Initial trimis de JaJa Beens
si acum strang bani pentru al saselea sa nu ma prinda descoperit
Ba, sa treci pe la mine ca-ti dau eu, ca am avut bafta, n-am mai facut al saselea, am sarit direct la al saptelea, si mi-au ramas banii.
si acum strang bani pentru al saselea sa nu ma prinda descoperit
pe copilele de 15,16 ani le-as bate 3 zile

Initial trimis de Cruela
ar insemna sa omoare un copil care nu are absolut nici o vina pentru greselile parintilor lui.
ndeumerirea mea e : daca tot vor sa shtie baietzii ce shi cum, de ce nu se gandesc ei mai bine daca vor sa rishte sau o sarcina? ca ea poa' sa zica multe, shi daca ramane se skimba foaia. daca baiatu' shtie clar ca nu vrea bebe, fie de la prietena, fie de la o curva atunci ishi imbraca maimutza in impermeabil shi gata (or fi shi 1-2% shanse sa se rupa, etc, dar pe astea oricum nu le mai controleaza nimeni). dar nu, ei se lasa la (in)conshtientza fetelor, ca e interesul lor sa nu ramana ... eh, uite ca uneori e interesul lor sa ramana (mai rar ce e drept), sau pur shi simplu e inconshtiente. deci daca itzi place sa te joci cu maimutza in pielea goala atunci accepta shi riscul unei sarcini nedorite. fata va hotarat daca pastreaza sau nu, shi orice ar vrea el sa faca, ea ishi vede de ideeea ei, shi dupa nashtere poa' sa ceara tatalui pensie, ca asha e legal. si poa' sa'i spuna shi in fatza : cin' te'o pus sa mi'o tragi fara impermeabil ? ai riscat, ai cashtigat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori