Initial trimis de Nicholas_Alex
Nu inca...da poate ma ajuti tu sa ma hotaresc...
Eshti cumva obsedat!!!!??????Nici macar nu mi-ai spus cum arati,greutate,inaltime,etc.Daca ai de gand sa-mi spui,spune-mi la ''Intrebari!!!!"
Moderator: anjin-san
Initial trimis de X-Tina AguileraInitial trimis de Jasmyna
[B]cu fetele de la tatu
Cati oameni ''pe dos'' exista.Pai da,si eu cu Holly Valance sau P!nk.
PS:Misto desenul ala cu ''tu'' pe stanca.(serios)
Am zis intentionat ''tu''...ca sa nu incepeti cu totii sa ziceti ca sunt proasta...
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Heeeiii!!!!Acolo unde era''M'' de la ''Misto''...n-am vrut sa iasa asa...dar...ee.
Initial trimis de baixinho
Dar confirmi caracterizarea facuta de Silviu Brucan la scurt timp dupa decembrie '89: "stupid people". Sunt sigur ca la tine s-a referit atunci, cand a spus ce a spus. Nu m-am documentat in sensul asta, dar cred ca esti prima persoana care in istoria forumului "fanclub" a reusit performanta sa dea "quote" unui post propriu, scris cu ceva mai putin de 3 minute in urma. :bleah:
In sfarsit gasesc si eu un al doilea fan al Annei Lesko...ca primul sunt eu.
...???!!!!aí¬í¬í°í¸í aÏí¬í¤í·aí»Ïaí»í Ïóí£íªíí¸íªí¥í¹íªaí¸í»ií»í´í²aí¨í¬í°í aí¹aí í°í»aí í°í»aí aí»í£í aí£í í£aí í£aí°ií·í°ñí£íí»í í£íaí¸í°Ïiaí°í¤!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma lasi...???!!
Initial trimis de sly
cine a zis ca sunt fan Ana Lesko? am zis ca as petrece doar o noapte cu ea in care sa facem de toate!
Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
Sigur cu Pepe.
I-as subtia gatul cu un furtun si apoi i-as taia cu miscari suave de cutit venele, apoi i-as suge cu lacomie sangele.Iar la urma am sa-i tai organul important, il iau il dau cu lac si-l infig intr-un bat, apoi am sa-l plantez in gradina uneia dintre cele 7 case ale lui Nastase.
Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
se pare ca vrei si tu una, daca doresti asa de mult imnultirea.Cere-i aprobarea d-lui prim-sinistru.
Nu mai poti de dorul suzetei?
Initial trimis de the Zephyr
nici tipul de sub baixinho n-ar fi rau
Initial trimis de pisi
Eu,sincera sa fiu,mi-as petrece o noapte cu......baiatul de la Alpha:>.
Cum a spus cineva:Fiecare cu gusturile lui...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator