C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
1496
aloha
cre' ca nij daca ar pune toti ielanii copita de la copita si tot nu aj avea mai mult chef de munci. am un somn in mine d-ala greu. deh, am vrut Super Bowl, acum suport consecintele.
cre' ca nij daca ar pune toti ielanii copita de la copita si tot nu aj avea mai mult chef de munci. am un somn in mine d-ala greu. deh, am vrut Super Bowl, acum suport consecintele.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bah greu trecu ziua asta fara elani. mie asa dor de iei ... ma tot gandesc io si ma-ntreb s-or intoarce iei ? sau au prins dor de cutreierat lumea? io gata sting pe-aicea ca ce-i prea mult strica...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah, greu trecu ziua asta plina oichi da ielani; aiule, maine tzi-i trimit p-ai tai inapoi prioripost, ca az ma innebunira, n-avui timp din cauza lor nici sa bag un oichi pa cm. acu' sa dusera shi ei la toileta, prinsei momentu shi bag la repezeala un post de larevedere, suflu iute in lumanare, ii incui in buda shi fug acasa, pana nu s-or dezmetici...pa, pa!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Re: ?
Initial trimis de VyerG
oameni ...io nu prea intzeleg ,voi suntetzi totzi colegi de serviciu shi de suferintza?
nuuuuuuu. noi ne strangem asa cu mic cu mare, ne luam ielan , si dam miji la aia care se baga-n seama pe threadu asta...
cu care ocazie neata la carcotasi
-
mneatza
Initial trimis de VyerG
oameni ...io nu prea intzeleg ,voi suntetzi totzi colegi de serviciu shi de suferintza?
io ba da. ei nu. in loc sa vorbim ca oamenii, ne trimitem mailuri. acum intzelegi?!
- angus
- Junior Member
1497
Initial trimis de VyerG
da' ce te baji, ej mecanic?
neatza la stapanii elanilor! io mie mi-e mai bine azi si, culmea, am si elani. ma tenteaza ideea ca de maine sa-m cumpar nejte reni, sau mai bine iaci, ca ma gandesc ca s-or fi saturat ielanii astia sa ma vada numa pe mine si pe iei. parerea mea!
ANTI
-
Re: mneatza
Initial trimis de angus
io ba da. ei nu.
...si nici ea pe de-a intregu'
-
onk - Mesaje: 1841
bah fratilor sa va spui io comunicandu-va ce mi se intampla azi...nici nu frezai io bine prima saiba pa ziulica de azi ca ce-mi fu dat sa vaz in fata oichilor? un ielan din turma mea trimisa vineri la ciurda. amarat, jegarit cu coarnele-i zgaraiate si rupte partial si nu in totalitate ma privea ca ielanu bou si tamp. mi se facu mila , il hrani ,il curatii si-l pusei la treaba . nu va spui ca unu cate unu aparura ca din pamant si altii ca stransei acu toata turma. vai de mama lor cum aratau... asa ca io va anunt oficial ca ii stransei pe toti ielanii si fu o reintregire de familie cu lacrimi,suspine, ragete de durere si bucurie ca in filmele cu bet devis....
-
nu mi-i frica mie di tini mai. mie mi-i frica di baiatu ala care umbla pe la tine (si kickass nu stie).
nu de aia cu enoriasi mah, de aia unde te duci, stai si muncesti o vreme, dupa care te duci acasa cu sentimentu ca "a mai trecut o nenorocita de zi" si la sfarsitul lunii, unu mare si urat asha iti da niste maruntis sa iti iei de haleala.
Initial trimis de onk
Cauti slujba? care sens al cuvantului...?
nu de aia cu enoriasi mah, de aia unde te duci, stai si muncesti o vreme, dupa care te duci acasa cu sentimentu ca "a mai trecut o nenorocita de zi" si la sfarsitul lunii, unu mare si urat asha iti da niste maruntis sa iti iei de haleala.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
1500
Initial trimis de eyewitness
(...)un ielan din turma mea trimisa vineri la ciurda. amarat, jegarit cu coarnele-i zgaraiate si rupte partial si nu in totalitate (...)unu cate unu aparura ca din pamant si altii ca stransei acu toata turma. vai de mama lor cum aratau(...)
deci d-aia plangeau elanii mei azi de se cutremura pamantul supt dumnealor. aha.
ANTI
-
Initial trimis de vali
si la sfarsitul lunii, unu mare si urat asha iti da niste maruntis sa iti iei de haleala.
bah la mine-i una cu cracii din gat, cu boxe bose la 500 w pe sinus, nu mai apuci sa-i pradui pe haleala ca-i dai ei inapoi ca aproape daca-ti ajunge de-o carja ...
-
aloooo, vali, sa da breh freun premiu, ceva, ca ramasei singura din internetul fanclubului care nu mi-am schimbat niciodata never nici avataru, nici semnatura, nici ce scrie sub avatar?! ca vad ca pana shi onk se transforma din sharpe in om, dom'le ce tzi-e shi cu generatzia asta tanara, nu poate sa aleaga odata shi gata, atata inconsecventza ma uimeshte...
- angus
- Junior Member
pai nashico onk ii culta si erudita forumului. noi mai un michimaus, un oichisor, un bebelush, o zambiluta o...ce mai gasim prin podu casei de la raposatii strabunici. cum mi-ar sta mie sa am avatar bustu lui nea kantu si sa-l sparg la premolari pe ilustru la totu despre sex? ai? zii si tu colosha....aici ie chestii culte ,mitologie si alte alea care pt noi ca sudori,rabotori rectificatori si spalatori de parbrize ie ca cocosu in peretele de chirpici de la vila lu nea curcubete din voluntari , al de tine si butic in fierbinti. asa ca nu mai vocifera atat ca nu-i toti iegali ...asa sa stii
-
Initial trimis de angus
aloooo, vali, sa da breh freun premiu, ceva, ca ramasei singura din internetul fanclubului care nu mi-am schimbat niciodata never nici avataru, nici semnatura, nici ce scrie sub avatar?!
adicatelea care cum ar veni, ia lasca te prinsei io ma'am, adicatelea zic, daca pi univa pi dumniata itzi mananca lenea din palma, ca sa spun asa sa ma intzelegetzi, daca dumnata ai o molieshala si o sictirala, cu alti cuvinti o puturoshiala ca sa schimbi shiva pi la oportunitatzi de uzar, dumneavoastra numitzi asta virtute si nu alcumva, ca doara consecventza si statornicia si monotonia dusera pana acu omenirea la procres, n-asha? aud? n-aud? si cu becurilii cum ramane?
-
onk - Mesaje: 1841
mneata
si va zic io ca chiar daca toata turma de ielani mishunando par aqi prin juru-mi si prinprejur mi s-a defectat strungu si oha rectificari si strunjiri pa ziua de azi.
si va zic io ca chiar daca toata turma de ielani mishunando par aqi prin juru-mi si prinprejur mi s-a defectat strungu si oha rectificari si strunjiri pa ziua de azi.
-
mneatza shi az
Initial trimis de vali
anguse, anguse...
vali, asta ie de bine, n-ashea?
aiule, buna satz fie inima shi tzie pa ziua de az, io nu comentai poza, doamne fereshte de un ashea afront, io zisei doar ca consecventza ie mama intzelepciunii, da' poatre ca greshii, cu mintea mea putzina de betonist asfaltist.
onk, macar o insigna, o decoratzie, ceva, cu lenea ie cucoana mare, da' lasca trece? aka k premiu de fidelitate.
- angus
- Junior Member