Initial trimis de Lady Killer
...parca aduce a pedofilie poza respectiva. yeap, scarbos.
Lol, pedofilie.. cati ani ai?
...parca aduce a pedofilie poza respectiva. yeap, scarbos.
Initial trimis de AnDrEi
Lol, pedofilie.. cati ani ai?
neahhh [b]AnDrEi, am cativa anisori avans in fata ta. asa ca, putin respect te rog.[/B]
Initial trimis de Bortzianu'
respectul se castiga ...![]()
Initial trimis de AnDrEea
Vai AnDrEi ce sexy esti in poza aia!!!!! M-am indragostit de tine, pe bune. N-am vazxut pe nimeni mai zdravan ca tine!!!!
Sa stii ca ai multe fane printre care ma numar si eu. Vrei sa ne cuplam? :-))
Initial trimis de edd4real
Ma da' ce vi se pare poza aia asa gretoasa?Ca daor nu da la boboci.Sau nu isi baga un deget in c** si-l scoate pe nas.Dar dak totusi ziceti ca e scarboasa,parerea mea e ca voi nu aveti ce cauta la mare,vi s-ar face rau...CE?!N-ati mai vazut oameni in chi...astia...slipi?
Initial trimis de Draga
LOL :o subscriu. Da' trebuia sa precizeze in post ca e vorba de o poza semi-nud, ca sa nu se socheze omu' cand deschide attachmentu'... sa stie la ce sa se astepte...![]()
Initial trimis de Bortzianu'
Hai ma nu faceti pe sclifositii!!! Pai chiar asa, ce n-ati fost la mare? ... Daca vreti intr-adevar o poza scarboasa ...va trimit eu una.... ca sa o aveti drept etalon ...desi nu cred ca e cazul...
Initial trimis de Draga
Amice, nu te referishi la mine, sper, ca acu ma atak! :p .... ca nu de mine vorbeam, nu ma sokez chiar asa de usor si oricum nu era prima oara cand vizionam respectiva poza a lu' Andrei...
Poza aia scarboasa-etalon e de-a ta proprie si personala, sau ai descarcat-o de pe frun site interzis minorilor? :rolleyes:
Initial trimis de Draga
Of, ma speriasi... credeam ca nu ma mai iubesti ;P da' tu stii ca qui s'aime se taquine :p , asa ca sa nu-tzi fie jena sa ma mai "ataci" din cand in cand (cu blandetze totusi, ca io cica = fiinta mica, delicata si sensibiloasa si alte alea).
Cum adica fatza ta peste a lu' Keanu Reeves ?! :con: Imaginatzia mea incepe sa dea rateuri... nu-i bine ...lol
Parca mi se parea mie ca ti-ai tras si basistul incoace (bassplayer, nu?)...
Initial trimis de Draga
LOL, pai de unde muschi la greu pe Keanu Reeves?! Cred ca ai gresit personaju' pe care te-ai colat (hai c-am inteles in sfarsit cum vine treaba cu figurile de stil)
Nu ma pricep la ghiceli de-asteape bassplayer l-am prins cand a venit vorba de trupa voastra.... am sa ma chinui sa-i figure out si pe ceilalti da' ma-ndoiesc ca o sa reusesc... oricum, e o provocare, imi place :p lasa-ma o saptamana si daca dup-aia nu nimeresc poate mi-i parasti si mie.
:o
Initial trimis de AnDrEi
[B]dEpEchEmIND , cand treci de stadiul lapticului sa ma anuntzi si pe mine.. da? lasa ca esti tu frumoasa.. oare? ochelarii cand ii schimbi? Citez acum ceva din descriere de la Fani :
"Defecte: nu ma cunosc prea bine ; sunt prea calma de felul meu. Cand ma enervez ii scot din sarite si pe ceilalti, asa ca nu cumva sa stati pe langa mine cand sunt nervoasa!Nu-mi place cum arat. ! " deci .. frumoas`o .. gurea mica ..:-)
A fost deajuns... deci .. concluzia o astept de la voi :-)
[/B]
Initial trimis de dEpEchEmIND
Pe de alta parte, ma bucur cand sunt barfita, dar nu la modul asta!!:p
Initial trimis de dEpEchEmIND
Mah AnDrEi, eu le-am zis astora sa-mi editeze Profile-ul dar nu prea m-au "ascultat". Nu mai, nu-s frumoasa si stiu asta, dar cu putzin machiaj se rezolva. Chiar nu-mi place cum arat, nici altora, si poate nu vreau sa arat asta. Ies nashpa in poze!(sa vorbesc pe limbajul tau)
Parerea userilor conteaza, si chiar esti scarbos! Bine ca te-ai bagat in seama la modul exagerat si te-ai laudat la o tara intreaga cu poza ta obscena! Tu vorbesti de c*rve si de alte alea, cand tu ce esti bre? .... No comment!
Am vazut si ce-ai facut pe subiectul cu fetele de pe fanclub.ro.
Pe de alta parte, ma bucur cand sunt barfita, dar nu la modul asta!!:p
Initial trimis de AnDrEi
LoL , hai sa va zic eu purul adevar.. eu am pus acea poza acolo pentru a va mai scoate din starea de monotonie in care eratzi cu totii bagatzi.. vrei poze marfa? ei bine hai ca iti scanez cateva de la un Goa Party .. si ti le pun .. sa vezi si tu anumite chesti.. eu nu sunt nici frumos nici urat..nici destept nici prost..sunt o persoana oarecare.. asa ca .. noah .. eu unul am creat acest subiect pentru a vb si despre noi baietii si pentru a ne cunoaste mai bine.. dar nevermind.. voi fete cuminte.. apropos.. iesitzi in lume si maturizativa.. fac pariu ca noaptea daca vedetzi un film erotic la tv mai mai ca vi se face pofta..sau daca vedeti o p#%a gata va ganditi cum ar sta .. cu ea in voi .. ma rog .. have fun! Eu unul .. nush .. am parte de o viata frumoasa si ma bucur de ea.. !
Initial trimis de Draga
[b] Bortziene uita-te ma mai sus, ca ma chinuiam intr-un post sa-i ghicesc pe aia cu care te injuri tu cel mai mult pe forum... da' cred ca l-ai scapat din vedere.
Hai zi, am nimerit-o sau am dat pe langa? :con:
Andrei laudabila intentie, da' io tot zic ca pe bolentinu tau scrie si Narcis[/B]
Initial trimis de Draga
[b] Depeche
Bortzianule daca e sa ma iau dupe hintu' tau.... pai ultima oara te injurasi cu baixinho si eyewitness... astia-ti sunt colegii, mah?! :p
[/B]
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator