Muzica Buna

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Muzica Buna

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 10:48 am

Ia spune-ti-va si voi parerea despre ce intelegeti prin muzica buna.
Si nu as vrea sa facem unthread in care toata lumea injura pe toata lumea, ci fiecare sa isi spuna parearea despre ce inseamna muzica buna pentru el (sunt acceptate si exemple :)))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Muzica Buna

Mesajde Saniuta Violeta » Mar Ian 21, 2003 7:55 pm

[quote]Initial trimis de copiutzu
Ia spune-ti-va si voi parerea despre ce intelegeti prin muzica buna.
Si nu as vrea sa facem unthread in care toata lumea injura pe toata lumea, ci fiecare sa isi spuna parearea despre ce inseamna muzica buna pentru el (sunt acceptate si exemple :)))
[/ QUOTE] Parerea mea este ca muzica buna este muzica cantata de artistii deja consacrati. Adica:Monica Anghel,Aurelian Temisan, Cotabita, Angela Similea..... precum Celine Dion, Bocelli, Enrique Iglesias... Dar ascult deasemenea si muzica care este acum in top( cu toate ca nu prea mai stiu ce e in tara la ora actuala :)))) pt ca nu am mai fost de 1 an jumate) Cum spuneam ascult si Trei Sud Est, Ca$$a Loco, Stigma, etc.
Saniuta Violeta

Mesajde SatyR » Mar Ian 21, 2003 9:27 pm

lloollllll.......muzica buna?pai acum multi or sa zica ca muzica buna e cea care le place lor,mai exact fiecare cu gusturile lor......parerea mea e putzin difereita,la mine cuvantu gusturi nu prea intra in vocabluar cand vine vorba de muzica....eu cred ca aceste gusturi se formeaza.........anyway ,alta era ideea......

.....cred ca exista un standard/un etalon sau cum vreti sa-i ziceti pentru asa zisa muzica buna...adika aici intra muzica aceea care ar trebui sa placa tururor indiferent de asa zisele gusturi.....sunt genuri care trebuiesc intelese,care trebuiesc raportate la ceva pt a le intelege .....cam asta e parerea mea in leg cu subiectul asta......eu personal ascult cam orice,in fara de manele...ascult de la metale si muzica religioasa la ambient si muzica folclorica.....

cateva trupe de suflet ar fi:

dead can dance,a-ha,depeche mode,deine lakaien,sephiroth,empyrium,moonspell,negura bunget,arcana,estampie,das ich,mylene farmer,cranberries,tori amos,etc...
SatyR
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Ian 22, 2003 11:27 am

Initial trimis de SatyR
lloollllll.......muzica buna?pai acum multi or sa zica ca muzica buna e cea care le place lor,mai exact fiecare cu gusturile lor......parerea mea e putzin difereita,la mine cuvantu gusturi nu prea intra in vocabluar cand vine vorba de muzica....eu cred ca aceste gusturi se formeaza.........anyway ,alta era ideea......

Ai dreptate in mare parte.
Dar eu am propus un thread in care fiecare sa isi spuna parearea despre ceea ce considera el ca este muzica buna. Despre ce se intelege prin muzica buna si nu neaparat despre ce asculta el.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

muzica buna

Mesajde nocturna » Mie Ian 22, 2003 1:53 pm

"gusturile nu se discuta dar se cultiva". atunci cand oamenii nu prea se hotarasc ce asculta si ce le place cu adevarat zic automat ca asculta "muzica buna". am observat ca in general ceea ce pentru ei inseamna 'muzica buna' pentru mine inseamna mai nimic. la fel si invers. de aceea mi se pare total aiurea/nepotrivit termenul de 'muzica buna' plus groaznic de relativ. probabil ca doar genul clasic sa fie general acceptat ca muzica buna. restu', dupa preferinte.
pentru mine la categoria 'muzica buna' intra acele formatii/artisti care au facut istorie, si care acum sunt legende: Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors, Uriah Heep, Beatles, Roy Orbison, Joan Baez, Janis Joplin, Joan Jett, Eric Clapton, Bob Dylan, Jimi Hendrix etc. Phoenix, Iris, etc. plus alte formatii/artisti oarecum mai noi: Nightwish, Lake Of tears, Dream Theater, Sentenced, Therion, Savatage, Tiamat, Blackmore's Night, Loreena McKennitt. cand zic muzica buna ma gandesc la instrumente, la instrumentisti adevarati si talentati, la voci deosebite, la artisti/oameni care se preocupa cu adevarat de muzica, care pun suflet in ceea ce fac si pentru care muzica este o adevarata pasiune si nu doar un mod de-as castiga existenta, sau o cale de a deveni cunoscuti.

cam asa vad eu lucrurile dar tot nu-mi suna bine termenul de "muzica buna".
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: muzica buna

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 23, 2003 4:24 pm

"..la artisti/oameni care se preocupa cu adevarat de muzica, care pun suflet in ceea ce fac si pentru care muzica este o adevarata pasiune si nu doar un mod de-as castiga existenta, sau o cale de a deveni cunoscuti..."
CITAT din LADY ..killer ..da da da ...E vorba despre muzica buna in Romania? ..Pai atunci ... subiectul e inchis ...
Draga Lady ... suflet si talent si munca muuulta poti sa tot depui ..daca ..NU TE-AI NASCUT CAND TREBUIA..m arefer la momentul potrivit...
..ma rog ...sunt multe...
Bortzianu'

Re: Re: muzica buna

Mesajde nocturna » Vin Ian 24, 2003 11:30 am

Initial trimis de Bortzianu'
"..la artisti/oameni care se preocupa cu adevarat de muzica, care pun suflet in ceea ce fac si pentru care muzica este o adevarata pasiune si nu doar un mod de-as castiga existenta, sau o cale de a deveni cunoscuti..."
CITAT din LADY ..killer ..da da da ...E vorba despre muzica buna in Romania? ..Pai atunci ... subiectul e inchis ...
Draga Lady ... suflet si talent si munca muuulta poti sa tot depui ..daca ..NU TE-AI NASCUT CAND TREBUIA..m arefer la momentul potrivit...
..ma rog ...sunt multe...

nu era vb despre 'muzica buna' din ROMANIA! era vb despre 'muzica buna' in general. e destul de limpede ca in Romania zilelor noastre nu prea mai exista oameni daruiti cu adevarat muzicii, ma refer la generatia noastra.
cat despre 'momentul potrivit' nu vad ce legatura are cu 'muzica buna'. 'muzica buna' nu cunoaste nici timp, nici spatiu, nu tine de moda, de curent, de 'momentul potrivit'...
inteleg ca tu iti exprimi parerea prin prisma refuzului casei A&A records. dar exista oricand o sansa, doar ca in Romania este mai greu sa promovezi si altceva decat dance si alte chestii asemanatoare. asta-i realitatea. presupun ca ai 3 variante: fie mai incerci si in alte parti si poate norocul iti va surade (este f posibil), fie mai astepti sa mai treaca microbul superficial care persista in muzica romaneasca (desi nu suna prea bine sa astepti) fie va apucati de dance cu influente house/trance (...) dupa care va duceti ori la Music&Music ori la MOF records (ca tot e deschis Florin Hi-Q la demo-uri)..hmm...sumbra perspectiva.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

muzica buna

Mesajde Bortzi » Vin Ian 24, 2003 1:12 pm

EX: (ce voiam sa spun despre "momentul potrivit") uite..acum ..aproape o luna ...am terminat videoclipul celor de la RIFF (regele soselei) ... daca scoteau piesa acum 10 ani...rupeau tot ....acum? ... Pai cam asa vad eu lucrurile(metaforic): trebuie sa reprezinti un val.... sa fii undeva pe creasta... Dupa ce trece valul tau..... gata... Ecoul valului mai ramane un timp. ..Trupele bune de dincolo? ..:) ..cred ca au o reteta sigura de mentinut uragane..
..Pai mi-a trecut cu A&A records... inca mai sunt sperante...Ai dreptate in tot ce-ai spus despre muzica romaneasca ..despre "industria asta"... Ce sa zic? sper sa nu mor... pana cand si tu si altii va veti bucura de ceea ce fac eu..Rugati-va pentru mine..... de fapt :) mergeti mai bine pe http://www.buricul.3x.ro ..merci anticipat.
Bortzi

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii