toti intram pe google dar selectam si noi lucruri despre care avem habar (mig 29 stieee ;P )
asa ca iarta-te singur shi vezi sa nu te mushc si pe tine... io-te frate se adunara butonarii din bukale sa imi dea mie la cap

Initial trimis de aphextwinz
p.p.s. fane pana cand apari tu o sa se suga treaba, ne distram shi noi in lipsa ta
Initial trimis de aphextwinz
i can't wait :j
hesinger ? mwhahahaha, miss pseudoquantum o cam zbarcishi![]()
Initial trimis de dana
da' a zis sau nu aia cu puiu si m-a corectat cand am zis bruma de schrodinger pe care o stiam si s-a bagat cu hesinger? huh?
pps ai bah fane ca de la tine ne luaram, nu te aperi? nu te juri pe rosu ca tu stiai de gigeii aia si de fizici cuantice din generala?
Initial trimis de dana
si in incheierea elucubrantului meu post, dovada clara a faptului ca dupa ce ca-s putini (neuronii) se si electrocuteaza aiurea, iti urez un calduros welcome to the club (al mamutzilor of course)
dvs devenind intre timp mai permeabil va urez sa va luati rolul de ucigash de googletalkeri in serios si daca avetzi gloantze pe tzeava sa trageti, io am antiglontz permanent :p
nu incriminez mah, ca sa citez un clasic inca (din pacate) in viatza "in general fac mishto, (...) iar fane ramane in ceatza", nu am lasat si citatul celalalt ca nu am vrut sa citez doi din pacate in viatza :p
p.s. io nu postez pe generalitati si alte alea fiindca acolo e lulutze si io nush ce parfum e la moda si mi-e frica sa-mi bag cercei prin propria-mi carne, zi-mi barbar de vrei... literatura e coltzul pricinoshilor
Initial trimis de dana
p.s. io nu postez pe generalitati si alte alea fiindca acolo e lulutze si io nush ce parfum e la moda si mi-e frica sa-mi bag cercei prin propria-mi carne, zi-mi barbar de vrei... literatura e coltzul pricinoshilor
Initial trimis de Cruela
Am citit "Alchimistul" acum cateva luni si am ramas profund impresionata de valoarea operei. ...
Initial trimis de Cruela
Am citit "Alchimistul" acum cateva luni si am ramas profund impresionata de valoarea operei. Nu putem vorbi despre Paulo Coelho ca despre un scriitor care "da bine" si atat. Paulo Coelho este o valoare adevarata, este cel care a studiat timp de 10 ani alchimia pentru a scrie o carte, este cel care a scris cel mai bine despre destinul omului si despre legenda sa personala, in drumul careia nu poate sta nimic.
Initial trimis de Cruela
[...] Paulo Coelho este o valoare adevarata, este cel care a studiat timp de 10 ani alchimia pentru a scrie o carte, [...]
Initial trimis de stefanp
(deh, n-am citit "Alchimistul"
Initial trimis de MiG29
Est6i fotomodel cumva?K in general asta e cartea lor preferata ,asta din cauza k se citeste atat de usor,k nu tre sa itzi prea pui capu` la contributzie.Grow up damn it:(
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori