Lucescu in Turcia

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 16, 2002 8:58 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Oricum..daca te pricepi..spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa ! Eu nu stiu pe nimeni de la Betsiktas !

Antonio Carlos (Zago) ex-Roma itzi spune ceva? Sau Oscar Cordoba ex-Boca Juniors?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 16, 2002 10:50 pm

De Cordoba am auzit. E columbian. Da celalalt nu am auzit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 16, 2002 11:30 pm

Initial trimis de Mirela
"Terim presedinte,Hai antrenor.Intoarce-te,Hagi!"

Lol, asta ar fi un fel de cadere din lac in put! Ce m-as distra sa-i retrogradeze Regele!

spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa !

Ar mai fi Pascal Nouma, ex-Lens pe vremea cand Lens lua titlul si ajungea in semifinale in UEFA, Ilhan Mansiz, care s-a remarcat la WC2002, si bineinteles Pancu.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Aragorn » Dum Noi 17, 2002 12:38 am

Dar faza e ca lu Lucescu nu-i trebe vedete sa faca ceva klumea...
PAcat totusi ca vor juca cu Dinamo Kiev in turul urmator....
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 08, 2002 10:29 pm

Galatasaray - Besikitas 0-1

Nu imi vine sa cred cat de bun e Nea Mircea. Cu acest rezultat a dat clasa celor de la Galata,care au renuntat prosteste la el.

Sunt sigur ca anul asta va lua campionatul Besikitas iar Lucescu va demonstra inca o data ca este un mare antrenor.

PS : am schimbat titlul subiectului. Nu prea mergea "Ce parere aveti de Besikitas ? Juma din subiect este despre Galata. De fapt pe noi nu ne intereseaza nici Besikitas ,nici Galata....ci echipa pe care o antreneaza Mircea Lucescu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Dec 08, 2002 10:51 pm

Excelent, Lucescu da din nou clasa. Nu-l vad bine pe Terim... si nici pe Galatasaray, se apropie Hagi :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Ayrton » Mar Feb 04, 2003 3:49 pm

Fenerbahce-Besiktas 0-1, gol Ahmet Dursun, cu Pancu integralist si ratand o mare ocazie; am vazut rezumatul meciului pe Eurosport, si ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost inca o data maiestria cu care Lucescu a gandit jocul, lucru recunoscut la unison de intreaga presa turca.
In clasament, Besiktas are 5 puncte avans fata de Galatasaray.
Inca o data Lucescu a dat o lectie de fotbal, pacat de faptul ca mafiotii din fruntea fotbalului romanesc, sandu si dragomir, nu l-au dorit antrenor la echipa nationala: era singurul capabil sa faca echipa in conditiile actuale!

PS: Imi poate spune cineva cate titluri de campioni au Galata, Fener si Besiktas?
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Apr 21, 2003 8:17 am

Hmm, de la meciul din turul campionatului vad ca nu a mai scris nimeni despre Lucescu... Dar nu-i nimic, el se descurca foarte bine in continuare:
Besiktas-Fenerbahce 2-0, goluri Nouma si Sergen, cu inca vreo 4 mari ocazii ratate de Besiktas, cu un joc slab al lui Pancone, si cu surpriza pe care mi-a facut-o Prima TV sa dea meciul in direct!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Aragorn » Mar Apr 22, 2003 4:54 pm

Din pacate au avut si prima infrangere din acest sezon saptamana trecuta...imi pare rau ca era frumos sa termine sezonul fara sa fii suferit vreo infrangere...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mai 05, 2003 12:18 pm

o experienta interesanta sambata la istanbul unde am asistat "pe viu" la meciul de campionat besiktas vs altay invitat de cativa parteneri locali, fani ai echipei besiktas. ritualul este ca inainte de meci fanii sa se stranga in carciumile din jurul stadionului cu fro 3-4 ore inainte ,toti imbracati in tricourile traditionale echipei, fularase,cipilici si alte acareturi, si sa drinkuiasca raki si bere efes ,discutand aprins despre idolii lor...vorbind cu ei toti aveau cuvinte de lauda la adresa lui pancu dar si a lui lucescu...ideea nu era ca ii iubesc ci ii idolatrizeaza. pe stadion vacarm , echipele la incalzire ,pe gazon, cu lucescu la costum dar fara cravata dand separat unele indicatii jucatorilor. besiktas echipament complet rosu. mari absente la echipa gazda: pancu, ilhan si nouma deci un atac cam...slabut. interesant este faptul ca galeriile sunt intr-un dialog continuu cu replici si cantece gen intrebari si raspunsuri :D nu te puteai intelege cu cel de langa tine (nu era vb de limba ci de auz) o peluza intreaga intreba gen "cine e cel mai tare antrenor?" tribuna 2a raspundea : "lucescu" si asa mai departe. timp de 90 minute + pauza s-a scandat incontinuu. prima repriza cam slabuta din punct de vedere tehnic si fara faze clare. dominare besiktas si aparare supranumerica altay. s-a vazut lipsa omului de gol. repriza a 2a ceva mai activa cu faze mai clare de partea besikasului cu 2-3 ratari incredibile. eliminare discutabila a unui jucator de la altay si imediat la o faza "oarba" de atac un autogol al celor de la altay. s-a dezlantuit vacarmu cu ienicerii si spahii tipand frenetic. a venit si golul 2 si fluierul final. 2-0 pt besiktas care teoretic nu mai poate pierde campionatul. meciul din 25 mai besiktas vs galata fiind decisiv pt titlul de campioana a semilunei. ieri ,duminica si galata a invins cu 2-1 in deplasare la trabzon diferenta de 3 puncte ramanand intacta. m-au impresionat in mod deosebit fanii ,galeria care era de fapt intregul stadion cred ca am fost singurul "tacut" din tot stadionul (oricum n-aveam cum sa strig in turca decat poate "ioc para" :D )
eyewitness

Mesajde Ayrton » Lun Mai 26, 2003 12:36 pm

eye, daca mai stateai 2 saptamani mergeai probabil la Besiktas-Galata, 1-0, sa vezi cum sarbatoresc turcalaii castigarea titlului...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Vin Iun 27, 2003 10:15 am

ayrtoane da ce zici in campionatul urmator de un besiktas-bursaspor pe viu adica lucescu vs hagi cu spahii si ienicerii dezlantuiti?
eyewitness

*

Mesajde Ayrton » Vin Iun 27, 2003 11:43 am

O mai lua Lucescu alt roman la Besiktas? Ca pana acum e fifti-fifti (Pancu succes, Maldarasanu dezamagire).

Si mai e si Samsunspor, cu Multescu, Kirita si poate si alti jucatori.
Va fi foarte urmarita liga turca in Romania... deja TVR si Prima au dat meciuri, iar in sezonul urmator vor fi tot mai multe.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Vin Iun 27, 2003 11:52 am

pai din discutiile avute cu un turc (fan si apropiat clubului besiktas) pe ym acu fro luna era vorba ca lucescu sa aleaga intre bratu si ganea numa ca ulterior i s-a taiat macaroana pt ca se pare ca federatia turca pregateste o lege pt limitarea stranierilor la 5. vom vedea. revin.
eyewitness

Anterior

Înapoi la Fotbal International