Initial trimis de Portnoy
Bai tanti Aglaie!!! Te dai psiholog si te uiti la porcariile alea pe care unii le numesc filme? Ai facut facultatea aia degeaba!!! Chiar asa inapoiata esti? Cat despre zicala "Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul", ti se potriveste tie perfect dupa ce ai scris acolo... La cratita, mami!!! Asta ti se potriveste cel mai bine!!! Asa ca intre noi, sa nu ne auda ceilalti, nu te cred ca esti psiholog.
Dragul meu interlocutor, daca ai fi avut curiozitatea sa citesti de la inceput acest subiect, ai fi vazut ca m-am uitat 10 minute la o telenovela, ca sa-mi fac o idee si sa nu comentez aiurea despre lucruri de care n-am habar, asa cum faci tu, dupa care te dai fudul. Nu ma intereseaza absolut deloc ce crezi sau ce nu crezi tu despre mine, deoarece, din principiu, impart oamenii, dupa criterii intelectuale, in 2 categorii: cei a caror parere ma intereseaza si cei a caror parere nu ma intereseaza. Asa ca, desi stiu ca asculti rock si ai avut opinii de bun simt pe alte subiecte, incep sa cred ca faci parte din cea de-a doua categorie. Tempereaza-ti furia si frustrarile refulate avand ca obiect persoanele dotate intelectual, pentru ca scot cel mai bine in evidenta complexele de inferioritate intr-atat de negate incat probabil s-au cantonat la nivel subconstient. In incheiere, am si eu o nedumerire: de ce sar toti de c*r in sus cand aud ca sunt psiholog? Dragilor, e o meserie ca si cea de inginer sau economist, tot o amarata de facultate am facut.