telenovelele

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Clona!educatie sau o telenovela comuna?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Mar 28, 2003 12:48 am

educatie categric
2
100%
subiect interesant
0
Niciun vot

Voturi totale : 2

Re: fr4

Mesajde neatza » Joi Apr 03, 2003 9:46 am

Initial trimis de blackkarma
hmm,,deja nu mai stiu ce sa mai spun...si..de ce nu?ia sa vad un alfabet....a b c..restul zi-mi tu,om inteligent!

in primul rand, dupa semnele de punctuatzie se lasa spatziu. itzi las shi io o pauza acum, ca sa inmagazinezi informatzia.

doo zile ie bine? trei?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: Re: Re: fr4r2

Mesajde Unregistered » Joi Apr 03, 2003 7:01 pm

cat despre ideea fatala a neuronilor tai care se sinucid,atunci...
nu mai comentez nimic.ar trebui sa invete cum sa proceseze ceea ce e bine si ceea ce e nashpa..cat sa evite imbecilitatea "culturii "...lasa creierele subnutrite sa se hraneasca cu idiotenia altor telenovele,dar nu te mai "atinge "de una care e destul de buna.ar fi bine sa renunti la autoflagelare!traiesti intr-un secol care ,tind sa cred,a evoluat si ptr tine.bine?

Bine spus "sa proceseze ce e bine si ceea ce e nashpa". :D
Le comunic tuturor creierelor atat de subnutrite incat nu sunt in stare sa sesizeze nici macar ironia grosiera ca, spre surprinderea voastra, si creierul se poate dezvolta, daca-l hranesti corespunzator. In special cu carti, dar nu de Sandra Brown. Pentru voi se pare, insa, ca nu mai exista vreo sansa. Si daca vroiam sa ma duc in Afganistan era pentru ca aceasta era una dintre ideile pe care le comunica "educativa" telenovela de Oscar "Clona". Nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt celelalte.
Autoevaluarea critica de care vorbesti presupune un sistem axiologic pertinent, presupune capacitati introspective si o dezvoltare cognitiva cel putin normala, precum si o necesitate evolutiva ce depaseste stadiul latent. Nu e cazul tau.
Unregistered

Re: Re: Re: Re: fr4r2

Mesajde Salma » Joi Apr 03, 2003 7:04 pm

Initial trimis de Unregistered

Bine spus "sa proceseze ce e bine si ceea ce e nashpa". :D
Le comunic tuturor creierelor atat de subnutrite incat nu sunt in stare sa sesizeze nici macar ironia grosiera ca, spre surprinderea voastra, si creierul se poate dezvolta, daca-l hranesti corespunzator. In special cu carti, dar nu de Sandra Brown. Pentru voi se pare, insa, ca nu mai exista vreo sansa. Si daca vroiam sa ma duc in Afganistan era pentru ca aceasta era una dintre ideile pe care le comunica "educativa" telenovela de Oscar "Clona". Nici nu vreau sa-mi imaginez cum sunt celelalte.
Autoevaluarea critica de care vorbesti presupune un sistem axiologic pertinent, presupune capacitati introspective si o dezvoltare cognitiva cel putin normala, precum si o necesitate evolutiva ce depaseste stadiul latent. Nu e cazul tau.

Daca ar aparea pe ecran mesajul "delogat" in loc de "Salma[delogheaza-te] "poate nu s-ar mai intampla asta. E pe aici vreun administrator ?
Salma

Mesajde aphextwinz » Joi Apr 03, 2003 7:44 pm

io ma gandeam ca presupune un sistem de valori pertinent, capacitatea de a te vedea in oglinda, o dezvoltare normala a cunoashterii (sigur nu e a modalitatzilor, ca sa zic asha, de cunoashtere, adica metacognitiva :p), shi asha mai departe. dar daca n-ai zis de zona proximei dezvoltari, ai ratat esentza :D
aphextwinz
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: fr4r2

Mesajde ASENA » Joi Apr 03, 2003 8:16 pm

Initial trimis de Salma

Daca ar aparea pe ecran mesajul "delogat" in loc de "Salma[delogheaza-te] "poate nu s-ar mai intampla asta. E pe aici vreun administrator ?

Nu cumva esti psihologul site-ului?
Cam ce sti tu despre sistemul axiologic sau dezvoltarea cunoasterii sau sant doar vorbe in vant?
Aici esti la BARFE ON- LINE nu la terapie in grup.
ASENA
Junior Member

Mesajde Salma » Joi Apr 03, 2003 9:15 pm

Intamplator chiar sunt psiholog, dar n-am de gand sa fac terapie cu voi, pentru ca asta costa si nu va permiteti. Vroiam doar sa-i demonstrez lui blackkarma ca, spre deosebire de ea, unii au citit si altceva in afara de DEX si daca e sa ne batem in termeni stiintifici nu-i nici o problema pentru mine. Asta a fost doar incalzirea.
Aphex, n-ai dreptate, si telenovelistii se uita in oglinda, fara sa fie in stare de autoevaluare critica(vezi acest subiect), ca sa nu mai vorbim de sistemul lor axiologic bazat pe pseudo-valori recunoscute ca atare de fiintele capabile sa rationeze mai mult decat un cimpanzeu . Un sistem de valori avand ca repere culturale si educative telenovelele este invalid pentru persoanele cu un coeficient de inteligenta peste 50. Cat despre zona proximei dezvoltari;) nu vezi ca refuza cu indarjire sa se dezvolte.:D Oricum, ma bucur ca mai intalnesc si oameni care gandesc si fac mishto cu cap, in contradictie cu cei care imi confirma inca o data adevarul zicalei "Prostul pana nu-i fudul nu e prost destul".
Salma

Mesajde cubu » Joi Apr 03, 2003 11:20 pm

Initial trimis de Salma
Intamplator chiar sunt psiholog, dar n-am de gand sa fac terapie cu voi, pentru ca asta costa si nu va permiteti. Vroiam doar sa-i demonstrez lui blackkarma ca, spre deosebire de ea, unii au citit si altceva in afara de DEX si daca e sa ne batem in termeni stiintifici nu-i nici o problema pentru mine. Asta a fost doar incalzirea.
Aphex, n-ai dreptate, si telenovelistii se uita in oglinda, fara sa fie in stare de autoevaluare critica(vezi acest subiect), ca sa nu mai vorbim de sistemul lor axiologic bazat pe pseudo-valori recunoscute ca atare de fiintele capabile sa rationeze mai mult decat un cimpanzeu . Un sistem de valori avand ca repere culturale si educative telenovelele este invalid pentru persoanele cu un coeficient de inteligenta peste 50. Cat despre zona proximei dezvoltari;) nu vezi ca refuza cu indarjire sa se dezvolte.:D Oricum, ma bucur ca mai intalnesc si oameni care gandesc si fac mishto cu cap, in contradictie cu cei care imi confirma inca o data adevarul zicalei "Prostul pana nu-i fudul nu e prost destul".

Bai tanti Aglaie!!! Te dai psiholog si te uiti la porcariile alea pe care unii le numesc filme? Ai facut facultatea aia degeaba!!! Chiar asa inapoiata esti? Cat despre zicala "Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul", ti se potriveste tie perfect dupa ce ai scris acolo... La cratita, mami!!! Asta ti se potriveste cel mai bine!!! Asa ca intre noi, sa nu ne auda ceilalti, nu te cred ca esti psiholog.
cubu

Mutati...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 04, 2003 12:08 am

De ce vorbiti acest subiect la muzica. Wake up!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Apr 04, 2003 9:28 am

Initial trimis de Portnoy

Bai tanti Aglaie!!! Te dai psiholog si te uiti la porcariile alea pe care unii le numesc filme? Ai facut facultatea aia degeaba!!! Chiar asa inapoiata esti? Cat despre zicala "Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul", ti se potriveste tie perfect dupa ce ai scris acolo... La cratita, mami!!! Asta ti se potriveste cel mai bine!!! Asa ca intre noi, sa nu ne auda ceilalti, nu te cred ca esti psiholog.

amice! confunzi! grav! citeshte shi tu ce a scris fata asta mai inainte. shi acuma ar trebui sa urmeze foarte multe semne de esclamare, da' deja le-am folosit pe toate.

neatza

Re: Re: fr4

Mesajde blackkarma » Vin Apr 04, 2003 9:32 am

Initial trimis de neatza

in primul rand, dupa semnele de punctuatzie se lasa spatziu. itzi las shi io o pauza acum, ca sa inmagazinezi informatzia.

doo zile ie bine? trei?

e o idiotenie mare ! dar hai sa fie cum spui tu! bine!!!!
dar , dupa cum observi .... din toti astia de pe aci ...numai tu si cu psihologul aveti cate ceva de rezolvat. cu mine! nu mai raspund provocarilor dvs. :) ptr ca stii bine ce ar insemna asta! e un timp irosit! va las cu bine si "sedere placuta" in continuare... se stie unde!
blackkarma
Junior Member

Mesajde blackkarma » Vin Apr 04, 2003 9:40 am

Initial trimis de neatza

amice! confunzi! grav! citeshte shi tu ce a scris fata asta mai inainte. shi acuma ar trebui sa urmeze foarte multe semne de esclamare, da' deja le-am folosit pe toate.

IA VEZI TU CE AI SCRIS MAI SUS! semne de ESCLAMARE! frumos, nu zic nu! dar m-am convins ce scoala ai facut!
si stii de ce? daca consulti si tu un alfabet, ai sa vezi ceva! cam pe la sfarsit... o litera draguta....dar pe care tre sa stii cum sa o folosesti..
hai sa nu te superi amu. dar forma corecta e cam asa: semne de EXCLAMARE!
blackkarma
Junior Member

Mesajde blackkarma » Vin Apr 04, 2003 9:48 am

IA VEZI TU CE AI SCRIS MAI SUS! semne de ESCLAMARE! frumos, nu zic nu! dar m-am convins ce scoala ai facut!
si stii de ce? daca consulti si tu un alfabet, ai sa vezi ceva! cam pe la sfarsit... o litera draguta....dar pe care tre sa stii cum sa o folosesti..
hai sa nu te superi amu. dar forma corecta e cam asa: semne de EXCLAMARE!

si inca ceva.. stii cine te poate ajuta? NEATZA! stie bine alfabetul! garantat 100%!
blackkarma
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Apr 04, 2003 11:02 am

don'shoara blecarma (asta nu-i un nume de boala?) ce se'ntampla: in momentu'n care crezi ca un lucru ie estraordinar de important, ie clar ca iesht in pragu unei crize nervoase. te-ash loa cu mine la o ciorba, la un mic.. la o telemea de oaie...ceva... shi tzi-ash esplica pe indelete cum sta treaba cu trebile astea. din pacate, initziativa mea (almintrelea laudabila) ar sta sub semnul inutilitatzii, iar io ie conshtient de asta. in rest ce sa zic? bem o tzuica separat?

neatza

Mesajde Salma » Vin Apr 04, 2003 1:26 pm

Initial trimis de Portnoy

Dragul meu interlocutor, daca ai fi avut curiozitatea sa citesti de la inceput acest subiect, ai fi vazut ca m-am uitat 10 minute la o telenovela, ca sa-mi fac o idee si sa nu comentez aiurea despre lucruri de care n-am habar, asa cum faci tu, dupa care te dai fudul. Nu ma intereseaza absolut deloc ce crezi sau ce nu crezi tu despre mine, deoarece, din principiu, impart oamenii, dupa criterii intelectuale, in 2 categorii: cei a caror parere ma intereseaza si cei a caror parere nu ma intereseaza. Asa ca, desi stiu ca asculti rock si ai avut opinii de bun simt pe alte subiecte, incep sa cred ca faci parte din cea de-a doua categorie. Tempereaza-ti furia si frustrarile refulate avand ca obiect persoanele dotate intelectual, pentru ca scot cel mai bine in evidenta complexele de inferioritate intr-atat de negate incat probabil s-au cantonat la nivel subconstient. In incheiere, am si eu o nedumerire: de ce sar toti de c*r in sus cand aud ca sunt psiholog? Dragilor, e o meserie ca si cea de inginer sau economist, tot o amarata de facultate am facut.
Salma

Mesajde neatza » Vin Apr 04, 2003 1:34 pm

si inca ceva.. stii cine te poate ajuta? NEATZA! stie bine alfabetul! garantat 100%!

din cate am intzeles io de la tine, neatza ar trebui sa-l ajute pe neatza, adica io pe mine. adica un fel de masturbare. uite cum facem: ca sa nu ramanem la un nivel strict intelectoal (unde am vazut ca nu prea faci fatza), imi dai shi mie o mana de ajutor?

neatza

Mesajde aphextwinz » Vin Apr 04, 2003 1:49 pm

Portnoy, cred ca ai greshit filmu' :) al dracu' multiplex :D

Salma, shi am vrut sa scriu oglinda intre ghilimele. ca tot am luat-o pe fagashu' asta, telenovelishtii n-au nevoie de oglinda, trebuie doar sa inchida televizoru' ;)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde qeru » Vin Apr 04, 2003 7:28 pm

loool, atzi deraiat complet ma baietzi! oglinzi, clone, proximitatzi... prea grele cuvintele astea:con:
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde qeru » Vin Apr 04, 2003 7:49 pm

revin...
shi totushi, baetzii de la cna, in stupizenia lor, au avut shi o sclipire de inteligentza (era p-aci un thread pe tema asta, daca vretzi sa va documentatzi)... au zis ca nu e de competentza lor sa se ia de chestiile penibile, ca ei au treaba doar cu aia de pun in pericol dezvoltarea fizica, morala shi intelectuala a vrednicilor copilashi ai vajnicului popor roman.
concluzia: lasatzi-i pe ashtia de zic ca toate telenovelele sint nashpa da' doar clona e educativa sau altele asemenea, ca pe ei oricum nu-i doare.

p.s. scuzatzi lipsa de cuvinte grele, da' dex-u' are copyright shi imi trebuie permisiunea lor sa citez din el.
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde blackkarma » Lun Apr 07, 2003 7:21 am

Initial trimis de neatza

din cate am intzeles io de la tine, neatza ar trebui sa-l ajute pe neatza, adica io pe mine. adica un fel de masturbare. uite cum facem: ca sa nu ramanem la un nivel strict intelectoal (unde am vazut ca nu prea faci fatza), imi dai shi mie o mana de ajutor?

hmmm, poate ar fi bine sa consulti un psiholog.. ca tot e unul disponibil p'aci. sa nu mai zic de un psihiatru... te-ai inspaimanta de ceea ce vei auzi. shi... in fine,nu tu trebuia sa raspunzi... nu era treaba ta, dar cum vrei sa fii remarcat intr-o forma intelectuala deloc agreabila, mi-e teama ca nu-ti prea reuseste...
poate mai lucrezi putin.... poate incercand sa meditezi la numele meu de boala....
blackkarma
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Apr 07, 2003 12:47 pm

hmmm, poate ar fi bine sa consulti un psiholog.. ca tot e unul disponibil p'aci. sa nu mai zic de un psihiatru... te-ai inspaimanta de ceea ce vei auzi. shi... in fine,nu tu trebuia sa raspunzi... nu era treaba ta, dar cum vrei sa fii remarcat intr-o forma intelectuala deloc agreabila, mi-e teama ca nu-ti prea reuseste...
poate mai lucrezi putin.... poate incercand sa meditezi la numele meu de boala....

uite cum zic io sa facem: ramai tu la telenovelele alea shi lasa gandirea pentru profesionishti. nu de alta, da' s-ar putea sa-tzi scranteshti neuronu' ala.

neatza

Mesajde Bortzianu' » Lun Apr 07, 2003 2:09 pm

Initial trimis de Salma
In incheiere, am si eu o nedumerire: de ce sar toti de c*r in sus cand aud ca sunt psiholog? Dragilor, e o meserie ca si cea de inginer sau economist, tot o amarata de facultate am facut.

..Buna ziua tanti psiholog. DACA arati la fel de bine ca tipa din avatar ...si daca esti chiar psiholog ...nu ma consulti si pe mine? pe bune...problemele mele incep cu "NU": nu mai vreau sa traiesc in room-ania, nu mai pot sa ascult muzica buna oferita de casele de discuri, nu mai pot suporta cretinitatea si hotia celor de la conducere, nu mai permit sa fiu furat ..si ma iau la batute cu fratii lui garcea (d'aia stau pe la mititica 3 zile din 7 ..in mod constant) ... nu mai suport nimic ...Intrebarea mea este: oare chiar .. a devenit totul insuportabil..sau ...chiar am probleme psihice?? ..cred ca eu sunt nebunul ..nu societatea..ai vreun tratament pentru mine???! please ...chiar si daca trebuie sa fac sex de 10 ori pe zi ca sa-mi treaca ...voi respecta tratamentul :(( .....apropos: chiar arati ca in poza??? (ca lumea zice ca arati mult mai bine) ..:))

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Apr 07, 2003 4:46 pm

Initial trimis de neatza

uite cum zic io sa facem: ramai tu la telenovelele alea shi lasa gandirea pentru profesionishti. nu de alta, da' s-ar putea sa-tzi scranteshti neuronu' ala.

hmmm... ce stii tu despre telenovele? (nu ca as fi eu o inraita " telenovelista" ) :) ! in primul rand, iti recomand sa nu mai fii atat de impulsiv in ale tale interpretari de doi lei. pacat. te credeam un om cu capul pe umeri, dar ... nu as vrea sa cred ca masa neuronilor tai nu tinde tinde deloc spre o sublima ascensiune!
asa ca ... vezi mai bine care a treaba VERIDICA cu profesionalismul !
Unregistered

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 07, 2003 4:50 pm

ca masa neuronilor tai nu tinde tinde deloc spre o sublima ascensiune

din ciclu' "asha s-au nascut hidrocefalii" :D :D :D
aphextwinz
Junior Member

Salut !

Mesajde SiMiCs » Lun Apr 07, 2003 7:02 pm

Doamneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!:hehe: Sa nu imi spuneti ca va plac telenovelele !Sunt cele mai infecte nu au avea ce sa ruleze pe posturile de televiziune .Sunteti de acord cu mine?
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Salma » Lun Apr 07, 2003 8:31 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..Buna ziua tanti psiholog. DACA arati la fel de bine ca tipa din avatar ...si daca esti chiar psiholog ...nu ma consulti si pe mine? pe bune...problemele mele incep cu "NU": nu mai vreau sa traiesc in room-ania, nu mai pot sa ascult muzica buna oferita de casele de discuri, nu mai pot suporta cretinitatea si hotia celor de la conducere, nu mai permit sa fiu furat ..si ma iau la batute cu fratii lui garcea (d'aia stau pe la mititica 3 zile din 7 ..in mod constant) ... nu mai suport nimic ...Intrebarea mea este: oare chiar .. a devenit totul insuportabil..sau ...chiar am probleme psihice?? ..cred ca eu sunt nebunul ..nu societatea..ai vreun tratament pentru mine???! please ...chiar si daca trebuie sa fac sex de 10 ori pe zi ca sa-mi treaca ...voi respecta tratamentul :(( .....apropos: chiar arati ca in poza??? (ca lumea zice ca arati mult mai bine) ..:))

Bafta!

Iti raspund abia acum, pentru ca nu prea mi-a mers netu'. NU esti nebun, dimpotriva, te numeri printre oamenii care, spre nefericirea lor, sunt normali intr-o lume anormala, guvernata de fanii telenovelelor (asta ca sa nu fiu total off topic;) ).Sa faci sex de 10 ori pe zi este un tratament care poate da rezultate, pentru ca n-o sa mai ai timp sa te gandesti la nimic, fiind mult prea ocupat.:kiss:
Cine e "lumea" aia si de unde ma cunoaste ea pe mine ? Daca e cine cred eu, felicitari pentru talentul de "detectiv".Nu arat chiar ca in avatar, dar diferenta nu e semnificativa. Oricum, as putea sa joc in telenovele;v Da' nu vreau:fuck:
Salma

Mesajde ASENA » Lun Apr 07, 2003 11:06 pm

Initial trimis de Salma

Nu arat chiar ca in avatar, dar diferenta nu e semnificativa. Oricum, as putea sa joc in telenovele;v Da' nu vreau:fuck:

Desteapta, frumoasa, modesta............cum de mai ai timp sa stai pe net?
ASENA
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Apr 08, 2003 12:59 am

nu as vrea sa cred ca masa neuronilor tai nu tinde tinde deloc spre o sublima ascensiune!

Ce, ai tai neuroni se inmultesc? Cercetatorii se chinuie de ani buni sa ii faca sa se inmulteasca pe cale naturala. Du-te si tu la un institut, poate ii ajuti in sensul asta!!!
Unregistered

Re: Salut !

Mesajde blackkarma » Mar Apr 08, 2003 7:52 am

Initial trimis de SiMiCs
Doamneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!:hehe: Sa nu imi spuneti ca va plac telenovelele !Sunt cele mai infecte nu au avea ce sa ruleze pe posturile de televiziune .Sunteti de acord cu mine?

aoleu.... vai tu... no bine... bine zis! bravo! sunt intru totul de acord cu tine! si.... sa dispara interpretarea asta de prost gust conform careia i-ar placea cuiva de p'aci vreo afurisita de telenovela!
blackkarma

fwfwwwe

Mesajde blackkarma » Mar Apr 08, 2003 7:55 am

Ce, ai tai neuroni se inmultesc? Cercetatorii se chinuie de ani buni sa ii faca sa se inmulteasca pe cale naturala. Du-te si tu la un institut, poate ii ajuti in sensul asta!!!

gresit! poate de "graba strica treaba" ai auzit si tu vreodata?!
blackkarma

Mesajde neatza » Mar Apr 08, 2003 8:21 am

nu as vrea sa cred ca masa neuronilor tai nu tinde tinde deloc spre o sublima ascensiune!

fute-m-ash! ce nashpa ca am ajuns pe net dupa aphex shi nu mai po sa comentez shi io treaba asta! da' ce rugaminte am io: duduie blecarma, rogu-te mai scoate neshte trebi d'astea ca azi stau mai mult pe la ofis. deshi, cred io, ie cam greu sa te ridici la sublima ascensiune de sus la care te-ai urcat deja. (oaaaaa! pot shi io!)

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma