Initial trimis de Nicholas_Alex
Huh..baixinho ai ia apararea lui onk...ce onorabil! Ce gentleman! Palaria jos!
ecscrementezi pe tine si pute rau de tot. arata-mi unde i-am luat apararea lui onk si pe cuvantul meu de onoare ca vin pe jos in constanta si iti sug cucu in piata centrala in fata tutror celor ce se afla acolo.
(...)Esti asa dornic sa fii manipulat de altii, incit te-as putea forma in or ce fel vreau eu. (...)
tu ai putea sa-mi faci altceva, dar am si eu orgoliul meu.
Ma uimesti intr-un fel...cum poti aparea asa de repede aici, cu toate ca numele tau nici nu a fost mentionat???
tu ori nu vezi bine ori nu vezi bine. din doua ambele! casca ochii mai bine:
Initial trimis de Oribilul Mosh
(...) Cred ca inca dorm , putorile. Mai ales baixinho. (...)
a fost mentionat sau nu?
(...)Dar sa nu credeti ca sint vreun pusti de 13 ani, pe care puteti sa-l faceti cum vreti voi. Va raspund cu aceeashi moneda. Am observat ca insultati aproape or ce membru nou, sau cel care are mai putine posturi decit voi...deci numerele posturilor sint o metoda de a arata cit de "tari" sinteti?...well, nu este adavarat! Calitatea posturilor conteaza, nu numarul lor!!
Stimate domn, daca va inchipuiti ca ma iau de dumneavoastra pentru ca sunteti nou si, impliciti, aveti posturi putine, va inselati! M-am luat de dumneavoastra in acest caz pentru ca v-ati bagat in seama ca musculita undeva anume! Va rog sa imi raspundeti cu aceeasi moneda, dar ar fi indicat sa va exprimati "mai citet".
(...)"You can take that to the bank! The bank of blood!" - Steven Seagal dupa nu stiu citi ani in coma.
"Hard to Kill" se numeste filmul si din cate stiu eu a stat in coma 7 ani. O colega mi-a spus ca tine minte ca ar fi stat in coma 17 ani. Ma voi informa in cursul zilei de azi si va voi da un raspuns sigur.