Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde the radical » Vin Noi 22, 2002 11:11 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai e la filme bune...pentru ca aici scriem filmele bune care ne-au placut. Si mie mi s-a parut un film bun...la categoria comedi usoare si amuzante. Si d'aia l-am pus aici.
Chiar mi-a placut !

am mai vazut de curand Insomnia si Changing lanes, mi-au lacut amandoua, dar nu intr-atat incat sa incep cu lauda :)
a vazut careva after 28 days?
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 23, 2002 11:20 am

Da,l-am vazut eu. Este cu Sandra Bullock. Un film mediocru spre bun caruia i-am acordat 6 stele. Si am fost in ton cu celebrul imdb.com ,care acorda 6.1 stele pentru acest film.

Oricum..mie nu prea imi place de Sandra Bullock. Prea e fitzoasa.Prea e comerciala.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Noi 23, 2002 11:54 pm

Am vazut The Bourne Identity cu Mat Damon(cam nepotrivit pentru acest rol,k prea pare(shi este) pustan.Trebuia un actor mai batran(ceva de genu Mark Whalberg k ala chiar pare mai la 35 de ani cate trebuie sa aiba personaju).In rest filmu destul de bun chiar dak in comparatzie cu cartea(de Robert Ludlum) e cam scurat.A vazut cineva K19?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 24, 2002 12:41 pm

Eu am vazut pe eternul HBO,Boys don't cry . Un film cotat cu 7.7 stele pe imdb,caruia eu ii acord doar 7 stele. :)

Un film destul de dur si mult prea trist. Scena demascarii si cea a violului au fost un pic cam prea dure pentru gustul meu.
Oricum,Hilary Swank isi merita cu prisosintza Oscarul ..cucerit pentru cel mai bun rol feminin.
Filmul e inspirat de realitate,din pacate.

In seara asta ma asteapta la acelasi HBO...Scary Movie. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

pt. Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 24, 2002 9:48 pm

In seara asta ma asteapta la acelasi HBO...Scary Movie. :yD

Na..ca l-am vazut si mi-a placut. A fost amuzant rau la unele faze. Cel mai mult mi-a placut aia care facea misto de reclama la Bud cu Wazzz uppp ?
Si mi-a mai placut cand a venit omu cu masca la negrii acasa si s-au drogat impreuna. Si zicea omu' cu masca : this shit is good ,referindu-se la iarba. :p
Dar n-am inteles de ce toata lumea se basea in film !

Oricum,au fost o gramada de faze funny la care am ras. Filmul a fost mai bun decat porcaria de Scream.

Cred ca o sa-l mai vad o data.

semnat : Ruxandra 2 :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Noi 24, 2002 11:19 pm

Mda, mie mi s-a parut un cacat... bine, nici nu ma asteptam la altceva!
Cat despre "Boys don't cry" - de la asta chiar aveam sperante! Un potential enorm neexploatat aproape deloc, scena violului, care cica e prea dura si insuportabila pt. persoanele mai sensibile e apa de ploaie dupa mine - pai sa vedeti "Elephant Man" sau "Eraserhead" sau alte creatii lynchiene, ca sa nu mai spun de "Portocala Mecanica" si lista poate continua.... In plus e plicticos si filmat aiurea... singurul plus e Hilary Swank.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Mar Noi 26, 2002 8:34 pm

Initial trimis de the radical
a vazut careva after 28 days?

vrei sa spui 28 days later ?
sper ca voi ajunge sa il vad weekendul asta , ca atata mi l-au laudat...si atata mi s-a recomandat sa nu ma duc singura ca e scary....

lista ultimelor ziel :

Harry Potter and the Chamber of Secrets - entertaining
The Field - cu Richard Harris si Sean Bean ( un actor de exceptie )
Let It Be Me - un film romantic , usor digerabil , destul de placut . (remarc coloana sonora chiar placuta , continand printre altele o melodie care imi place foarte mult , "Return to Innocence" -Enigma )
At First Sight - cu Val Kilmer si Mira Sorvino.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde the radical » Mar Noi 26, 2002 8:50 pm

[quote]Initial trimis de Mirela
[B]

vrei sa spui 28 days later ?
sper ca voi ajunge sa il vad weekendul asta , ca atata mi l-au laudat...si atata mi s-a recomandat sa nu ma duc singura ca e scary....

hmm, cred ca aia vreau sa spun lol, chiar de unde domne' after 28 days?! damn, am ametzit-o rau de tot, scuze; oricum, aud numai good reviews despre el.

b3`okpp'ó

asta nu-s eu ;)
the radical
Junior Member

Mesajde belenenses » Mie Noi 27, 2002 9:17 am

Cred ca a mai zis cineva pe-aici de Truman Show, dar n-am avut rabdare sa execut cautarea in toate cele 20 si ceva de pagini. Mie unul filmul asta mi-a ramas in memorie, desi l-am vazut mai demult. Era la un moment dat singurul film in care Jim Carrey nu juca comedie. Ideea unui Reality Show total , de la nastere si pana la deznodamantul final mi s-a parut dementiala si dupa aia ma gandeam daca tot pamantul asta nu e cumva un reality show imens la care se uita altcineva (Dumnezeu, Allah, Buddha ??) .
Am mai vazut tare demult un film usurel dar care mi-a placut de asemenea la nebunie, se cheama "Who Framed Roger Rabbit" , e o mixtura de desen animat si actori reali, in el joaca si diva desenului animat Jessica Rabbit (care are si site oficial !) si in principiu e vorba despre un iepure - mare star la Hollywood - care trece printr-o serie intreaga de peripetii hazoase. Nu l-am gasit absolut nicaieri de cumparat sau de inchiriat, televiziunile nu s-au inghesuit sa-l difuzeze iar de downloadat exista pe edonkey dar e extrem de greu de tras (nu e complet, f.putini useri il au, etc). Daca stiti pe unde as mai putea incerca, va multumesc !
belenenses
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Noi 27, 2002 2:42 pm

Am vazut ieri un film care ma dezamagit rau, avind in vedere ca numele lui John Carpenter era pe coperta: Vampires:Los Muertos

Filmul vrea sa fie un fel de urmare a filmului "Vampires" (John Carpenter), dar nu are nimic de a face cu el. In primul rind, actorul principal nu este altul decit Jon Bon Jovi in persoana!!! Nu am nimic contra lui...dar parerea mea personala este sa se lase de actorie, si sa se bazeze pe muzica. In timpul filmului am inceput sa studiez mai bine carcasa...prea parea ca cacat sa fie facut de Carpenter, si am avut dreptate. Regizorul era altul (Tommy Lee nu mai stiu cum), cu toate ca pe carcasa scria "John Carpenter´s Vampires:Los Muertos".

Filmul pare facut de unul de la facultatea de agricultura, replici fara rost, etc..

Anyway, nu vi-l recomand, dar in caz k sinteti fanii lui Bon I kill vampires for pleasure Jovi si nu aveti ce face, go for it :)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 27, 2002 5:14 pm

belenenses , am vazut si eu filmul ala cu iepurele animat in lumea reala. A fost difuzat pe HBO,desi nu este nou. E facut prin anii 80 daca nu ma insel.
In afara de HBO nu cred ca l-a difuzat nimeni in Romania.

Insa,eu nu l-am vazut pe iepurele ala in nici un desen animat. Prima oara l-a, vazut in filmul asta. La inceput credeam ca e Buggs Bunny. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

signs, 2002

Mesajde angus » Mie Noi 27, 2002 5:17 pm

de curand am vazut "Signs", cu Mel Gibson. mi-a placut foarte tare, e cu extratereshtri shi cu o fetitza tare dragalasha, se cheama Bo. ea mi-a placut cel mai tare din tot filmul. ca-n rest e cam poveste pentru copii, ca de altfel mai toate filmele cu extratereshtri. ori unde am fost io intr-o dispozitzie buna la vizionare. filmul este despre un fermier, Mel Gibson, vaduv cu doi copii mici, fost preot suparat pe Dumnezeu de cand i-a murit sotzia intr-un stupid accident de mashina, tatal unui baietzel cam bolnavior. ei, shi-n campul lui de porumb apar nijte semne ciudate, care se dovedeshte ca sunt de la nijte urati de extratereshtri ostili. samd.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Re: signs, 2002

Mesajde the radical » Joi Noi 28, 2002 1:00 am

Initial trimis de angus
de curand am vazut "Signs", cu Mel Gibson. mi-a placut foarte tare, e cu extratereshtri shi cu o fetitza tare dragalasha, se cheama Bo. ea mi-a placut cel mai tare din tot filmul. ca-n rest e cam poveste pentru copii, ca de altfel mai toate filmele cu extratereshtri. ori unde am fost io intr-o dispozitzie buna la vizionare. filmul este despre un fermier, Mel Gibson, vaduv cu doi copii mici, fost preot suparat pe Dumnezeu de cand i-a murit sotzia intr-un stupid accident de mashina, tatal unui baietzel cam bolnavior. ei, shi-n campul lui de porumb apar nijte semne ciudate, care se dovedeshte ca sunt de la nijte urati de extratereshtri ostili. samd.

da, l-am vazut si eu acum ceva timp, mi-a placut mult pt faptul ca in sfarshit cineva -cel cu ideea filmului, s-a gandit sa spuna clar ca acele semne sunt facute de UFO-s- eu sunt un adept al teoriei cum ca inteligentza extraterestriala exista pe undeva prin univers si-mi place cand vine cineva si zice ca mine :)
im vain, ok.

Am vazut aseara 28 days later, ideea m-a speriat mai mult ca efectele speciale, cool pt bugetul mic cu care se lauda.
the radical
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 29, 2002 4:20 pm

Aseara am vazut un triller psihologic cu Richard Gere si Lora Liney,THE MOTHMAN PROPHECIES, filmul e bazat pe o poveste adevarata undeva in OHAIO, un triller bine realizat si bine jucat de actorul Richard Gere,un film care te face sa nu-ti tragi rasuflarea pina la sfirsit.Merita vizionat cei care nu au facut-o deja.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 29, 2002 5:07 pm

run for the money- un kilmer si slater stersi intr-o povestioara cu hoti si vardisti ce se vrea un thriller captivant dar din pacate ramane doar la stadiul de proiect .si filmuletu curge,curge lin si molcom pana la final si cum cu 2-3 cafteli, 5 impuscaturi si un mafiot rus care e mai suav si gingas decat bunicuta sabela nu se face un thriller precum nici cu o floare nu se face primavara as putea sa consider cele 4,7 stele oferite de imdb un act cu o deosebita doza de indulgenta.

bandits - tot cu hoti ,tot cu politisti ca si anteriorul numa ca de data asta punerea in scena si nonsalanta actorilor magnetizeaza audienta. un willis cum il stim adica numa"muschi" si un thorton hidos ca look da cu un creier de geniu. si cum o actrita ca blanchett are pretentii nimic nu o impiedica sa o puna cu amandoi ..."hotii" . si nu e de acuzat. amandoi completandu-se reciproc in spargeri tot asa blanchett vede in amandoi luati laolalta barbatul perfect. cu un final hilar dar inimaginabil filmul captiveaza. il recomand ...
eyewitness

Mesajde Wild Rose » Sâm Noi 30, 2002 1:46 am

da, si eu am vazut acum o saptamana cred Signs...mi-a placut filmul. Precum a spus si Angus, e un film cu extraterestri si blah blah blah... destul de bun..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde the radical » Sâm Noi 30, 2002 2:38 am

[bandits - tot cu hoti ,tot cu politisti ca si anteriorul numa ca de data asta punerea in scena si nonsalanta actorilor magnetizeaza audienta. un willis cum il stim adica numa"muschi" si un thorton hidos ca look da cu un creier de geniu. si cum o actrita ca blanchett are pretentii nimic nu o impiedica sa o puna cu amandoi ..."hotii" . si nu e de acuzat. amandoi completandu-se reciproc in spargeri tot asa blanchett vede in amandoi luati laolalta barbatul perfect. cu un final hilar dar inimaginabil filmul captiveaza. il recomand ... [/B][/QUOTE]

uite tocmai am vazut si eu aseara Bandits, destul de dragutz, am ras putin, mi-a palcut Blanchett, willis e normal ridicol cu the hairdo-s, ok nu mai ridicol decat billy bob; pe scurt , o comedioara ushoara, placuta.

Ce am am mai vazut si m-a facut sa rad e ceva ce se cheama Joe Dirt, o comedie cu David Spade nu tocmai ortodoxa de care n-am auzit pana ieri.
Presupun ca e unul din filmele astea low profile, low budget care intamplator sunt si bune( de ras).
the radical
Junior Member

Mesajde Anitta » Sâm Noi 30, 2002 10:51 pm

Cu toate ca l-am vazut cu ceva timp in urma , mai precis atunci cand s-a lansat , Original Sins inca mi se pare un film super...mi-ar placea sa-l revad dar n-am de unde sa fac rost de el...nu-l are numeni...:(
Anitta

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 01, 2002 10:18 pm

Ieri am vazut (insfarsit) Triplu X... Nu stiam la ce sa ma astept, dar mi-a placut. Greu de explicat despre ce este, so mai bine fugiti sa-l vedeti si voi! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 01, 2002 10:29 pm

Intodeauna cand vad un film cu Robert De Niro se incheie smecheria. De aceasta data am vazut Men of honor ,unde DeNiro are doar rolul secundar. Un rol principal de exceptie face Cuba Goodin Jr.
Amandoi actorii mai sus amintitzi de mine joaca extraordinar...iar personajele interpretate de ei sunt admirabile.
Intodeauna mi-au placut filmele cu militarie.

cotatia mea pentru acest film : 7 stele
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the radical » Lun Dec 02, 2002 3:48 am

Intodeauna cand vad un film cu Robert De Niro se incheie smecheria. De aceasta data am vazut Men of honor ,unde DeNiro are doar rolul secundar. Un rol principal de exceptie face Cuba Goodin Jr.
Amandoi actorii mai sus amintitzi de mine joaca extraordinar...iar personajele interpretate de ei sunt admirabile.
Intodeauna mi-au placut filmele cu militarie.

cotatia mea pentru acest film : 7 stele

mergi de vede "15 minutes" atunci. O sa-ti placa :)
the radical
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Dec 02, 2002 4:14 am

De aceasta data am vazut Men of honor ,unde DeNiro are doar rolul secundar.

Bunicel filmul. Imi aduc aminte de o replica din el (sper sa nu gresesc), atunci cand dau ei cu banul sa faca nu stiu ce ...

"Flip the motherfucker".

15 minutes... asta e chiar un film care nu prea mi-a placut. Chiar vb cu cineva ca De Niro parca nu prea isi mai alege rolurile cu atentie in ultimul timp.

Tot un film aparut in 2001 cu el este si The Score. Dupa gustul meu mai bun decat precedentul insa salvat mult si de aportul lui Edward Norton.

In curand va aparea Analize that - Back in therapy la care cred ca o sa ma duc facand abstractie de regula conform careia "al doilea" nu e niciodata la fel de reusit ca primul. (too bad my little brother)

:D
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali » Lun Dec 02, 2002 7:09 am

baieti, va stric cheful si va spun ca nici men of honor nici the score, dupa parerea mea, nu sunt filme de talia lui de niro. in primul e deja obosit si are un rol rigid, in al doilea face un rol sters.
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Lun Dec 02, 2002 7:11 am

Cam asta ziceam si eu mai sus:
Chiar vb cu cineva ca De Niro parca nu prea isi mai alege rolurile cu atentie in ultimul timp.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Lun Dec 02, 2002 11:42 pm

in ultimele zile.....
  • Piranha cu Bradford Dillman . No comment.
  • Eddie cu Whoopy Goldberg .O comedie usoara si cat de relaxanta , latfel un film de duzina .
  • Dans Le Pays Du Chien Qui Chante ( in tzara cainelui care canta ) --un film frantuzesc mai altfel....inedit si emotionant , pe alocuri te binedispune , pe alocuri te intristeaza si te afce sa te gandesti ca viatza toata e un joc de imprejurari .
  • Die Another Day--Se vede ca a imbatranit Pierce Brosnan...inedit faptul ca tipa nu e cu nimic mai prejos decat el de data asta . Super efectele speciale...desi pe alocuri parca e mai mult un virtual game decat un film de actiune .
  • Rabit-Proof Fence--un film nu neaparat socant, dar disturbing oricum...Kenneth Brannagh e perfect pentru rolul de birocrat rigid si dedicat...de la care nu lipseste nici traditionala pereche de ochelari de cal si visul oarecum hitleriano-rasist de a " purifica " omenirea.....Cred ca ceea ce impresioneaza cel mai mult la acest film este faptul ca nu are o actiune propriu-zisa , dar indarjirea fetitei din rolul principal de a ajunge acasa , precum si mici detalii gen contrastul birou/desert , noapte/zi etc . te tzin in scaun pana la sfarsit .
    Ah , in plus de asta...e o realitate care nu poate fi contestata , desi foarte putini oameni au stiut ca acest lucru (incercarea de a "purifica" rasa neagra ) a continuat sa aiba loc pana in anii '70 in Australia .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde eyewitness » Joi Dec 05, 2002 4:47 pm

CONTINE SPOILLER ALERT

spy game- r.redford/b.pitt in regia lui tony scott (viasat ticket 2-3/sirius 3)

dupa aproape 24 ore de la vizionare inca ma intreb daca mi-a placut sau nu acest film. de fapt cred ca mi-a placut. despre ce este vorba:

Spoiller
un spion cia (pitt) este incarcerat intr-o inchisoare chineza. executia are loc peste aprox 24 de ore. la sediul cia din langley , mentorul si traineru lui ,in persoana lui redford ,chiar in ziua pensionarii este anuntat de arestarea elevului sau. evenimentul are loc inainte cu o saptamana de vizita presedintelui american in china. sefii cia doresc sacrificiul altfel se impune implicarea casei albe. in opozitie este muir(redford). totul se desfasoara intr-o sala de sedinte la langley unde sacalii cia il chestioneaza pe muir despre elevul sau. de fapt totul este o rememorare a lui muir de la racolarea lui tom(pitt) si pana in prezent. ce vor mai marii de la langley ? sa demonstreze ca tom a actionat pe cont propriu,fara acordul lor si deci a fost un asasin. printr-un "joc de spion" magistral muir reuseste sa actioneze chiar sub nasu sefilor pt a-l salva pe tom de la executie. de fapt actiunea lui muir este total contrara principiului cu care l-a indoctrinat pe tom. si anume odata dincolo nici o sansa de scapare/ajutor.

cu exeptia catorva faze de actiune din ispraviile lui tom ca fieldagent filmul este static ,o sala de sedinte si 1-2 birouri. in schimb ideea filmului si bruionarea trasaturilor celor 2 personaje muir si tom este excelenta si trebuie sa-i dam credit lui tony scott care tace si face. enemy of the state si the fan alte 2 filme regizate, il recomanda.

io zic ca merita vazut.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 06, 2002 3:28 pm

Ieri seara am vazut pe HBO doua filme ce apartin unor scoli cinematografice mai putin cunoscute publicului romanesc.

Primul film s-a numit Eu Tu Eles si este productie braziliana. Ni se descrie viata tumultoasa a unei femei intr-un sat brazilian sarac. Filmul este o tragi-comedie mai mult. A fost o incantare pentru mine sa aud limba portugheza. Sa stitzi ca brazilienii au filme foarte bune. Asta e al 4-lea film brazilian care imi place ,dupa Central do Brazil,Bossa Nova si un film politic caruia i-am uitat numele.
Pe imdb este cotat cu 7.0 stele iar de la mine primeste 7 stele.

Al doilea film a fost Amores Perros , o productie mexicana. Pentru cine nu cunoaste spaniola,perro inseamna caine. Filmul este compus din 3 fragmente...care de fapt sunt 3 povestiri triste. In toate acestea apar cainii. Dar sa nu credetzi ca este vorba despre caini in acest film. Cainii sunt doar un liant. Va recomand acest film cu toata caldura ! Merita cu adevarat. A fost nominalizat la Oscar si a obtinut o gramada de premii internationale si laude.
Pe imdb este cotat cu 8.1 stele (al 176-lea film ca valoare din toate timpurile) iar eu ii acord 8 stele.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Dec 23, 2002 1:35 am

Matrix-nu mai enevoie de comentarii...cred k l-a vazut TOATA LUMEA...in afara de mine care nu il mai vazusem shi nici nu aveam de gand ptr k mi-se parea o porcarie dar din lipsa de altceva m-am uitat la el.Nu e deloc porcarie.Ideea e un pic cam ciudata dar filmu e super bine facut shi are o coloana sonora de-a dreptul superba...
Transporter-am fost sa il vad ptr k era cu Jason Statham,Turkish din Snatch....destul de misto dar cam tras de par
Enemy at the Gates-film de razboi d-ala bun...
In the mood for love-un film din Hong Kong care m-a impresionat...foarte sensibil shi bine regizat.
Balanta-un film destul de controversat,cam prea plin de mizerie dar foarte bine facut shi mai ales bine jucat.Scena cu cheful din casa preotului mi-a adus aminte de Kusturica...se pare k in Europa filmu asta a fost deosebit de apreciat.
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 23, 2002 1:45 am

Si mie mi-a placut Balanta..desi l-am vazut acum vreo 4 ani. Imi pare rau ca nu l-am revazut.
Si mi-am amintit de melodia pe care o canta popa : "Magdaleno,tu ma mintzi..ca albina ..n-are dintzi , n-are dintzi ,n-are masale....ca sa te muste cu ele " . :p
Pacat ca nu se gaseste pe net !

Un film romanesc de 7 stele din 10 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Dec 23, 2002 2:21 am

Moshule...mai era shi aia cu "Magdaleno,fii cuminte k te dau lu Kuntakinte:D" shi faza in care tzipa popa de pe motoreta catre aia din sat...mai tzii tu minte ce le ura popa(Dorel Visan) satenilor?
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film