Revista Numai Tu...

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Revista Numai Tu...

Mesajde Crazy_sexy_cool » Dum Mar 02, 2003 10:11 pm

Fan clubul Andreea Balan Maramures a facut o revista despre Andreea. Revista se numeste Numai tu... si a ajuns la numarul 2. Pretul este de 20.000 lei, avand atasat o poza originala cu idolul vostru. Daca doriti sa o procurati, ma puteti contacta la urmatoarele adrese: fanclub_andreeab@yahoo.com sau str. Narciselor nr. 4 ap. 8 Baia Mare jud. Maramures cod. 4800 (Andra Mihalca). So...
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Mar 02, 2003 10:45 pm

foarte buna initiativa ati avut voi cu revista aceea. e vasta?cate pagini are? la cat timp apare?
Hera
Junior Member

Mesajde Crazy_sexy_cool » Mar Mar 04, 2003 10:42 pm

Da, merci mult! Revista are 20 de pagini, am inceput cu o foarte vasta biografie (daca pot sa zic asa) , cu amanunte pe care fanii nu le-au putut afla din alte surse, poze de cand era ea mica, despre albumele noi, clipuri, noutati, texte de piese, parerea fanilor despre andreea, scrisori de la fani, concursuri, autografe, premii...si multe, multe poze.
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 5:30 pm

Initial trimis de Crazy_sexy_cool
Da, merci mult! Revista are 20 de pagini, am inceput cu o foarte vasta biografie (daca pot sa zic asa) , cu amanunte pe care fanii nu le-au putut afla din alte surse, poze de cand era ea mica, despre albumele noi, clipuri, noutati, texte de piese, parerea fanilor despre andreea, scrisori de la fani, concursuri, autografe, premii...si multe, multe poze.

TTAAAACCCCCCCCCIIIIIII!!!!!!! Nu -mi mai fa in ciuda, plsssss!!!!! Ti-am trimis un mail, baby!!! Sa-mi raspunzi pe adresa mea de mail, ok????? Te pups dulci!!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Crazy_sexy_cool » Vin Mar 07, 2003 10:44 pm

K, l-am primit! De ce sa-ti fac in ciuda? Nu ineleg. Te pups si eu}{
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Mesajde Crazy_sexy_cool » Dum Mar 09, 2003 11:50 pm

In revista veti gasi un mare concurs. Cred ca va avea un singur castigator, pentru ca spun eu este de o dificultate destul de mare. Deci, daca doriti sa va puneti la inercare cunostintele despre Andreea, cel mai bine ar fi sa achizitionati revista. In plus, din revista puteti trimite Andreei o scrisoare, care va fi premiata chiar de ea, cu un premiu...mare, mare de tot. }{
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Mar 14, 2003 9:15 pm

Initial trimis de Crazy_sexy_cool
In revista veti gasi un mare concurs. Cred ca va avea un singur castigator, pentru ca spun eu este de o dificultate destul de mare. Deci, daca doriti sa va puneti la inercare cunostintele despre Andreea, cel mai bine ar fi sa achizitionati revista. In plus, din revista puteti trimite Andreei o scrisoare, care va fi premiata chiar de ea, cu un premiu...mare, mare de tot. }{

Hmmm..... Cand ai de gand sa-mi raspunzi la mail?! Astept un raspuns si o adresa... :))
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Buna

Mesajde AngeLgIrL » Dum Mar 16, 2003 10:57 am

Este o idee buna referitor la revista.Andra sa stii ca ti-am scris un email daca vrei te rog raspunde-mi. :cool
AngeLgIrL
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 6:45 pm

VREAU SI EU REVISTA!
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Mai 11, 2003 9:03 pm

Ce idee super! Trebuie neaparat sa o comand!
Nightmare
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Mie Mai 14, 2003 5:23 pm

si eu o vreau. Te rog trimite-mi un mail la office@andreeabalan.zzn.com , adresa de e-mail a fan-club-ului mai si sa imi spui cum iti trimit banii, in cat timp primesc revista si alte detalii, detalii. Te pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 15, 2003 2:24 pm

Da, e draguta ideea cu revista, pentru fani.

p.s. toata lumea aici se pupa cu toata lumea, numai pe mine nu ma pupa nimeni :cry:, da lasati ca nici io nu va pup pe voi :p ! (boys...stay away from me!) :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Joi Mai 15, 2003 8:09 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Da, e draguta ideea cu revista, pentru fani.

p.s. toata lumea aici se pupa cu toata lumea, numai pe mine nu ma pupa nimeni :cry:, da lasati ca nici io nu va pup pe voi :p ! (boys...stay away from me!) :D

:kiss:
Nightmare
Junior Member

Mesajde Crazy_sexy_cool » Joi Mai 15, 2003 8:59 pm

Si numai pt fani? Da oricum te pup dulce si pe tine, Gabyzzu!
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 9:33 pm

Te-am rugat ceva fato sexy :) . Imi spui si mie plsss cuim pot face rost de revista??? Thanks
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan