Baietii de pe fanclub.ro

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Hahaha

Mesajde AnDrEi » Lun Feb 10, 2003 3:13 pm

Initial trimis de Lady Killer

...parca aduce a pedofilie poza respectiva. yeap, scarbos.

Lol, pedofilie.. cati ani ai?
AnDrEi
Junior Member

Re: Hahaha

Mesajde nocturna » Mar Feb 11, 2003 12:15 pm

Initial trimis de AnDrEi

Lol, pedofilie.. cati ani ai?

neahhh AnDrEi, am cativa anisori avans in fata ta. asa ca, putin respect te rog. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Hahaha

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 12:26 pm

Initial trimis de Lady Killer

neahhh [b]AnDrEi
, am cativa anisori avans in fata ta. asa ca, putin respect te rog. :) [/B]

respectul se castiga ... :)
..asta datorat varstei/studiilor/pozitiei sociale ..e zero..:)

...lasa-l sa vorbeasca liber ca d-aia suntem la barfe, cu ochii-nchisi si mainile pe taste..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Feb 11, 2003 12:36 pm

Initial trimis de Bortzianu'

respectul se castiga ... :)

stiu ca respectul se castiga, unul din obiectivele mele, si in majoritatea cazurilor am avut castig de cauza :) in orice caz, lui i-am zis mai mult in gluma :)

dar, de asemenea, in ziua de azi, atunci cand nu poti castiga respectul il poti f bine cumpara :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

:-)

Mesajde AnDrEea » Mar Feb 11, 2003 8:33 pm

Vai AnDrEi ce sexy esti in poza aia!!!!! M-am indragostit de tine, pe bune. N-am vazxut pe nimeni mai zdravan ca tine!!!!

Sa stii ca ai multe fane printre care ma numar si eu. Vrei sa ne cuplam? :-))
AnDrEea

Re: :-)

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 11, 2003 8:38 pm

Initial trimis de AnDrEea
Vai AnDrEi ce sexy esti in poza aia!!!!! M-am indragostit de tine, pe bune. N-am vazxut pe nimeni mai zdravan ca tine!!!!

Sa stii ca ai multe fane printre care ma numar si eu. Vrei sa ne cuplam? :-))

Of,depeche,depeche....nu te mai saturi de aberatzii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Feb 11, 2003 8:53 pm

Vai moshule, moshule... nici nu ma mir ca nu te mai vrea lumea!!!!

Chiar imi place de AnDrEi, mah!.... :rolleyes: :silly::o
PS:Poza aia-i chiar gretzoasa :bleah:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 11, 2003 8:57 pm

Intr'adevar. Lumea a III a...nu ma mai vrea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Feb 11, 2003 9:41 pm

Andrei, am avut nenorocul de a manca in timp ce am deschis poza aia... da' shti, vorba aia, gluma-i gluma dar totul cu o limita. Daca ai ajuns sa-ti faci poze de genu asta, vezi sa nu dai in narcisism. Oricum nashpa din partea ta sa lasi poza pe forum :bleah: ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Mar Feb 11, 2003 10:28 pm

Lady Killer , cine a zis ca nu te respect? chiar daca ai fi mai taní£rí£ eu tot te`as respecta.. dar mai intai da`mi un motiv!
Bortzianu' , ai perfecta dreptate .. nush de ce .. dar se pare ca esti pe aceasi lungime de unde cu mine :-)
Aliks_2003 .dragutza vezi ce se spune despre tine pe subiectul "Fetele de pe fanclub.ro" , citez "Aliks_2003 = cur*í£"
dEpEchEmIND , cand treci de stadiul lapticului sa ma anuntzi si pe mine.. da? lasa ca esti tu frumoasa.. oare? ochelarii cand ii schimbi? Citez acum ceva din descriere de la Fani :
"Defecte: nu ma cunosc prea bine ; sunt prea calma de felul meu. Cand ma enervez ii scot din sarite si pe ceilalti, asa ca nu cumva sa stati pe langa mine cand sunt nervoasa!Nu-mi place cum arat. ! " deci .. frumoas`o .. gurea mica ..:-)
A fost deajuns... deci .. concluzia o astept de la voi :-)
Gabyzzu , am uitat sa pun un patratel rosu .. interzis celor ca tine adik minorilor..apropos..vezi ca eu am pe undeva putin pí£r ( de ce putin? ma cam tund/shaved ) tu oare ai? sau la tine e in stadiul de puf? Apropos.. pe tricoul ala de pe tine pe care il porti in poza din avatar .. ce scrie? "Bugs Bunny in lumea lu` Pufuletz? "sau " Ora povestilor/noapte buna s`au culcat gainile"?
P.S. Cui nu place sa taca iar cui ii place ..asta e.. eu macar am vrut sa va arat cum arat si fara haine :-) .. decat frumos imbracat si cu un corp de 2 bani .. mai bine asa ca mine.. si credetzi-ma ca nu duc lipsa de fete..chiar daca voi .. spuneti "vai greatza" .. o intrebare am "De cand nu atzi mai iesit din fata un calculator?De cand nu atzi mai lasat lumea virtuala si aberatiile pe net ?"
Cu drag , Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Sydney » Mar Feb 11, 2003 11:56 pm

Ma da' ce vi se pare poza aia asa gretoasa?Ca daor nu da la boboci.Sau nu isi baga un deget in c** si-l scoate pe nas.Dar dak totusi ziceti ca e scarboasa,parerea mea e ca voi nu aveti ce cauta la mare,vi s-ar face rau...CE?!N-ati mai vazut oameni in chi...astia...slipi?
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Draga » Mie Feb 12, 2003 3:28 pm

Initial trimis de edd4real
Ma da' ce vi se pare poza aia asa gretoasa?Ca daor nu da la boboci.Sau nu isi baga un deget in c** si-l scoate pe nas.Dar dak totusi ziceti ca e scarboasa,parerea mea e ca voi nu aveti ce cauta la mare,vi s-ar face rau...CE?!N-ati mai vazut oameni in chi...astia...slipi?

LOL :o subscriu. Da' trebuia sa precizeze in post ca e vorba de o poza semi-nud, ca sa nu se socheze omu' cand deschide attachmentu'... sa stie la ce sa se astepte... :)
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 4:10 pm

Initial trimis de Draga

LOL :o subscriu. Da' trebuia sa precizeze in post ca e vorba de o poza semi-nud, ca sa nu se socheze omu' cand deschide attachmentu'... sa stie la ce sa se astepte... :)

Hai ma nu faceti pe sclifositii!!! Pai chiar asa, ce n-ati fost la mare? ... Daca vreti intr-adevar o poza scarboasa ...va trimit eu una.... ca sa o aveti drept etalon ...desi nu cred ca e cazul...

... Andrei... totusi... cine ti-a facut poza? un baiat sau o fata? ...

:)) (nu ca ar conta prea mult, dar te tii de pompier si ma intrebam de ce? ..cred ca d-aia s-a ofticat lumea ...pai ce, daca esti la mare te tii de pompier?? ... cred ca asta era singurul lucru anormal in poza..:)))

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Mie Feb 12, 2003 4:42 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Hai ma nu faceti pe sclifositii!!! Pai chiar asa, ce n-ati fost la mare? ... Daca vreti intr-adevar o poza scarboasa ...va trimit eu una.... ca sa o aveti drept etalon ...desi nu cred ca e cazul...

Amice, nu te referishi la mine, sper, ca acu ma atak! :p .... ca nu de mine vorbeam, nu ma sokez chiar asa de usor si oricum nu era prima oara cand vizionam respectiva poza a lu' Andrei...
Poza aia scarboasa-etalon e de-a ta proprie si personala, sau ai descarcat-o de pe frun site interzis minorilor? :rolleyes:
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 4:56 pm

Initial trimis de Draga

Amice, nu te referishi la mine, sper, ca acu ma atak! :p .... ca nu de mine vorbeam, nu ma sokez chiar asa de usor si oricum nu era prima oara cand vizionam respectiva poza a lu' Andrei...
Poza aia scarboasa-etalon e de-a ta proprie si personala, sau ai descarcat-o de pe frun site interzis minorilor? :rolleyes:

Amico, te iubbbbesc ca-n prima zi, stai calma..:rolleyes:
nu ma referii la tine..:)

..Am o poza cu mine, adica fata mea pusa peste cea a lui .. Keanu Revs (?) .. langa un motor .. Norton (asa ceva ..mi-a zis bassistul )

... si mai sunt cateva detalii ..:)
Stai calma ca nu o trimit..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Mie Feb 12, 2003 5:08 pm

Of, ma speriasi... credeam ca nu ma mai iubesti ;P da' tu stii ca qui s'aime se taquine :p , asa ca sa nu-tzi fie jena sa ma mai "ataci" din cand in cand (cu blandetze totusi, ca io cica = fiinta mica, delicata si sensibiloasa si alte alea).

Cum adica fatza ta peste a lu' Keanu Reeves ?! :con: Imaginatzia mea incepe sa dea rateuri... nu-i bine ...lol

Parca mi se parea mie ca ti-ai tras si basistul incoace (bassplayer, nu?)...
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 5:15 pm

Initial trimis de Draga
Of, ma speriasi... credeam ca nu ma mai iubesti ;P da' tu stii ca qui s'aime se taquine :p , asa ca sa nu-tzi fie jena sa ma mai "ataci" din cand in cand (cu blandetze totusi, ca io cica = fiinta mica, delicata si sensibiloasa si alte alea).

Cum adica fatza ta peste a lu' Keanu Reeves ?! :con: Imaginatzia mea incepe sa dea rateuri... nu-i bine ...lol

Parca mi se parea mie ca ti-ai tras si basistul incoace (bassplayer, nu?)...

Pai eu slabanogul , cu muschi la greu, imbracat in piele , langa un motor...nici eu nu-mi puteam imagina si de-aia am facut mixajul..:)

Dar nu-mi sta bine cu muschi si motor..:)

Da a venit si bassist-ul (ce, nu erai sigura??? ..:)) ..mai trec pe aici si tobarul si chitara ritmica2 ..dar te las sa-i ghicesti..:))

cine se iubeste e narcisist ..:)

da-te jos din oglinda!!

:)))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Draga » Mie Feb 12, 2003 5:22 pm

LOL, pai de unde muschi la greu pe Keanu Reeves?! Cred ca ai gresit personaju' pe care te-ai colat (hai c-am inteles in sfarsit cum vine treaba cu figurile de stil ;) )

Nu ma pricep la ghiceli de-astea :( pe bassplayer l-am prins cand a venit vorba de trupa voastra.... am sa ma chinui sa-i figure out si pe ceilalti da' ma-ndoiesc ca o sa reusesc... oricum, e o provocare, imi place :p lasa-ma o saptamana si daca dup-aia nu nimeresc poate mi-i parasti si mie.

:o
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 5:32 pm

Initial trimis de Draga
LOL, pai de unde muschi la greu pe Keanu Reeves?! Cred ca ai gresit personaju' pe care te-ai colat (hai c-am inteles in sfarsit cum vine treaba cu figurile de stil ;) )

Nu ma pricep la ghiceli de-astea :( pe bassplayer l-am prins cand a venit vorba de trupa voastra.... am sa ma chinui sa-i figure out si pe ceilalti da' ma-ndoiesc ca o sa reusesc... oricum, e o provocare, imi place :p lasa-ma o saptamana si daca dup-aia nu nimeresc poate mi-i parasti si mie.

:o

:) ok.. Pai, ca indiciu: vezi care ma injura mai urat ..:)
..KEanu???? Se vede ca nu-l stii dezbracata..Vai fetito!!! CE-ai pierdut ... Crede-ma ca are... cat tre' sa aiba un barbat incat sa arate si sexi si barbat...:)

Are . Si acum am si eu ..Mi-a cerut cineva o data o poza cu mine si am trimis-o pe asta ..:)

Trist final ..
Chiar ca plec
BAfta!
Bortzianu'
Junior Member

Hahaha

Mesajde AnDrEi » Mie Feb 12, 2003 5:44 pm

Bortzianu` .. ce sa`i faci .. pana sa apuc eu sa imi tzin "pompierul" in mana mi l`a tinuat fata care mi`a facut poza.. vretzi si poze din alea? sau nu ..stati ca am uitat .. voi sunteti de nea
AnDrEi
Junior Member

Hahaha

Mesajde AnDrEi » Mie Feb 12, 2003 5:45 pm

Bortzianu` .. ce sa`i faci .. pana sa apuc eu sa imi tzin "pompierul" in mana mi l`a tinuat fata care mi`a facut poza.. vretzi si poze din alea? sau nu ..stati ca am uitat .. voi sunteti de neam fecior :D lol .. uite inca o poza cu mine..asa normala as putea zice
Fişiere ataşate
ivylove_48f4685ds.jpg
ivylove_48f4685ds.jpg (5.03 KiB) Vizualizat de 4059 ori
AnDrEi
Junior Member

Mesajde }Sk8er_Girl{ » Mie Feb 12, 2003 7:48 pm

Andrei,dar eshti oribil la corp in poza aia.......(e,la fatza eshti dragutz... :D ) }{
}Sk8er_Girl{
Junior Member

Re: Concluzie

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Feb 12, 2003 8:17 pm

Initial trimis de AnDrEi
[B]dEpEchEmIND , cand treci de stadiul lapticului sa ma anuntzi si pe mine.. da? lasa ca esti tu frumoasa.. oare? ochelarii cand ii schimbi? Citez acum ceva din descriere de la Fani :
"Defecte: nu ma cunosc prea bine ; sunt prea calma de felul meu. Cand ma enervez ii scot din sarite si pe ceilalti, asa ca nu cumva sa stati pe langa mine cand sunt nervoasa!Nu-mi place cum arat. ! " deci .. frumoas`o .. gurea mica ..:-)
A fost deajuns... deci .. concluzia o astept de la voi :-)
[/B]

Mah AnDrEi, eu le-am zis astora sa-mi editeze Profile-ul dar nu prea m-au "ascultat". Nu mai, nu-s frumoasa si stiu asta, dar cu putzin machiaj se rezolva. Chiar nu-mi place cum arat, nici altora, si poate nu vreau sa arat asta. Ies nashpa in poze!(sa vorbesc pe limbajul tau)

Parerea userilor conteaza, si chiar esti scarbos! Bine ca te-ai bagat in seama la modul exagerat si te-ai laudat la o tara intreaga cu poza ta obscena! Tu vorbesti de c*rve si de alte alea, cand tu ce esti bre? .... No comment!

Am vazut si ce-ai facut pe subiectul cu fetele de pe fanclub.ro.

Pe de alta parte, ma bucur cand sunt barfita, dar nu la modul asta!!:p
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Re: Concluzie

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 10:23 am

Depeche

Way to go, girl... :o
Nu te lua dupa ce zice el...

Andrei mama, nu cumva mai ai un prenume? Narcis, de exemplu... :p

Bortzianule daca e sa ma iau dupe hintu' tau.... pai ultima oara te injurasi cu baixinho si eyewitness... astia-ti sunt colegii, mah?! :p

Keanu are muschi, ok, atatia cati trebuie, da' nu "la greu" - ala-i Arnold Schwarzenegger...
Draga
Junior Member

Re: Re: Concluzie

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 10:36 am

Initial trimis de dEpEchEmIND

Lasa ca poate iti va folosi la ceva ... pozitiv ..toata barfa asta ..
Bortzianu'
Junior Member

Asa`i?

Mesajde AnDrEi » Joi Feb 13, 2003 11:22 am

Initial trimis de dEpEchEmIND

Mah AnDrEi, eu le-am zis astora sa-mi editeze Profile-ul dar nu prea m-au "ascultat". Nu mai, nu-s frumoasa si stiu asta, dar cu putzin machiaj se rezolva. Chiar nu-mi place cum arat, nici altora, si poate nu vreau sa arat asta. Ies nashpa in poze!(sa vorbesc pe limbajul tau)

Parerea userilor conteaza, si chiar esti scarbos! Bine ca te-ai bagat in seama la modul exagerat si te-ai laudat la o tara intreaga cu poza ta obscena! Tu vorbesti de c*rve si de alte alea, cand tu ce esti bre? .... No comment!

Am vazut si ce-ai facut pe subiectul cu fetele de pe fanclub.ro.

LoL , hai sa va zic eu purul adevar.. eu am pus acea poza acolo pentru a va mai scoate din starea de monotonie in care eratzi cu totii bagatzi.. vrei poze marfa? ei bine hai ca iti scanez cateva de la un Goa Party .. si ti le pun .. sa vezi si tu anumite chesti.. eu nu sunt nici frumos nici urat..nici destept nici prost..sunt o persoana oarecare.. asa ca .. noah .. eu unul am creat acest subiect pentru a vb si despre noi baietii si pentru a ne cunoaste mai bine.. dar nevermind.. voi fete cuminte.. apropos.. iesitzi in lume si maturizativa.. fac pariu ca noaptea daca vedetzi un film erotic la tv mai mai ca vi se face pofta..sau daca vedeti o p#%a gata va ganditi cum ar sta .. cu ea in voi .. ma rog .. have fun! Eu unul .. nush .. am parte de o viata frumoasa si ma bucur de ea.. !
AnDrEi
Junior Member

Re: Asa`i?

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 11:54 am

Initial trimis de AnDrEi

LoL , hai sa va zic eu purul adevar.. eu am pus acea poza acolo pentru a va mai scoate din starea de monotonie in care eratzi cu totii bagatzi.. vrei poze marfa? ei bine hai ca iti scanez cateva de la un Goa Party .. si ti le pun .. sa vezi si tu anumite chesti.. eu nu sunt nici frumos nici urat..nici destept nici prost..sunt o persoana oarecare.. asa ca .. noah .. eu unul am creat acest subiect pentru a vb si despre noi baietii si pentru a ne cunoaste mai bine.. dar nevermind.. voi fete cuminte.. apropos.. iesitzi in lume si maturizativa.. fac pariu ca noaptea daca vedetzi un film erotic la tv mai mai ca vi se face pofta..sau daca vedeti o p#%a gata va ganditi cum ar sta .. cu ea in voi .. ma rog .. have fun! Eu unul .. nush .. am parte de o viata frumoasa si ma bucur de ea.. !

Esti un barbat NORMAL/Cu-apucaturi NORMALE
Acum iti sunt FATALE/ ...... trag un CLAXON!

Tiiiit!

:)
Bortzianu'
Junior Member

hei! :mad:

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 12:02 pm

Bortziene uita-te ma mai sus, ca ma chinuiam intr-un post sa-i ghicesc pe aia cu care te injuri tu cel mai mult pe forum... da' cred ca l-ai scapat din vedere.
Hai zi, am nimerit-o sau am dat pe langa? :con:

Andrei laudabila intentie, da' io tot zic ca pe bolentinu tau scrie si Narcis :D
Draga
Junior Member

lol

Mesajde AnDrEi » Joi Feb 13, 2003 12:12 pm

Initial trimis de Draga
[b] Bortziene uita-te ma mai sus, ca ma chinuiam intr-un post sa-i ghicesc pe aia cu care te injuri tu cel mai mult pe forum... da' cred ca l-ai scapat din vedere.
Hai zi, am nimerit-o sau am dat pe langa? :con:

Andrei laudabila intentie, da' io tot zic ca pe bolentinu tau scrie si Narcis :D [/B]

lol , asa o fi? oricum pe al tau certificat de nastere stii ce scrie nu? Adopted :)
AnDrEi
Junior Member

Re: Re: Re: Concluzie

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 12:39 pm

Initial trimis de Draga
[b] Depeche
Bortzianule daca e sa ma iau dupe hintu' tau.... pai ultima oara te injurasi cu baixinho si eyewitness... astia-ti sunt colegii, mah?! :p
[/B]

Doamne fereste! nu, nu sunt aia..:(
..Las' ca se dau ei de gol!
:)
..Pai tocmai asta spuneam: Keanu are muschi atat cat ii trebuiesc unui barbat sa arate a barbat bine/sexi..:) ... vrei poza cu mine si Keanu?..
..:)
Bortzianu'
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii