stabil atunci da as putea sa am un copil.
Asta e parerea mea restul...comentati mama chiar sunt curioasa ce o sa ziceti.
Iubesc deci exist...exist deci sunt iubita :u
crys
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Noi 21, 2003 12:53 pm

Hai ca asta chiar e culmea! Cum sa ramai insarcinata daca te protejezi cum trebuie?
E adevarat ca nimeni nu-si doreste sa vada strazile pline de orfani si aurolaci. Insa atata vreme cat tinerii au macar cateva notiuni despre contraceptie, acest lucru nu se poate intampla. Foarte rare sunt cazurile cand o femeie ramane insarcinata in ciuda faptului ca s-a protejat. As putea spune ca aceasta (ne)sansa este de 1/ 10.000.
Bineinteles ca sunt impotriva avortului. Daca vrei cu tot dinadinsul sa NU ramai insarcinata, atunci faci tot posibilul sa NU ramai, folosind metodele indicate.
Sunt multi(e) care se plang: vai, s-a rupt prezervativul! Daca ar folosi unul de calitate, nu s-ar intampla asta. Cat despre pilulele contraceptive, acestea sunt 100% sigure. Deci, totul depinde de noi in preintampinarea sarcinilor nedorite. Depinde de noi sa nu ajungem la avort.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Hmmm....

Mesajde crys » Vin Noi 21, 2003 1:16 pm

Unde naiba ai gasit tu pilule contraceptive 100% sigure????? Zi-mi si mie cum se cheama ca acusica dau fuga la farmacie sa le iau!!! Din cate stiu eu si cred ca stiu destul de bine ptr ca am intrebat ginecologi in afara de sterilet nu exista nimic garantat 100%..... cat despre prezervativ nici ala nu e sigur 100%.
Daca chiar exista asemenea pilule imi cer scuze pentru "nestiinta" mea si te rog sa-mi spui si mie cum se numesc.
Iubesc deci exist...exist deci sunt iubita :u
crys
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 21, 2003 1:24 pm

Nicholas...potzi unii acest subiect cu cel dedicat avortului.

Pozele alea sunt de propaganda bisericeasca.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cruela » Vin Noi 21, 2003 5:39 pm

Nu exista nici o metoda de contraceptie care sa nu prezinte cel putin un risc. Cat despre avort: sunt si nu sunt de acord. Daca copilului i se poate acorda o sansa sa aiba o viata cat de cat normala (educatie, cel putin un parinte, mancare pe masa si imbracaminte), nu ar trebui dat afara.
Cat despre contraceptie: exista riscuri de a ti se modifica corpul datorita pilulelor contraceptive. Eu una nu am ramas gravida pana acum desi o fac de fiecare data neprotejat si isi da de cele mai multe ori drumul in mine, asa ca... Fiecare cu norocul lui!
Cruela
Junior Member

Mesajde el MaLeFiCo » Lun Noi 24, 2003 12:04 am

Miroase a propaganda in numele celui de Sus.Domnu iluminat, ia du-te matale si pune degetul pe harta si alege ce oras vrei tu din romania si uita-te putzin in jurul tau si sa vezi atunci la ce poate duce,inconstienta si debilitatea umana

Ia spune frate tu cu care esti?Martorii,adventistii etc.

:bleah:
el MaLeFiCo
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex