Initial trimis de Unregistered
sunt sigura d-nul infect ca esti un nespalat si-n exterior si-n interior-ul tau vorbind,dar n-ai de ce sa te oftici ca m-am prins ca esti chiar tu, bogdan, vrand sa-si faca reclama dar m-as plictisi enorm sa te vad intr-un concert gras si cu burticania plina de cacat si bucuros ca iei banii de la fraieri,gandeste-te acum, iei 500$ nu-i mai imparti cu cei care munceau mai mult decat tine, vocea romaniei daca as avea putin creier in locul tau mi-as da foc.
Intr-o buna zi cred ca am sa te vad cu Monica Anghel in concert, la kg semanati si cred ca si la sex. Iti stiu trecutu' bulangiule
bogdan spune:"fa-mi o baie de la briu in jos,georgiana,si nu uita ca muzica mea nu se adreseaza cazaturilor,asa ca n-o sa te plictisesti niciodata la concertele mele,cacatul din burticica ,l-ai halit de mult ,asa ca nu mai e!iti mai fac rost ,c-ai pofta!munca pe care o facea-ti era dansul,si stiti f.bine ,ca eu eram in primul rind pt.cintat!voi nu cintati ,eu n-am mai dansat!oricum nu dansam eu grozav,recunosc,dar nici tie sa nu t-i se para ca esti mare dancer!niciodata nu m-am considerat dansator,voi da ,si nici pe asta nu o faceti bine!uitati-va la casete!nu sint o voce a romaniei , nu asta ma intereseaza ,vreu doar sa-mi fac meseria f.bine dar o sa-ti demonstrez ca daca vreau o sa fiu!fara banii tai care pretinzi ca ne-ai ridicat!eu cred in dumnezeu si in mine!iar asta o sa ma ajute,cu toate potaile din jurul meu!n-o sa-mi dau foc,o sa traiesc numai ca sa te caci pe tine ,si sa-mi trimiti mesaje in continuare!!!! vrei sa ne referim la trecut?stim multe unii despre altii,dar daca tii neaparat o facem public la televizor!pot sa incep oricind? e mai bine asa!!!succes in cariera de papitoi!o sa reusesti,pe cuvint!!!esti facut pt.asta!iar razbunare mea,e una singura,te iert!esti in prapastia prostie,si nu o sa iesi de-acolo,never,pt.ca asta iti e nivelul!!!dupa ce halesti caca,sa te stergi,sa nu vada lumea ca maninci cacat ca tie asa iti place,iar eu n-o sa pun la nimeni!!!"