Revista Numai Tu...
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Revista Numai Tu...
Fan clubul Andreea Balan Maramures a facut o revista despre Andreea. Revista se numeste Numai tu... si a ajuns la numarul 2. Pretul este de 20.000 lei, avand atasat o poza originala cu idolul vostru. Daca doriti sa o procurati, ma puteti contacta la urmatoarele adrese: fanclub_andreeab@yahoo.com sau str. Narciselor nr. 4 ap. 8 Baia Mare jud. Maramures cod. 4800 (Andra Mihalca). So...
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Da, merci mult! Revista are 20 de pagini, am inceput cu o foarte vasta biografie (daca pot sa zic asa) , cu amanunte pe care fanii nu le-au putut afla din alte surse, poze de cand era ea mica, despre albumele noi, clipuri, noutati, texte de piese, parerea fanilor despre andreea, scrisori de la fani, concursuri, autografe, premii...si multe, multe poze.
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Initial trimis de Crazy_sexy_cool
Da, merci mult! Revista are 20 de pagini, am inceput cu o foarte vasta biografie (daca pot sa zic asa) , cu amanunte pe care fanii nu le-au putut afla din alte surse, poze de cand era ea mica, despre albumele noi, clipuri, noutati, texte de piese, parerea fanilor despre andreea, scrisori de la fani, concursuri, autografe, premii...si multe, multe poze.
TTAAAACCCCCCCCCIIIIIII!!!!!!! Nu -mi mai fa in ciuda, plsssss!!!!! Ti-am trimis un mail, baby!!! Sa-mi raspunzi pe adresa mea de mail, ok????? Te pups dulci!!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
In revista veti gasi un mare concurs. Cred ca va avea un singur castigator, pentru ca spun eu este de o dificultate destul de mare. Deci, daca doriti sa va puneti la inercare cunostintele despre Andreea, cel mai bine ar fi sa achizitionati revista. In plus, din revista puteti trimite Andreei o scrisoare, care va fi premiata chiar de ea, cu un premiu...mare, mare de tot. }{
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Initial trimis de Crazy_sexy_cool
In revista veti gasi un mare concurs. Cred ca va avea un singur castigator, pentru ca spun eu este de o dificultate destul de mare. Deci, daca doriti sa va puneti la inercare cunostintele despre Andreea, cel mai bine ar fi sa achizitionati revista. In plus, din revista puteti trimite Andreei o scrisoare, care va fi premiata chiar de ea, cu un premiu...mare, mare de tot. }{
Hmmm..... Cand ai de gand sa-mi raspunzi la mail?! Astept un raspuns si o adresa...

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
VREAU SI EU REVISTA!
-
si eu o vreau. Te rog trimite-mi un mail la office@andreeabalan.zzn.com , adresa de e-mail a fan-club-ului mai si sa imi spui cum iti trimit banii, in cat timp primesc revista si alte detalii, detalii. Te pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Da, e draguta ideea cu revista, pentru fani.
p.s. toata lumea aici se pupa cu toata lumea, numai pe mine nu ma pupa nimeni :cry:, da lasati ca nici io nu va pup pe voi :p ! (boys...stay away from me!)
p.s. toata lumea aici se pupa cu toata lumea, numai pe mine nu ma pupa nimeni :cry:, da lasati ca nici io nu va pup pe voi :p ! (boys...stay away from me!)

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
Da, e draguta ideea cu revista, pentru fani.
p.s. toata lumea aici se pupa cu toata lumea, numai pe mine nu ma pupa nimeni :cry:, da lasati ca nici io nu va pup pe voi :p ! (boys...stay away from me!)![]()
:kiss:
-
Nightmare - Junior Member
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Te-am rugat ceva fato sexy
. Imi spui si mie plsss cuim pot face rost de revista??? Thanks

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1