Comunicarea dintre vocal si public

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortizanu' » Dum Mar 02, 2003 3:35 am

Initial trimis de Bortizanu'

..Nu sufar oamenii beti . ..:) ..si cei care nu-ti dau o sansa.

Am postat si la threadul cu artisti..:
Mai zic ceva si promit ca de-acuma tac:
M-am iluminat ca m-ati facut sa ma gandesc prea mult la asta..si creierul mi-a mers pe un thread paralel (procesor risk..:
..Ei bine fratilor..n-are rost sa o mai lungim:
Concluzia e urmatoarea ( a mea ..si poate sa ramana doar a mea ca nu ma supar..cine vrea sa invete ceva din randurile de mai jos .. bravo lui):
1. O IMAGINE a unei vedete (artist/prezentator/forbalist/politician ce vreti voi) se CREAZA. Ei bine, sunt RETETE si cadre/oameni specializate pentru creerea unei imagini.
2. O imagine se vinde, fiind un PRODUS vandabil, la fel ca orice alt produs.
3. Nu poate fi vorba de o IMAGINE CREATA, la un artist in devenire.. Saracul, daca poate sa creeze macar o impresie buna in alea cateva minute cat sta pe o scena, ca un strain pentru cei care il privesc, atunci sa fie fericit.
4. Toti artistii deja consacrati, cu o imagine CREATA ..joaca rolul acelei imagini. Ca exemplu: Oamenii nu-l vad pe Bitman/Artan/Minculescu/Tavi Colen ... basinos, ragaitor, impotent, mirosind a transpiratie ori futicios. ..Publicul VEDE, ia contact cu produsul din fata lor, numit IMAGINE ..
5. Revenind, la un artist in devenire nici nu se poate pune problema de " a domina/controla" publicul. Acest luicru devine posibil doar dupa crearea unei imagini. Ca exemplu: cand ai un mic concert , doar cu prieteni, esti relaxat, comunici cu ei ,ei comunica cu tine . Totul e OK. Dar cu public nou, la piese in prima auditie de cele mai multe ori, situatia e inversa..
6. Concluzie: PRODUSUL numit IMAGINE e cel care determina TIPUL/durata de control. Atata timp cat IMAGINEA nu a fost creata, nu e stabila, tot ce putem face e sa INCERCAM sa fim pe aceeasi lungime de unda (repetorii diverse, functie de ce se observa ca place publicului respectiv, un limbaj adecvat publicului si ... incercarea de a oferi acadele publicului - vezi pupincursime - adica de a fi cat mai de acord si in ton cu ceea ce se intampla).

Punct.

Aceasta e teoria. Sper sa ajute pe careva..

IMAGINEA e un produs ca oricare alt produs ( hartie igienica de exemplu) .
Bafta!

..Draga draga, iubesc oamenii care vor sa se bucure de fiecare clipa din viata..ca oricum e prea scurta sa o dam/consumam pe rahaturi..:)
Bortizanu'

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 14, 2003 11:01 pm

[quote]Initial trimis de Bortizanu'

Bafta!
[/QUOTE
Cel mai tare solist din punctul asta de vedere? Cristi Enache de la DIRECTIA 5!!!!!!!!!
Pe urma ar mai fi si Bittman, si Chirila, si Minculescu... Multi!!]
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mar 15, 2003 12:33 am

Initial trimis de Dreamy_Girl
Initial trimis de Bortizanu'
[B]

Bafta! [/QUOTE
Cel mai tare solist din punctul asta de vedere? Cristi Enache de la DIRECTIA 5!!!!!!!!!
Pe urma ar mai fi si Bittman, si Chirila, si Minculescu... Multi!!] [/B]

..'utui mama ei de directie ..ba tembelo mai las-o-n pana mea cu directia-n sus, in jos in dreapta in stanga in centru in epicentru ... esti toata ziua cu ea IN GURA ..pe pana mea?! ...altceva mai stii???

..generatie tanara si bolnava de nervi...
Bortzianu'

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 18, 2003 10:43 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..'utui mama ei de directie ..ba tembelo mai las-o-n pana mea cu directia-n sus, in jos in dreapta in stanga in centru in epicentru ... esti toata ziua cu ea IN GURA ..pe pana mea?! ...altceva mai stii???

..generatie tanara si bolnava de nervi...

Mai stiu eu si altceva... Da' ce sa fac daca D5 imi place mai mult decat orice?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde AxL » Mar Mar 18, 2003 11:17 pm

adi despot. de ce? - pentru ca n-am mai vazut la nimeni altul o exprimare atat de fidela a ceea ce canta. poate si la chirila. dar il prefer pe despot pt lejeritatea lui scenica. poate nu ma fac prea bine inteles, dar cine l-a vazut stie despre ce este vorba.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 19, 2003 10:52 am

Initial trimis de AxL
adi despot. de ce? - pentru ca n-am mai vazut la nimeni altul o exprimare atat de fidela a ceea ce canta. poate si la chirila. dar il prefer pe despot pt lejeritatea lui scenica. poate nu ma fac prea bine inteles, dar cine l-a vazut stie despre ce este vorba.

..bine bine ..dar care e SECRETUL acestei "lejeritati"???

..asta era intrebarea..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mar 19, 2003 11:04 am

Mai stiu eu si altceva... Da' ce sa fac daca D5 imi place mai mult decat orice?

incearca sa ascultzi U2! sunt tot un fel de directzia 5...
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mie Mar 19, 2003 10:21 pm

Initial trimis de AxL

Personal nu l-am vazut pe Despot live decat de vreo doua trei ori, si mi se pare sters... Si atunci a falsat in draci... Daca pe CD se observa ca se chinuie sa ridice o nota mai inalta, inchipuiti-va in concert... Nici Chirila, mai zicea cineva pe aici, se crede mai mult pe scena la teatru...

Singurul care face atmosfera pe scena e Minculescu, desi e saracu' vai mama lui cu ciroza cat casa... Kempes de la ultimul accident a cam ramas socat... La concerte atmosfera o face Barar... Nici vocea nu-l mai duce. Pacat de el. Cred ca a fost cel mai bun vocalist din Romania (mai bun ca Minculescu).
Cat despre favoritul fetishcanei de mai sus, "Cristinel - D5", vai de capul lui, parca se masturbeaza pe scena...

In concluzie, nu prea stiu vocalistii de pe la noi sa faca atmosfera...

A, era sa uit, intr-adevar Artan era de belea pe scena, l-am vazut cu Timpuri Noi... Nu stiu acum cu Partizan ce face, n-am vazut nici un concert cu ei.
indescifrabil
cubu

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 21, 2003 6:57 am

Initial trimis de neatza

incearca sa ascultzi U2! sunt tot un fel de directzia 5...

Merci de sfat!!!
Oricum, sa stii ca eu ascult U2!! Imi plac melodiile:Electrical Storm, Kite,One, With or withouut you, Stuck in a moment, The sweetest thing... si ar mai fi multe...
Iarasi, dupa Directia 5, pe locul 2, trupa mea preferar\ta ar fi The Corrs, iar dintre trupele romanesti, Compact si Krypton.
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Mar 21, 2003 10:31 am

Merci de sfat!!!
Oricum, sa stii ca eu ascult U2!! Imi plac melodiile:Electrical Storm, Kite,One, With or withouut you, Stuck in a moment, The sweetest thing... si ar mai fi multe...
Iarasi, dupa Directia 5, pe locul 2, trupa mea preferar\ta ar fi The Corrs, iar dintre trupele romanesti, Compact si Krypton.

Repet:
Tanti, iti mai spun 2 lucruri ..si ti-am dat IGNORE :

1. Mai lasa-ma in PULA mea cu PARAMA 5 ! poate asa intelegi....

2. Ai un thread cu trupa ta ... SCRIE PE EL despre ea. In rest vorbeste despre ce se cere pe thread sau ABTINE-TE! CLAR?

..inteleg ca universul tau se invarte in jurul acestei trupe.... DAR ...pe-al meu lasa-l in pace.

Era vorba despre altceva pe threadul asta...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Mar 21, 2003 1:28 pm

Initial trimis de Portnoy
Singurul care face atmosfera pe scena e Minculescu, desi e saracu' vai mama lui cu ciroza cat casa... Kempes de la ultimul accident a cam ramas socat... La concerte atmosfera o face Barar... Nici vocea nu-l mai duce. Pacat de el. Cred ca a fost cel mai bun vocalist din Romania (mai bun ca Minculescu).
Cat despre favoritul fetishcanei de mai sus, "Cristinel - D5", vai de capul lui, parca se masturbeaza pe scena...

o mica/mare diferenta intre Kempes si Minculescu: Kempes e cu vreo 15 ani mai tanar. (daca nu chiar mai mult)

mah da' ce rautacios esti cu idolu' fetei. :D (da' ai dreptate :) nu e el total lipsit de talent doar ca ar fi fost mult mai potrivit sa cante romantze.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 7:19 am

Initial trimis de Nightwish

o mica/mare diferenta intre Kempes si Minculescu: Kempes e cu vreo 15 ani mai tanar. (daca nu chiar mai mult)

mah da' ce rautacios esti cu idolu' fetei. :D (da' ai dreptate :) nu e el total lipsit de talent doar ca ar fi fost mult mai potrivit sa cante romantze.

Eu zic totusi ca varsta nu conteaza in totalitate... Nu inseamna neaparat ca daca e mai batran e mai bun... Mai experimentat, poate, dar daca nu-l tin coaiele sa faca ce are in cap... Vb. in general, nu ma refeream la nici unul din cei doi, K?
Apropo, am vazut intr-un club o trupa, "Harvester of Sorrow" parca se numeau, oamenii la vreo 45 de ani. Am crezut ca daca sunt mai in varsta o sa ascult ceva deosebit... NEAH!!! s-au cam facut de toata jena... Adevarul e ca i-am ascultat doar o data, poate atunci nu au avut o zi buna...
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Sâm Mar 22, 2003 3:00 pm

Initial trimis de Portnoy

Personal nu l-am vazut pe Despot live decat de vreo doua trei ori, si mi se pare sters...

Nu vorbeam de calitatile vocale... ma refeream la show. Ca frontman mie imi place... ce conteaza ca mai baga un falset... ala e farmecu

Singurul care face atmosfera pe scena e Minculescu,
Nu im place . Are un stil pur oltenesc de a face atmosfera. Da' le place multora si asta coneaza.

Kempes de la ultimul accident a cam ramas socat...
Niciodata nu a fost mare showman, de pe vremea Destinului Barar facea macelu'

Cred ca a fost cel mai bun vocalist din Romania (mai bun ca Minculescu).
Da da da, de acord

No comment (iau ban daca imi spun parerea pt ca implica organe genitale si accesorii din biserica)

A, era sa uit, intr-adevar Artan era de belea pe scena

AI PUS PUNCTUL PE I! CA FRONTMAN E CEL MAI TARE DIN PARCARE.

human being/being human
basstard
Junior Member

Partizan

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 3:49 pm

Apropo, stiti cum si-au pus numele astia de la "Partizan"? S-au inscris la un concert din asta cu multe trupe, si pe atunci nu se lansasera... Organizatoarea le-a spus ca daca vor sa cante, trebuie sa se inscrie cu un nume... Si ei au vrut sa-si spuna "Saru' mana pentru masa". Dar organizatoarea nu a fost de acord, a zis ca tre' sa fie ceva sa sune bine. Si le-a propus "Partizan". Au acceptat... :)
indescifrabil
cubu

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii