impresia mea ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

impresia mea ...

Mesajde Bamse » Sâm Mar 15, 2003 6:15 pm

De ce la scandal? M-astept sa fiu injurat si stiu de pe acu ca am sa ripostez...si atunci o sa fie scandal.

Deci.. (sari onk...zi ceva..corecteaza-ma)

Prima oara ..cand am intrat pe forum am intrat pe topicu ala cu poze..f frumos topicu, aia care postau poze erau urati ..
A doua oara cand am intrat pe forum l-am remarcat pe Moshu, pe incredibilul Moshu, care parea simpatic...da' doar parea, intre timp mi s-a facut scarba de el...
Hera....daca nu era ea ...sa imi faca observatie..probabil ca nu mai ajungeam ...sa postez acest topic pe aici..asta din cauza ca nu as mai fi intrat pe forum pt ca sunteti urati ... Acu nu sariti/ va impacientati nu stiu cum arata Hera ...in rest e draguta.
Dana....o "dulceata" de fata..mancaias ochisorii ei..ca vede ea tot si gurita sa io mananc ca sare repede cu gura...mda whatever.
Thumbelino...scuze.
Fly....nu pare el prea istet da macar e baiat de treaba.
Onk ...semianalfabeta...care imi da lectii mie de gramatica..dar din nou...whatever.
Ochiosu....un fel de limbist.
Cred ca s-ar putea sa par penal..dar pt aia de tot o corecteaza pe ograsa...suneti varza. (precizare: n-am nici o treaba cu ea)
Ograsa :))

Parerea generala oricum e ca sunteti destul de urati ..da mai frumosi ca alti..unii sunt tampiti ..mai tampiti ca altii...altii sunt mai ceva decat altii...dar e frumos aici...ca ai cu cine sa discuti, nu neaparat lucruri inteligente, da macar e fun.. si spun asta mai degraba ca un observator..nu prea le am cu scrisu ( a se observa multe puncte puncte) , asta in primu rand..si altele...per concluzie : cu toate ca as avea multe de spus..nu spun, decat mai rar si nu cred sa aiba f multa relevanta( asta pt cei care vor da search dupa mesajele mele ..ca sa gaseasca material...pt a-si putea creea un discurs adecvat pe care il vor "asezona" cu injuraturile de rigoare..pt mine ... it will be fun)

Acu m-am plictisit..mai scriu si data viitoare...

Si.....nu uitati :
Then you up tha heuabe erubi ab di wanna,
In tha Sackin and tha Hussin ant tha wa,
The Mundian to bach ke Rahi,
with the Hurle, hurle, hurle murd Bilar
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Re: impresia mea ...

Mesajde eyewitness » Dum Mar 16, 2003 9:16 am

Initial trimis de ingerasRO
..nu prea le am cu scrisu

asta e evident nu trebuia sa subliniezi...iar sa te injur nu meriti...nu-mi stric injuraturile pe nimicuri...
eyewitness

Mesajde onk » Lun Mar 17, 2003 9:08 am

ca sa nu zici ca nu te bag in seama, uite post pe subiectul tau: cat pe ce sa calc in tine, bine ca ai deschis botul si ai mimat limbajul articulat ca cine stie cat mi-ar fi mirosit talpile bocancilor

1. pozele nu se posteaza, se ataseaza, dar ma rog....
2. "gurita sa io mananc"
3. "pt aia de tot o corecteaza "
4. "Parerea generala oricum e ca sunteti ..."
5."pt a-si putea creea un discurs "

Initial trimis de ingerasRO
Parerea generala oricum e ca sunteti destul de urati ..da mai frumosi ca alti..unii sunt tampiti ..mai tampiti ca altii...altii sunt mai ceva decat altii...dar e frumos aici...ca ai cu cine sa discuti, nu neaparat lucruri inteligente, da macar e fun.. si spun asta mai degraba ca un observator..nu prea le am cu scrisu ( a se observa multe puncte puncte) , asta in primu rand..si altele...per concluzie : cu toate ca as avea multe de spus..nu spun, decat mai rar si nu cred sa aiba f multa relevanta( asta pt cei care vor da search dupa mesajele mele ..ca sa gaseasca material...pt a-si putea creea un discurs adecvat pe care il vor "asezona" cu injuraturile de rigoare..pt mine

suna cam asa, conform noului discurs de aurolac:

"doamnelor si domnilor, daca aveti, daca puteti si daca aveti posibilitatea sa ma ajutatzi si pe mine sa ma duc in.... lu mama mea intrucat sunt stupid, retardat si nu ma baga si pe mine nimeni in seama si m-am gandit io cu mintea altuia ca a mea nu ma ajuta ca daca tot sunt bagat pana in gat in ceea ce ma vedetzi, sa deschid si gura, poate-poate s-o umple pana la urma si scapa societatea de un sconcs tembel ca mine..."
onk

Mesajde Bamse » Mar Mar 18, 2003 1:04 pm

Initial trimis de onk

"doamnelor si domnilor, daca aveti, daca puteti si daca aveti posibilitatea sa ma ajutatzi si pe mine sa ma duc in.... lu mama mea intrucat sunt stupid, retardat si nu ma baga si pe mine nimeni in seama si m-am gandit io cu mintea altuia ca a mea nu ma ajuta ca daca tot sunt bagat pana in gat in ceea ce ma vedetzi, sa deschid si gura, poate-poate s-o umple pana la urma si scapa societatea de un sconcs tembel ca mine..."

asta e mai degraba ceva...care deriva din semnatura ta...
Bamse
Junior Member

Mesajde onk » Mar Mar 18, 2003 1:32 pm

daca nu m-am luat SI de semnatura ta este pentru ca e prea stupida pentru a atrage atentia... ba nu, nici macar atat, chiar si pentru stupizenie ai nevoie de talent (nu, nu intoarceti propozitia asta spre mine ca nu aveti nici un haz)... sa reluam despre semnatura insignifianta a lui .... asta... cum ii spune... e un user de pe forum... zi mah cum ii zice ... ceva cu ro parca... neinsemnatul ala... uffff...am uitat... si ce daca?
....ignore.....and the rest is silence
onk

ba onk

Mesajde Bamse » Mar Mar 18, 2003 3:17 pm

cu respect zic ba...ca altfel..esti proasta rau..
bati apa in piua aiurea rau....(gata cu rimele)
eu nu incerc sa atrag atentia nimanui ..nu vreau sa ma dau zmeu...nu cred ca am descris ce secsy si istet sunt...ca am facut o precizare la felu meu de a scrie...nu inseamna absolut nimic...inca o data...daca vroiam sa atrag atentia ..ori postam intr-o veselie...ori laudam sau injuram toti membri forumului...da asa pe fiecare in parte...io am zis despre aia ..cu care am interactionat intr-un fel (mai putin cu moshu ...)
tocmai ce ti-am explicat...ca eu nu sunt ca tine ...si tu te apuci sa imi spui ca incerc sa atrag atentia...pai e frumos ...mey..oala sparta
Bamse
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mar 22, 2003 5:09 pm

gata oameni buni, va scoateti ochii de pomana, ca la o conluzie inteleapta nu o sa se ajunga. Fiecare cred ca e mai destept despre alalalt si tot asa. Pace!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Mar 22, 2003 5:44 pm

Bah, Gabyzzule, nu mai face pe Javier Solana, ca intri la mijloc...lasa-i in pace, ca de-aia e forum de scandal...sa se scandalizeze lumea...ca pina acum am citit numai versuri...:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Bamse » Dum Mar 23, 2003 8:07 am

e simpatic mah alex..de cand si-a schimbat avataru..
Bamse
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 24, 2003 12:25 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
ca pina acum am citit numai versuri...:D

Si ce pula mea?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mar 24, 2003 5:37 pm

Ce pula ta,ce?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut