de the radical » Sâm Noi 30, 2002 2:38 am
[bandits - tot cu hoti ,tot cu politisti ca si anteriorul numa ca de data asta punerea in scena si nonsalanta actorilor magnetizeaza audienta. un willis cum il stim adica numa"muschi" si un thorton hidos ca look da cu un creier de geniu. si cum o actrita ca blanchett are pretentii nimic nu o impiedica sa o puna cu amandoi ..."hotii" . si nu e de acuzat. amandoi completandu-se reciproc in spargeri tot asa blanchett vede in amandoi luati laolalta barbatul perfect. cu un final hilar dar inimaginabil filmul captiveaza. il recomand ... [/B][/QUOTE]
uite tocmai am vazut si eu aseara Bandits, destul de dragutz, am ras putin, mi-a palcut Blanchett, willis e normal ridicol cu the hairdo-s, ok nu mai ridicol decat billy bob; pe scurt , o comedioara ushoara, placuta.
Ce am am mai vazut si m-a facut sa rad e ceva ce se cheama Joe Dirt, o comedie cu David Spade nu tocmai ortodoxa de care n-am auzit pana ieri.
Presupun ca e unul din filmele astea low profile, low budget care intamplator sunt si bune( de ras).
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......