Tot eu sunt (PhaseR)
Adica tu iti compui si melodiile? Daca da... si spui ca pana acum n-ai avut succes incearca cu o formatie sau ia de la cineva o melodie... Poate melodiile compuse de tine nu sunt tocmai ceea ce cauta ei...
Spun asta pentru ca la fel am patzit si eu cu o melodie... am facut o melodie, aveam o formatie beton pe spate (ce mai misto) dar era ceva ce ai fi ascultat doar singur in camera, linistit si pentru a te relaxa. In nici un caz un posibil hit de discoteca... Si mai multi prieteni ne-au spus lucrul asta.
Dar eu cred ca problema nu este sa inregistrezi un album daca ai toate piesele facute... Problema este ca daca esti talentat (adica ai voce mai buna de 100 de ori decat Andre

) atunci trebuie sa gasesti pe cineva sa te asculte si sa-ti compuna o melodie buna. Cu alte cuvinte sa te lanseze!
Eu nu inteleg ce este in capul producatorilor cand promoveaza cateodata niste antitalente. In tara exista atata lume talentata care in primul an (sau doi) ar lucra pentru procente mici din tot ce iese, si atunci studiolul sau producatorul ar avea de castigat (MULT).
Chiar daca pretentiile (dupa un an sau doi ani de zile) cresc producatorii vor continua sa castige si mai bine daca cel promovat este talentat (SI DACA IN CONTINUARE PROMOVARE ESTE PE MASURA).
AM DREPTATE SAU NU AM ?
OK! MAI VB! PA PA