Noua piesa Blondy ridicola!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Colyn » Sâm Noi 16, 2002 10:21 am

Nu stiu cati dintre voi ati vazut noul clip Blondy shi cati ati auzit piesa dar piesa e de-a dreptul ridicola"Iubeste-ma bine!" Ce parere aveti???Clipul e dragut ca shi ele dar pacat de tot daca versurile sunt extrem de proaste!!!!!!!!
Colyn

ESTE ORIBILA MELODIA

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 12:40 pm

CCCCCINE ASCULTA ACEEA MELODIE ESTE ORI NAIVA ORI UNA CARE NU ESTTE IN PAS CU MODA
Unregistered

Mesajde Sabyna*bc » Sâm Noi 16, 2002 7:15 pm

Mie nu-mi plac versurile piesei, dar imi place ritmul .
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde songbird » Sâm Noi 16, 2002 7:22 pm

Mie nu-mi place nimic, ma seaca toate taraturile care cred ca stiu sa cante... si pe deasupra mai au si versuri tampite. Cu muzica pe care o avem nu intram nici in Groenlanda, daramite in Europa. Un lucru mai zic: blonde. Nu spun ca toate blondele sunt proaste, dar astea chiar sunt!
songbird

Mesajde Charisma » Sâm Noi 16, 2002 11:20 pm

grr....cand vom scapa de ele, cu tot cu videoclipurile supercolorate si de prost gust?
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Asa trupa, asa melodie

Mesajde Kalisto » Dum Noi 17, 2002 1:08 am

Initial trimis de Colyn
Nu stiu cati dintre voi ati vazut noul clip Blondy shi cati ati auzit piesa dar piesa e de-a dreptul ridicola"Iubeste-ma bine!" Ce parere aveti???Clipul e dragut ca shi ele dar pacat de tot daca versurile sunt extrem de proaste!!!!!!!!

Au fost votate de nenumarate ori cele mai prost imbracate vedete ;p, voci nu au deloc ;f, aparitie in Playboy jalnica :cow:, dar sunt arogante de mama focului... mai ales Andreea, sau cum o cheama. Mi-e rusine sa spun ca cealalta fufa e din Cluj :mad:
Kalisto

Mesajde Dee Dee » Dum Noi 17, 2002 3:24 am

Sunt PENIBILE !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Noi 17, 2002 9:59 am

Initial trimis de songbird
Nu spun ca toate blondele sunt proaste, dar astea chiar sunt!

De unde stii mancaci-as ca e proaste? Cum (cu ce) le-ai testat?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Unregistered » Lun Noi 18, 2002 2:03 pm

dar care piesa Blondy nu este ridicola? name one! niste prostituate care se cred de lux dar sunt de duzina si care sub pretextul ca ele "canta" mai scot cate un videoclip doar ptr a-si etala sanii, fundul, picioarele sticla de lampa--Andreea Banica, (ailalta are ce va mai multa decentza sa nu-si mai expuna si cracii pe ecran) si hainele lor de paiatze.
Blondy sunt niste tzoape in adevaratul sens al cuvantului. oare cat timp ne vor mai stresa cu "talentul" lor?!
Unregistered

Mesajde supercontra » Joi Noi 21, 2002 11:01 pm

Am vazut mai rele si totusi nimeni nu s-a luat de ele.
supercontra

Mesajde Unregistered » Vin Noi 22, 2002 11:14 am

Initial trimis de supercontra
Am vazut mai rele si totusi nimeni nu s-a luat de ele.

mai rele au fost Andre si cred ca s-a luat multa lume de ele, la vremea lor, macar alea erau mici si proaste (nu ca acum ar fi altfel). Astea's doar proaste in schimb.
Unregistered

Mesajde tre » Sâm Noi 23, 2002 2:44 am

penibile nepenibile eu tot le-as fute...pe-amandoua odata.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 24, 2002 12:32 am

aia andreea sau cum anafura ei o cheama e 'trecuta' rau.cat despre cealalata ,zici ca i muta.....
eu nu ascult si nu ma intereseaza pt ca mi am scos atomicu din memoria tv ului:o
Gavozdita

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii