Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Vin Ian 31, 2003 7:46 pm

Initial trimis de Bortzianu'
..Crede-ma ca nu doresc raul nimanui..uite ca m-ai facut curios si voi asculta toot albumul... mp3-normal... ca n-am sa dau banii castigati cu sudoare, pe asa ceva...
..se pare ca ai mai multe informatii despre ei...inseamna atunci ca e adevarata ideea cu "reclama ascunsa" .... urat din partea lor ....

Cred ca nu doresti raul nimanui,dar m-ai impresionat cu mp3 si cunosc multi oameni ca tine ''chitrosi'' dar usor m-am debarasat de iei ca sunt si scarbosi,asta nu ca sunt eu rea sau c-as vrea raul cuiva. Am un fan club ''body & soul'' in Alexandria si pot sa-i multumesc persoanei care ti-a scris asa frumos si cu multa rabdare.Baietii au fost la mai multe posturi tv si au spus planul lor strategic dar n-ai fost pe faza pentru ca tu muncesti cu ''sudoare'' si ''cede-ma ca nu doresc raul nimaniu'' dar ptr mine tot chitros ramai.
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 11:39 pm

Initial trimis de Unregistered

Cred ca nu doresti raul nimanui,dar m-ai impresionat cu mp3 si cunosc multi oameni ca tine ''chitrosi'' dar usor m-am debarasat de iei ca sunt si scarbosi,asta nu ca sunt eu rea sau c-as vrea raul cuiva. Am un fan club ''body & soul'' in Alexandria si pot sa-i multumesc persoanei care ti-a scris asa frumos si cu multa rabdare.Baietii au fost la mai multe posturi tv si au spus planul lor strategic dar n-ai fost pe faza pentru ca tu muncesti cu ''sudoare'' si ''cede-ma ca nu doresc raul nimaniu'' dar ptr mine tot chitros ramai.

OK... cum zici tu ... as impusca eu pe cativa ..dar din parlament ... ca-si fac piscina pe banii nostri!!! ... dar cu altcineva chiar n-am nimic.. ..ba da cu primaria!!! ca te invarti 4 ore in 5 metri patrati dupa naispe mii de semanturi ..si tot nu rezolvi nimic!! Si asta pe banii nostri ! si fiecare are cate un calculici legat in retea la ACEEASI BAZA DE DATE!!! ..dar, cum spuneam nu am nimic cu nimeni .... voi ma faceti rau...

Cu dragoste...
Bortzianu'

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 01, 2003 12:00 am

..Crede-ma ca nu doresc raul nimanui..uite ca m-ai facut curios si voi asculta toot albumul... mp3-normal... ca n-am sa dau banii castigati cu sudoare, pe asa ceva...
..se pare ca ai mai multe informatii despre ei...inseamna atunci ca e adevarata ideea cu "reclama ascunsa" .... urat din partea lor ....

Bortziane, nu-ti bate frate capu cu asta. E o terminata d-aia pe care au inceput-o pe rand intr-un spectacol la alexandria astia de la B&S si de-atunci e fana lor. Iaert-o Doamne ca nu stie ce face. Daca vreti detalii contactati-ma
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Bortzianu' » Sâm Feb 01, 2003 1:43 am

Bortziane, nu-ti bate frate capu cu asta. E o terminata d-aia pe care au inceput-o pe rand intr-un spectacol la alexandria astia de la B&S si de-atunci e fana lor. Iaert-o Doamne ca nu stie ce face. Daca vreti detalii contactati-ma

VREAU DETALII !!! pe bune ...
Bortzianu'

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Momentul adevarului » Sâm Feb 01, 2003 3:28 am

VREAU DETALII !!! pe bune ...

In lipsa lui iti dau eu detalii. Si sper sa ma ajute si fata, cu aprobarea. In urma cu catva timp,vreun an doi Body and Soul au avut un spectacol in casa de cultura de aici de la Alexandria. Dupa spectacol, Alina ca de asta e vorba a venit disperata in culise sa cerseasca si ea un autograf.Si sa vezi ce autograf i-a dat.unu dintre ei. (ala care habar nu are sa cante,... misto lindiciu ti-am dat de parca ar stii vreunu' dintre ei).Si cum spuneam, ia dat ala cu rapu' autografu' de nu-si mai revenea asta pe la scoala. Era visatoare stii tu cum e Ileana Cosanzeana cand da de Fatu Frumos si Jucaus. Asta, nu e genu de fata de Trotuar a pus botu ca ala chiar isi aminteste de ea.Si ca sa-si aminteasca mai mult le-a trantit la astia un fan club de ne-a asasinat pe toti. Dupa un timp astia vin din nou la noi.Culmea baiatu cu repu' autografeste pe alta,...Ar fi fost culmea sa se faca un nou fan club... Noi aici suntem sincer au mama noastra ...dar avem primul fan club din romania alu Bodiendsol......Si alina ce face se duce la altul dintre ei sa-i planga pe umar...Si a pus ala UMARU sa planga asta in el (scuze pe el...adica pe umar, nu pe ala)-----am uitat sa precizez---asta e ala chelu si s-a linistit si a continuat marea misiune la fanclubul pe care il infiintase.
Smecheria este in faptul ca asta atunci avea vreo 16 ani iar asta deja chelise (e o lege parca impotriva acestui lucru).Stii tu cum e cand te duci intr-o discoteca la tara ca poti sa iei bataie pe motiv: Ce ba vii sa ne autografiezi femeile? Cam asta s-a intamplat. Dar noi nu i-am batut. De ce ? Nu e cine stie ce de capu lu asta si oricum odata inceputa trebuia autografiata la intervale relativ mici de timp sa nu iasa din forma pentru plecarile pe la Bucuresti la idolii ei. Si avem si noi nevoile noastre,crede-ma frate.

Noi suntem bulangii si stii de ce ca daca am fii in locul la astia am face la fel.Mama cate autografe as da. Doar mama si sormea ar scapa in rest, ....
Momentul adevarului

Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde ochii » Sâm Feb 01, 2003 11:46 am

Initial trimis de Momentul adevarului

In lipsa lui iti dau eu detalii. Si sper sa ma ajute si fata, cu aprobarea. In urma cu catva timp,vreun an doi Body and Soul au avut un spectacol in casa de cultura de aici de la Alexandria. Dupa spectacol, Alina ca de asta e vorba a venit disperata in culise sa cerseasca si ea un autograf.Si sa vezi ce autograf i-a dat.unu dintre ei. (ala care habar nu are sa cante,... misto lindiciu ti-am dat de parca ar stii vreunu' dintre ei).Si cum spuneam, ia dat ala cu rapu' autografu' de nu-si mai revenea asta pe la scoala. Era visatoare stii tu cum e Ileana Cosanzeana cand da de Fatu Frumos si Jucaus. Asta, nu e genu de fata de Trotuar a pus botu ca ala chiar isi aminteste de ea.Si ca sa-si aminteasca mai mult le-a trantit la astia un fan club de ne-a asasinat pe toti. Dupa un timp astia vin din nou la noi.Culmea baiatu cu repu' autografeste pe alta,...Ar fi fost culmea sa se faca un nou fan club... Noi aici suntem sincer au mama noastra ...dar avem primul fan club din romania alu Bodiendsol......Si alina ce face se duce la altul dintre ei sa-i planga pe umar...Si a pus ala UMARU sa planga asta in el (scuze pe el...adica pe umar, nu pe ala)-----am uitat sa precizez---asta e ala chelu si s-a linistit si a continuat marea misiune la fanclubul pe care il infiintase.
Smecheria este in faptul ca asta atunci avea vreo 16 ani iar asta deja chelise (e o lege parca impotriva acestui lucru).Stii tu cum e cand te duci intr-o discoteca la tara ca poti sa iei bataie pe motiv: Ce ba vii sa ne autografiezi femeile? Cam asta s-a intamplat. Dar noi nu i-am batut. De ce ? Nu e cine stie ce de capu lu asta si oricum odata inceputa trebuia autografiata la intervale relativ mici de timp sa nu iasa din forma pentru plecarile pe la Bucuresti la idolii ei. Si avem si noi nevoile noastre,crede-ma frate.

Noi suntem bulangii si stii de ce ca daca am fii in locul la astia am face la fel.Mama cate autografe as da. Doar mama si sormea ar scapa in rest, ....

sunteti patetici !
mai rau ca niste tate la marginea targului !
de! ce , cu cine ,de ce si cum......

seamana a struguri acri dragilor ....
ochii

Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde SuperDAC » Sâm Feb 01, 2003 12:05 pm

Initial trimis de ochii

sunteti patetici !
mai rau ca niste tate la marginea targului !
de! ce , cu cine ,de ce si cum......

seamana a struguri acri dragilor ....
Ba, fa sau cine oi fii sunteti la Barfe online. daca nu-ti convine du-te domnisoara la eva.ro sau barbatii fatali .ro si lasa-ne. Trebuia sa stim si noi ce se intampla.Caz concret ca in generala stim ca artistii cand reusesc sa-si faca o fana pe undeva, chiar si una daia descreierata isi marcheaza teritoriu
SuperDAC

Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Unregistered » Dum Feb 02, 2003 10:59 pm

Initial trimis de SuperDAC
Ba, fa sau cine oi fii sunteti la Barfe online. daca nu-ti convine du-te domnisoara la eva.ro sau barbatii fatali .ro si lasa-ne. Trebuia sa stim si noi ce se intampla.Caz concret ca in generala stim ca artistii cand reusesc sa-si faca o fana pe undeva, chiar si una daia descreierata isi marcheaza teritoriu

si eu care credeam ca se vorbea pe aici de muzica , breeee !
de ce nu va cumparati playboy fratilor!!??
Unregistered

Re: Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Unregistered » Dum Feb 02, 2003 11:51 pm

Curvele din Romania le vedem gratis pe Atomic
Unregistered

Mesajde SatyR » Lun Feb 03, 2003 1:00 am

Hmmmmm...cam multa vorbareie despre o trupa care nu merita atentie......
SatyR
Junior Member

Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Floryn » Lun Feb 03, 2003 1:55 am

Mah yoo nu am auzit nik despre asta ( decat acu' si nici nu stiu daca e adevarat dar in fine )
Adevarul ca Bogdan are o voce STILL ( parerea mea ) si cea mai buna voce din formatie dar si ceilalti sunt buni asa ca ... daca se despart au sanse si ei nu numai Bogdan .

SALUTARE
Floryn

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 03, 2003 11:41 am

Pai da! toooootul despre muzica si implicatiile ei sociale! Nu-ti place tie! Dar altora DA DA DA !!! Ca sa intelegi artistul tre' sa-i vezi sursele de inspiratie ...:)

...Bine fratilor, multumesc mult pentru detalii... adevarul e ca perpetuarea speciei (mai ales cand e pe cale de disparitie) e prioritara instinctiv..:))

..Hi hi hi ..buna poveste!! Daca ar afla ziarele de scandal!!! Hi hi hi !!! Poate baietii se destrama din cauza "autografului"... s-or fi pupat unul pe altul in p , fara sa stie, si acum ... Le e rusine ..:)

Bafta!

(semneaza tot bortzianu' dar .. ala micu si nesimtitu'...:) homo duplex )
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Lun Feb 03, 2003 12:03 pm

Pai de muzica vorbim! LOL...
Si de artisti si de ce mai fac ei si pe cine si cu cine si asa mai departe... pai d-aia se numeste "Barfe Online"... du-te pe "Muzica", poate ala e forum mai serios. Da' io, sincera sa fiu, prefer sa nu ma plictisesc.. :p

Traiasca Barfa in care ne-am nascut
Traiasca Barfa ca nu ne-a prea durut
Foaie verde si-o lulea
Dac-o zice cineva
Sa ii punem si perdea
Se duce distractzia...

Amin.

PS - pentru lamurirea celor inca nelamuriti, citez de pe un site "DEX":
A Bí‚RFí
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Bassplayer » Lun Feb 03, 2003 2:22 pm

La genul asta de trupe nici nu merita sa iti chinui urechile sa le asculti "noua productie". Sansele sa scoata un produs de exceptie sunt undeva in jur de 0.1%. Valahia s-a scos cand a iesit "Why" dar aia sunt exceptia - cei 0.1 de care vorbeam. Daca o sa scoata ceva de calitate o sa imi cer scuze public, o sa fac un topic despre asta si o sa imi torn nisip (in care in prealabil au urinat pisicile mele) in cap - cu cenus arisc sa ma inec.
Deocamdata Body'n'Soul SUNT O TRUPA DE DOI BANI si pana nu demonstreaza contrariul (si n-o vor face) raman O TRUPA DE DOI BANI
Bassplayer

Mesajde Unregistered » Lun Feb 03, 2003 11:26 pm

Initial trimis de Bassplayer
La genul asta de trupe nici nu merita sa iti chinui urechile sa le asculti "noua productie". Sansele sa scoata un produs de exceptie sunt undeva in jur de 0.1%. Valahia s-a scos cand a iesit "Why" dar aia sunt exceptia - cei 0.1 de care vorbeam. Daca o sa scoata ceva de calitate o sa imi cer scuze public, o sa fac un topic despre asta si o sa imi torn nisip (in care in prealabil au urinat pisicile mele) in cap - cu cenus arisc sa ma inec.
Deocamdata Body'n'Soul SUNT O TRUPA DE DOI BANI si pana nu demonstreaza contrariul (si n-o vor face) raman O TRUPA DE DOI BANI

1-0 pentru noi.
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 12:20 am

Initial trimis de Momentul adevarului

Bortzianu'

Re: Re: Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde copiutzu » Mar Feb 04, 2003 10:24 am

Curvele din Romania le vedem gratis pe Atomic

Good point!!! :))
Ai uitat sa zici ca pe alea de dincolo nu le scapa MTV-ul.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 12:17 pm

Initial trimis de copiutzu

Good point!!! :))
Ai uitat sa zici ca pe alea de dincolo nu le scapa MTV-ul.

merci
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 12:23 pm

Ultima data i-am vazut in concert in Bucuresti si grasul ala infect vreau sa spun ca statea intr-un colt al scenei din cauza suncilor si cei trei m-au impresionat in dans si energie pot sa spun ca ala primea bani degeaba, aia au iesit transpirati de pe scena si grasul n-avea nimic. Fara rautate dar cred ca au avut noroc ca au scapat de el. Sunt curioasa cum vor canta dar am incredere in ei ptr ca in concert dupa ce se termina o piesa fredonau piesa respectiva si se auzea frumos.
du-te si pune-i sa cinte sa vezi ca sint muti toti trei!!!scoate buturuga de cacat din curul ala de urechi,si convinge-te!ai falsa impresie ca te pricepi!grasul ala infect e prieten cu mine,si a spus ca tu esti sigur una din dansatoarele de la b&s,care plinge dupa george,si te-a rugat sa-i sugi pula!!!asa pe nespalate! ca doar e infect....
Unregistered

Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 12:35 pm

frate ce de caca esti, sunt sigura ca tu esti un anonim si ti-ai dorit sa ajungi unde sunt baietii astia.Eu cred ca tu esti plin de invidie, si normal de cacat.Am auzit ca scot un nou album in trei si le spun multa bafta!!!
ARIDMICU' D...
tu esti o diaree de care se feresc toti!fa muisto,pai tu ai vazut ce cintau labagii aia cu ala sau fara?rahaturi pe varza,pe care le consumai tu,ca de aia esti o diaree!alora 3 nu le dau nici o sansa,desi nu m-ar mira sa aiba succes,ca doar are si ozon si altii ca ei,iar iar ala singu daca are ceva in cap si nu cacat ca pina acum ar putea face ceva!
Unregistered

Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 4:38 pm

tu esti o diaree de care se feresc toti!fa muisto,pai tu ai vazut ce cintau labagii aia cu ala sau fara?rahaturi pe varza,pe care le consumai tu,ca de aia esti o diaree!alora 3 nu le dau nici o sansa,desi nu m-ar mira sa aiba succes,ca doar are si ozon si altii ca ei,iar iar ala singu daca are ceva in cap si nu cacat ca pina acum ar putea face ceva!

UNDE AI FACUT “ FACULTATILE “?
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 12:18 am

UNDE AI FACUT “ FACULTATILE “?

Ai vreo problema?
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 9:37 am

Ai vreo problema?

nu ,dar tu sigur ai una !!!!! (sau mai multe ???? )
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 10:01 am

du-te si pune-i sa cinte sa vezi ca sint muti toti trei!!!scoate buturuga de cacat din curul ala de urechi,si convinge-te!ai falsa impresie ca te pricepi!grasul ala infect e prieten cu mine,si a spus ca tu esti sigur una din dansatoarele de la b&s,care plinge dupa george,si te-a rugat sa-i sugi pula!!!asa pe nespalate! ca doar e infect....

sunt sigura d-nul infect ca esti un nespalat si-n exterior si-n interior-ul tau vorbind,dar n-ai de ce sa te oftici ca m-am prins ca esti chiar tu, bogdan, vrand sa-si faca reclama dar m-as plictisi enorm sa te vad intr-un concert gras si cu burticania plina de cacat si bucuros ca iei banii de la fraieri,gandeste-te acum, iei 500$ nu-i mai imparti cu cei care munceau mai mult decat tine, vocea romaniei daca as avea putin creier in locul tau mi-as da foc.
Intr-o buna zi cred ca am sa te vad cu Monica Anghel in concert, la kg semanati si cred ca si la sex. Iti stiu trecutu' bulangiule
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 11:40 am

sunt sigura d-nul infect ca esti un nespalat si-n exterior si-n interior-ul tau vorbind,dar n-ai de ce sa te oftici ca m-am prins ca esti chiar tu, bogdan, vrand sa-si faca reclama dar m-as plictisi enorm sa te vad intr-un concert gras si cu burticania plina de cacat si bucuros ca iei banii de la fraieri,gandeste-te acum, iei 500$ nu-i mai imparti cu cei care munceau mai mult decat tine, vocea romaniei daca as avea putin creier in locul tau mi-as da foc.
Intr-o buna zi cred ca am sa te vad cu Monica Anghel in concert, la kg semanati si cred ca si la sex. Iti stiu trecutu' bulangiule

..Fratilor ..deja e ceva personal
..daca vreti sa fie ceva constructiv ..dati-i cu amanuntele, sa participam si noi... si cu mai putine epitete ca ..e ora mesei..:)

Stand by!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 11:51 am

Initial trimis de SuperDAC

Esti poponar !!! dar am prieteni care te pot f... in cur. Mai bine spus faci parte din cele mai proaste curve,poponarule. Mi-as dori sa ma fut cu unu de la b&s recunosc,dar tu in visele tale ti-ai dori sa-si dea drumul pe fata aia a ta, nu?
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 11:53 am

bogdan spune:"fa-mi o baie de la briu in jos,georgiana,si nu uita ca muzica mea nu se adreseaza cazaturilor,asa ca n-o sa te plictisesti niciodata la concertele mele,cacatul din burticica ,l-ai halit de mult ,asa ca nu mai e!iti mai fac rost ,c-ai pofta!munca pe care o facea-ti era dansul,si stiti f.bine ,ca eu eram in primul rind pt.cintat!voi nu cintati ,eu n-am mai dansat!oricum nu dansam eu grozav,recunosc,dar nici tie sa nu t-i se para ca esti mare dancer!niciodata nu m-am considerat dansator,voi da ,si nici pe asta nu o faceti bine!uitati-va la casete!nu sint o voce a romaniei , nu asta ma intereseaza ,vreu doar sa-mi fac meseria f.bine dar o sa-ti demonstrez ca daca vreau o sa fiu!fara banii tai care pretinzi ca ne-ai ridicat!eu cred in dumnezeu si in mine!iar asta o sa ma ajute,cu toate potaile din jurul meu!n-o sa-mi dau foc,o sa traiesc numai ca sa te caci pe tine ,si sa-mi trimiti mesaje in continuare!!!! vrei sa ne referim la trecut?stim multe unii despre altii,dar daca tii neaparat o facem public la televizor!pot sa incep oricind? e mai bine asa!!!succes in cariera de papitoi!o sa reusesti,pe cuvint!!!esti facut pt.asta!iar razbunare mea,e una singura,te iert!esti in prapastia prostie,si nu o sa iesi de-acolo,never,pt.ca asta iti e nivelul!!!dupa ce halesti caca,sa te stergi,sa nu vada lumea ca maninci cacat ca tie asa iti place,iar eu n-o sa pun la nimeni!!!"
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 1:16 pm

[i][/B]

..pai duceti-va la Teo ...
... dar chiar, de la ce a pornit "marea rupere"????
..intreb pentru ca si eu am o trupa si nu m-am ofticat niciodata pentru ca doar eu compun versuri ..ori pentru ca majoritatea pieselor imi apartin ca idee... In "fata natiunii" suntem o trupa ! Nici ei nu se supara pentru ca eu sunt vocalul si .. eu sunt cel mai "vazut" .. bla bla bla

.... Adica : ideea e ca o trupa inseamna ceva inchegat, iar daca unul e vazut/apreciat mai mult sau mai putin ... sunt chestii care tin de cat creier ai...
.. ar trebui sa va intereseze in primul rand ceea ce transmiteti ..si ca imagine si ca muzica ... nu care trebuie sa primeasca cele mai multe laude ....

...iar daca te consideri mai bun decat ei, probabil ca esti (auzisem si eu ca doar tu canti ...am inregistrat acum vreo doi ani intr-un studio prin care ati trecut si voi...)... asa ca demonstreaza-le..lasa vorbele..

..Atentie! degeaba iti merge instrumentul daca nu ai compozitor (din batrani)..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 6:07 pm

bogdan spune:"fa-mi o baie de la briu in jos,georgiana,si nu uita ca muzica mea nu se adreseaza cazaturilor,asa ca n-o sa te plictisesti niciodata la concertele mele,cacatul din burticica ,l-ai halit de mult ,asa ca nu mai e!iti mai fac rost ,c-ai pofta!munca pe care o facea-ti era dansul,si stiti f.bine ,ca eu eram in primul rind pt.cintat!voi nu cintati ,eu n-am mai dansat!oricum nu dansam eu grozav,recunosc,dar nici tie sa nu t-i se para ca esti mare dancer!niciodata nu m-am considerat dansator,voi da ,si nici pe asta nu o faceti bine!uitati-va la casete!nu sint o voce a romaniei , nu asta ma intereseaza ,vreu doar sa-mi fac meseria f.bine dar o sa-ti demonstrez ca daca vreau o sa fiu!fara banii tai care pretinzi ca ne-ai ridicat!eu cred in dumnezeu si in mine!iar asta o sa ma ajute,cu toate potaile din jurul meu!n-o sa-mi dau foc,o sa traiesc numai ca sa te caci pe tine ,si sa-mi trimiti mesaje in continuare!!!! vrei sa ne referim la trecut?stim multe unii despre altii,dar daca tii neaparat o facem public la televizor!pot sa incep oricind? e mai bine asa!!!succes in cariera de papitoi!o sa reusesti,pe cuvint!!!esti facut pt.asta!iar razbunare mea,e una singura,te iert!esti in prapastia prostie,si nu o sa iesi de-acolo,never,pt.ca asta iti e nivelul!!!dupa ce halesti caca,sa te stergi,sa nu vada lumea ca maninci cacat ca tie asa iti place,iar eu n-o sa pun la nimeni!!!"

Am avut dreptate cand am spus ca-i Bogdan din trupa b&s cu acest articol nu ma-ti crezut cand am spus ca-si face reclama '' cei trei sunt varza,dar cel care canta o sa faca ceva in cariera lui solo" te-ai dat de gol ca prostul ,si am spus ca-mi placea ideea despre b&s.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 6:28 pm

Ai muscat din momeala!!! hi,hi,hi.
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii