Deci.. (sari onk...zi ceva..corecteaza-ma)
Prima oara ..cand am intrat pe forum am intrat pe topicu ala cu poze..f frumos topicu, aia care postau poze erau urati ..
A doua oara cand am intrat pe forum l-am remarcat pe Moshu, pe incredibilul Moshu, care parea simpatic...da' doar parea, intre timp mi s-a facut scarba de el...
Hera....daca nu era ea ...sa imi faca observatie..probabil ca nu mai ajungeam ...sa postez acest topic pe aici..asta din cauza ca nu as mai fi intrat pe forum pt ca sunteti urati ... Acu nu sariti/ va impacientati nu stiu cum arata Hera ...in rest e draguta.
Dana....o "dulceata" de fata..mancaias ochisorii ei..ca vede ea tot si gurita sa io mananc ca sare repede cu gura...mda whatever.
Thumbelino...scuze.
Fly....nu pare el prea istet da macar e baiat de treaba.
Onk ...semianalfabeta...care imi da lectii mie de gramatica..dar din nou...whatever.
Ochiosu....un fel de limbist.
Cred ca s-ar putea sa par penal..dar pt aia de tot o corecteaza pe ograsa...suneti varza. (precizare: n-am nici o treaba cu ea)
Ograsa

Parerea generala oricum e ca sunteti destul de urati ..da mai frumosi ca alti..unii sunt tampiti ..mai tampiti ca altii...altii sunt mai ceva decat altii...dar e frumos aici...ca ai cu cine sa discuti, nu neaparat lucruri inteligente, da macar e fun.. si spun asta mai degraba ca un observator..nu prea le am cu scrisu ( a se observa multe puncte puncte) , asta in primu rand..si altele...per concluzie : cu toate ca as avea multe de spus..nu spun, decat mai rar si nu cred sa aiba f multa relevanta( asta pt cei care vor da search dupa mesajele mele ..ca sa gaseasca material...pt a-si putea creea un discurs adecvat pe care il vor "asezona" cu injuraturile de rigoare..pt mine ... it will be fun)
Acu m-am plictisit..mai scriu si data viitoare...
Si.....nu uitati :
Then you up tha heuabe erubi ab di wanna,
In tha Sackin and tha Hussin ant tha wa,
The Mundian to bach ke Rahi,
with the Hurle, hurle, hurle murd Bilar