Pops?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde the Zephyr » Lun Mar 31, 2003 9:04 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..Andreea ...pe care o stiu si eu???!!! (clapara??!!!) ..pai cred ca am duc si eu ..sa le sparg gasca..
:)
..mai zephyre/o ..ce idee ai despre ..cum putem sa ii sapam? ..hai zi si mie..please..10x.

Eu ma gandisem sa le aruncam ceva grenade sau bombe cu gaze la locul preselectiilor, dar acum e cam tarziu....ca cica s-au prezentat cate 500 de persoane. Ma mir ca nu toata populatia tarii....hmmm....am ramas fara alternative salvatoare? Macar daca ar promova respectivele "popstars" numai si exclusiv pe Atomic...dar am o sumbra presimtire ca o sa ne lovim peste tot de ei. Ce putem spera...ca poate vor fi niste tineri cu adevarat talentati si iubitori de muzica, ce nu se vor lasa manipulati de industria romaneasca de fabricare a hiturilor. :)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Apr 01, 2003 1:40 am

Initial trimis de the Zephyr

Eu ma gandisem sa le aruncam ceva grenade sau bombe cu gaze la locul preselectiilor, dar acum e cam tarziu....ca cica s-au prezentat cate 500 de persoane. Ma mir ca nu toata populatia tarii....hmmm....am ramas fara alternative salvatoare? Macar daca ar promova respectivele "popstars" numai si exclusiv pe Atomic...dar am o sumbra presimtire ca o sa ne lovim peste tot de ei. Ce putem spera...ca poate vor fi niste tineri cu adevarat talentati si iubitori de muzica, ce nu se vor lasa manipulati de industria romaneasca de fabricare a hiturilor. :)

...pai ..cand ti se pun in mana: o cheie de la masina, o cheie de la garsoniera ... si cateva zeci de foi de semnat ... nu stiu daca nu te-ai legat de unul singur/singura ..la maini si la ochi ... iar despre .. capacitatea artistica/creativa a viitorilor artisti ... nu cred ca mai are rost sa discutam ... :( ..

Bafta!
Bortzianu'

Mesajde the Zephyr » Mar Apr 01, 2003 9:22 pm

Pai chiar se reduce totul la cheile de la o garsoniera& masina? Adica stiu in ce lume traim....si totusi? Nu mai sunt artistii care traiesc pentru muzica, prin muzica? Ermmm....sa-mi raspund singura: daca mai sunt, nu merg la Popstars....;P
the Zephyr
Junior Member

---

Mesajde PhaseR » Mie Apr 02, 2003 11:12 am

Bai oricum ar fi emisiunile! Prosti or sa se gaseasca sa se uite la ele! Eu o sa ma uit macar ca sa vad ce cazaturi o sa dea astia la televizor si tot o sa ma uit...

Si altzii o sa se uite din n alte motive ... nu neaparat ca o sa-i incante emisiunea.

Asa ca PROTV o sa scoata bani din popstarts. MediaPro o sa scoata bani din PopStarts iar aia o sa scoata si ei bani dar n-o sa-si dea seama ca e mizilic pe langa ce profit o sa aibe organizatorii!

P.S. aia = concurentzii :)
-[ <PhaseR> ]-
PhaseR
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 02, 2003 12:32 pm

Pai chiar se reduce totul la cheile de la o garsoniera& masina? Adica stiu in ce lume traim....si totusi? Nu mai sunt artistii care traiesc pentru muzica, prin muzica? Ermmm....sa-mi raspund singura: daca mai sunt, nu merg la Popstars....;P

..pai un exemplu sunt eu: :)) ... nu ma duc la pop stars ...desi mi-ar fi placut sa intru in asa ceva ..sa ajung in finala ..si apoi sa REFUZ sa semnez contractul :)) ... eu asta as fi facut ..dar n-am timp...
..de ce eu -un exemplu? ..fac muzica si cant pentru ca imi place . tot ce vreau e sa mor zambind. si mai vreau ceva: sa nu devin vedeta protv...!!!
..poate ca nu fac ceva de CALITATE..intotdeauna dualitatea asta bine / rau, frumos/urat , de cacat/ingurgitabil ...m-a turbat. La urma urmei ... nu eu hotarasc ..daca ce vine din sufletul meu ... e de calitate. fac ce simt. ... iar voi simtiti ce vreti/puteti...daca gustul e bun ..e ok ...daca nu ... asta este...mai aveti atatea alte trupe de ascultat..:) ...

..uff... naspa de explicat.:(
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Joi Apr 03, 2003 9:35 pm

Pai si mai naspa e ca publicul iubitor de muzica buna(printre care ma includ si pe mine... :) ) nu prea are acces la muzica artistilor care fac muzica buna(unde te-ai inclus tu :) ), decat de pe site-urile respectivilor artisti, intr-un caz bun. Dar cum internetul asta nu e mereu prin fibra optica, sau cablu, cum ne-ar placea noua,merge cam greu si cu download-ul. Deci ar fi,zic eu, mult mai convenabil sa se gaseasca world-wide cd-uri audio cu muzica voastra. Si in cazul asta s-ar putea sa deveniti asa-zis "comerciali", asta daca veti gasi vreo casa de discuri interesata, si nici atunci nu e bine. Acum e greu si cu concertele, pt ca nu toti locuim in Bucuresti sau in Sibiu sau Cluj....deci iar e naspa....vezi ce lume?:rolleyes:
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Apr 05, 2003 1:42 am

Pai si mai naspa e ca publicul iubitor ... nu prea are acces la muzica artistilor care fac muzica buna(unde te-ai inclus tu :) ), decat de pe site-urile respectivilor artisti, intr-un caz bun. ..... Acum e greu si cu concertele, pt ca nu toti locuim in Bucuresti sau in Sibiu sau Cluj....deci iar e naspa....vezi ce lume?:rolleyes:

..pai nu m-am inclus la "artisti care fac muzica buna" ...:(( .. am spus doar ca fac ceea ce simt ..iar daca e bun sau nu .. tu si altii care asculta hotarasc asta ..adica daca SUFLETUL meu (ca el e autorul, nu?)..e pe placul tau ... daca te regasesti in ce-ti canta lautarul din mine ... Iar daca ..muzica mea te lasa rece ..sunt alte trupe bune ... nu asta e problema...
...mai stai putin ca se rezolva si cu fibra optica ..:)) ..intrebarea este : dupa ce accesul la aceste mijloace de informatie (cum sunt site-urile artistilor) ca fi bun ..cine le va mai cumpara CD-urile de cacat ... la marile vedete comerciale?? ..si atunci DILEMA caselor de discuri va fi alta: "mai..tre' sa cautam pe net trupe ..ca babele astea de andree si kilogramele astea de Asii scoase ..nu se mai vand" ... Si sper sa apuc ziua in care MA VOR RUGA SA le permit sa-si downloadeze o piesa de pe site-ul meu (nu sa le trimit eu TONE de CD-uri demo si CV-uri si poze si ...pe banii mei..) ..si sa-mi dea bani sa ma scoata...

..ehehe ...macar nepotul meu va fi artist pe bune

..:))
..si inca ceva (ca am mai zis) ..cand concertele pe net nu vor mai fi o problema de viteza a sarmei..(ca mai mult de 3-4 ani nu dureaza ) .. pai crezi ca ma mai uit la POPSSTARURI si altele?? dau un banut cinstit ..la un artist cinstit ... ..si vad un show/concert pe net ..:)) ....ehehe ... noroc ca eu mai am speranta:)

...N-are nimeni nevoie de un clarvaztor ..normal angajat pe carte de munca ..ce credeati?

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Sâm Apr 05, 2003 8:12 pm

fra, am vazut shi io, in sfarshit, asear' dooj'de minute din respectiva emisiune. mie nu prea mi-a venit sa cred ca ce am vazut io ie pe bune, asha ca intreb acu': aia iera doar o faza de genu "faniast hom vidio"?

shi inca ceva: ce cauta corina chiriac, moga, ala de la talisman (imi scapa numele) shi inca o batranica in juriu??????

acu' serios: emisiunea asta ie pe bune sau ie o gluma?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Cruela » Sâm Apr 05, 2003 11:51 pm

Aceasta celebra emisiune ne va umple de "vedete" in genul celor de la Cheecky Girls- fara pic de voce, un look relativ dragutz si fara pic de creier. Probabil ca la preselectie se vor prezenta si fete care au cu adevarat talent, dar putem fi sigure ca vor fi respinse de la bun inceput pentru ca "NOI SUNTEM ROMANI"
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 06, 2003 12:24 am

Initial trimis de Cruela
Aceasta celebra emisiune ne va umple de "vedete" in genul celor de la Cheecky Girls- fara pic de voce, un look relativ dragutz si fara pic de creier. Probabil ca la preselectie se vor prezenta si fete care au cu adevarat talent, dar putem fi sigure ca vor fi respinse de la bun inceput pentru ca "NOI SUNTEM ROMANI"

..pai nu ne mai umple de vedete ..ca vine sfarsitul lumii...:((
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Dum Apr 06, 2003 12:56 pm

..pai nu ne mai umple de vedete ..ca vine sfarsitul lumii...:((

da, da' la sfarshitu' lunii vine shi salaru'. shi mai bem o berica shi uitam tot!

neatza

Mesajde Bortzianu' » Lun Apr 07, 2003 1:50 pm

Initial trimis de neatza

da, da' la sfarshitu' lunii vine shi salaru'. shi mai bem o berica shi uitam tot!

..luMii
...:)
..ma rog .. de juriu ce parere aveti??!!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Apr 07, 2003 2:24 pm

..luMii
...:)
..ma rog .. de juriu ce parere aveti??!!

mai mishto la mine cu sfarshitu' lunii, mai optimist.
cat despre juriu, am trait s-o vad shi p'asta: corina chiriac & marius moga! acuma po sa ies la pensie.

neatza

Mesajde neatza » Lun Apr 07, 2003 2:25 pm

he, he, he... marius moga, acest corina chiriac al tinerei degeneratzii.

neatza

Mesajde Bortzianu' » Joi Apr 10, 2003 12:52 am

Initial trimis de neatza
he, he, he... marius moga, acest corina chiriac al tinerei degeneratzii.

:)) ..buna !!!!!!!!!!!!!!!

hi hi ... cica s-au luat la batute :el cauta ciudati/ciudate si ea cauta soliste de mamaia ... ..probabil corinuta n-a auzit de antares si alte jmecherii de-ale lui moga ... de fapt ..are vreunul dreptate???

Bortzianul nelogat
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Joi Apr 10, 2003 9:04 pm

Oh ba da...erai logat :) Din pacate, spre marea mea rusine, am ratat cea dea doua(cred), dar nu ultima....editie a marelui si mult prea reusitului show. Am pierdut vreo reprezentatie demna de luat in seama? Adica ceva tinere talente....ca de la prezentatori nu ma astept la mare lucru...si daca a fost ceva, poate o sa-i vad pe la carcotasi :D Adrian ce face prin juriu?
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 13, 2003 3:31 am

Oh ba da...erai logat :) Din pacate, spre marea mea rusine, am ratat cea dea doua(cred), dar nu ultima....editie a marelui si mult prea reusitului show. Am pierdut vreo reprezentatie demna de luat in seama? Adica ceva tinere talente....ca de la prezentatori nu ma astept la mare lucru...si daca a fost ceva, poate o sa-i vad pe la carcotasi :D Adrian ce face prin juriu?

... pai n-ai pierdut mare lucru .. doar o portie de ras... ca nici vacanta mare sau divertis .. nu se reusesc sa imite atat de bine prostia/inconstienta ...
..totusi au fost vreo 2 care au cantat ...binisor...

..mie imi place de ..Tavi Colen : "bine-bine, foarte bine, stai jos, urmatorul"... :))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Dum Apr 13, 2003 11:17 pm

Uite ca am vazut in schimb ceva din ultima emisiune. Tavi Colen m-a distrat si pe mine, mai ales la faza cu tipul ala('cheama-l te rog pe urmatorul....deci nu vrei sa-l chemi pe urmatorul???' :D huh, want me to kick ya ass? u think u're cool?-o posibila replica). Si criza Corinei Chiriac...am observat ca are pica pe parul ala cand e nervoasa :)
Oricum nu a fost mare lucru nici de editia asta...n-am remarcat pe nimeni deosebit...deci show'bizu` romanesc va ramane la fel ca pana acum...

Ah...coregraful ala descria perfect atmosfera: "Stanga , dreapta, capu sus.....Fitze fitze"

Traiasca muzica!:o
the Zephyr
Junior Member

Mesajde bebe » Lun Apr 14, 2003 3:40 pm

Cred ca special au bagat-o pe Corina Chiriac in juriu , pentru ca sperau sa faca o criza (cred ca au facut tot posibilul sa o provoace) si sa creasca audienta. Eu nu am vazut emisiunea , dar toata lumea vorbea despre criza Corinei , nu despre concurenti . Probabil ca erau atat de stersi concurentii incat s-au gandit ca se plictisesc telespectatorii si au zis ca putin scandal in jurul emisiunii ar face numai bine. Era clar de la inceput ca respectiva e in minoritate in juriul respectiv , deci era adusa cu un scop clar.
Si protv-ul care de obicei nu face publice disensiunile interne , acum a prezentat cu lux de amanunte tot scandalul. Ceva e putred la mijloc.....
bebe

Mesajde neatza » Lun Apr 14, 2003 4:14 pm

Initial trimis de bebe
Cred ca special au bagat-o pe Corina Chiriac in juriu , pentru ca sperau sa faca o criza (cred ca au facut tot posibilul sa o provoace) si sa creasca audienta. Eu nu am vazut emisiunea , dar toata lumea vorbea despre criza Corinei , nu despre concurenti . Probabil ca erau atat de stersi concurentii incat s-au gandit ca se plictisesc telespectatorii si au zis ca putin scandal in jurul emisiunii ar face numai bine. Era clar de la inceput ca respectiva e in minoritate in juriul respectiv , deci era adusa cu un scop clar.
Si protv-ul care de obicei nu face publice disensiunile interne , acum a prezentat cu lux de amanunte tot scandalul. Ceva e putred la mijloc.....

pai asha, mai bine il aduceau pe gica petrescu. daca dadeau brusc boxele la maxim facea omu' un stop cardiac shi creshtea audientza invers proportzional cu pulsu' juriului.

neatza

Mesajde Bortzianu' » Mar Apr 15, 2003 11:22 pm

Initial trimis de neatza

pai asha, mai bine il aduceau pe gica petrescu. daca dadeau brusc boxele la maxim facea omu' un stop cardiac shi creshtea audientza invers proportzional cu pulsu' juriului.

..s-a mai dus o minune a anului ... tre' sa gaseasca ei ceva sa revigoreze emisiunea si ..vanzarea de cacaturi pe cd ..catre poporul oricum indobitocit ..
..gica petrescu? ..nu cred ca e ocupat ..tocmai si-a facut o trupa noua , cu michael jackson si cher ...
..prostii
.. eu cred ca am mai scapat cu bine de inca o trupa "pops" ...
cineva sus ne mai iubeste din cand in cand..:))
Bortzianu'
Junior Member

Marius Moga

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 2:50 am

Pe mine ce ma intriga e cum vb. putea ala de Marius Moga, cum se trage de sireturi cu ceilalti care au ceva vechime in muzica... Nu am urmarit de la inceput, poate au convenit sa se "tutuiasca", dar totusi, bunul simt il obliga sa vb. altfel... Si sa mai taca din cand in cand...
indescifrabil
cubu

Re: Marius Moga

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 16, 2003 1:25 pm

Initial trimis de Portnoy
Pe mine ce ma intriga e cum vb. putea ala de Marius Moga, cum se trage de sireturi cu ceilalti care au ceva vechime in muzica... Nu am urmarit de la inceput, poate au convenit sa se "tutuiasca", dar totusi, bunul simt il obliga sa vb. altfel... Si sa mai taca din cand in cand...

...da moguta ..
.. are dreptul de a vorbi .c.a oricare dintre noi ...are dreptul de a copia piese la greu ... precum si de a extirpa dinozaurii ...

..nu asta e problema ..nu-l agreez ..si nu-i agreez compozitiile lui moga... dar ..cred ca totusi ..mai bine unul ca el ..care copiaza ceva nou ...decat ... cei cu slagare in devenire... intr-adevar ..din doua rele ..alegem ceva mai putin nociv..

..eu zic (desi repet nu-l agreez pe moga!!!! mi-e sila de cei care au potential ...si totusi ..fac chestii de cacat ... ptr. ca nu se satura de bani ...) ...ca oricare dintre noi ar fi facut la fel.

nu-i asa?:))
bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Marius Moga

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 3:04 pm

...da moguta ..
.. are dreptul de a vorbi .c.a oricare dintre noi ...are dreptul de a copia piese la greu ... precum si de a extirpa dinozaurii ...

..nu asta e problema ..nu-l agreez ..si nu-i agreez compozitiile lui moga... dar ..cred ca totusi ..mai bine unul ca el ..care copiaza ceva nou ...decat ... cei cu slagare in devenire... intr-adevar ..din doua rele ..alegem ceva mai putin nociv..

..eu zic (desi repet nu-l agreez pe moga!!!! mi-e sila de cei care au potential ...si totusi ..fac chestii de cacat ... ptr. ca nu se satura de bani ...) ...ca oricare dintre noi ar fi facut la fel.

nu-i asa?:))
bafta!

Asa e, perfect de acord... M-am exprimat eu naspa, ma refeream doar la Colen si Despot... Bine, Despot e tanar, dar oricum are mai multi ani la activ decat Moga...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Joi Apr 17, 2003 11:08 pm

Aceasta emisiune a fost copiata ca sa mai poata sa futa si Moga ceva pizde tinere. Si dupa ce se satura poate trece si la baieti. Oricum la cate nontalente in Romania, macar statistic ar trebui sa apara si unii care stiu sa cante
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pops?

Mesajde drumplayer » Sâm Apr 19, 2003 11:36 am

na hallo! facem maine o repetitie? ai vazut ca am aparut in ziar?? in obiectiv.....Articol despre BURICUL PAMANTULUI!!!!!!!..................tipa care o scris m-o intrebat daca nu mergem si noi la popstarsu din cripta ... si am zis ca io unu nu ma cobor atat de jos!!!!! TRAIASCA METALLICA SI NOUL LOR ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
drumplayer
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Apr 20, 2003 12:31 am

mah, fiti mai exactzi: popstars = rahat. uitati-va la participantii/castigatorii din alte tari: CHEKKY GIRLS - lol (no comment) ; GIRLS ALOUD - aia-i muzica?!:confused: lista poate continua shi in curand se va inbogati cu 2 noi trupe....
sohatzki
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 20, 2003 12:58 am

Initial trimis de sohatzki
mah, fiti mai exactzi: popstars = rahat. uitati-va la participantii/castigatorii din alte tari: CHEKKY GIRLS - lol (no comment) ; GIRLS ALOUD - aia-i muzica?!:confused: lista poate continua shi in curand se va inbogati cu 2 noi trupe....

GRESIT: raman doua trupe ..din care in MAReeA finala ..se selecteaza UNA...
...problema este ca merge inca un astfel de rahat ... probabil mediatizarea excesiva ..e cauza ..
..si tot nu mi-ati raspuns: cum putem opri invazia ..de cacaturi pe piata romaneasca? ..Sa facem o gasca (sa gasim intai sponsori) care sa nu faca altceva decat sa se plimbe dupa trupe (in asa-zisele concerte live 200%) prin tara si sa le fluieram si huiduim toooate concertele????!!! ..sa ne educam prietenii si copiii si rudele si vecinii , sa nu mai cumpere CD -uri cu muzica ALORA ..ca ...le-o dam noi gratis (mp3-uri ..:))) ) ????!!
..hai ...mai dati si voi...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Apr 20, 2003 9:41 pm

Bah, nu ma pot abtine... Au fost patru gagici vineri la inceput, au cantat o melodie Roxette... Ce draq a vrut sa fie aia? Ce de kkt a sunat... Melodia cand a fost scoasa era in perioada "mai rock" a lu' Roxette ala, ce legatura are cu "Popstars"? E, ce va uitati asa la mine, am eu o slabiciune pentru Roxette... La inceputul gimnaziului era cea mai "dura" "formatie cu chitara" pe care o ascultam ;h
indescifrabil
cubu

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 20, 2003 10:41 pm

Initial trimis de Portnoy
Bah, nu ma pot abtine... Au fost patru gagici vineri la inceput, au cantat o melodie Roxette... Ce draq a vrut sa fie aia? Ce de kkt a sunat... Melodia cand a fost scoasa era in perioada "mai rock" a lu' Roxette ala, ce legatura are cu "Popstars"? E, ce va uitati asa la mine, am eu o slabiciune pentru Roxette... La inceputul gimnaziului era cea mai "dura" "formatie cu chitara" pe care o ascultam ;h

..pai intrebarea este: vor sa faca o trupa din 2 fudule si 2 natarai (cam multi ptr. un playback) de ROCK sau pop... sau dance?
.... care sa cante in continuare ... ineptiile artisticului Ordean ???

..sau ..ce vor? ..oricum varianta rock cred ca e exclusa ...
Bortzianu'
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii