Initial trimis de the Zephyr Pai si mai naspa e ca publicul iubitor ... nu prea are acces la muzica artistilor care fac muzica buna(unde te-ai inclus tu
), decat de pe site-urile respectivilor artisti, intr-un caz bun. ..... Acum e greu si cu concertele, pt ca nu toti locuim in Bucuresti sau in Sibiu sau Cluj....deci iar e naspa....vezi ce lume?:rolleyes:
..pai nu m-am inclus la "artisti care fac muzica buna" ...

.. am spus doar ca fac ceea ce simt ..iar daca e bun sau nu .. tu si altii care asculta hotarasc asta ..adica daca SUFLETUL meu (ca el e autorul, nu?)..e pe placul tau ... daca te regasesti in ce-ti canta lautarul din mine ... Iar daca ..muzica mea te lasa rece ..sunt alte trupe bune ... nu asta e problema...
...mai stai putin ca se rezolva si cu fibra optica ..

) ..intrebarea este : dupa ce accesul la aceste mijloace de informatie (cum sunt site-urile artistilor) ca fi bun ..cine le va mai cumpara CD-urile de cacat ... la marile vedete comerciale?? ..si atunci DILEMA caselor de discuri va fi alta: "mai..tre' sa cautam pe net trupe ..ca babele astea de andree si kilogramele astea de Asii scoase ..nu se mai vand" ... Si sper sa apuc ziua in care MA VOR RUGA SA le permit sa-si downloadeze o piesa de pe site-ul meu (nu sa le trimit eu TONE de CD-uri demo si CV-uri si poze si ...pe banii mei..) ..si sa-mi dea bani sa ma scoata...
..ehehe ...macar nepotul meu va fi artist pe bune
..

)
..si inca ceva (ca am mai zis) ..cand concertele pe net nu vor mai fi o problema de viteza a sarmei..(ca mai mult de 3-4 ani nu dureaza ) .. pai crezi ca ma mai uit la POPSSTARURI si altele?? dau un banut cinstit ..la un artist cinstit ... ..si vad un show/concert pe net ..

) ....ehehe ... noroc ca eu mai am speranta:)
...N-are nimeni nevoie de un clarvaztor ..normal angajat pe carte de munca ..ce credeati?
Bafta!