INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde as xxl » Mar Dec 31, 2002 2:45 am

Initial trimis de ROBAKITA
Fetelor nu uitati pentru un barbat ,ca sa-l poti tine numai pentru tine ,trebuie sa fim pline de surprize,schimbari ,sexi si provocatoare,dar asta numai pentru el.

ash adauga faptul ca, niciodata, cel putin pana la casatorie, o fata nu trebuie sa se dezvaluie in totalitate si lase baiatului impresia de totala siguranta. asta duce la plictiseala.
maciuci©
as xxl

bau

Mesajde PreferatA » Mie Ian 01, 2003 5:39 pm

Initial trimis de as xxl

ash adauga faptul ca, niciodata, cel putin pana la casatorie, o fata nu trebuie sa se dezvaluie in totalitate si lase baiatului impresia de totala siguranta. asta duce la plictiseala.

zau ma ? daca ii spun sotzului ka numai pe el il iubesc ca nu mi-ash vedea viatza fara el si tot ceea ce simt inseamna ka asta duce la pliktiseala ? pai atunci la ce bun iubirea? daca nu esti in totalitate sincer si nu ai o relatzie totala .. hmmm
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Ian 01, 2003 10:36 pm

Hmmm... yo sunt "o tzara" cam prea gelos... si stiu ca e cam rau dar deh... ce sa fac? Pot doar sa sper ca in cele din urma ma voi vindeca si eu...
Asadar, cand vine vorba de infidelitate din partea ei (si aici am ajuns la disperatul caz sa consider infidelitate si cand danseaza blues cu un altul) ma supar tare rau. Poate intr-un fel e bine, ca de cele mai multe ori realizez ca e aberant ce zic eu, si astfel de obicei tin in mine, nu las sa se vada... Totusi e nasol, pt ca in mintea mea bolnava :) se coc tot felul de scenarii din ce in ce mai nasole... si asta a dus din pacate de multe ori la despartire... pe care am refretat-o...
Hmmmm... aveti vreun leac pt boala mea?;P
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Leac...

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 01, 2003 11:44 pm

aveti vreun leac pt boala mea?

Exista.....se cheama metoda "ma doare in p@#$ de ea". Femeia ta se freaca cu altul in discoteca? Flirteaza cu altzii in prezentza ta? daca "da" pentru asta nu exista decat un leac, metoda "ma doare in p@#$ de ea" care iti va da o noua viziune asupra relatziei....nu-ti va mai pasa de ea deci la randul tau te vei combina cu altele in prezentza ei. Inca o chestie.....gelozia apare din prea multa iubire asha ca mai slabeste-o cu iubirea ta. Mai da iubirea in surplus si altcuiva.:)
Love2Fly
Junior Member

Re: bau

Mesajde as xxl » Joi Ian 02, 2003 1:56 am

Initial trimis de PreferatA

... ai o relatzie totala .. hmmm

relatiile astea totale le vezi prin telenovele ? sau te-ai uitat de prea multe ori la "pe aripile vantului" ?

Initial trimis de Love2Fly

gelozia apare din prea multa iubire asha ca mai slabeste-o cu iubirea ta. Mai da iubirea in surplus si altcuiva.

da mai genicon , asa e ... ia pune-te tu pe scaun, la masa, cu o bere in fata si apuca-te sa distribui iubirea:
- 24% din iubire o dau lu' mama
- 19,87 % lu' tata (asa, ca nu a vrut sa-mi dea bani de procesor)
- 22 % EI ... sa mai pun, sa mai scot ???
- restu' la neamuri si lu' vecinu' costel

acu, pe bune, daca ti s-a intamplat ce zici cu o singura tipa, creca e normal. daca asa faci cu toate, s-ar putea sa ai ceva probleme in directia instinctului de posesiune. da' nu e grav ...
maciuci©
as xxl

Re: Re: bau

Mesajde PreferatA » Joi Ian 02, 2003 6:22 pm

[quote]Initial trimis de as xxl
[B]

relatiile astea totale le vezi prin telenovele ? sau te-ai uitat de prea multe ori la "pe aripile vantului" ?

vaii cee replika superba mi-ai dat . hahaha .. relatziile astea le traiesk eu .. aia din telenovele s-au luat dupa mine .. dar diferentza e ka eu nu mint sau insel asha kum fac aia prin telenovele .. Eu pur si simplu IUBESC si cer la randul meu Iubire .. iar afirmatzia ta potrivit caruia eu nu ar trebui sa il las pe partener sa stie ka il iubesc numai si numai pe el, din motiv ka s-ar pliktisi e pur si simplu aiurea .,... daca pe tine te=-au pliktisit partenerele sa fii sigur ka nu din kauza ka te iubeau prea mult .. ci pentru ka pur si simplu numai tipe pliktisitoare ai gasit !:D
PreferatA
Junior Member

Te poti cunoaste ? Poti sa cunosti persoana de langa tine? Infidelitatea asta...

Mesajde AnDrEi » Joi Ian 02, 2003 7:18 pm

Stii si u nu poti ajunge niciodata sa cunosti persoana de langa tine si asta pt ca nici pe tine insutzi nu te cunoasti atat cat ar trebui.Daca ne`am cunoaste cu adevarat unii pe altzii, poate ca ar fi mai bine,sau poate NU.. deoarece am trai mereu intr`un vis,mereu libertini si fara sa ne fie frica de ceva,dar parca si sentimentele astea negative te ajuta de multe ori si revii totushi la viatza reala..oricum totul devine un vis care se reduce la nimik cu toate ca noi nu am vrea ....De cate ori ai simtit ca te copleseste durerea?...sau ca fericirea inunda intreaga fiinta a ta? ...ca suferinta cruda nu-ti da voie sa traiesti?...De cate ori ai vrut sa te
stii iubita si sa iubesti?...De cate ori nu simtim nevoia sa ne retragem intr-un colt al nostru, in care sa nu fim deranjati de nimeni si de nimic si sa plangem? Poate nu cu lacrimi, dar durerea care ne macina interiorul, ne determina sa punem capul in maini si sa ramanem asa... Nu ne ajuta parca nimic. Oricat de bune ni s-ar parea lucrurile de care vrem sa ne agatam, nimic nu da rezultate. Avem o imensa capacitate de a simti: suferinta si durere, iubire si bucurie. Implinire. Cineva spunea ca "a fi ranit e un lucru normal". Durerea e inevitabila, pentru ca traim intr-o lume a durerii. Ne apasa o dorinta de a ne simti bine in orice situatie. Adevarul e ca nu de fiecare data ne simtim bine. Indiferent de speranta pe care o avem privind in viitor. Spunem ca traim intr-o lume a confuziei si a durerii, in care omul normal e considerat cel ce se lupta sa supravietuiasca in probleme de sanatate, financiare sau sentimentale. Nu trebuie sa cautam sa inlocuim suferinta cu ceva mai bun, ci sa invatam sa trecem peste ea si s-o transformam intr-un lucru constructiv. E normal sa te doara atunci cand esti lovit. E normal sa te simti bine, atunci cand traiesti momente fericite. Emotia trebuie traita deplin, cu grija insa, de a nu lasa loc trairilor negative. Dar... suferinta e un lucru pozitiv? Da, pentru ca iti poti descoperi domeniile din viata care au nevoie de schimbare si te invata cum sa le schimbi. Apoi, vei putea sa-i ajuti si pe altii. Desi, fiecare ar trebui sa poata face acelasi lucru.Sentimentele ce le traim, pot fi placute sau nu, in functie de evenimentele cauzatoare. La fel, ele pot zidi sau darama cate ceva din fiinta noastra. Nu-i asa, cand te simti obosita si fara chef de nimic, tot ce facem iese anapoda. Dar cand dispunem de energie si putere, parca totul creste cu fiecare ora. De cate ori nu te-ai vazut in imposibilitatea de a intelege motivul pentru care oamenii te trateaza prost? Te vezi amenintat la fiecare pas si cazi in autocompatimire. Ah, sentimentul acesta de autocompatimire, care uneori tinde spre fatalitate, nu aduce decat distrugere. E ca un raspuns interior al intregii tale fapturi. Ai fost dezamagita si
lacrimile vor sa curga, pentru a -ti descarca sufletul. Simti sa te destainuiesti cuiva si daca se poate, cineva de departe, care sa nu-ti poata reprosa mai tarziu, cineva pe care sa nu fii nevoit sa-l privesti in ochi. Se spune ca intelepciunea conduce la emotii pozitive, indiferent de situatia prin care treci, pe cand lipsa ei, nu duce decat la emotii negative, chiar daca situatiile sunt placute. Intelepciunea zideste binele, chiar daca evenimentele prin care treci sunt neplacute. Si in durere si in placere, ar trebui sa invatam cum sa transformam cele mai multe din
sentimente in unele constructive. Nu exista o reteta pentru aceasta, depinde de fiecare om, de cat de matur este el.
Poate fi un proces pentru toata viata, la unii. Dar un lucru e sigur, pe masura ce inveti sa te cunosti, vei descoperi
ungherele intunecoase ale inimii. Acestea sunt adevarate laboratoare in care se produc sentimentele distrugatoare.
Exista asa-numitele emotii problematice, cum ar fi frica sau furia. Deseori vrem sa nu le simtim, ne impunem aceasta. Dar realizam ca negandu-le, problemele vor creste, iar relatiile in care suntem implicati vor deveni superficiale.
Acestea nu trebuie negate, ci stapanite. A le nega, nu face decat sa acumuleze in noi energii negative, care ne macina. Traind liber emotiile, insa, vom invata sa traim in mod corect dragostea, care e o dovada a maturitatii. Vorbind despre
aceasta, e bine de stiut ca, uneori ne e mai usor sa fii amabil si dragut cu cineva, decat sa-l iubesti. Comlimentele, zambetele si alte asemanatoare, nu dovedesc altceva decat ca pot fi daruite usor. Dar cand ajungi sa iubesti pe cineva, e altceva. Ajungi sa respecti persoana respectiva mai mult decat pe tine
insuti. In toate lucrurile. Daca nu exista un raspuns clar pe care sa-l aplici intr-o situatie data, incearca fiind iubitoare. Aceasta este esenta. Foloseste-te de oriceiti e la indemana pentru aceasta. Cauta in interiorul tau si sigur vei gasi, chiar ascunse in vreun colt, modalitati de a`ti arata iubirea fata de celalalt.A fi dependenta, te conduce la o libertate deplina. Acea libertate ce-ti permite sa infrunti lumea si sa fii responsabila. E libertatea de a iubi si curajul de a-ti trai viata in mod transparent. Chiar daca vei fi privat de acea autoprotejare,pe care vrei sa o traiesti.
Aceasta este maturitatea: dragostea pentru cei din jur, trairea si evaluarea sentimentelor intalnite in viata, libertatea totala. Dar nu libertinaj. Simplitate, dar nu acceptare cu usurinta a explicatiilor simple despre viata. Alegerea de a-ti modela personalitatea spre maturitate. E o cale lunga, dar merita sa fie experimentata! la sfarsit, roadele culese vor fi dintre cele mai bune.
Punctul meu de vedere..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde genicon » Vin Ian 03, 2003 12:31 am

Initial trimis de as xxl

da mai [b] genicon
, asa e ... ia pune-te tu pe scaun, la masa, cu o bere in fata si apuca-te sa distribui iubirea:
- 24% din iubire o dau lu' mama
- 19,87 % lu' tata (asa, ca nu a vrut sa-mi dea bani de procesor)
- 22 % EI ... sa mai pun, sa mai scot ???
- restu' la neamuri si lu' vecinu' costel

acu, pe bune, daca ti s-a intamplat ce zici cu o singura tipa, creca e normal. daca asa faci cu toate, s-ar putea sa ai ceva probleme in directia instinctului de posesiune. da' nu e grav ... [/B]

hehehe... eu i-as da lu tata un procent de 30 la suta, ca mi-a luat procesor :). Si imi place: "Ei... sa mai pun, sa mai scot"... hehehe - intra si iese, si uite asa se naste iubirea :)
Mai... faza care e... nu fac chiar cu toate la fel... ci doar cu asta... si da, probabil ca o iubesc... hmmm... si multa lume imi zice ca poate nu e tocmai bine... :) Dar, deh... se mai intampla. :) Oricum, multam ca mi-ai zis ca nu e grav... incepusem sa ma sperii... si nu de alta, mi-era sa nu o sperii si pe ea :sperm:
Am zis

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Re: Re: Re: bau

Mesajde as xxl » Vin Ian 03, 2003 2:28 am

Initial trimis de PreferatA
... aia din telenovele s-au luat dupa mine

lol. no comment!

andrei: fii amabil, poti face un rezumat, sa extragi ideile principale, ceva ?
maciuci©
as xxl

Mesajde KoRn_bitch » Dum Ian 05, 2003 7:23 pm

Mah eu doar imi spun parerea ... shi aia e ca atata timp cat nu exista sex nu exista infidelitate shi ma refer la faptul ca pt mine a insela nu inseamna a te saruta cu cineva sau a flirta cu o persoana de sex opus .... Deci in conceptzia mea sex=inselat altceva nu ... shi de aceea eu dau foarte multa libertate prietenilor mei da vad ca ei nu prea profita de ea ... te pomenesti ca le`o fi bine langa mine :P ... lolz
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Ian 05, 2003 7:28 pm

Initial trimis de Lara0275
Mah eu doar imi spun parerea ... shi aia e ca atata timp cat nu exista sex nu exista infidelitate shi ma refer la faptul ca pt mine a insela nu inseamna a te saruta cu cineva sau a flirta cu o persoana de sex opus

Mai Lara, mama, oare ai si tu nevoie de mai multa libertate? Nu de alta, dar dupa parerea mea, acele mici neinfidalitati de care vorbesti tu... pana la urma tot la infidelitate duc - adica se incepe cu un flirt, apoi un sarut, mangaieri, bla bla... si tot la sex se ajunge. Asa ca, zi-le mersi alora ca nu profita de libertatea pe care o oferi, ca te-ai trezi cu niste profitori expertzi... :sperm:
Am zis

genicon
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Lun Ian 06, 2003 3:50 pm

Initial trimis de genicon

Mai Lara, mama, oare ai si tu nevoie de mai multa libertate? Nu de alta, dar dupa parerea mea, acele mici neinfidalitati de care vorbesti tu... pana la urma tot la infidelitate duc - adica se incepe cu un flirt, apoi un sarut, mangaieri, bla bla... si tot la sex se ajunge. Asa ca, zi-le mersi alora ca nu profita de libertatea pe care o oferi, ca te-ai trezi cu niste profitori expertzi... :sperm:
Am zis

Sincer? Nu cred ca neaparat un sarut duce la sex ... sau un flirt nevinovat ... hmmm ... ma rog ... fiecare cu parerea lui ... shi nu am nevoie de mai multa libertate ... shi stii de ce? pt ca am toata libertatea pe care o vreau ... shi daca cineva nu e dispus sa imi dea libertatea asta cu care sunt eu obisnuita atunci "pa shi pussy" .. i dont need no freakin` obssesed ... vrei frate sa te distrezi atunci distreaza`te ... vrei sa ai pe cineva alturi la bine shi la greu .. atunci casatoreste`te ... lolz ... nici chiar asha ... cam drastica opinie ... aberez shi eu
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde barbarella » Sâm Ian 18, 2003 7:46 am

Initial trimis de Mr Hyde
Cleopatra, tu chiar esti serioasa, sau ne iei la misto? Sa nu crezi ca ( scuzati cacofonia) caut scandal, dar posturile tale pur si simplu ma bulverseaza ( cel mai bun exemplu: [b]O persoana care isi satisface dorintele sexuale prin onanism sau masturbare, are toate sansele sa ajunga la casa de nebuni. - se pare ca majoritatea baietilor sunt nebuni) !
De unde ai tras tu concluzia ca "a insela mental este aproape la fel de grav cu a insela faptic"? Iarasi, nu cred sa existe barbat care sa nu fi visat la alta femeie ( cred ca e valabil si la femei). Mai mult, din punctul meu de vedere infidelitatea barbatilor ( ma refer la cea fizica de data asta) poate fi uneori scuzabila... astept contraargumente rationale, fara bigotisme si ipocrizii. [/B]

E la fel de scuzabila pentru ambele sexe, ce-i drept e ca ti se cam sifoneaza orgoliul atunci cand trebuie sa scuzi. Atunci cand esti pus in situatia neplacuta de a fi cel care scuza, incepi sa-ti pui intrebari de genul: oare cat de importanta a fost chestia asta pentru partener/a, i-a placut, ar fi in stare s-o repete? Cand tu esti cel care inseala e simplu, stii exact ce semnificatie are sau n-are gestul. De fapt ma intreb daca, in multe cazuri, nu ar fi mai indicat sa nici nu-ti informezi jumatatea cu privire la escapada. Nu de alta, dar e posibil sa-si tot puna intrebari si sa sufere mult timp dupa ce tu ai uitat toata povestea. Mai ales daca e o poveste fara semnicatie deosebita pentru tine. Evident ca daca e vorba de o relatie in care te-ai implicat, ar fi o porcarie sa le pastrezi pe ambele. Asta ar fi, dupa parerea mea, adevarata infidelitate. Pentru ca, hai sa fim realisti, in timpul unei relatii de durata apar destule tentatii. Sa le refuzam chiar pe toate?
barbarella
Junior Member

Mesajde Cruela » Sâm Ian 18, 2003 9:11 pm

Depinde foarte mult de cat de intelegator este partenerul si de cat de mult tii tu la el....
Se poate face insa o distinctie: deaca te insala si cu psihicul sau numai cu fizicul... Atata timp cat distanta este foarte mare intre cei doi sau exista anumite piedici (ea de obicei este virgina si nu vrea sa se pripeasca), sexul cu alti parteneri nu ar trebui sa fie o piedica atata timp cat este doar sex
Cruela
Junior Member

Mesajde dirklady » Mar Ian 21, 2003 9:57 pm

Am fost eu cea care l-a inselat.....el a aflat abia dupa un an. M-a iertat. Eu nu stiu cum as reactiona daca m-ar insela. Reactia lui? A vrut sa stie cu cine.........cand......de ce.........pe urma liniste. A devenit arogant, vroia sa ma pedepseasca cu ,comportamentul lui. Si a reusit .
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mie Ian 22, 2003 2:37 pm

Initial trimis de Cruela
Depinde foarte mult de cat de intelegator este partenerul si de cat de mult tii tu la el....
Se poate face insa o distinctie: deaca te insala si cu psihicul sau numai cu fizicul... Atata timp cat distanta este foarte mare intre cei doi sau exista anumite piedici (ea de obicei este virgina si nu vrea sa se pripeasca), sexul cu alti parteneri nu ar trebui sa fie o piedica atata timp cat este doar sex

ufFF? pai daca te iubeste de ce sa te insele ? pai si daca tipa e virgina ce are ? un adevarat barbat care iubeste o femeie virgina poate foarte simplu sa o faca sa nu mai fie virgina .. iar daca ii respekta dorinta de a fi virgina pana la casatorie .. atunci sa astepte .. ca degeaba respekta dorinta ei .. daca o inseala ... atunci ce respekt mai e?
PreferatA
Junior Member

lol

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 23, 2003 2:41 am

iar daca ii respekta dorinta de a fi virgina pana la casatorie .. atunci sa astepte .. ca degeaba respekta dorinta ei .. daca o inseala ... atunci ce respekt mai e?

Lo...si daca pana la casatorie mai sunt 3 ani ce face tipu'? o rupe pe laba "la greu"? ia zi-mi tu ai astepta pe unu' 3 ani de zile ca nu vrea el sa se futa cu tine? i-ai fi fidela? nu cred....asha ca intelegeti-ne si pe noi!:)

In alta ordine de idei...daca as prinde-o pe prietena mea ca m-ar insela i-as sparge fatza!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dirklady » Joi Ian 23, 2003 11:16 am

Daca esti "baietas de cartier" normal sa-i spargi fata prietenei. Dar ai fi de acord cu faza ca daca ai insela-o pe prietene ta ,ea sa-ti sparga coaiele?
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

:)))

Mesajde claudiupst » Joi Ian 23, 2003 2:56 pm

Daca e infidel(a) inseamna ca s-a plictisit de tine!
L-ai prins dai papucii,cu siguranta o sa se mai repete!
Eu stiu pe cineva cu care sta pe bune si si-o trage cu alcineva!
Nu si-o trage cu respectivul sa para tipa cuminte!
Reinprospatati mereu relatia si nu o sa se ajunga la asta!
claudiupst
Junior Member

Anterior

Înapoi la vechi: Totul despre Sex