Noua piesa Blondy ridicola!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nu stiu cati dintre voi ati vazut noul clip Blondy shi cati ati auzit piesa dar piesa e de-a dreptul ridicola"Iubeste-ma bine!" Ce parere aveti???Clipul e dragut ca shi ele dar pacat de tot daca versurile sunt extrem de proaste!!!!!!!!
- Colyn
ESTE ORIBILA MELODIA
CCCCCINE ASCULTA ACEEA MELODIE ESTE ORI NAIVA ORI UNA CARE NU ESTTE IN PAS CU MODA
- Unregistered
Asa trupa, asa melodie
Initial trimis de Colyn
Nu stiu cati dintre voi ati vazut noul clip Blondy shi cati ati auzit piesa dar piesa e de-a dreptul ridicola"Iubeste-ma bine!" Ce parere aveti???Clipul e dragut ca shi ele dar pacat de tot daca versurile sunt extrem de proaste!!!!!!!!
Au fost votate de nenumarate ori cele mai prost imbracate vedete ;p, voci nu au deloc ;f, aparitie in Playboy jalnica

- Kalisto
Sunt PENIBILE !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de songbird
Nu spun ca toate blondele sunt proaste, dar astea chiar sunt!
De unde stii mancaci-as ca e proaste? Cum (cu ce) le-ai testat?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dar care piesa Blondy nu este ridicola? name one! niste prostituate care se cred de lux dar sunt de duzina si care sub pretextul ca ele "canta" mai scot cate un videoclip doar ptr a-si etala sanii, fundul, picioarele sticla de lampa--Andreea Banica, (ailalta are ce va mai multa decentza sa nu-si mai expuna si cracii pe ecran) si hainele lor de paiatze.
Blondy sunt niste tzoape in adevaratul sens al cuvantului. oare cat timp ne vor mai stresa cu "talentul" lor?!
Blondy sunt niste tzoape in adevaratul sens al cuvantului. oare cat timp ne vor mai stresa cu "talentul" lor?!
- Unregistered
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii