Popstars
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
eu am vazut aseara ce bine se intelegea juriul 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
cacat, de la juriu la participanti!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Ati observat`o pe tipa aia Raluca ? e una mica shi cu paru mai cretz asha .. shi super tupeista .. eu cred ca o sa fie una din castigatoare ... in plus Marius Moga o place super mult ... da ce e naspa acolo e ca cei din cantonament n`au voie sa dea decat un telefon pe saptamana ... asha ca nu putem sa aflam prea multe din ce se intampla acolo
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
De parca n-ar fi destule trupe de duzina in tara asta.. Probabil ca formatia nou formata va fi mai mult decat mediatizata, va vinde foooarte multe discuri, dupa care nu va mai avea nici un succes, asa cum s-a intamplat cu multe trupe de la noi.
- ro-ana
- Junior Member
Re: Popstars
Initial trimis de Unregistered
Astept parerile voastre!
Vezi ca mai e un thread pe tema asta, nu se numeste "Popstars", dar abordeaza acelasi subiect...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-Cuuum?O place?;pNu poate fi adevarat!De unde stii?Cine ti-a spus?Initial trimis de KoRn_bitch
Ati observat`o pe tipa aia Raluca ? e una mica shi cu paru mai cretz asha .. shi super tupeista .. eu cred ca o sa fie una din castigatoare ... in plus Marius Moga o place super mult ... da ce e naspa acolo e ca cei din cantonament n`au voie sa dea decat un telefon pe saptamana ... asha ca nu putem sa aflam prea multe din ce se intampla acolo
- Iulia
Initial trimis de Iulia
-Cuuum?O place?;pNu poate fi adevarat!De unde stii?Cine ti-a spus?
....a spus-o el, cu propriile-i cuvinte: "asta imi place de mor!".
..cat despre Popstars, hmmm....daca o sa iasa trupe gen "Pops' e clara treaba....macar de ar fi o rampa de lansare pt noi talente. kkt, e tot o "fabrica" de imagine ad-hoc. Pacat de Anissi, ca nu are ce cauta acolo. E un tip orgolios si chiar el a afirmat: "Ma fac de rusine cu muzica asta". Si are dreptate.
Iar Despot....chiar nu stiu ce cauta acolo.
Punct.
- usualflow
- Junior Member
Initial trimis de Piciulika
Iar Despot....chiar nu stiu ce cauta acolo.
Trebe sí£ mí£nancí£ Ã‚Âºi gura lui o paine de undeva. ªi cum albumu’ í£la nu se vinde aºa bine...
ªi-n afarí£ de asta, nu toí¾i oamenii sunt aºa cum vor sí£ parí£.
-
neatza - Mesaje: 5820
Nu m-am uitat in fiecare vineri la Popstars . AM vazut doar o emisiune cap-coada . Atunci cand au dat prima data probele ... Am vazut-o pe micuta asta de care spuneti voi ... avea niste blugi ... era imbracata dragutzel , oricum , si mi-a placut si mie . A cantat nu stiu ce de la Celine Dion mi se pare si se tot dadea pe langa Despotescul. De atunci o stiu...
Ce sa zic .. Popstars e cacat . Cacat ... ca si alege Asia , exact la fel. Ce au rezolvat si cu aia atunci ? Ei si-au umplut programul la Tv , atata tot , daca ar fi fost ca fiecare trupa din Romania care au avut nevoie de vreun membru sa faca ce a facut A.S.I.A ... toata ziua am vedea acelasi lucru la TV.
Popstars ... emisiune luata la xerox...
Parca ar juca acolo teatru toti.
Si sa vfedeti ce trupa o sa iasa... o sa fie de toata coma ...
Ce sa zic .. Popstars e cacat . Cacat ... ca si alege Asia , exact la fel. Ce au rezolvat si cu aia atunci ? Ei si-au umplut programul la Tv , atata tot , daca ar fi fost ca fiecare trupa din Romania care au avut nevoie de vreun membru sa faca ce a facut A.S.I.A ... toata ziua am vedea acelasi lucru la TV.
Popstars ... emisiune luata la xerox...
Parca ar juca acolo teatru toti.
Si sa vfedeti ce trupa o sa iasa... o sa fie de toata coma ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
...si a participat la Popstars si Eduard Alexandru, de la Mof Records...... Sincer ma bucur pt el ca nu a luat, are mai multe sanse de afirmare astfel....acolo lumea se face de ras..parerea mea..nu e necesar sa fiti si de acord...
si daca nu ma insel, l-am vazut acolo cu edy si pe Andrei Japhet( stiti voi, tipul simpatic din videoclipul "Cantec pt sanatatea ierbii"-Unu'), care de mult timp incearca sa se lanseze in muzica, insa se pare ca in loc sa fie un avantaj, pana acum culoarea pielii sale s-a dovedit a fi un handicap. Nu-i nimic, va avea el de acum succes. Sper.
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu shwo-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc
si mai dezbatem apoi.
si daca nu ma insel, l-am vazut acolo cu edy si pe Andrei Japhet( stiti voi, tipul simpatic din videoclipul "Cantec pt sanatatea ierbii"-Unu'), care de mult timp incearca sa se lanseze in muzica, insa se pare ca in loc sa fie un avantaj, pana acum culoarea pielii sale s-a dovedit a fi un handicap. Nu-i nimic, va avea el de acum succes. Sper.
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu shwo-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc

- Piciulika
...si a participat la Popstars si Eduard Alexandru, de la Mof Records...... Sincer ma bucur pt el ca nu a luat, are mai multe sanse de afirmare astfel....acolo lumea se face de ras..parerea mea..nu e necesar sa fiti si de acord...
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu show-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc
si mai dezbatem apoi.
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu show-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc

- Piciulika
popstars...
o adunatura de prosti care se cred mari vedete deja...cel mai mult ma distrez cand ii vad pe aia cum danseaza... sunt de coma! sunt cativa care se fataie pe acolo sa mai treaca vremea, cativa care n-au nici o treaba cu dansu'- de-aia au manelele asa succes...ca se danseaza si simplu pe ele... si mai sunt si alte aspecte care daca stai sa le analizezi.... yo zic ca dansul e cel mai 'super' ...
partea asta m-a interesat in mod special...

-
Weirda - Junior Member
Ma bucur enorm ca nu am avut taria de caracter si rabdarea sa ma uit la asa ceva!
PS: Dac pe Prima era Big Bro` trebuia sa faca si Pro TV ceva asemanator......
PS: Dac pe Prima era Big Bro` trebuia sa faca si Pro TV ceva asemanator......
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
eh...toate emisiuni copiate de afara... oare romanii nu au imaginatie?! nu mai stiu ce sa scoata pe piata... oricum.. protvul sa prostit de mult... alege america.... acum popstars... rau am ajuns, f rau!
RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CAAAA....
RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CAAAA....

-
Weirda - Junior Member
Copilutz , te felicit pentru spiritul critic atat de dezvoltat . Sincer , vazindu-ti fatza , chiar fiind doar o pictograma , nu l-as fi banuit niciodata existent la tine .Initial trimis de UnCopilutz
cacat, de la juriu la participanti!
- SARTRE
- Junior Member
noah parerea mea.sincera sa fiu nu m am uitat.abia daca am prins ceva in ultimele 2 sapt.nici nu ma intereseaza...dar din ce am vazut.in primu rand faza cu juriu e naspa.nu o poti pune pe c.chiriac la un loc cu despot sau cu marius moga pt ca sunt oameni f diferiti cu conceptii diferite.(de aici parerile contradictorii si certurile intre membri ai juriului).cei care au fost selectati..hmmm nu prea ma pricep eu la muzica dar ma zgarie pe ureche cand unu din ei deschide gura.destul de infatuati tipii si tipele pt varsta lor.pacat ca se cred deja vedete(era o tipa din ct care spunea:eu invat bine sunt frumoasa,pictez,cant,ce mai,ma pricep la toate-no comment).vorba lui despot(care pare singuru om echilibrat si rational de acolo) : 'frumusetea nu inlocuieste lipsa de talent"-atunci ce cauta ei de fapt acolo? :con:
- Gavozdita
Initial trimis de Gavozdita
noah parerea mea.sincera sa fiu nu m am uitat.abia daca am prins ceva in ultimele 2 sapt.nici nu ma intereseaza...dar din ce am vazut.in primu rand faza cu juriu e naspa.nu o poti pune pe c.chiriac la un loc cu despot sau cu marius moga pt ca sunt oameni f diferiti cu conceptii diferite.(de aici parerile contradictorii si certurile intre membri ai juriului).cei care au fost selectati..hmmm nu prea ma pricep eu la muzica dar ma zgarie pe ureche cand unu din ei deschide gura.destul de infatuati tipii si tipele pt varsta lor.pacat ca se cred deja vedete(era o tipa din ct care spunea:eu invat bine sunt frumoasa,pictez,cant,ce mai,ma pricep la toate-no comment).vorba lui despot(care pare singuru om echilibrat si rational de acolo) : 'frumusetea nu inlocuieste lipsa de talent"-atunci ce cauta ei de fapt acolo? :con:
Pai aku vreo luna ma suna o NEPOATA de MARE celebritate ... cica a ajuns la varsta la care simte nevoia sa devina artista si celebra si OBSERVATA... zicea: "Tu sa-mi faci piesele muzica versuri inregistrari..etc"...Eu o intreb: "dar ai mai cantat ai un instrument de baza?" ...Si ea imi zice: "Da ce, astia de la televizor au??..dar daca vrei fac rost de-o diploma"...
..Ma rog ..eu am refuzat-o ..si nu pot spune ca o duc extraordinar dpdv financiar..
..Ei na ... i-am mai lasat inca o masina si-o vila lui Moga ..

... Bogdaproste , dar eu m-am saturat..
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
Pai aku vreo luna ma suna o NEPOATA de MARE celebritate ... cica a ajuns la varsta la care simte nevoia sa devina artista si celebra si OBSERVATA... zicea: "Tu sa-mi faci piesele muzica versuri inregistrari..etc"...Eu o intreb: "dar ai mai cantat ai un instrument de baza?" ...Si ea imi zice: "Da ce, astia de la televizor au??..dar daca vrei fac rost de-o diploma"...
..Ma rog ..eu am refuzat-o ..si nu pot spune ca o duc extraordinar dpdv financiar..
Bafta!
Morala: sa se duca la pops stars
-
Initial trimis de Bortzianu'
Bafta!
dumnezeule dar astia de la tv nici macar nu stiau sa tina chitara in mana!!!de ce doamne de ce????(ne chinuie atunci pe noi??)
- Gavozdita
dumnezeule dar astia de la tv nici macar nu stiau sa tina chitara in mana!!!de ce doamne de ce????(ne chinuie atunci pe noi??)
..tu nu prinzi VH1??? La pro tv ma uit doar la .. la ce oare?
-
am vh1 slava domnului!la pro tv ma uit ....cand vreau sa adorm:)
..mai ..asta seara am privit si eu ...mai atent..
O intrebare si o concluzie:
Intrebare: de ce M.Moga...nu stie ce inseamna "ambitus"? ... ca e compozitor ..dati-o-n pisici...
Concluzie: fara rautate, am vazut niste baieti cu voci bune. Tipul ala, Doru... are timbrul lui bitman (vocalul de la bere -n gratis e mic copil..) ...
..eu zic : daca se va ocuap cineva de ei ..(dar nu dinozaurii) ..au mari sanse ..
Atat ..si nu sunt un "admirator" al emisiunii de gen.

-
popstars a?
domle deci aceasta emisiune a fost adusa de afara normal...pt in partea cealalta are mare succes/..insa nu neaparat datorita cui se fatzaie pe acolo sau cine canta mai fals sau mai shtiu eu ce..pt ca e un show de televiziune in sectiunea divertisment...era normal sa il aduca aici...protv.ul ishi audientza ...toata lumea se distreaza ...
oricum cineva a cashtigat din acest popstars ...doru todorutz proful ala din timishoara..si io daca i.ash fi studenta ash lua maximum de prezentze:))))oricum e bun baiatul bun rau...sa.l iei sa il pui in vitrina..hehehehehe
oricum cineva a cashtigat din acest popstars ...doru todorutz proful ala din timishoara..si io daca i.ash fi studenta ash lua maximum de prezentze:))))oricum e bun baiatul bun rau...sa.l iei sa il pui in vitrina..hehehehehe
- kheikoa
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii