Si nu as vrea sa facem unthread in care toata lumea injura pe toata lumea, ci fiecare sa isi spuna parearea despre ce inseamna muzica buna pentru el (sunt acceptate si exemple

Initial trimis de SatyR
lloollllll.......muzica buna?pai acum multi or sa zica ca muzica buna e cea care le place lor,mai exact fiecare cu gusturile lor......parerea mea e putzin difereita,la mine cuvantu gusturi nu prea intra in vocabluar cand vine vorba de muzica....eu cred ca aceste gusturi se formeaza.........anyway ,alta era ideea......
Initial trimis de Bortzianu'
"..la artisti/oameni care se preocupa cu adevarat de muzica, care pun suflet in ceea ce fac si pentru care muzica este o adevarata pasiune si nu doar un mod de-as castiga existenta, sau o cale de a deveni cunoscuti..."
CITAT din LADY ..killer ..da da da ...E vorba despre muzica buna in Romania? ..Pai atunci ... subiectul e inchis ...
Draga Lady ... suflet si talent si munca muuulta poti sa tot depui ..daca ..NU TE-AI NASCUT CAND TREBUIA..m arefer la momentul potrivit...
..ma rog ...sunt multe...
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator