Initial trimis de Mihai-MOF
vorbim doua limbi diferite... afla intai ce insemna un [b]formator de opinie si pe urma mai discutam [/B]
Eu cred ca vb aceeasi limba cu singura diferentza ca tu insisti sa sustii ca TNT sunt niste reprezentante ale varstei lor si nu sunt. Nu stunt decat niste teribiliste fara nici o legatura cu scoala. Au avut putin noroc si au dat peste tine si gata: sunt mari vedete.
Dar, ce zici de cei care se straduiesc sa invete un instrument, fac muzica si asteapta mult mai mult decat TNT (parca ai zis ceva de 2 luni) sa scoata un album. Si asta pentru ca nu canta ce vreti voi, casele producatoare. Ca voi vreti sa fiti si formatori de opinie si sa cumpere lumea discurile.
Poate imi mai zici o chestie legata tot de albumele pe care le scot casele noastre de discuri. Nu am inteles niciodata de ce pe un album exista doar 8 piese sau daca sunt 10 e musai ca alea 2 in plus sa fie ceva remixuri la alealalte. Si unde mai pui ca are exact acelasi pret ca un album cu 10 piese diferite. Presupun ca asta ti se pare la fel de normal. Sau si asta e reprezentativ pentru actuala generatie de "muzicieni". Desi eu cred ca nu ei sunt de vina ci tot voi, casele producatoare.