aaahhhh, un subiect pa sufletu' meu, mancatz-as... cu mancare, bautura, alea-alea... ca m-am pus :t de citii tot threadu si pe la jumatate nu mai puteam de choraiala matzelor si alte asemenea sentimente sublime... foarte folositor subiectul, pe bune.
Sa arunc si eu cu ceva pareri:
1. Irish Pub din Constanta? NO. Eram cu niste prieteni, ne asezam noi la masa (personalu = cam obraznic cu clientu), comanda poporu de mancare ca era infometat, eu zic doar de-un banana split ca eram la regim :p si ma pun pe asteptat... soseste bautura, mancarurile, dupa-aia pauza, drept care atrag atentia in mod delicat chelnerului asupra comenzii mele... el se uita prostit la mine (deh, memoria), alearga inapoi si dupa un timp se intoarce cu un split cam flescait pe care l-am mancat cam fara entuziasm (ca-mi pierise pe cand asteptam)...
2. Prefer Sura Dacilor over Coliba Haiducilor.
3. La Mama ne plaaaace (da' daca nimeresti la ora de varf (i.e. cand poporu muncitor iese la masa de pranz) risti sa astepti cam mult)
4. PIzza Hut: Am incercat doar o data, aia din Romana. Nu mi-a placut - nici pizza nici atmosfera (parca era cantina).
5. Bottom la fast-food-uri: Springtime; si Sheriff's, dar depinde de locatie si ora)
6. Mai stiam niste loc'soare cu mancare buna prin Predeal si Sinaia da' am uitat cum le zice... poate-mi amintesc intr-o buna zi.
7. La On Plonge Jr. am nimerit in mai anu trecut cand inca nu era popor mult si am stat afara, pe malul lacului, in concert de broaste... a fost super. Mancare buna, too (bine, n-am luat chestii exotice pe care nu le-am vazut la fatza inainte :p ).
8. Sa nu uitam fostul Sydney / actualul Silkes.... Nachos, my favourite, nici salatele sau aripioarele nu-s rele, iar deserturile alea sunt absolut CRIMINALE... unicul meu regret e ca n-am reusit niciodata sa termin vreunul....deh, portii prea mari pentru stomacelul meu...
9. Bistro Atheneu - not bad at all.
10. am mai vizitat si altele da' nu mi s-au intiparit prea bine in memoria gastronomica, asa ca probabil nu meritau a fi mentionate... no big loss, then.