(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

1550

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 9:48 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)Ma intreb ce or face muncitorii aia de tot scriu pe subiectul ala ciudat cu elani,eleni sau ce or fi. Cred ca inca dorm , putorile. Mai ales baixinho. (...)

pe tine te mananca in cur/anus/rect/partea dorsala a corpului rau de tot. ce te fecundeaza grija ce fac eu la sapte fara un sfert dimineata? sau tu esti unul dintre cei carora ii este dedicat proverbul "cainele moare de drumul lung si unele persoane de grija altora"? afla ca la ora la care a fost trimis postul tau de ecscrement eu eram in baie si ma spalam, asta ca sa dormi linistit la noapte!

ps: nu ma lua iar cu basini de genul "ce, ma, nu stii de gluma?" sau ca ai vrut sa revigorezi thread-ul ca nu tine!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: zori de ziua se revarsa

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 10:15 am

Ma intreb ce or face muncitorii aia de tot scriu pe subiectul ala ciudat cu elani,eleni sau ce or fi. Cred ca inca dorm , putorile.

Ma rezum la doar atat..in aceasta dimineatza de luni , 10 februarie 2003.

te rezumi ca altceva oricum nu potzi. vierme... de la cati useri ai pana acum interdictie sa te iei de numele lor?

esti administrator? nu zau....
onk

Re: zori de ziua se revarsa

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 10:15 am

Eye cred ca e singurul care s-a sculat...adulmecand o mai veche sticla de tequila.

moshule iar te joci in curu gol pe langa pula sculata...ai grija...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 10, 2003 11:44 am

*lol*...nu pot face altceva decit sa rid vazind posturile de mai sus...ce aveti mai cu OM???? Ati sarit gramada pe el...ce va facut??...cel putin aia cu "vierme" e tare de tot! :con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 10, 2003 2:12 pm

Atat pot face si ei. Sunt doar niste simpli gandacei. Nu ai ce sa le ceri ,dragul meu Alex.

Oricum..ma bucur sa vad ca posturile mele sunt citite si ca starnesc atatea reactzii. Fie ele pozitive si negative.

PS : eye,ma joc in curu gol..pe langa limba , nu pe langa pula sculata :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 2:21 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
*lol*...nu pot face altceva decit sa rid vazind posturile de mai sus...ce aveti mai cu OM???? Ati sarit gramada pe el...ce va facut??...cel putin aia cu [b]"vierme" e tare de tot! :con: [/B]

daca ti-as spune ca semenii cu vreunul dintre moshuletii aia doi din the muppets ai parea simpatic, daca te-as asemana cu un catzel dala de preerie sau cu un shacal ma ridica aia de la protectzia animalelor, daca ti-as spune ca esti agramat zici ca esti shmecher d-ala de sta cate 2 luni in alta tzara si ca ai cam uitat romana....

da nu-tzi spun, pentru ca tu oricum te vei baga singur.... acolo... asa ca te voi ignora.....
onk

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 2:21 pm

bah moshule io ii spun pula daca tu o vezi limba e treaba ta poti sa-i spui si pancreas daca vrei mi-e indiferent...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 10, 2003 2:33 pm

Si eu la Dacia mea ii zic Lamborghini Diablo. Asa ca nu ma mira ca tu la limba ii zici pula. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 10, 2003 2:39 pm

Si eu la Dacia mea ii zic Lamborghini Diablo.

pai vezi cine le confunda acu? deci tot la vorba mea ajunsesi....
eyewitness

Mesajde bhuttu » Lun Feb 10, 2003 2:51 pm

In camera mea e atat de liniste incat pana si tacerea pare asurzitoare. Mai urlu eu din cand in cand si in momentele alea intr-adevar, tacerea face liniste.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 10, 2003 2:53 pm

Oho...frumos raspuns de la "sint o membra mensa pe fan club". Interesanta reactia ta la postul meu...dar un raspuns de felul asta era de asteptat. Ce altceva ar putea scrie o persoana moarta intelectual? Asa ca eu zic: du-te si cauta pe Internet niste mp3-uri ( de preferat alea de le-ai auzit la radio in ultima vreme), mai uita-te la ABC, sau TNT...nu ma mai amuza maimutele dansatoare...m-am plictisit!

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 3:05 pm

...si? stai confortabil acolo unde ai ajuns?
onk

1554

Mesajde baixinho© » Lun Feb 10, 2003 3:08 pm

(...)ma bucur sa vad ca posturile mele sunt citite si ca starnesc atatea reactzii. (...)

Pofta buna (sau "mananci cacat" cum ar spune SOD)! Nu posturile tale starnesc reactii, ci unele bucati din tampeniile pe care le debitezi (da, stiu, si eu mai aberez, dar nu fac referiri spunand despre unele/anumite persoane ca ar fi putori).

PS: Nicholas, tu de ce te bagi in seama ca chilotii in cur?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Lun Feb 10, 2003 3:08 pm

Cine cu cine vorbeste de fapt? Ca incepe sa arate a simpozion de surzi, sa mor io...
bhuttu

Mesajde onk » Lun Feb 10, 2003 3:13 pm

pai cum satz spui io, bhuttule, de exemplu, hai sa luam prin excludere (lol), cu tine nu vorbea nimeni... :D
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 10, 2003 5:09 pm

baixo , you fight like a girl ! :-;
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 10, 2003 6:23 pm

Huh..baixinho ai ia apararea lui onk...ce onorabil! Ce gentleman! Palaria jos! Dar as putea, draga baixinho, sa-ti zic si tie la fel: "Baixinho, tu de ce te bagi in seama ca chilotii in cur?" Esti asa dornic sa fii manipulat de altii, incit te-as putea forma in or ce fel vreau eu. Ma uimesti intr-un fel...cum poti aparea asa de repede aici, cu toate ca numele tau nici nu a fost mentionat??? Eu banuiesc ca ai capabilitatea de a te transporta unde vrei pe Internet, in citeva milisecunde, avind altfel avantajul sa deschizi subiecte noi, si sa raspunzi la altele in fiecare 16 secunde. Daca ma duc sa citesc Adevarul, o sa fi si acolo, mai mult ca sigur..dind sfaturi, impartind amenintari, fiind tipul de om sarcastic care esti si aici. Esti mai prolific decit toti membri pusi impreuna, cind este vorba de a critiza pe cineva. Cred ca ti-ai spart toate oglinzile in casa....:con:

BTW, scopul primului post, a fost acela de a ma informa de ce va luati de OM. Atit! Nimic mai mult. Dar sa nu credeti ca sint vreun pusti de 13 ani, pe care puteti sa-l faceti cum vreti voi. Va raspund cu aceeashi moneda. Am observat ca insultati aproape or ce membru nou, sau cel care are mai putine posturi decit voi...deci numerele posturilor sint o metoda de a arata cit de "tari" sinteti?...well, nu este adavarat! Calitatea posturilor conteaza, nu numarul lor!!

"You can take that to the bank! The bank of blood!" - Steven Seagal dupa nu stiu citi ani in coma.

Nicholas_Alex
Junior Member

1559

Mesajde baixinho© » Mar Feb 11, 2003 10:23 am

Huh..baixinho ai ia apararea lui onk...ce onorabil! Ce gentleman! Palaria jos!

ecscrementezi pe tine si pute rau de tot. arata-mi unde i-am luat apararea lui onk si pe cuvantul meu de onoare ca vin pe jos in constanta si iti sug cucu in piata centrala in fata tutror celor ce se afla acolo.

(...)Esti asa dornic sa fii manipulat de altii, incit te-as putea forma in or ce fel vreau eu. (...)

tu ai putea sa-mi faci altceva, dar am si eu orgoliul meu.

Ma uimesti intr-un fel...cum poti aparea asa de repede aici, cu toate ca numele tau nici nu a fost mentionat???

tu ori nu vezi bine ori nu vezi bine. din doua ambele! casca ochii mai bine:
(...) Cred ca inca dorm , putorile. Mai ales baixinho. (...)

a fost mentionat sau nu?

(...)Dar sa nu credeti ca sint vreun pusti de 13 ani, pe care puteti sa-l faceti cum vreti voi. Va raspund cu aceeashi moneda. Am observat ca insultati aproape or ce membru nou, sau cel care are mai putine posturi decit voi...deci numerele posturilor sint o metoda de a arata cit de "tari" sinteti?...well, nu este adavarat! Calitatea posturilor conteaza, nu numarul lor!!

Stimate domn, daca va inchipuiti ca ma iau de dumneavoastra pentru ca sunteti nou si, impliciti, aveti posturi putine, va inselati! M-am luat de dumneavoastra in acest caz pentru ca v-ati bagat in seama ca musculita undeva anume! Va rog sa imi raspundeti cu aceeasi moneda, dar ar fi indicat sa va exprimati "mai citet".

(...)"You can take that to the bank! The bank of blood!" - Steven Seagal dupa nu stiu citi ani in coma.

"Hard to Kill" se numeste filmul si din cate stiu eu a stat in coma 7 ani. O colega mi-a spus ca tine minte ca ar fi stat in coma 17 ani. Ma voi informa in cursul zilei de azi si va voi da un raspuns sigur.
ANTI

baixinho©

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 10:36 am

Am observat ca insultati aproape or ce membru nou, sau cel care are mai putine posturi decit voi...deci numerele posturilor sint o metoda de a arata cit de "tari" sinteti?...well, nu este adavarat! Calitatea posturilor conteaza, nu numarul lor!!

mai draga membrule, pe tine nu te-a insultat nime, si mai ales nu se alege nime dupa numarul de posturi, te-ai bagat aiurea in seama, daca esti prieten cu Oribilul Mosh e treaba ta, de fapt te-ai bagat putin in seama ca sa potzi sa dai mai tarziu. Si ca sa iti maresti numarul de posturi, nu-i asa?

deci numerele posturilor sint o metoda asta e poanta zilei, nu-i asa? a, am uitat, tu nu stii romana....

"Calitatea posturilor conteaza, nu numarul lor"... spune-i asta adminului, ca el a declansat campania "am cele mai multe posturi, ...vreau sa am mai multe posturi ca dana...am ajuns la postul tzinshpe, sopra da-mi o bere..."
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 11, 2003 10:52 am

Draga Onk..inca de pe vremea lui Sopra..am observat ca itzi place foarte mult cearta. Itzi place sa te bagi in seama..si sa intervi ...si sa transformi un dialog civilizat ..in cearta.
Pe vremuri il aveai pe KickAss alaturi. Acum vad ca ti-ai gasit altzi adeptzi..gata oricand sa sara in foc pentru tine.
Si macar daca ai avea putina subtilitate....si ai face o cearta frumoasa...precum eye sau SOD. Dar nu,nu esti tu in stare de asa ceva.
E clar ca tu te-ai luat de Nicholas. Omul a intrebat ceva frumos si politicos..si a primit un raspuns nesimtzit. Ca pe urma..a dat si el..asta e. S- aparat. Dar tu esti responsabila pentru starnirea unui nou scandal. Itzi multumim.

Zici de mine..ca am posturi multe si aberante..dar tu cum ti-ai facut peste 1600 de posturi ? Pai prin scandaluri , prin aberatzii cu clasa muncitoare....care sunt niste prostii sub-nivelul Jasmynei ...si prin multeposturi monosilabice..care ti-au fost foarte apreciate de staful tau. Nu zic nu..ca mai ai si unele posturi interesante. Acum de ce sa-l maniem pe Dumnezeu..si sa neg aceasta chestie ?
Pe mine nu ma deranjeaza ca tu aberezi..ma deranjaza ca te iei de altzii..in loc sa privesti in ograda ta.

V-a deranjat postul meu...in care ma gandeam ce facetzi voi ? Inseamna ca suntetzi niste limitatzi. De cate ori nu s-a facut misto de mine ? M-am suparat eu ?
Asta e...de unde nu e ..nu ai ce sa ceri !

eye & baixo & co...you shut the fuck up ! cu onk vorbesc aici !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Mar Feb 11, 2003 10:55 am

Bine moshule, cum zici tu, ok?
onk

Mesajde eyewitness » Mar Feb 11, 2003 11:21 am

eye & baixo & co...you shut the fuck up ! cu onk vorbesc aici !

daca vorbesti cu onk in particular iti sugerez un pm sau ym. in caz contrar nu spui la nimeni pe acest forum sa taca ca nu ie mostenire de familie. ai inteles ?
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Feb 11, 2003 1:47 pm

Multumesc OM, dar nu trebuie sa-mi iei apararea. Cred ca pot tine fata la doi neandertali, care dupa fiecare 4 cuvinte scrise, apasa pe "trimite mesajul", dupa care imediat incep alt mesaj nou, numai cu 3 cuvinte, dar perfect gramatical (am citit ieri posturile lor pe clasa muncitoare, atita prostie rar mai vezi in ziua de azi!).

Nu incep sa dau cu quote-uri, ce am scris eu, ce au scris ei, nu are nici un rost. Tot nu mi-au raspuns, si nu o sa-mi raspunda, cum de au ajuns la concluzia ca mesajul meu a fost bagare de seama?

Dupa o analiza facuta de un psihiatru olandez, userii care se comporta ca cei doi "hardass" membri, nu sint de fapt, decit niste pushti de 16 ani, care sint batuti si fortati sa bea ulei de mashina in pauza dintre ore, dar in momentul cind apasa pe "logon", se transforma in ceea ce avem noi aici.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Feb 11, 2003 11:45 pm

Ha-ha, Oana, eu zic ca e bine. Acu' esti pustoaica de 16 ani care bei ulei de masina in pauzele dintre ore.

De la pustoaica virgina de 14 ani care se pastreaza pentru casatorie sau nevasta batuta de barbatu' caruia-i face felatii, io zic ca asta cu uleiu' de masina e chiar decenta... :D:D
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 12:06 am

Catziva oameni de nimic...au inceput sa posteze aiurea pe Scoala veke. Se pare ca nici chiar eu nu-i mai pot tine in frau. Deh...batranetzile m-au ajuns.
Ma gandesc...ca ar fi ideal..numirea Herei in functia de moderator al acelui forum.
Atunci..sa vedetzi voi cum o sa va sugetzi. :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Postul de dinaintea mea apartine unui bou

Mesajde bhuttu » Mie Feb 12, 2003 12:26 am

Daca asta nu-i cumva o jignire pentru boi...
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 12:27 am

Ha,ha ! Leo...ca la clasa I , ha ? "Boule ! " :))))))))
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Mie Feb 12, 2003 8:29 am

Initial trimis de bhuttu
Ha-ha, Oana, eu zic ca e bine. Acu' esti pustoaica de 16 ani care bei ulei de masina in pauzele dintre ore.

De la pustoaica virgina de 14 ani care se pastreaza pentru casatorie sau nevasta batuta de barbatu' caruia-i face felatii, io zic ca asta cu uleiu' de masina e chiar decenta... :D:D

chiar ma gandeam: o fi avansare? io ca io, ca la cei 18 ani ai mei e previzibil, da ce se face eyewitness, ca n-a implinit inca 15
onk

Mesajde eyewitness » Mie Feb 12, 2003 9:17 am

bah moshule prindea-ti-ai pula in usa de la ghena de unde mi-ai scos bah 2 avertismente spargea-ti-as fata aia calcata de tranvai? unu hai ca mi-l dadushi tu pe oldies ca nu-ti placu cum ti-o pusei da al doilea de unde il scoseshi dihanie paroasa?
eyewitness

1562

Mesajde baixinho© » Mie Feb 12, 2003 9:58 am

M-am interesat. Traducerea aproximativa a filmului acela cu Steven Seagal este "Inima mea te ucide", iar el a stat in coma 7 ani.

(...)Dupa o analiza facuta de un psihiatru olandez, userii care se comporta ca cei doi "hardass" membri, nu sint de fapt, decit niste pushti de 16 ani, care sint batuti si fortati sa bea ulei de mashina in pauza dintre ore, dar in momentul cind apasa pe "logon", se transforma in ceea ce avem noi aici.

dar despre cei ca tine, care dau cu mucii-n fasole cand nu trebuie si dupa aceea se apuca si mananca nu a spus nimic psihologul acela olandez?

Aliosha, Ilustrul nu este "capacit", ca doar nu suntem la baschet. El doar isi ia leapsa, atata tot. Si stii de ce? Ca si-o cauta singur! De tine de ce nu se ia nimeni? Imi spune ca ma lupt ca o femeie? Dar de unde stie el cum lupta o femeie? Si-a dat seama pe propria-i piele?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati