Initial trimis de Mihai-MOF
e vorba de un album care va iesi peste cateva luni...
Nu, cred ca tu nu ai inteles, discutia era despre Seling.
MESAJ Draga - 13-02-2003 10:37 : " Mihai-MOF poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui? "
MESAJ Mihai -Mof - 13-02-2003 13:40 : " Paula a fost cu initiativa... Alexandra va fi saptamana viitoare in concurs..."
MESAJ Nightwish - 13-02-2003 13:12 "am ascultat si eu piesa cantata de Paula Seling. hmm...Paula dragutza, talentata, in rest nimik. Slaba piesa da' in comparatie cu ce a urmat dupa ea, adica Supermarket (si credeam ca astia au disparut-no chance!) cu nustu' ce piesa, piesa cantata de Paula devenise chiar 'divina'. In orice caz am uitat-o complet dupa 3 minute: ritmul, cuvintele, numele piesei...retin doar ca era in engleza. era in engleza, nu?!"
MESAJ Mihai Mof - 13-02-2003 13:40 :
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de Draga
Mihai-MOF poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui?
Astept sa vad / ascult si piesa Alexandrei Ungureanu.
--------------------------------------------------------------------------------
"Paula a fost cu initiativa... Alexandra va fi saptamana viitoare in concurs..."
MESAJ Draga - 13-02-2003 13:47 : " Nightwish - da, era in engleza... lol... nici io nu-mi mai amintesc acum amanunte, ca am prins doar 2/3 din ea si m-a sunat cineva in acelasi timp - asa ca n-am apucat s-o ascult cu 100% atentie. Dar fatza de ce am auzit pana acum la selectie... e buna. "
"MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul? "
quote:
Initial trimis de Draga
MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul?
"e vorba de un album care va iesi peste cateva luni..."
Urmareste cu atentie.As aprecia daca nu s-ar mai face asemenea greseli .