EUROVISIONul are vreun rost?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Alexandra Ungureanu

Mesajde aspyrin » Lun Feb 17, 2003 11:56 am

Initial trimis de BriSTmuzik_maker

Acum va dati mari ca Alexandra e artist Mof dar nici macar nu ati insistat sa apara si ea in clipurile cu Sistem...De ce nu a aparut in clipurile Sistem?????!!!!Cred ca o merita cu varf si indesat...

GO, ALEXANDRA, GOOOO!!!

atunci nu era artistul nostru...

piesa pt eurovision e prima colaborare cu ea... urmeaza un labum, turneu, clip etc....

aveti si voi rabdare!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Draga » Lun Feb 17, 2003 4:59 pm

Imi mentin optiunea: piesa Paulei Seling e deocamdata cea mai rasarita din tot ce-am vazut/ascultat pana acum.

Mi-au mai placut si pletosii aia doi (nu mai tin minte cum ii cheama), dar piesa lor nu m-a rascolit absolut deloc... Asta e :p

In rest - jale.

Don'soara Selena in picioarele goale degeaba arata bine ca la capitolul voce ;i

Sa vedem si grupa a-II-a.
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Valentin F » Lun Feb 17, 2003 11:40 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

e vorba de un album care va iesi peste cateva luni...

Nu, cred ca tu nu ai inteles, discutia era despre Seling.

MESAJ Draga - 13-02-2003 10:37 : " Mihai-MOF poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui? "

MESAJ Mihai -Mof - 13-02-2003 13:40 : " Paula a fost cu initiativa... Alexandra va fi saptamana viitoare in concurs..."

MESAJ Nightwish - 13-02-2003 13:12 "am ascultat si eu piesa cantata de Paula Seling. hmm...Paula dragutza, talentata, in rest nimik. Slaba piesa da' in comparatie cu ce a urmat dupa ea, adica Supermarket (si credeam ca astia au disparut-no chance!) cu nustu' ce piesa, piesa cantata de Paula devenise chiar 'divina'. In orice caz am uitat-o complet dupa 3 minute: ritmul, cuvintele, numele piesei...retin doar ca era in engleza. era in engleza, nu?!"

MESAJ Mihai Mof - 13-02-2003 13:40 :
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de Draga

Mihai-MOF poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui?

Astept sa vad / ascult si piesa Alexandrei Ungureanu.
--------------------------------------------------------------------------------

"Paula a fost cu initiativa... Alexandra va fi saptamana viitoare in concurs..."

MESAJ Draga - 13-02-2003 13:47 : " Nightwish - da, era in engleza... lol... nici io nu-mi mai amintesc acum amanunte, ca am prins doar 2/3 din ea si m-a sunat cineva in acelasi timp - asa ca n-am apucat s-o ascult cu 100% atentie. Dar fatza de ce am auzit pana acum la selectie... e buna. "
"MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul? "

quote:
Initial trimis de Draga
MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul?

"e vorba de un album care va iesi peste cateva luni..."

Urmareste cu atentie.As aprecia daca nu s-ar mai face asemenea greseli .
Valentin F

Re: Re: Alexandra Ungureanu

Mesajde BriSTmuzik_maker » Lun Feb 17, 2003 11:59 pm

atunci nu era artistul nostru...

piesa pt eurovision e prima colaborare cu ea... urmeaza un labum, turneu, clip etc....

aveti si voi rabdare!

Grabiti-va ca daca nu , o sa-i propun sa lucreze cu mine...:-)
By the way, are deja un contract cu voi ? Just asking...:-)))
BriSTmuzik_maker

Mesajde Unregistered » Mar Feb 18, 2003 2:16 am

E VORBA DE LIVIU - CLAPARUL DE LA SEVEN.SI RAZVAN CRIVACI.

ADEVARATI BAIETI.

SI SIMPATICI.

HAI ARDEALUL!
Unregistered

off topic!!!

Mesajde dadius » Mar Feb 18, 2003 8:27 am

inca o data:

nu inteleg de ce au inceput sa scrie pe acest forum oameni care lucreaza la case de discuri fie ele mai mici sau mai mari?
dintr-o data am devenit noi asa de importanti pt ei? NOI o mana de oameni care ne-am saturat de cacatul asta din muzica romaneasca!

Interesant NU?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: off topic!!!

Mesajde Valentin F. » Mar Feb 18, 2003 11:10 am

Initial trimis de dadius
inca o data:

nu inteleg de ce au inceput sa scrie pe acest forum oameni care lucreaza la case de discuri fie ele mai mici sau mai mari?
dintr-o data am devenit noi asa de importanti pt ei? NOI o mana de oameni care ne-am saturat de cacatul asta din muzica romaneasca!

Interesant NU?

Sa fie vorba de vreo frustrare, vreo neimplinire, vreo ...in fine?

Daca nu ma insel, pe acest forum, ca si pe altele, are voie sa intre ...oricine, are voie sa-si scrie parerea oricine, cu atat mai mult cu cat uneori se lanseaza informatii false care trebuie corectate, in opinia mea .

Ai fi surprins daca ai afla ca pentru oamenii din show-biz sunt importante opiniile acestei "maini de oameni" care scriu despre subiecte de genul asta.Daca tu nu te consideri important inseamna ca ai o problema...Noi te consideram important...si esti...

Iar daca crezi ca ti s-a luat jucaria draga, ti-o dau inapoi, poate asa vei fi fericit stiind ca esti unic posesor...:-))).Vei fi mai fericit scriind singur pe acest forum?
Valentin F.

Mesajde Draga » Mar Feb 18, 2003 11:31 am

Subscriu la observatia lui Valentin F : era vorba intr-adevar de Paula Seling (adica de ea intrebasem eu) - scuze daca s-a produs vreo confuzie pe undeva :p

Mie imi convine ca intra si "insideri" pe forum - mai aflam si noi de unele, de altele... au si ei prilejul sa-si faca reclama, sa-si apere artistii, muzica pe care o produc, etc :) Daca discutia ar fi doar intr-o directie - "mama ce nasol canta aia, ce piesa nashpa, etc", ne-am plictisi repede...
Draga
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Feb 18, 2003 11:59 am

Initial trimis de Valentin F

Urmareste cu atentie.As aprecia daca nu s-ar mai face asemenea
greseli .

ok... pana la urma e vorba de un forum, nu de un comunicat de presa asa reactia ta mi se pare putin exagerata... no ofence :)

scuze... dar m-am incurcat si eu printre mesaje...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: off topic!!!

Mesajde aspyrin » Mar Feb 18, 2003 12:02 pm

Initial trimis de dadius
inca o data:

Interesant NU?

acum nici eu nu stiu ce sa zic... pana la urma voi, astia care scrieti aici, reprezentati o parte a publicului si niste atitudini pe care le au si altii fata de muzica romaneasca... asa ca, macar intr-un mesaj din 50, putem gasi si niste lucruri folositoare pentru ceea ce facem noi... ni se atrage atentia fata de unele gresli pe care le facem si. prin urmare, incercam sa le corectam etc.

so... you're satisfied?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: off topic!!!

Mesajde copiutzu » Mar Feb 18, 2003 12:16 pm

acum nici eu nu stiu ce sa zic... pana la urma voi, astia care scrieti aici, reprezentati o parte a publicului si niste atitudini pe care le au si altii fata de muzica romaneasca... asa ca, macar intr-un mesaj din 50, putem gasi si niste lucruri folositoare pentru ceea ce facem noi... ni se atrage atentia fata de unele gresli pe care le facem si. prin urmare, incercam sa le corectam etc.

so... you're satisfied?

Nu stiu daca ma insel sau nu. Daca da, imi cer scuze.
Din cate mi-am dat seama esti ceva pe la o casa de discuri?
Zici mai sus ca iei niste lucruri folositoare de pe site-ul asta. Ar fi bine sa si ti-i cont de ele ca pana acum.... nimic.
Altfel nu imi pot explica de ce se continua cu rahaturile din "muzica romaneasca" si de ce apare tiganul minune o data pe sapt. ca invitat la teo trandafir.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: off topic!!!

Mesajde aspyrin » Mar Feb 18, 2003 12:40 pm

Initial trimis de copiutzu

Altfel nu imi pot explica de ce se continua cu rahaturile din "muzica romaneasca" si de ce apare tiganul minune o data pe sapt. ca invitat la teo trandafir.

uite vezi ca aici e problema... teo trandafir isi stabileste singura invitatii, nu casele de discuri o fac... deci? ce ai inteles tu de aici?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: off topic!!!

Mesajde copiutzu » Mar Feb 18, 2003 1:42 pm

uite vezi ca aici e problema... teo trandafir isi stabileste singura invitatii, nu casele de discuri o fac... deci? ce ai inteles tu de aici?

Poate tot ea face si emisiunile la atomic?:))
Problema e ca se baga in fata ceea ce scot casele de discuri. Daca se scot bull shit-uri, atunci nu ai ce altceva sa dai pe post. Asa ca, pana la urma tot casele de discuri sunt vinovate.
Mai e si posibilitatea ca ar fi ascultatorul de vina, numai ca intr-o tara necivilizata cum e romania, toti aculta ceea ce e la moda, ceea ce se prezinta peste tot. Ca la cat e de indobitocita lumea, nici nu se mai chinuie sa trieze valorile si si daca s-ar chinui, nu stiu daca mai poate face distinctie intre o valoare si o non-valoare.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: off topic!!!

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 18, 2003 2:13 pm

Poate tot ea face si emisiunile la atomic?:))
Problema e ca se baga in fata ceea ce scot casele de discuri. Daca se scot bull shit-uri, atunci nu ai ce altceva sa dai pe post. Asa ca, pana la urma tot casele de discuri sunt vinovate.
Mai e si posibilitatea ca ar fi ascultatorul de vina, numai ca intr-o tara necivilizata cum e romania, toti aculta ceea ce e la moda, ceea ce se prezinta peste tot. Ca la cat e de indobitocita lumea, nici nu se mai chinuie sa trieze valorile si si daca s-ar chinui, nu stiu daca mai poate face distinctie intre o valoare si o non-valoare.

Am postat si in alt loc:
Acum vreo 9 ani am stat inchis in internatul liceului ...aproape 2 luni ..dupa doua - trei saptamani si femeile de serviciu batrane si slabe si stirbe si mahalagioaice, si bucataresele gretos de grase si pline tot timpul cu tot felul de unsori si scursuri de blide... SI ELE mi se pareau femei BUNE... desi .. pot spune ca am gusturi ...

Ei bine... dupa un timp simturile/estetica se atrofiaza, se usuca precum o perja afumata... Iar sapunul iti miroase intr-o buna-dimineata a banane ..si la cele mai scarboase creaturi .. incepi sa vezi /descoperi cate ceva MAI ACCEPTABIL decat NIMIC.

... Legatura cu muzica e evidenta.
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: off topic!!!

Mesajde dadius » Mar Feb 18, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Valentin F.

Sa fie vorba de vreo frustrare, vreo neimplinire, vreo ...in fine?

Daca nu ma insel, pe acest forum, ca si pe altele, are voie sa intre ...oricine, are voie sa-si scrie parerea oricine, cu atat mai mult cu cat uneori se lanseaza informatii false care trebuie corectate, in opinia mea .

Ai fi surprins daca ai afla ca pentru oamenii din show-biz sunt importante opiniile acestei "maini de oameni" care scriu despre subiecte de genul asta.Daca tu nu te consideri important inseamna ca ai o problema...Noi te consideram important...si esti...

Iar daca crezi ca ti s-a luat jucaria draga, ti-o dau inapoi, poate asa vei fi fericit stiind ca esti unic posesor...:-))).Vei fi mai fericit scriind singur pe acest forum?

da cred ca sunt frustrat!:o

Nu am spus ca nu au voie sa scrie acesti oameni.am spus ca :

"nu inteleg de ce au inceput sa scrie pe acest forum oameni care lucreaza la case de discuri fie ele mai mici sau mai mari?"

e o diferenta mai hombre nu?

Ca sunte-ti interesati....... Ce sa zic? Acu tinand cont ca esti de la F Phoenix(asa am inteles) nu are rost sa ma iau cu tine in gura ca pana la urma voi nu promovati multe cacaturi. (poate doar BAMBI)
:D :D

Cat despre partea cu "ti s-a luat jucaria" nu am inteles nimic .Asa ca banuiesc ca nu mi-era adresata mie.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: Re: off topic!!!

Mesajde Valentin F. » Mar Feb 18, 2003 5:38 pm

Initial trimis de dadius

da cred ca sunt frustrat!:o

Nu am spus ca nu au voie sa scrie acesti oameni.am spus ca :

"nu inteleg de ce au inceput sa scrie pe acest forum oameni care lucreaza la case de discuri fie ele mai mici sau mai mari?"

e o diferenta mai hombre nu?

Ca sunte-ti interesati....... Ce sa zic? Acu tinand cont ca esti de la F Phoenix(asa am inteles) nu are rost sa ma iau cu tine in gura ca pana la urma voi nu promovati multe cacaturi. (poate doar BAMBI)
:D :D

Cat despre partea cu "ti s-a luat jucaria" nu am inteles nimic .Asa ca banuiesc ca nu mi-era adresata mie.

Da, ai dreptate, nu-ti era adresata...:-)))

Dar sa stii ca Bambi nu mai sunt de multa vreme la noi...Iar candva erau doua copile simpatice care promiteau destul de mult...Restul nu a mai depins de noi.Acum fac si ele ce pot si ce stiu.

In rest , multumim de aprecieri.
Valentin F.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: off topic!!!

Mesajde Unregistered » Mar Feb 18, 2003 6:15 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Am postat si in alt loc:
Acum vreo 9 ani am stat inchis in internatul liceului ...aproape 2 luni ..dupa doua - trei saptamani si femeile de serviciu batrane si slabe si stirbe si mahalagioaice, si bucataresele gretos de grase si pline tot timpul cu tot felul de unsori si scursuri de blide... SI ELE mi se pareau femei BUNE... desi .. pot spune ca am gusturi ...

Ei bine... dupa un timp simturile/estetica se atrofiaza, se usuca precum o perja afumata... Iar sapunul iti miroase intr-o buna-dimineata a banane ..si la cele mai scarboase creaturi .. incepi sa vezi /descoperi cate ceva MAI ACCEPTABIL decat NIMIC.

... Legatura cu muzica e evidenta.

De-acord...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Feb 18, 2003 7:33 pm

ok... pana la urma e vorba de un forum, nu de un comunicat de presa asa reactia ta mi se pare putin exagerata... no ofence :)

scuze... dar m-am incurcat si eu printre mesaje...

Nici o problema...De obicei vreau ca lucrurile sa fie foarte clare, indiferent daca e o discutie la coltul strazii sau un comunicat de presa,cu atat mai mult cu cat e vorba de un forum unde -si exprima opiniile niste oameni implicati, care ne intereseaza(dupa cum confirmai si tu in mesejele anterioare).Nooo problemoooo!
Unregistered

eurovision

Mesajde ja sam pitbull » Mie Feb 19, 2003 11:06 am

Are sens ca sa poata costi costita sa se roage in latina
ja sam pitbull
Junior Member

Re: eurovision

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 11:12 am

Initial trimis de ja sam pitbull
Are sens ca sa poata costi costita sa se roage in latina

Pitbull, bine ai venit printre noi. :P:a
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: eurovision

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 19, 2003 12:17 pm

Pitbull, bine ai venit printre noi. :P:a

Costi? sa cante in LATRINA sau in latina?????
..care-i legatura individului bengos/ghiulos/lantos ..cu latina?

..sau a babei cu sexul?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: eurovision

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 12:33 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Costi? sa cante in LATRINA sau in latina?????
..care-i legatura individului bengos/ghiulos/lantos ..cu latina?

..sau a babei cu sexul?

E vb. de ultima porcarie pe care a nascocit-o si cu care s-a prezentat la preselectia pentru Eurovision. Cica melodia e cantata in engleza si in latina. Problema e ca seamana f.f.f.f. bine cu piesa pe care o canta diva aceea in Al cincilea element. Parca e aceeasi.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: eurovision

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 19, 2003 2:01 pm

E vb. de ultima porcarie pe care a nascocit-o si cu care s-a prezentat la preselectia pentru Eurovision. Cica melodia e cantata in engleza si in latina. Problema e ca seamana f.f.f.f. bine cu piesa pe care o canta diva aceea in Al cincilea element. Parca e aceeasi.

..Aaaaaaahhhhaaa.....
..Pai vreau sa spun ca piesa de la Al 5-lea element ..m-a lasat masca dpdv al compozitiei ...
..dar pana la " rumanul Costi si LATrINA " ..mai e cale lunga ...chiar ,daca isi pune si el tentacule ...il ascult...

..si toooot asteptam sa imbatranesc , sa mai imi vina mintea la cap..dar mi-am pierdut orice speranta..:(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde ja sam pitbull » Mie Feb 19, 2003 2:02 pm

bine te-am gasit copiutzu, long time no see :)

In nomine patris et filii et spiritus sancti Amin

Costel asta zis si Costita ma uimeste pe zi ce trece. Ai zis-o bine cu latrina.

Ave Cezar
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Draga » Joi Feb 20, 2003 10:51 am

Am pierdut primele doua "transe" de piese din grupul II... :( Sper sa le vad pe toate sambata (mai ales faimoasa piesa a lui Costi Costita :p )
Dar aseara eram pe-acasa la momentul oportun, asa ca am avut prilejul sa mai audiez o piesa cu ceva perspective: Nicola - Don't break my heart (TVR1 pretindea ca se numeste "Don't brake my heart" - mai stii? LOL...). Piesa asta mi s-a parut mai buna decat cea a Paulei Seling - pacat de voce, totusi... nu se poate compara :o
Draga
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 20, 2003 11:18 am

cine canta melodia? el?! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: Re: Re: eurovision

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 1:11 pm

Initial trimis de Nightwish

cine canta melodia? el?! :D

Nu am vazut-o pe toata, ca nu mi-au mai rezistat urechile, simtzurile.....
O canta el si cu o tipa care se crede TARJA :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: eurovision

Mesajde nocturna » Joi Feb 20, 2003 1:27 pm

Nu am vazut-o pe toata, ca nu mi-au mai rezistat urechile, simtzurile.....
O canta el si cu o tipa care se crede TARJA :))

haha. :lol: serios?! jalnic.
las' ca am mai vazut anu' trecut prin vara, la Teo, cica o formatie: un travestit (un el care visa sa devina o ea) alaturi de un el si cantau tare 'divin' o melodie 'nemaipomenita' ('Adio, adio...'nu mai stiu cum...) amandoi erau absolut patetici dar problema era alta: melodia era copia fidela a piesei "Sleeping Sun". awful. :bleah:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eurovision

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 1:54 pm

Initial trimis de Nightwish

haha. :lol: serios?! jalnic.
las' ca am mai vazut anu' trecut prin vara, la Teo, cica o formatie: un travestit (un el care visa sa devina o ea) alaturi de un el si cantau tare 'divin' o melodie 'nemaipomenita' ('Adio, adio...'nu mai stiu cum...) amandoi erau absolut patetici dar problema era alta: melodia era copia fidela a piesei "Sleeping Sun". awful. :bleah:

Pai teo invita aproape numai idioti in emisiune.
Si ce ma enerveaza e ca nu se mai opreste de la a-l invita pe tziganul minune.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eurovision

Mesajde aspyrin » Joi Feb 20, 2003 2:47 pm

Si ce ma enerveaza e ca nu se mai opreste de la a-l invita pe tziganul minune.

pai daca e minune... nu stii ca minunile aduc audienta?
:a
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma