C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

1496

Mesajde baixinho© » Lun Ian 27, 2003 9:29 am

aloha
cre' ca nij daca ar pune toti ielanii copita de la copita si tot nu aj avea mai mult chef de munci. am un somn in mine d-ala greu. deh, am vrut Super Bowl, acum suport consecintele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

mneatza

Mesajde angus » Lun Ian 27, 2003 10:14 am

buna de dimineatza, muncitori, elani, shefi shi care mai ejti p-acilea.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 27, 2003 10:20 am

eu, shomeru :(
some people deserve to die
vali

Mesajde onk » Lun Ian 27, 2003 12:01 pm

neatza buna pa
am venit ca sa va zic ca n-are ym, deloc, asa ca ramane emailu postal electronic pentru comunicare....

sa nu ziceti ca nu v-am zis

a, si uitesem: ;s ;s ;s ;s ;s ;s
onk

t-4

Mesajde as xxl » Lun Ian 27, 2003 12:59 pm

cum s-ar zice, mneata ...
io vajj (exprimare onomatopeica) incolo, vajj incoace, tarr telefonu', bang usa, tan-tananana winampu, clanc hardu', yada-yada colegii.

da nu-mi pasa ... t-4
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Lun Ian 27, 2003 1:57 pm

naziua la tot boboru, espeshali la ai de au fost sau au ramas fara YM
gaga

Mesajde SOD » Lun Ian 27, 2003 2:24 pm

buna ziua la toata lumea si guten tag(sau cum dracu s-o scrie) lu' danone!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Ian 27, 2003 5:52 pm

bah greu trecu ziua asta fara elani. mie asa dor de iei ... ma tot gandesc io si ma-ntreb s-or intoarce iei ? sau au prins dor de cutreierat lumea? io gata sting pe-aicea ca ce-i prea mult strica...
eyewitness

Mesajde angus » Lun Ian 27, 2003 6:07 pm

bah, greu trecu ziua asta plina oichi da ielani; aiule, maine tzi-i trimit p-ai tai inapoi prioripost, ca az ma innebunira, n-avui timp din cauza lor nici sa bag un oichi pa cm. acu' sa dusera shi ei la toileta, prinsei momentu shi bag la repezeala un post de larevedere, suflu iute in lumanare, ii incui in buda shi fug acasa, pana nu s-or dezmetici...pa, pa!
angus
Junior Member

?

Mesajde VyerG » Mar Ian 28, 2003 8:15 am

oameni ...io nu prea intzeleg ,voi suntetzi totzi colegi de serviciu shi de suferintza?
...pe invers | srevni ep...
VyerG
Junior Member

Re: ?

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 8:50 am

Initial trimis de VyerG
oameni ...io nu prea intzeleg ,voi suntetzi totzi colegi de serviciu shi de suferintza?

nuuuuuuu. noi ne strangem asa cu mic cu mare, ne luam ielan , si dam miji la aia care se baga-n seama pe threadu asta...

cu care ocazie neata la carcotasi
eyewitness

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 9:02 am

neatza....

na si de la mineeee.....neatza, sau miji sau ielani sau pisoi sa whatever, dupe caz......
onk

mneatza

Mesajde angus » Mar Ian 28, 2003 9:23 am

Initial trimis de VyerG

io ba da. ei nu. in loc sa vorbim ca oamenii, ne trimitem mailuri. acum intzelegi?!
angus
Junior Member

1497

Mesajde baixinho© » Mar Ian 28, 2003 9:31 am

Initial trimis de VyerG

da' ce te baji, ej mecanic?

neatza la stapanii elanilor! io mie mi-e mai bine azi si, culmea, am si elani. ma tenteaza ideea ca de maine sa-m cumpar nejte reni, sau mai bine iaci, ca ma gandesc ca s-or fi saturat ielanii astia sa ma vada numa pe mine si pe iei. parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: mneatza

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 9:32 am

Initial trimis de angus

io ba da. ei nu.

...si nici ea pe de-a intregu'
onk

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 10:33 am

bah fratilor sa va spui io comunicandu-va ce mi se intampla azi...nici nu frezai io bine prima saiba pa ziulica de azi ca ce-mi fu dat sa vaz in fata oichilor? un ielan din turma mea trimisa vineri la ciurda. amarat, jegarit cu coarnele-i zgaraiate si rupte partial si nu in totalitate ma privea ca ielanu bou si tamp. mi se facu mila , il hrani ,il curatii si-l pusei la treaba . nu va spui ca unu cate unu aparura ca din pamant si altii ca stransei acu toata turma. vai de mama lor cum aratau... asa ca io va anunt oficial ca ii stransei pe toti ielanii si fu o reintregire de familie cu lacrimi,suspine, ragete de durere si bucurie ca in filmele cu bet devis....
eyewitness

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 11:23 am

elanii miei e la padure sa uleaga mure, dupa aia intra in concediu de odihna, dupa aia in medical, dupa aia in prenatal, si decat sa ii platesc atata amar de vreme, i-am impushcat. In ceafa. pe totzi.
onk

Mesajde vali » Mar Ian 28, 2003 12:14 pm

sunt un nesimtit!

m-am uitat la avataru lu onk si am avut ganduri necurate cu statuia aia.

still looking for a job...
vali

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 12:21 pm

ganduri dalea avura si elanii mie. Si au murit. Impuscati in ceafa. Totzi. Fara drept de apel...

Cauti slujba? care sens al cuvantului...?
onk

Mesajde SOD » Mar Ian 28, 2003 1:21 pm

buna ziua,pace si prosperitate!noroc si ploaie!

ce dracu faceti mai cemisti?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Mar Ian 28, 2003 1:24 pm

nu mi-i frica mie di tini mai. mie mi-i frica di baiatu ala care umbla pe la tine (si kickass nu stie).

Initial trimis de onk
Cauti slujba? care sens al cuvantului...?

nu de aia cu enoriasi mah, de aia unde te duci, stai si muncesti o vreme, dupa care te duci acasa cu sentimentu ca "a mai trecut o nenorocita de zi" si la sfarsitul lunii, unu mare si urat asha iti da niste maruntis sa iti iei de haleala.
vali

1500

Mesajde baixinho© » Mar Ian 28, 2003 1:31 pm

Initial trimis de eyewitness
(...)un ielan din turma mea trimisa vineri la ciurda. amarat, jegarit cu coarnele-i zgaraiate si rupte partial si nu in totalitate (...)unu cate unu aparura ca din pamant si altii ca stransei acu toata turma. vai de mama lor cum aratau(...)

deci d-aia plangeau elanii mei azi de se cutremura pamantul supt dumnealor. aha.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 2:43 pm

Initial trimis de vali
si la sfarsitul lunii, unu mare si urat asha iti da niste maruntis sa iti iei de haleala.

bah la mine-i una cu cracii din gat, cu boxe bose la 500 w pe sinus, nu mai apuci sa-i pradui pe haleala ca-i dai ei inapoi ca aproape daca-ti ajunge de-o carja ...
eyewitness

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 4:20 pm

din cate vad, in tzara asta lumea chiar munceste... ai ca ies in soapta,sa nu va trezesc carecumva

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!.................
onk

Mesajde angus » Mar Ian 28, 2003 5:13 pm

aloooo, vali, sa da breh freun premiu, ceva, ca ramasei singura din internetul fanclubului care nu mi-am schimbat niciodata never nici avataru, nici semnatura, nici ce scrie sub avatar?! ca vad ca pana shi onk se transforma din sharpe in om, dom'le ce tzi-e shi cu generatzia asta tanara, nu poate sa aleaga odata shi gata, atata inconsecventza ma uimeshte...
angus
Junior Member

Mesajde vali » Mar Ian 28, 2003 5:52 pm

angus, la primul salariu te cinstesc

sau te cinstesc acum facandu-ti cinstea de a sta de vorba cu mine :D
vali

Mesajde eyewitness » Mar Ian 28, 2003 6:08 pm

pai nashico onk ii culta si erudita forumului. noi mai un michimaus, un oichisor, un bebelush, o zambiluta o...ce mai gasim prin podu casei de la raposatii strabunici. cum mi-ar sta mie sa am avatar bustu lui nea kantu si sa-l sparg la premolari pe ilustru la totu despre sex? ai? zii si tu colosha....aici ie chestii culte ,mitologie si alte alea care pt noi ca sudori,rabotori rectificatori si spalatori de parbrize ie ca cocosu in peretele de chirpici de la vila lu nea curcubete din voluntari , al de tine si butic in fierbinti. asa ca nu mai vocifera atat ca nu-i toti iegali ...asa sa stii
eyewitness

Mesajde onk » Mar Ian 28, 2003 7:32 pm

Initial trimis de angus
aloooo, vali, sa da breh freun premiu, ceva, ca ramasei singura din internetul fanclubului care nu mi-am schimbat niciodata never nici avataru, nici semnatura, nici ce scrie sub avatar?!

adicatelea care cum ar veni, ia lasca te prinsei io ma'am, adicatelea zic, daca pi univa pi dumniata itzi mananca lenea din palma, ca sa spun asa sa ma intzelegetzi, daca dumnata ai o molieshala si o sictirala, cu alti cuvinti o puturoshiala ca sa schimbi shiva pi la oportunitatzi de uzar, dumneavoastra numitzi asta virtute si nu alcumva, ca doara consecventza si statornicia si monotonia dusera pana acu omenirea la procres, n-asha? aud? n-aud? si cu becurilii cum ramane?
onk

Mesajde eyewitness » Mie Ian 29, 2003 8:57 am

mneata
si va zic io ca chiar daca toata turma de ielani mishunando par aqi prin juru-mi si prinprejur mi s-a defectat strungu si oha rectificari si strunjiri pa ziua de azi.
eyewitness

mneatza shi az

Mesajde angus » Mie Ian 29, 2003 9:15 am

Initial trimis de vali
anguse, anguse...

vali, asta ie de bine, n-ashea?

aiule, buna satz fie inima shi tzie pa ziua de az, io nu comentai poza, doamne fereshte de un ashea afront, io zisei doar ca consecventza ie mama intzelepciunii, da' poatre ca greshii, cu mintea mea putzina de betonist asfaltist.

onk, macar o insigna, o decoratzie, ceva, cu lenea ie cucoana mare, da' lasca trece? aka k premiu de fidelitate.
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare