Cum e frate cu promovarea de artisti? Stie cineva?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cum e frate cu promovarea de artisti? Stie cineva?

Mesajde Unregistered » Lun Ian 06, 2003 10:07 am

OK! Faza este ca ma intereseaza si pe mine un lucru. Cum ajungi sa fii promovat de o casa de discuri si ce inseamna concret promovarea asta?

Dati-mi voie sa detaliez un pic! Sa zicem ca eu sunt o persoana care locuieste undeva in X si m-a harazit Dumnezeu cu o voce nemaipomenita. Evident ca vreau sa-mi folosesc darul dar cum ajung efectiv sa cant in spectacole, alea alea, ... ce mai sa fiu mare vedeta :).

Acum sa spunem ca m-am chinuit si am facut si o inregistrare a unei melodii proprii si ce fac cum fac ca un mare mahar in industria muzicala sa-mi auda compozitia?

OK! sper ca ati intzeles!

P.S. As dori ca sa raspunda numai cei care stiu sigur ceva!
Unregistered

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 06, 2003 6:06 pm

Pai uite cum zic eu sa faci.Cel mai bine ar fi sa il rogi frumos pe FlorinHI-Q sa iti asculte ei melodia pentru ca se acupa de promovare ,adica cei care vor sa devina cantareti iar daca nu vrei sa il rogi pe el trebuie sa te duci pe la casele de discuri sa le arati demoul pe care il ai ,adica inregistrarea si daca le place ai noroc ,daca nu ghinionul tau.Sau pentru mai multe detalii intra pe http://www.muzicabuna.ro acolo gasesti tot ce iti trebuie.
Sper ca ti-am fost de foloscu ceva.
Ciao.
alisa
Junior Member

Promovare

Mesajde ballooba » Lun Ian 06, 2003 11:09 pm

Cred ca toate casele de discuri se ocupa de promovare, daca le ies bani din vanzare! Asa ca trimite demo-ul tau la orice casa de discuri si... succes:-)

Chiar vrei sa devi "vedeta"? sau doar "cantaret"?:-)

Vezi ca astia de la MOF Records se ocupa cu tinerele talente, ai grija sa nu ajungi print top.... lol! sunt buni...
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

---

Mesajde Unregistered » Lun Ian 13, 2003 2:48 pm

Ma numesc PhaseR ... (eu am dat mesajul, sunt deja inregistrat dar mi-am uitat parola... asa ca lasatio mai moale si incercati sa spuneti lucruri interesante)

Mi-a spus cineva sa vorbesc cu florin de la Hi-Q dar unde il gasesc eu pe omu' asta lume... Tocmai asta este beleaua.
Unregistered

Mesajde Crazy Babe » Lun Ian 13, 2003 3:34 pm

intra pe forumul Hi-Q ca florin posteaza aproape zilnic pe acolo...sau ii poti trimite un mesaj personal pe nickul Florin Hi-Q. raspuns garantat! :)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Florin@hi-q.ro

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Ian 16, 2003 12:34 am

PhaseR: vorbim!
Florin Hi-Q
Junior Member

Muzica

Mesajde Denisse » Joi Ian 16, 2003 6:17 pm

Eu ma cam chinui de vreo 6 ani sa fac muzica,am fost la mai multe case de discuri si productie,dar din pacate m-am ales doar cu nervi si iluzii.
Dar important e ca n-o sa ma dau batuta cu una cu doua.
Ma ajuta cineva (norocul meu e ,ca e femeie)sa ma duc cu un cd si poze la o casa de discuri sapt viitoare.
Sper sa mearga,ca m-am cam saturat de muzica proasta.
Denisse

Mesajde Sonya17 » Joi Ian 16, 2003 11:55 pm

Fii fara grija!Nu esti singura persoana care se chinuie sa faca ceva.Am ajuns la concluzia ca in Romania nu poti sa faci nimic daca nu ai pile,relatii,bani sau daca nu te culci cu unu'si cu altu ca sa ajungi vedeta peste noapte.Cateodata ma gandesc daca nu am pierdut timpul atatia ani si daca n-ar fi mai bine sa o las moarta.
Sonya17
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Ian 17, 2003 8:16 am

Initial trimis de Sonya17
.Am ajuns la concluzia ca in Romania nu poti sa faci nimic daca nu ai pile,relatii,bani sau daca nu te culci cu unu'si cu altu ca sa ajungi vedeta peste noapte.

Ar mai fii o cale. Sa fii foarte buna si sa ai un talent nemaipomenit.
Ceea ce e cam rar in Romania.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde sica » Dum Ian 19, 2003 7:27 pm

dadius, care microfoane sunt cele mai bune pentru rap-live, dupa parerea ta? Cam ce prets cuprinde?
..capu sus
sica
Junior Member

watch out!!!

Mesajde dadius » Lun Ian 20, 2003 8:13 am

Initial trimis de sica
dadius, care microfoane sunt cele mai bune pentru rap-live, dupa parerea ta? Cam ce prets cuprinde?

1. nu mai posta off topic!!!
2. astfel de subiecte se discuta pe Home Recording!!!
3. dai click aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4553
dadius

heh...

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 20, 2003 8:55 am

e greu frate....nai cu cine sa faci treaba. Ori faci un DEMO (material) care sa rupa sa depui timp la negative, sa iti arati talentul, ori mai bine faci in continuare ce faci si acum. In viata reusesc doar cei care merita.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: Muzica (de la PhaseR)

Mesajde Unregistered » Lun Ian 20, 2003 9:33 am

Tot eu sunt (PhaseR)

Adica tu iti compui si melodiile? Daca da... si spui ca pana acum n-ai avut succes incearca cu o formatie sau ia de la cineva o melodie... Poate melodiile compuse de tine nu sunt tocmai ceea ce cauta ei...

Spun asta pentru ca la fel am patzit si eu cu o melodie... am facut o melodie, aveam o formatie beton pe spate (ce mai misto) dar era ceva ce ai fi ascultat doar singur in camera, linistit si pentru a te relaxa. In nici un caz un posibil hit de discoteca... Si mai multi prieteni ne-au spus lucrul asta.

Dar eu cred ca problema nu este sa inregistrezi un album daca ai toate piesele facute... Problema este ca daca esti talentat (adica ai voce mai buna de 100 de ori decat Andre :P ) atunci trebuie sa gasesti pe cineva sa te asculte si sa-ti compuna o melodie buna. Cu alte cuvinte sa te lanseze!

Eu nu inteleg ce este in capul producatorilor cand promoveaza cateodata niste antitalente. In tara exista atata lume talentata care in primul an (sau doi) ar lucra pentru procente mici din tot ce iese, si atunci studiolul sau producatorul ar avea de castigat (MULT).

Chiar daca pretentiile (dupa un an sau doi ani de zile) cresc producatorii vor continua sa castige si mai bine daca cel promovat este talentat (SI DACA IN CONTINUARE PROMOVARE ESTE PE MASURA).

AM DREPTATE SAU NU AM ?

OK! MAI VB! PA PA
Unregistered

Re: Cum e frate cu promovarea de artisti? Stie cineva?

Mesajde RBA » Joi Ian 23, 2003 3:00 pm

Trimiteti-ne demo-uri sau aduceti-le personal la RBA Records. tel.3229090/3229494

Diana

Initial trimis de Unregistered
OK! Faza este ca ma intereseaza si pe mine un lucru. Cum ajungi sa fii promovat de o casa de discuri si ce inseamna concret promovarea asta?

Dati-mi voie sa detaliez un pic! Sa zicem ca eu sunt o persoana care locuieste undeva in X si m-a harazit Dumnezeu cu o voce nemaipomenita. Evident ca vreau sa-mi folosesc darul dar cum ajung efectiv sa cant in spectacole, alea alea, ... ce mai sa fiu mare vedeta :).

Acum sa spunem ca m-am chinuit si am facut si o inregistrare a unei melodii proprii si ce fac cum fac ca un mare mahar in industria muzicala sa-mi auda compozitia?

OK! sper ca ati intzeles!

P.S. As dori ca sa raspunda numai cei care stiu sigur ceva!
RBA

Re: Re: Cum e frate cu promovarea de artisti? Stie cineva?

Mesajde PhaseR » Mar Ian 28, 2003 12:27 pm

RBA este ultima casa de discuri la care m-as duce. Am vazut un contract de la voi si sincer era atat de prost incat nu-si avea rostul tot ce scria in el. Mai degraba pe contract trebuia sa scrie :

Artistul: Sa munceasca ca un sclav
Producatorul: Daca iese malai e tot al nostru

Dar poate ca totusi l-ati schimbat pentru ca am vazut asta acum un an de zile.
Pa, Pa

[quote]Initial trimis de RBA
[B]Trimiteti-ne demo-uri sau aduceti-le personal la RBA Records. tel.3229090/3229494

Diana
PhaseR

Mesajde dadius » Mar Ian 28, 2003 12:40 pm

PhaseR

ai impresia ca la alte case de discuri e altcumva?
dadius

Re: Dadius

Mesajde PhaseR » Mar Ian 28, 2003 1:58 pm

Dadius nu stiu ce sa-ti spun! Normal ar trebui sa fie altfel. Sincer, sper sa fie altfel.

Si cred ca am mai spus lucrul asta dar chestia asta se intampla pentru ca se lucreaza inca la nivel de amatori. Un artist ar trebui sa reprezinte o afacere in care investesti si care vrei sa tzina cel putzin 3 ani (3 ani in care sa aduca profit) - si daca dupa 3 ani constatzi ca inca mai merge atunci este super.

Investitia in artist se calculeaza si se calculeaza si perioada de amortizare a investitziei. Daca banii intarzie sa vina atunci e clar ca pe mine nu ma mai intereseaza artistul respectiv (din punct de vedere al casei de discuri). Este normal lucrul asta. Ceea ce mie nu mi se pare norma este ca artistul nu este un obiect dar este tratat ca atare... este o persoana si de cele mai multe ori ar trebui sa se tzina cont si de artist (pana la urma de ce n-ar fi asa - e un fel de a-ti proteja investitzia).

k! salut
PhaseR
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii