Cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Care este cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Media Services
59
15%
Roton
78
20%
Media Pro
48
12%
A & A Records
48
12%
Electrecord
8
2%
Music & Music
18
5%
Nova Music
58
15%
Transglobal
15
4%
RBA Records
13
3%
Vela Music
7
2%
Intercont
27
7%
Zone Records
21
5%

Voturi totale : 400

Re: Cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Mesajde PhaseR » Mar Ian 28, 2003 1:39 pm

Am vazut o gramada de opinii si sincer eu nu prea ma pricep la d'astea dar daca ar fi sa aleg as alege pe cei care la momentul respectiv au promovat cele mai calitative melodii (din orice punct de vedere) .

Asta arata in primul rand ca, casa respectiva de productie promoveaza valoarea si nu altceva.

Ma enervez cand aud pe unii spunand pe forumuri ca nu stiu ce casa de discuri promoveaza piese comerciale sau de o anumita factura (factura = de kkt, naspa etc). Parerea mea este ca in Romania inca se lucreaza la nivel de amatori. (De unde stiu casele ce este comercial si ce nu, au facut cumva sondaje de piata - au calculat riscuri economice) Pana la urma casele de discuri ar trebui sa faca ca un gen sau altul sa devina comercial... ceea ce nu se prea vede in acest moment.

Ceea ce fac casele de productie la acest moment ar putea sa faca si Gheorghe din fundul tzarii daca ar avea bani. Ce Gheorghe n-ar putea sa-si faca timp sa asculte pe unul si pe altul. Apoi daca se pricepe un pic sa-l promoveze si sa-i produca un album. Daca albumul se vinde e 1:0 pt Gheorghe, daca nu Gheorghe face vant artistului si poate scoate bani pe alt album.

In muzica romaneasca functioneaza proverbul Mai castigi dar si mai pierzi (cat -- ce mai conteaza - oricum casa face in asa fel incat sa piearda mai putzin). La sfarsit tot artistul e ala care ramane cu buza umflata.

:D :) :rolleyes: :( ;P :a :con: :o
PhaseR
Junior Member

Mesajde OvidiuD » Mar Ian 28, 2003 6:54 pm

mie mi se pare ca Media Pro se ocupa cel mai bine de promovarea artistilor(cu toate ca au datoriii mari). dar, doar anumite formatii promoveaza si au multe care nu le mai baga nimeni in seama... in rest pot sa zic ca rotonul sa ridicat bine fata de anul trecut si rba trage tare acum.
OvidiuD
Junior Member

Mesajde anonim trance » Mie Ian 29, 2003 5:45 am

sincer eu zic despre: Roton, Media Pro, A&A, Zone ca sunt niste c****ari cel putin din punctul meu de vedere. Nu am obtinut nici un sprijin din partea acestor "faimoase case" in ceea ce priveste promovarea unui gen muzical, cu toate ca multora le place ce fac eu dar sunt in imposibilitate de a ma ajuta....in fine, nu cred ca are legatura directa cu subiectul dar asta e opinia mea privitoare la casele de discuri mai sus mentionate. Eu am auzit despre Vela Music lucruri bune, sper sa fie asa.
Oricum, in curand prevad un viitor negru unelor societati de acest tip datorita faptului ca promoveaza "artisti" afoni, agramati si inculti pe deasupra (unii dintre ei bineinteles, vezi http://www.muzica buna.ro :) ) si era sa uit sa mentionez si termenul PLAGIAT de care se fac vinovate multe vedete de pe la noi ....BRAVO VOUA CEI CARE COPIATI..NICI MACAR NU STITI SA O FACETI CUM TREBUIE!

P.S. Imi cer scuze ca am deviat mult de la subiect dar era necesar

erepal@home.ro
anonim trance

Parere

Mesajde Bortzianu' » Mie Ian 29, 2003 10:45 am

Initial trimis de anonim trance
Nu am obtinut nici un sprijin din partea acestor "faimoase case" in ceea ce priveste promovarea unui gen muzical, cu toate ca multora le place ce fac eu dar sunt in imposibilitate de a ma ajuta....in fine . Eu am auzit despre Vela Music lucruri bune, sper sa fie asa.

:)) ..ce sa spun? si eu sunt cam in situatia ta ... cei care mi-au dat pana acum un raspun pozitiv sunt Box-Office . Mai e timp, inca nu mi-au raspuns o gramada de alte case...de RBA am auzit cateva lucruri bune....A&A, Nova, Intercont, Media Services si Ino Music m-au refuzat deja.. Dar (mai putin A&A..care mi-au dat un raspuns de trei lulele ) m-au ajutat sa stabilesc contacte cu manageri de trupe..pentru a canta in deschidere la trupe cunoscute, in spectacole organizate de ei.. E ceva si asta... in fond cred ca asta e primul pas: intai iti atragi publicul si apoi te duci la o casa de discuri.. In fond vreau sa cant... banii ii castig din alte lucruri..si imi ajung..:) ..Pai ce sa mai zic? Deja se simte o necesitate a schimbarii ..tinerii au nevoie de altceva....
...In privinta HIT-urilor pe care ti le cer cei de la case? SA FIM SINCERI:hitul se FACE!!!! HIT = melodie super-mediatizata , cu doua caracteristici: linie melodica simpla si versuri pentru tot poporul! Bafta ! :a
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Ian 31, 2003 11:35 pm

Initial trimis de Simona
Draga Florin...si nu numai tu,

Pentru orice problema legata de RBA...contactati-ma pe adresa de mail simona.cristocea@xnet.ro.Stiti de ce? Am impresia ca va bateti joc putin cam mult de ceea ce nu stiti...Ce va face sa credeti ca RBA-ul este o casa de...kkt, cum am vazut scris mai sus, sau nu are ce cauta in randul caselor de discuri bucurestene?
Aduceti argumente daca tot va bagati in seama...

imi pre rau cand vad ca atata lume, care nu are nici o legatura cu industria muzicala romaneasca, vorbeste doar ca sa se afle in treaba...

Florin hiq, tu ar trebui sa stii cel mai bine, avand in vedere ca tu ai fost luat de atatea ori in balon, zeflemea, de atatea ori degeaba.
Va multumesc...

Draga Simona
Este corect ce spui tu, noi ne cerem scuze da' daca ar fi sa facem un clasament trebuie sa recunosti ca aceasta casa de discuri pe care o conduci tu este pe ultimul loc si venim si cu argumente angajatii sunt la pamant, din intamplare am auzit despre tine si iti cunosc istoria. Daca casa ta de discuri ar vrea sa fie printre primele locuri in top ar trebui sa scape de tine si sa-si caute oameni cum sunt la MEDIA PRO sau ROTON Nu pot sa cred ca trupe de valoare au ce cauta acolo.
Unregistered

Mesajde Silviu » Sâm Feb 01, 2003 12:06 am

Initial trimis de Unregistered

Draga Simona
Este corect ce spui tu, noi ne cerem scuze da' daca ar fi sa facem un clasament trebuie sa recunosti ca aceasta casa de discuri pe care o conduci tu este pe ultimul loc si venim si cu argumente angajatii sunt la pamant, din intamplare am auzit despre tine si iti cunosc istoria. Daca casa ta de discuri ar vrea sa fie printre primele locuri in top ar trebui sa scape de tine si sa-si caute oameni cum sunt la MEDIA PRO sau ROTON Nu pot sa cred ca trupe de valoare au ce cauta acolo.

Nu ti-ai terminat ideea. Vrem sa stim mai multe despre aceasta Simona.Chiar ne intereseaza
Silviu

Mesajde SuperDAC » Sâm Feb 01, 2003 12:09 am

Initial trimis de Silviu

Nu ti-ai terminat ideea. Vrem sa stim mai multe despre aceasta Simona.Chiar ne intereseaza

Ce mama ma-sii doar suntem la Barfe online nu?
SuperDAC

Mesajde Bortzianu' » Sâm Feb 01, 2003 1:56 am

Initial trimis de SuperDAC

Ce mama ma-sii doar suntem la Barfe online nu?

DA DA ..hop si eu !!! Vrem mai multe detalii!!!!

... Hai ca unregistered inseamna neinregistrat!!! si nu te stie nimeni...doar ea daca intri in lat fel de detalii..:)
Bortzianu'

Mesajde Su » Sâm Feb 01, 2003 3:03 am

Initial trimis de Bortzianu'

DA DA ..hop si eu !!! Vrem mai multe detalii!!!!

... Hai ca unregistered inseamna neinregistrat!!! si nu te stie nimeni...doar ea daca intri in lat fel de detalii..:)

Bai bortziene asta se pare ca mananca cacat .Ce mama masii ne lasa sa asteptam atat. Nu stie ca netu costa?
Su

Mesajde {CT}Radon » Sâm Feb 01, 2003 3:55 am

Draga Simona

Frate, vad ca esti incepator pe la noi.Mi-am dat seama dupa i.p. de pe care ai scris.Nu-ti bate capu e problema de programare, de web si de acces la baze de date. Regula pe aici (de cele mai multe ori se respecta): Ai aruncat cu cacat, explica. Daca nu esti in stare stai in pu.. mea acasa.Nu te mai baga ca ob-ul unde nu trebuie.

1. Persoana de care te-ai luat este inregistrata si si-a dat adresa de mail.Daca ai vreo problema stric personala, si nu vrei sa aflam noi da un mail acolo daca stii cum se face asta.Daca nu ai nimic de spus si vorbesti ca sa nu adormi nu mai intarata cacatul pe aici fara sa-l gusti si fara sa te explici.

2.Inregistreaza-te si tu,da si tu o adresa de mail (e o descoperire mai noua asta,dar daca intrebi pe cineva iti va spune)si apoi vorbeste

Pai cum
Trebuie sa-ti scoatem cuvintele cu patentu' (de asta sigur trebuie sa stii)

Si inca ceva. Pune pe altu' sa scrie ideile tale ca sa intelegem si noi ceva (ex: "Nu pot sa cred ca trupe de valoare au ce cauta acolo." Acolo unde la RBA? sau la Roton si Media Pro ca de astia vorbeai )

Te asteptam
{CT}Radon

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 01, 2003 11:58 am

Initial trimis de {CT}Radon

Frate, vad ca esti incepator pe la noi.Mi-am dat seama dupa i.p. de pe care ai scris.Nu-ti bate capu e problema de programare, de web si de acces la baze de date. Regula pe aici (de cele mai multe ori se respecta): Ai aruncat cu cacat, explica. Daca nu esti in stare stai in pu.. mea acasa.Nu te mai baga ca ob-ul unde nu trebuie.

1. Persoana de care te-ai luat este inregistrata si si-a dat adresa de mail.Daca ai vreo problema stric personala, si nu vrei sa aflam noi da un mail acolo daca stii cum se face asta.Daca nu ai nimic de spus si vorbesti ca sa nu adormi nu mai intarata cacatul pe aici fara sa-l gusti si fara sa te explici.

2.Inregistreaza-te si tu,da si tu o adresa de mail (e o descoperire mai noua asta,dar daca intrebi pe cineva iti va spune)si apoi vorbeste

Pai cum
Trebuie sa-ti scoatem cuvintele cu patentu' (de asta sigur trebuie sa stii)

Si inca ceva. Pune pe altu' sa scrie ideile tale ca sa intelegem si noi ceva (ex: "Nu pot sa cred ca trupe de valoare au ce cauta acolo." Acolo unde la RBA? sau la Roton si Media Pro ca de astia vorbeai )

Te asteptam
Iarta-l frate ca asta a adormit.
Unregistered

Mesajde Pentru aia care mananca cacat » Mar Feb 04, 2003 12:03 am

Ba ala a uitat unde e netu?
Pentru aia care mananca cacat

Cred ca a incurcat femeia...

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 11:32 am

Initial trimis de Pentru aia care mananca cacat
Ba ala a uitat unde e netu?

Fratilor, simona cristocea nu e la RBA !!!! Saptamana trecuta am vorbit cu ea si e la Ino Music !!! Pe bune ...
Asa ca nu mai inteleg nimic....:((((

si ..adresa aia de e-mail ..nu merge...:(

????:con:
Bortzianu'
Junior Member

Re: Cred ca a incurcat femeia...

Mesajde Simona » Mar Feb 04, 2003 12:24 pm

Fratilor, simona cristocea nu e la RBA !!!! Saptamana trecuta am vorbit cu ea si e la Ino Music !!! Pe bune ...
Asa ca nu mai inteleg nimic....:((((

si ..adresa aia de e-mail ..nu merge...:(

????:con:

Te inseli .NU mai lucrez acolo din decembrie.Mai incearca : simona.cristocea@xnet.ro
Simona

Re: Re: Cred ca a incurcat femeia...

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 12:50 pm

Initial trimis de Simona

Te inseli .NU mai lucrez acolo din decembrie.Mai incearca : simona.cristocea@xnet.ro

Se poate .. Adevarul e ca oricine poate sa se semneze Pavarotti sau "director IBM Bill Gates"..Asta e partea nasoala a net-ului ...si atunci mie cine mi-a raspuns pe acest nume??? Ar trebui dat in judecata... nu?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 1:36 pm

Initial trimis de Simona
Draga, tu nu ai cum sa-mi narui mie visele...nu stiu daca ar putea cineva...
De cand ai fost tu la RBA (stiu despre cine e vorba) s-au schimbat multe...Ca de exemplu persoanele care promoveaza. Au venit artisti noi...si nu mai poate fi vorba de motive tampite, cum le spui tu.
Nu neg ca sunteti la o Casa de discuri foarte buna -Roton(intamplator am aceeasi parere), insa nu este cazul sa aruncam cu noroi in altele.
Apropos, imi place ultimul vostru single...si mai ales promovarea de care aveti parte...sper s-o tineti tot asa...

Nu stiu cat de multe s-au schimbat in ultimul timp la RBA, ideea e ca am o prietena care a fost la aceasta casa de discuri de curand iar cei de acolo i-au spus ca nu sunt interesati, ca ei au nevoie de fete care sa pozeze in Playboy..Trageti si singuri concluziile
Unregistered

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 1:49 pm

Nu stiu cat de multe s-au schimbat in ultimul timp la RBA, ideea e ca am o prietena care a fost la aceasta casa de discuri de curand iar cei de acolo i-au spus ca nu sunt interesati, ca ei au nevoie de fete care sa pozeze in Playboy..Trageti si singuri concluziile

LOL... macar au fost sinceri. E si asta ceva.
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

ptr. Simona

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 2:05 pm

Pentru Simona...
..Sper sa fie cum zici ... oricum nu-ti voi purta pica .. :) ... oricum ma astept la un e-mail negativ..:) ...asa ca daca asta e problema, scrie-mi...:)

Ca sa nu deviez de la topic : cea mai buna casa de discuri e prima care crede in tine... Restul ..in timp .. e deja o afacere: cea care iti ofera cel mai mult... care te promoveaza f. bine ..si mai ales cea care face asta pentru toti cei cu care are contracte.
Bortzianu'
Junior Member

Re: ptr. Simona

Mesajde Pt. Bortzianu... » Mar Feb 04, 2003 8:17 pm

Pentru Simona...
..Sper sa fie cum zici ... oricum nu-ti voi purta pica .. :) ... oricum ma astept la un e-mail negativ..:) ...asa ca daca asta e problema, scrie-mi...:)

Ca sa nu deviez de la topic : cea mai buna casa de discuri e prima care crede in tine... Restul ..in timp .. e deja o afacere: cea care iti ofera cel mai mult... care te promoveaza f. bine ..si mai ales cea care face asta pentru toti cei cu care are contracte.

Cred ca tu esti persoana cu care am vorbit azi pe mail, nu?Matei?
Ti-am raspuns care a fost treaba cu mailurile...Imi pare rau..Am rezolvat-o.Pacat ca nu am stiut mai devreme...
Oricum in legatura cu raspunsul tau...chiar maine voi vorbi cu cine trebuie...:)...si o sa-ti dau un raspuns pe mail...
Tot ce pot sa-ti mai spun este ca...si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta, daca ma intelegi...Sa te remarci intr-un fel ca si artist este foarte greu...Te pup...si mai vorbim
Pt. Bortzianu...

Re: Re: ptr. Simona

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 11:35 pm

Initial trimis de Pt. Bortzianu...
Cred ca tu esti persoana cu care am vorbit azi pe mail, nu?Matei?
Ti-am raspuns care a fost treaba cu mailurile...Imi pare rau..Am rezolvat-o.Pacat ca nu am stiut mai devreme...
Oricum in legatura cu raspunsul tau...chiar maine voi vorbi cu cine trebuie...:)...si o sa-ti dau un raspuns pe mail...
Tot ce pot sa-ti mai spun este ca...si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta, daca ma intelegi...Sa te remarci intr-un fel ca si artist este foarte greu...Te pup...si mai vorbim

Ok ..pana una alta ... noi ii dam cu tot inainte .. inca (Doamne ajuta sa nu se schimbe asta vreodata!) , cantam cu/din placere ... noi ii spunem joging mai in gluma..:) ... Pai avem cateva concerte in lunile astea, oamenii care ne-au ascultat pana acum ..ne mai vor ... asa ca ..daca e sa nu fie ... mare-mare suparare nu este .. important e ca cei care ne asculta, atunci cand ne asculta, sa uite macar o clipa de tampenia/mizeria/durerea in care traiesc ..Si atunci si pentru noi e totul OK... Iar in timp ..se rezolva toate ..daca pentru asta suntem facuti ..daca nu ..asta este ..:)

Si..din respect pentru thread:
lumea incepe sa gandeasca. Sa priveasca si sa inteleaga ca timpul si banii trebuiesc sa fie cheltuiti pe ceva ce merita... ca la urma urmei muncesti pentru banii aia... iar timpul e limitat prin definitie ... Incet -incet non-valorile vor fi tot mai putine scoase in fata (peste tot nepotismul/spaga sunt valabile ..dar proportia trebuie sa fie mai mica, din bun-simt) ... Si la fel si casele de discuri (la fel ca orice institutie privata) vor fi nevoite sa scoata cat mai multe valori in fata... Nu mai e mult ...:) ..Doar vreo 5-6 ani..:) ... Pana atunci sa pichetam , sa discutam ,sa facem scandal .. Ca orice lucru facut schimba ceva in jur.Putin dar sigur ...

..Mama lui de patetism..

Nu sunt dom' profesor Brucan ... dar trag si eu cu urechea..:)
Bafta!
Bortzianu'

Mesajde basstard » Mie Feb 05, 2003 6:49 pm

Bortziene, sufletu' e in underground.
Cand iesi de acolo si vinzi incep compromisurile. Intrebarea: odata ajuns sus continuam compromisurile sau incarcam sa ne impunem stilul pe care il simtim.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 11:31 pm

Initial trimis de Bassplayer
Bortziene, sufletu' e in underground.
Cand iesi de acolo si vinzi incep compromisurile. Intrebarea: odata ajuns sus continuam compromisurile sau incarcam sa ne impunem stilul pe care il simtim.

Pai ..ce sa zic? (desi am mai discutat ..) ...faci pact cu diavolul..scoti o piesa- 2 -3 -5 asa cum ti se cere ..Iar daca pe un album reusesti sa bagi o piesa asa cum iti blace tie... te poti considera fericit .. la urmatorul iar canti ce ti se cere... Important e sa le compui cum iti plac... ca apoi le modifica altii ..aia e treaba lor. ..

stii bine ca live ..oricum canti cum si ce iti place..:) ..nu?? ..:)) ...mama lor de ritmuri heavy!!! ..:))
Bortzianu'

Mesajde AIWAMAN » Vin Feb 07, 2003 4:10 am

Sa incerc si eu un posibil raspuns la intrebarea principala:Cea mai buna casa de discuri din Romania !!!
Cea mai buna? Inca nu am descoperit care ar fi cea mai buna...dar dupa cum se aude si vede MediaServices(DanPopi) la ora actuala daca sta si ne uitam la ce a facut de la inceputuri si pina in prezent...putem spune cu mina pe inima ca nu gresim daca o consideram ca facind parte din plutonul fruntas! Sa nu ne uitam doar la ce se vede...doar la virful aizbergului...ca nu de alta dar patim ce a patit Titanicul:D
si ar fi pacat! Sincer! Nici nu are rost sa aruncam vorbe la adresa unor case ...din auzite sau din punct de vedere personal....ca si aici ...nu se stie ce si cum ni se pare! E normal sa existe si case mai mici...care abia acum se ridica pe piatza...si e normal ca ele sa nu riste in orice doritor de aere de vedeta!
Ca un exemplu ca o vedeta se fabrica....amintiti-va de maga showul Alege ASIA a celor de la Media Pro...cine era X...pina atunci...O NIMENI dar ACUM? E Aia noua de la ASIA ce draga nu ai vazut-o la TV??? :D O vedeta se fabrica...si meritul apartine in primul rind celui ce risca...in speta casa de discuri ...si in al doilea rind a vedetei!
sa fie un lucru clar ...e posibil ca anumite trupe sa li se para un pic de negetivism in atitudinea celor de la tinere talente...insa...sa nu uitam ca ROMANUL inca asculta muzica de slaba calitate! El este tributul comercialului! se stie foarte bine ca la noi se face PlayBack cu nerusinare....ba mai mult chiar se lipsete de pe scena la concerte...cu toate ca vocea este prezenta in difuzoare!
A se vedea aici: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6149
deci sa ne dam noi cu parerea care e cea mai buna...e greu...foarte greu...si sa nu uitam un lucru important...orice casa din Ro se bate sa reprezinte o vedeta atita timp cit e in voga!! Argument:3SudEst+Bug Mafia au ridicat dupa parerea mea umila CatMusic/MediaServices Ele au fost trupele care au facut valuri si astfel toata lumea a fost cu ochii pe firma-->Urmarea ...in scurt timp a devenit foarte cunoscuta si o adevarata pepiniera de artisti...unii au rezistat...altii au plecat la alte case...iar altii au renuntat total ...
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o
demonstreaza zilnic ! :( :)
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 11:08 pm

AM UN ALBUM ETNO SI NU STIU UNDE SA MA DUC CU EL VOI CE MA SFATUITI?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Feb 11, 2003 12:16 am

La mama dracu in praznic ba. Si sa nu te mai intorci de acolo
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 12:56 am

La mama dracu in praznic ba. Si sa nu te mai intorci de acolo

BA nu!!! du-te la rusi ..cica se vinde bine .. prin siberia..

:(..mama lor de cioflingari ..pun pariu ca nu stiu sa cante o jiana de la cap la coada!!!..sa nu mai zic de o somesana .dar fac albume etno...:(

..Bafta!
Bortzianu'

Mesajde Unregistered » Mar Feb 11, 2003 3:06 am

Ba frate in materie de Etno nu exista decat unu singur Radu Ilie ala care are clip in lanu de porumb.Ala e singur adevaratu de la noi.Ce pula mea mai faceti altii etno ma.Stati dracu acasa.Genul asta nu il mai imputisera ca pe restul le-ati terminat.doar nu crezi tu ca tu canti mai bine Ca Ilie ala sau ca vreodata o sa vinzi mai bine ca el.Fa dracu altceva si lasa-ne...

Multumim anticipat
Unregistered

Mesajde dadius » Mar Feb 11, 2003 8:08 am

Ba frate in materie de Etno nu exista decat unu singur Radu Ilie ala care are clip in lanu de porumb.Ala e singur adevaratu de la noi.

Cum mai? si Ro-Mania,Etno,Hora,Rustic sa nu-l uit pe afonu de Nea' Beni ......astia nu canta etno???:o

E de cacat tot.

Mai bine ascult trei albume cu N Furdui Iancu si ma culca.

Hai ca m-am enervat.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Simona » Mar Feb 11, 2003 5:06 pm

Scuze ca nu v-am raspuns imediat. A fost mult de lucru aici la RBA. Am avut lansari (Etnic, Rustic, urmeaza D@niela si alte surprize placute). Ma rog, e de lucru si desi suntem trei fete in biroul media, fiecare cu departamentul ei, ducem lipsa de timp...

Persoanelor ce vor sa ma contacteze pe mine, dati-mi un mail la adresa simona.cristocea@rba.ro.
Daca vreti sa trimiteti demo-uri, folositi magazinul de prezentare al firmei RBA din str.Lipscani, nr 81, sector 3, Bucuresti sau sunati la secretariat : 322.94.94 sau 322.90.90.
Simona

Mesajde catre simona.cristocea@rba.ro » Mar Feb 11, 2003 11:59 pm

Initial trimis de Simona
Scuze ca nu v-am raspuns imediat. A fost mult de lucru aici la RBA. Am avut lansari (Etnic, Rustic, urmeaza D@niela si alte surprize placute). Ma rog, e de lucru si desi suntem trei fete in biroul media, fiecare cu departamentul ei, ducem lipsa de timp...

Persoanelor ce vor sa ma contacteze pe mine, dati-mi un mail la adresa simona.cristocea@rba.ro.
Daca vreti sa trimiteti demo-uri, folositi magazinul de prezentare al firmei RBA din str.Lipscani, nr 81, sector 3, Bucuresti sau sunati la secretariat : 322.94.94 sau 322.90.90.

Care este raspunsul dumndeavoastra la faptul ca una dintre fetele de la Etnic sugd pula si se fut cu sefu dumneavoastra de ii sare flocii pe pereti?
VBa multumesc si astept raspunsul/
catre simona.cristocea@rba.ro

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii