Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde X-Tina Aguilera » Sâm Dec 21, 2002 11:33 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Nu inca...da poate ma ajuti tu sa ma hotaresc...

Eshti cumva obsedat!!!!??????Nici macar nu mi-ai spus cum arati,greutate,inaltime,etc.Daca ai de gand sa-mi spui,spune-mi la ''Intrebari!!!!"
X-Tina Aguilera

Mesajde baixinho© » Dum Dec 22, 2002 12:24 pm

Cu Ti-Tina Aguilera. Descriere: am picioarele lungi paní£ la pí£mant, capu-ntre urechi, doo maini si doi ochi. Satiscí£futí£ de rí£spuns?

PS: Zi, cand o punem?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 1:35 pm

Initial trimis de baixinho
Cu Ti-Tina Aguilera. Descriere: am picioarele lungi paní£ la pí£mant, capu-ntre urechi, doo maini si doi ochi. Satiscí£futí£ de rí£spuns?

PS: Zi, cand o punem?

...se pare ca n-ai inteles nimic din ce scrisesem eu la ''Intrebari!!!!''...nici nu trebuia...
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 1:39 pm

[quote]Initial trimis de Jasmyna
[B]cu fetele de la tatu

Cati oameni ''pe dos'' exista.Pai da,si eu cu Holly Valance sau P!nk.
PS:Misto desenul ala cu ''tu'' pe stanca.(serios)
Am zis intentionat ''tu''...ca sa nu incepeti cu totii sa ziceti ca sunt proasta...
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 1:41 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Initial trimis de Jasmyna
[B]cu fetele de la tatu

Cati oameni ''pe dos'' exista.Pai da,si eu cu Holly Valance sau P!nk.
PS:Misto desenul ala cu ''tu'' pe stanca.(serios)
Am zis intentionat ''tu''...ca sa nu incepeti cu totii sa ziceti ca sunt proasta...

Heeeiii!!!!Acolo unde era''M'' de la ''Misto''...n-am vrut sa iasa asa...dar...ee.
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 1:45 pm

Initial trimis de sly
Ana Lesko!

In sfarsit gasesc si eu un al doilea fan al Annei Lesko...ca primul sunt eu.
X-Tina Aguilera

Mesajde baixinho© » Dum Dec 22, 2002 2:57 pm

Heeeiii!!!!Acolo unde era''M'' de la ''Misto''...n-am vrut sa iasa asa...dar...ee.

Dar confirmi caracterizarea facuta de Silviu Brucan la scurt timp dupa decembrie '89: "stupid people". Sunt sigur ca la tine s-a referit atunci, cand a spus ce a spus. Nu m-am documentat in sensul asta, dar cred ca esti prima persoana care in istoria forumului "fanclub" a reusit performanta sa dea "quote" unui post propriu, scris cu ceva mai putin de 3 minute in urma. :bleah:
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 3:02 pm

Initial trimis de baixinho

Dar confirmi caracterizarea facuta de Silviu Brucan la scurt timp dupa decembrie '89: "stupid people". Sunt sigur ca la tine s-a referit atunci, cand a spus ce a spus. Nu m-am documentat in sensul asta, dar cred ca esti prima persoana care in istoria forumului "fanclub" a reusit performanta sa dea "quote" unui post propriu, scris cu ceva mai putin de 3 minute in urma. :bleah:

...???!!!!aí¬í¬í°í¸í aÏí¬í¤í·aí»Ïaí»í Ïóí£íªí­í¸íªí¥í¹íªaí¸í»ií»í´í²aí¨í¬í°í aí¹aí í°í»aí í°í»aí aí»í£í aí£í í£aí í£aí°ií·í°ñí£í­í»í í£í­aí¸í°Ïiaí°í¤!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma lasi...???!!
X-Tina Aguilera

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 11:19 pm

Io mi-ash petreceo cu X-Tina Aguilera ... explcandu-i cum se face un cont de mail .... dar numai o noapte ?:silly:
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde sly » Lun Dec 23, 2002 8:56 am

In sfarsit gasesc si eu un al doilea fan al Annei Lesko...ca primul sunt eu.

cine a zis ca sunt fan Ana Lesko? am zis ca as petrece doar o noapte cu ea in care sa facem de toate!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 9:44 am

...???!!!!aí¬í¬í°í¸í aÏí¬í¤í·aí»Ïaí»í Ïóí£íªí­í¸íªí¥í¹íªaí¸í»ií»í´í²aí¨í¬í°í aí¹aí í°í»aí í°í»aí aí»í£í aí£í í£aí í£aí°ií·í°ñí£í­í»í í£í­aí¸í°Ïiaí°í¤!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma lasi...???!!

1. Blondo!
2. Crezi ca este indicat sa te las? Crezi ca-mi consum aiurea "materia prima"? Daca da, tense-li amarnic!
3. Cand o punem?

Initial trimis de sly
cine a zis ca sunt fan Ana Lesko? am zis ca as petrece doar o noapte cu ea in care sa facem de toate!

sly, ai pretentii exagerate de la o persoana care a ajuns sa dea "quote" la propriul mesaj, scris in urma cu 2 minute! Trebuie sa-i faci o schita ca nu esti fanul Anei Lesko, deoarece sunt convins ca nu a inteles absolut nimic din postul tau!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 1:53 pm

tense-li, adica te-nseli, dar nu asta era ideea de baza a postului precedent!
ANTI

baixinho©

Mesajde X-Tina » Lun Dec 23, 2002 1:59 pm

Initial trimis de xkran
Io mi-ash petreceo cu X-Tina Aguilera ... explcandu-i cum se face un cont de mail .... dar numai o noapte ?:silly:

..................continui mult cu, ...contul de mail?!
X-Tina

Mesajde SharKana » Joi Dec 26, 2002 6:15 pm

din strainatate cu enrique iglesias(amor latino) sau riciard gere
din romania nu prea ai cu cine .....poate vierme
SharKana
Junior Member

Mesajde Remy » Joi Dec 26, 2002 6:42 pm

Sunt atatea vedete acum ca nu mai stii la care sa te uiti mai intai.
Totusi pe locul I cred ca se afla Britney Spears
El condor pasa!
Remy
Junior Member

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Joi Dec 26, 2002 8:51 pm

Sigur cu Pepe.
I-as subtia gatul cu un furtun si apoi i-as taia cu miscari suave de cutit venele, apoi i-as suge cu lacomie sangele.Iar la urma am sa-i tai organul important, il iau il dau cu lac si-l infig intr-un bat, apoi am sa-l plantez in gradina uneia dintre cele 7 case ale lui Nastase.
Lutza-Utza-Fuckerutza

Mesajde Titina » Joi Dec 26, 2002 10:32 pm

Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
Sigur cu Pepe.
I-as subtia gatul cu un furtun si apoi i-as taia cu miscari suave de cutit venele, apoi i-as suge cu lacomie sangele.Iar la urma am sa-i tai organul important, il iau il dau cu lac si-l infig intr-un bat, apoi am sa-l plantez in gradina uneia dintre cele 7 case ale lui Nastase.

Chiar foarte interesant Lutzo!...shi te pomeneshti ca daca-l plantezi fara bat,se va shi inmulti,nu?(da trebuie sa mai shi uzi
''planta'' aia,cateodata)
Iti dau un sfat:
Shi io aveam mai demult imaginatie mai bogata decat tine.Spuneam lucruri,la care...altora le venea greatza...iti spun:las-o mai moale!!!Te crezi interesanta...eshti ridicola!
(da poate'i doar parerea mea,cine shtie)
Titina
Junior Member

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Vin Dec 27, 2002 9:26 pm

se pare ca vrei si tu una, daca doresti asa de mult imnultirea.Cere-i aprobarea d-lui prim-sinistru.
Nu mai poti de dorul suzetei?
Lutza-Utza-Fuckerutza

Mesajde Lady_luck » Vin Dec 27, 2002 11:51 pm

Cred ca as da orice pt a sta de vb o noapte intreaga cu Cristi Minculescu. E genul de om care stie intodeauna ce sa spuna....
Lady_luck

Mesajde the Zephyr » Sâm Dec 28, 2002 2:50 am

cu Ian Thorpe....pare simpatic. si nici tipul de sub baixinho n-ar fi rau
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 4:43 am

Eu m-as fute cu Monica Barladeanu de la noi shi din strainatate Cu Hale Barry sau cu Angelina Jolie
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Dec 28, 2002 6:08 pm

Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
se pare ca vrei si tu una, daca doresti asa de mult imnultirea.Cere-i aprobarea d-lui prim-sinistru.
Nu mai poti de dorul suzetei?

Tu acolo nu vb. de ****,ci de batul in vf. caruia statea(cica).
Deci n-ai facut bine acordul:''vrei si tu una'',trebuia sa zici''vrei si tu unul''...ca batul e neutru,daca shtiai...
Titina
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Sâm Dec 28, 2002 6:31 pm

hahaha. Lutzo si X-tino calmati-va fetelor... ca sunteti off -topik. :lol:
nu stiu cu cine mi-as petrece o noapte ... nu prea am de unde alege. poate justin timberlake sau JC Chasez din ex-N'SYNC
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 28, 2002 9:05 pm

Cu Razvan fodor sau cu Mihai de la Akcent sunt curioasa sa vad daca au puli bune !Stiu ca au dar nu stiu cat de mari sunt shi cum arata
Unregistered

Mesajde baixinho© » Dum Dec 29, 2002 1:14 pm

Initial trimis de the Zephyr
nici tipul de sub baixinho n-ar fi rau

Il cheama ROMARIO si este fotbalist brazilian. Daca vrei mai mute detalii despre el - da-mi un pm.
ANTI

baixinho©

Mesajde close2u » Dum Dec 29, 2002 7:18 pm

de domnul grizonat de la prima tv ce ziceti?adica de dl. iantu..ar merge o data..sau de mai multe ori..nah ca nici eu nu mai stiu.
close2u

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 29, 2002 10:19 pm

CU ANIMALUTZELE X sau cu Adi Mutu :a :D
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte?

Mesajde pisi » Lun Dec 30, 2002 6:56 pm

Eu,sincera sa fiu,mi-as petrece o noapte cu......baiatul de la Alpha:>.
Cum a spus cineva:Fiecare cu gusturile lui...
pisi
Junior Member

Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte?

Mesajde MELANIA » Mar Dec 31, 2002 2:40 am

Initial trimis de pisi
Eu,sincera sa fiu,mi-as petrece o noapte cu......baiatul de la Alpha:>.
Cum a spus cineva:Fiecare cu gusturile lui...

dar tu cati ani ai?pt ca ala e cam copil (nu te supara) si daca ai cam varsta lui nu cred ca te-ai putea gandi la petrecut nopti,doar sa jucati carti sau sa stati de vb ca altceava.... :confused:
MELANIA
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mie Ian 01, 2003 1:40 am

Eu mi-as petrece o noapte chiar si mai multe,poate si toata viata alaturi de Serban de la Animalx.Iar din strainatate cu Rycky Martin.
alisa
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma