Popstars

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Popstars

Mesajde Unregistered » Vin Apr 11, 2003 6:37 pm

Astept parerile voastre!
Unregistered

Mesajde Josefine^ » Sâm Apr 12, 2003 1:51 pm

eu am vazut aseara ce bine se intelegea juriul ;)
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Apr 15, 2003 7:37 pm

cacat, de la juriu la participanti!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mar Apr 15, 2003 9:12 pm

Ati observat`o pe tipa aia Raluca ? e una mica shi cu paru mai cretz asha .. shi super tupeista .. eu cred ca o sa fie una din castigatoare ... in plus Marius Moga o place super mult ... da ce e naspa acolo e ca cei din cantonament n`au voie sa dea decat un telefon pe saptamana ... asha ca nu putem sa aflam prea multe din ce se intampla acolo
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde ro-ana » Mar Apr 15, 2003 9:18 pm

De parca n-ar fi destule trupe de duzina in tara asta.. Probabil ca formatia nou formata va fi mai mult decat mediatizata, va vinde foooarte multe discuri, dupa care nu va mai avea nici un succes, asa cum s-a intamplat cu multe trupe de la noi.
ro-ana
Junior Member

Re: Popstars

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 2:56 am

Initial trimis de Unregistered
Astept parerile voastre!

Vezi ca mai e un thread pe tema asta, nu se numeste "Popstars", dar abordeaza acelasi subiect...
indescifrabil
cubu

Mesajde Iulia » Mie Apr 16, 2003 2:16 pm

Initial trimis de KoRn_bitch
Ati observat`o pe tipa aia Raluca ? e una mica shi cu paru mai cretz asha .. shi super tupeista .. eu cred ca o sa fie una din castigatoare ... in plus Marius Moga o place super mult ... da ce e naspa acolo e ca cei din cantonament n`au voie sa dea decat un telefon pe saptamana ... asha ca nu putem sa aflam prea multe din ce se intampla acolo
-Cuuum?O place?;pNu poate fi adevarat!De unde stii?Cine ti-a spus?
Iulia

Mesajde operatiunea monstru » Dum Apr 20, 2003 12:03 pm

un jaf de emisiune maraton care continua cacatul numit ALEGE A.S.I.A. lacrimi sperante multa prostie toate pt a bucura viata gospodinelor grase neimplinite si nefutute muie cu cacat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
operatiunea monstru

Mesajde Sk8erGirl » Dum Apr 20, 2003 8:21 pm

Initial trimis de Iulia

Cine a zis...? Pai chiar M&M: "imi place de mor tipa asta" (am citat)
:P
Sk8erGirl

Mesajde Unregistered » Dum Apr 20, 2003 9:20 pm

Initial trimis de Sk8erGirl

Cine a zis...? Pai chiar M&M: "imi place de mor tipa asta" (am citat)
:P
;p
Unregistered

Mesajde usualflow » Joi Apr 24, 2003 4:35 am

Initial trimis de Iulia

....a spus-o el, cu propriile-i cuvinte: "asta imi place de mor!".

..cat despre Popstars, hmmm....daca o sa iasa trupe gen "Pops' e clara treaba....macar de ar fi o rampa de lansare pt noi talente. kkt, e tot o "fabrica" de imagine ad-hoc. Pacat de Anissi, ca nu are ce cauta acolo. E un tip orgolios si chiar el a afirmat: "Ma fac de rusine cu muzica asta". Si are dreptate.
Iar Despot....chiar nu stiu ce cauta acolo.
Punct.
usualflow
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Apr 24, 2003 7:42 am

Initial trimis de Piciulika

Iar Despot....chiar nu stiu ce cauta acolo.

Trebe sí£ mí£nancí£ Ã‚Âºi gura lui o paine de undeva. ªi cum albumu’ í£la nu se vinde aºa bine...

ªi-n afarí£ de asta, nu toí¾i oamenii sunt aºa cum vor sí£ parí£.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde UnCopilutz » Sâm Apr 26, 2003 5:33 pm

Nu m-am uitat in fiecare vineri la Popstars . AM vazut doar o emisiune cap-coada . Atunci cand au dat prima data probele ... Am vazut-o pe micuta asta de care spuneti voi ... avea niste blugi ... era imbracata dragutzel , oricum , si mi-a placut si mie . A cantat nu stiu ce de la Celine Dion mi se pare si se tot dadea pe langa Despotescul. De atunci o stiu...
Ce sa zic .. Popstars e cacat . Cacat ... ca si alege Asia , exact la fel. Ce au rezolvat si cu aia atunci ? Ei si-au umplut programul la Tv , atata tot , daca ar fi fost ca fiecare trupa din Romania care au avut nevoie de vreun membru sa faca ce a facut A.S.I.A ... toata ziua am vedea acelasi lucru la TV.
Popstars ... emisiune luata la xerox...
Parca ar juca acolo teatru toti.
Si sa vfedeti ce trupa o sa iasa... o sa fie de toata coma ...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Piciulika » Dum Apr 27, 2003 3:59 am

...si a participat la Popstars si Eduard Alexandru, de la Mof Records...... Sincer ma bucur pt el ca nu a luat, are mai multe sanse de afirmare astfel....acolo lumea se face de ras..parerea mea..nu e necesar sa fiti si de acord...
si daca nu ma insel, l-am vazut acolo cu edy si pe Andrei Japhet( stiti voi, tipul simpatic din videoclipul "Cantec pt sanatatea ierbii"-Unu'), care de mult timp incearca sa se lanseze in muzica, insa se pare ca in loc sa fie un avantaj, pana acum culoarea pielii sale s-a dovedit a fi un handicap. Nu-i nimic, va avea el de acum succes. Sper.
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu shwo-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc :) si mai dezbatem apoi.
Piciulika

Mesajde Piciulika » Dum Apr 27, 2003 4:02 am

...si a participat la Popstars si Eduard Alexandru, de la Mof Records...... Sincer ma bucur pt el ca nu a luat, are mai multe sanse de afirmare astfel....acolo lumea se face de ras..parerea mea..nu e necesar sa fiti si de acord...
si daca nu ma insel, l-am vazut acolo cu edy si pe Andrei Japhet( stiti voi, tipul simpatic din videoclipul "Cantec pt sanatatea ierbii"-Unu'), care de mult timp incearca sa se lanseze in muzica, insa se pare ca in loc sa fie un avantaj, pana acum culoarea pielii sale s-a dovedit a fi un handicap. Nu-i nimic, va avea el de acum succes. Sper.
Daca a vazut cineva editia de sambata a popstars=ului, sa dea niste vesti; chiar am uitat sa ma "otravesc" saptamana asta cu show-ul meu "favorit"...Spuneti cine a mai plecat, cine a ramas.... etc :) si mai dezbatem apoi.
Piciulika

Mesajde Piciulika » Dum Apr 27, 2003 4:04 am

rog frumos un admin sa stearga unul din post-urile de mai sus si acest mesaj. Nu stiu ce se intampla, doar m-am logat, apoi inca o data si degeaba... :D mai incerc maine. Sarbatori Fericite! Un Paste linistit si numai bine.
Multumesc.
Piciulika

popstars...

Mesajde Weirda » Dum Apr 27, 2003 9:10 pm

o adunatura de prosti care se cred mari vedete deja...cel mai mult ma distrez cand ii vad pe aia cum danseaza... sunt de coma! sunt cativa care se fataie pe acolo sa mai treaca vremea, cativa care n-au nici o treaba cu dansu'- de-aia au manelele asa succes...ca se danseaza si simplu pe ele... si mai sunt si alte aspecte care daca stai sa le analizezi.... yo zic ca dansul e cel mai 'super' ...:P partea asta m-a interesat in mod special...
Weirda
Junior Member

Mesajde Sydney » Mar Apr 29, 2003 2:03 pm

Ma bucur enorm ca nu am avut taria de caracter si rabdarea sa ma uit la asa ceva!

PS: Dac pe Prima era Big Bro` trebuia sa faca si Pro TV ceva asemanator......
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Apr 29, 2003 9:57 pm

eh...toate emisiuni copiate de afara... oare romanii nu au imaginatie?! nu mai stiu ce sa scoata pe piata... oricum.. protvul sa prostit de mult... alege america.... acum popstars... rau am ajuns, f rau!
RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CA! RU-SI-NI-CAAAA.... :P
Weirda
Junior Member

Mesajde SARTRE » Mie Apr 30, 2003 4:42 am

Initial trimis de UnCopilutz
cacat, de la juriu la participanti!
Copilutz , te felicit pentru spiritul critic atat de dezvoltat . Sincer , vazindu-ti fatza , chiar fiind doar o pictograma , nu l-as fi banuit niciodata existent la tine .
SARTRE
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Mai 03, 2003 12:24 am

noah parerea mea.sincera sa fiu nu m am uitat.abia daca am prins ceva in ultimele 2 sapt.nici nu ma intereseaza...dar din ce am vazut.in primu rand faza cu juriu e naspa.nu o poti pune pe c.chiriac la un loc cu despot sau cu marius moga pt ca sunt oameni f diferiti cu conceptii diferite.(de aici parerile contradictorii si certurile intre membri ai juriului).cei care au fost selectati..hmmm nu prea ma pricep eu la muzica dar ma zgarie pe ureche cand unu din ei deschide gura.destul de infatuati tipii si tipele pt varsta lor.pacat ca se cred deja vedete(era o tipa din ct care spunea:eu invat bine sunt frumoasa,pictez,cant,ce mai,ma pricep la toate-no comment).vorba lui despot(care pare singuru om echilibrat si rational de acolo) : 'frumusetea nu inlocuieste lipsa de talent"-atunci ce cauta ei de fapt acolo? :con:
Gavozdita

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 03, 2003 1:10 am

Initial trimis de Gavozdita
noah parerea mea.sincera sa fiu nu m am uitat.abia daca am prins ceva in ultimele 2 sapt.nici nu ma intereseaza...dar din ce am vazut.in primu rand faza cu juriu e naspa.nu o poti pune pe c.chiriac la un loc cu despot sau cu marius moga pt ca sunt oameni f diferiti cu conceptii diferite.(de aici parerile contradictorii si certurile intre membri ai juriului).cei care au fost selectati..hmmm nu prea ma pricep eu la muzica dar ma zgarie pe ureche cand unu din ei deschide gura.destul de infatuati tipii si tipele pt varsta lor.pacat ca se cred deja vedete(era o tipa din ct care spunea:eu invat bine sunt frumoasa,pictez,cant,ce mai,ma pricep la toate-no comment).vorba lui despot(care pare singuru om echilibrat si rational de acolo) : 'frumusetea nu inlocuieste lipsa de talent"-atunci ce cauta ei de fapt acolo? :con:

Pai aku vreo luna ma suna o NEPOATA de MARE celebritate ... cica a ajuns la varsta la care simte nevoia sa devina artista si celebra si OBSERVATA... zicea: "Tu sa-mi faci piesele muzica versuri inregistrari..etc"...Eu o intreb: "dar ai mai cantat ai un instrument de baza?" ...Si ea imi zice: "Da ce, astia de la televizor au??..dar daca vrei fac rost de-o diploma"...

..Ma rog ..eu am refuzat-o ..si nu pot spune ca o duc extraordinar dpdv financiar..

..Ei na ... i-am mai lasat inca o masina si-o vila lui Moga ..:)

... Bogdaproste , dar eu m-am saturat..

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 03, 2003 1:14 am

Initial trimis de Bortzianu'

Pai aku vreo luna ma suna o NEPOATA de MARE celebritate ... cica a ajuns la varsta la care simte nevoia sa devina artista si celebra si OBSERVATA... zicea: "Tu sa-mi faci piesele muzica versuri inregistrari..etc"...Eu o intreb: "dar ai mai cantat ai un instrument de baza?" ...Si ea imi zice: "Da ce, astia de la televizor au??..dar daca vrei fac rost de-o diploma"...

..Ma rog ..eu am refuzat-o ..si nu pot spune ca o duc extraordinar dpdv financiar..

Bafta!

Morala: sa se duca la pops stars
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Mai 03, 2003 1:18 am

Bafta!

dumnezeule dar astia de la tv nici macar nu stiau sa tina chitara in mana!!!de ce doamne de ce????(ne chinuie atunci pe noi??)
Gavozdita

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 03, 2003 1:44 am

dumnezeule dar astia de la tv nici macar nu stiau sa tina chitara in mana!!!de ce doamne de ce????(ne chinuie atunci pe noi??)

..tu nu prinzi VH1??? La pro tv ma uit doar la .. la ce oare?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Vin Mai 09, 2003 11:56 pm

..tu nu prinzi VH1??? La pro tv ma uit doar la .. la ce oare?

am vh1 slava domnului!la pro tv ma uit ....cand vreau sa adorm:)
Gavozdita

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 10, 2003 12:26 am

am vh1 slava domnului!la pro tv ma uit ....cand vreau sa adorm:)

..mai ..asta seara am privit si eu ...mai atent..

O intrebare si o concluzie:
Intrebare: de ce M.Moga...nu stie ce inseamna "ambitus"? ... ca e compozitor ..dati-o-n pisici...

Concluzie: fara rautate, am vazut niste baieti cu voci bune. Tipul ala, Doru... are timbrul lui bitman (vocalul de la bere -n gratis e mic copil..) ...

..eu zic : daca se va ocuap cineva de ei ..(dar nu dinozaurii) ..au mari sanse ..

Atat ..si nu sunt un "admirator" al emisiunii de gen.

:sperm:
Bortzianu'
Junior Member

popstars a?

Mesajde kheikoa » Sâm Mai 17, 2003 6:46 pm

domle deci aceasta emisiune a fost adusa de afara normal...pt in partea cealalta are mare succes/..insa nu neaparat datorita cui se fatzaie pe acolo sau cine canta mai fals sau mai shtiu eu ce..pt ca e un show de televiziune in sectiunea divertisment...era normal sa il aduca aici...protv.ul ishi audientza ...toata lumea se distreaza ...
oricum cineva a cashtigat din acest popstars ...doru todorutz proful ala din timishoara..si io daca i.ash fi studenta ash lua maximum de prezentze:))))oricum e bun baiatul bun rau...sa.l iei sa il pui in vitrina..hehehehehe
kheikoa

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii