ca sa'mi dau shi io cu parerea, sunt de acord cu avortul, e un rau necesar, bla, bla, bla...
io alta dedumerire am, ca tot s'a vorbit atata de femei inconshtiente, bete, proaste, ahtiate dupa penisuri fara ambalaj, etc... shi zicea unu' ca ar fi o kestie sa umble fetele cu pancarte in care sa explice ele ce vor face daca vor ramane grele din gresheala

ndeumerirea mea e : daca tot vor sa shtie baietzii ce shi cum, de ce nu se gandesc ei mai bine daca vor sa rishte sau o sarcina? ca ea poa' sa zica multe, shi daca ramane se skimba foaia. daca baiatu' shtie clar ca nu vrea bebe, fie de la prietena, fie de la o curva atunci ishi imbraca maimutza in impermeabil shi gata (or fi shi 1-2% shanse sa se rupa, etc, dar pe astea oricum nu le mai controleaza nimeni). dar nu, ei se lasa la (in)conshtientza fetelor, ca e interesul lor sa nu ramana ... eh, uite ca uneori e interesul lor sa ramana (mai rar ce e drept), sau pur shi simplu e inconshtiente. deci daca itzi place sa te joci cu maimutza in pielea goala atunci accepta shi riscul unei sarcini nedorite. fata va hotarat daca pastreaza sau nu, shi orice ar vrea el sa faca, ea ishi vede de ideeea ei, shi dupa nashtere poa' sa ceara tatalui pensie, ca asha e legal. si poa' sa'i spuna shi in fatza : cin' te'o pus sa mi'o tragi fara impermeabil ? ai riscat, ai cashtigat
deci baietzi, daca suntetzi deshteptzi (shi suntetzi care mai de care) atunci nu lasatzi pe altcineva sa ia hotararea in locul vostru. luatzi'o voi (hotararea) shi abia dupa aia luatzi'o (pe femeie :p) la maciuci cu maimutza voastra cea degraba varsatoare de "sange" nevinovat