viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
76 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Bah, vreau si eu sa viiiiiiiiiiiiiiiiiiin... Ma luati si pe mineeeeeeeeeee??? Pls pls pls, aduc salata boeuf, sa stiti de pe acum, sa nu se intample ca de anul nou sa aduca toti si sa ramana nemancata. Asianule, e cel mai misto thread de pe aici... Tu nu stii, dar eu am fost plecat o vreme, ce bucurie ca am gasit la intoarcere oameni ca tine. :A Ce fericire... ;n O sa se bucure iepurasul si o sa ne aduca numai cadouri de Pasti... ;n
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Initial trimis de Asianul
salve!
ma numesc Eusebiu Bradatan.. .Mai taiati din mesajele despre Parazitii,M arius Moga,Candy si scrieti mai mult despre ASIA .Fani asiani uniti-va.Pina ne mai vedem fiti seriosi la scoala,iubiti-va si nu uitati ca energia Universului munceste pt. a va indeplini visele.
..mai du-te-n .
retardatule.
..vai si amar de copchii pe care o sa-i faci... daca nu e milostiva mama natura si te scuteste ...
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Bah, vreau si eu sa viiiiiiiiiiiiiiiiiiin... Ma luati si pe mineeeeeeeeeee??? Pls pls pls, aduc salata boeuf, sa stiti de pe acum, sa nu se intample ca de anul nou sa aduca toti si sa ramana nemancata. Asianule, e cel mai misto thread de pe aici... Tu nu stii, dar eu am fost plecat o vreme, ce bucurie ca am gasit la intoarcere oameni ca tine. :A Ce fericire... ;n O sa se bucure iepurasul si o sa ne aduca numai cadouri de Pasti... ;n
give me five,Porcony.Fii alaturi de mine
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
give me five,Porcony.Fii alaturi de mine
:con: Porcony... :-S Abia ma obisnuisem cu "Porkoy" si vii tu acum sa ma faci sa ma simt aiurea... :cry: Raule... ;g Ce ai cu mine, nu ti-a placut maioneza? ;P
indescifrabil
-
salve!
ma numesc Eusebiu
vreau sa-l felicit pe aceasta cale pe acela care a inventat personajul eusebiu shi nick-ul asianul. sunt ferm convins ca asha ceva nu poate exista in conditziile vitrege ale realitatzii, ceea ce inseamna ca el este rodul imaginatziei cuiva. mishto!
inca ceva: de unde ai scos numele "Eusebiu"? ie beton!
-
neatza - Mesaje: 5820
salve!
ma numesc Eusebiu
nu ma pot abtzine! Eusebiu! ha, ha, ha... cat de cruda poate fi onomastica!
-
Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Initial trimis de neatza
nu ma pot abtzine! Eusebiu! ha, ha, ha... cat de cruda poate fi onomastica!
neatzule, mai tii minte, era in clasele primare un poet sau nu's ce draq, se numea Eusebiu Camilar... O fi nas-su...
indescifrabil
-
Initial trimis de spice
E cel mai penal thread de aici.Oricum e de apreciat ca asianu' e civilizat si nu s-a enervat pana acum. Apropo, Sorana seamana cu o capra dupa parerea mea , asa ca n-ar strica sa-i luati niste frunze , cred ca ar fi un cadou potrivit.
Vezi-ti de treaba primitivule!vii din jungla
- asianul
Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
[B]neatzule, mai tii minte, era in clasele primare un poet sau nu's ce draq, se numea Eusebiu Camilar... O fi nas-su... [/B]
imi esti destul de simpatic si n-am sa te injur..ne trebuie oameni ca tine in viitoarea asociatie pro-ASIA(TICELE)vii?
- asianul
Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Initial trimis de neatza
vreau sa-l felicit pe aceasta cale pe acela care a inventat personajul eusebiu shi nick-ul asianul. sunt ferm convins ca asha ceva nu poate exista in conditziile vitrege ale realitatzii, ceea ce inseamna ca el este rodul imaginatziei cuiva. mishto!
inca ceva: de unde ai scos numele "Eusebiu"? ie beton!
Tatal meu este profesor univ.dr. de istorie.Does it ring any bell;)))
- asianul
Initial trimis de asianul
tata meu ie bon matin shi mama mea ie good morning. daz it ring eni bolz?
end, bai za uei, chiar shi oamenii deshteptzi mai greshesc uneori, dar nu ie vina lor. or'cum potzi sta linishtit: se pare ca descifrarea genomului uman poate elimina anumite viitoare gresheli.
-
salve!
ma numesc Eusebiu
raman la parerea mea: felicitari lu "tac-tu"!
-
shi acu serios: daca este vorba despre durham, atunci toata stima! daca nu....
-
ASIA!!NUMAI PT. retardati si homosexuali ...
...adica tu confirmi regula: parintii DOTATI ..nasc RETARDATI ...
..bai hapciupaliule! ..unde ti-ai trait aia 27 de anisori cu care te lauzi? ...iti spun eu : i-ai trait degeaba... asculta si tu compact ... era o trupa cand eram noi tineri ... si apoi asculta variantele jalnice ale celor de la asia (cu ordeanu in spate) ...
...am vazut o faza curioasa ..intr-o zi in care inregistram in studioul lui ordean (iti spun asta ptr. cultura ta generala) :
fetele tocmai avusesera un show live ..pe la protv si ..una dintre ele (cred ca tipa cu codite ... care la momentul respectiv ..invata saraca (dar e de apreciat ca invata!!) ...la trigonometrie) ...facuse o terta ...pe una din piese... Sunase bine, frumos ...
..dar ordeanu dadea cu ele de pereti, le spurca si certa ca pe hotii de cai: "ASTA NU E PIESA MEA!!!! ati cantat ALTCEVA !!! sa nu va mai prind!! va bateti joc de munca mea!!!"..etc... Si nu luasera decat o simpla terta ..pe una din voci ...
..ei ei...ei ..si unde e originalitatea fetelor??? iti spun eu : asculti vocile suave ale unor fete ... care interpreteaza ... gandurile/creatiile/basinile unui puturos perimat ...
concluzie : iubesti un barbat ..deci esti homo...
bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
-
Vezi-ti de treaba primitivule!vii din jungla
Oooo, s-a enervat domnu asianu' de 27 de ani care inca mai asculta muzica de scoala generala

Ma bucur ca o sa faci un fanclub ASIA, tocmai acum cand sint pe cale de disparitie.
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
imi esti destul de simpatic si n-am sa te injur..ne trebuie oameni ca tine in viitoarea asociatie pro-ASIA(TICELE)vii?
Bai te inteleg, ai facut un thread la misto, am ras, ne-am zbenguit, dar prea bate la ochi, nu prea stii sa fii subtil, mai "Asianule"... Ma intreb cine oi fi de fapt... Am eu o banuiala... Da' lasa...
:shock: Ce-i asta? :shock: Nu-l baga in seama, e fratiorul meu, se baga in treburile mele, pana si pe forum, PLEACA MAH DE AICI!!! Scuza-ma, vb. cu el... E roacher saracu'... Ce sa-i ceri... Bineinteles ca ma ofer... Pentru fetele de la A.S.I.A., orice... N-ai vazut mai sus, mai Eusebiule? Sau salata boeuf nu e de ajuns? Zi-mi ce sa aduc si intr-un minutel sunt la tine... Abia astept sa invat sa dansez ca ele... Of, ce zi minunata!!! ;n
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Bai te inteleg, ai facut un thread la misto, am ras, ne-am zbenguit, dar prea bate la ochi, nu prea stii sa fii subtil, mai "Asianule"... Ma intreb cine oi fi de fapt... Am eu o banuiala... Da' lasa...
:shock: Ce-i asta? :shock: Nu-l baga in seama, e fratiorul meu, se baga in treburile mele, pana si pe forum, PLEACA MAH DE AICI!!! Scuza-ma, vb. cu el... E roacher saracu'... Ce sa-i ceri... Bineinteles ca ma ofer... Pentru fetele de la A.S.I.A., orice... N-ai vazut mai sus, mai Eusebiule? Sau salata boeuf nu e de ajuns? Zi-mi ce sa aduc si intr-un minutel sunt la tine... Abia astept sa invat sa dansez ca ele... Of, ce zi minunata!!! ;n
DA,dom'le!Portony are mare dreptate:nu stiu voi dar eu am ris de am lesinat zilele astea.In afara de doi isteti,m-ati luat in serios:)))Eram in mijlocul examenelor si nu mai stiam cum sa-mi omor timpul.A fost buna,nu?
PS a ! v-am spus ca nu le suport pe ASIA?!:bye:
- asianul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
DA,dom'le!Portony are mare dreptate:nu stiu voi dar eu am ris de am lesinat zilele astea.In afara de doi isteti,m-ati luat in serios:)))Eram in mijlocul examenelor si nu mai stiam cum sa-mi omor timpul.A fost buna,nu?
Nu pot sa cred... :cry: Mi-ai inselat asteptarile... ;P Si eu care credeam ca mi-am gasit un prieten de suferinta... :cry: DE CE? DE CE, DOAMNE TOCMAI EU? Cand ma gandesc ce ne-am fi distrat... Doamne, aceasta muzica divina sa-mi inunde ciocanelele si nicovalele, sa-mi umple inima de fericire auzind vocile suave ale acestor sublime fiinte ce alcatuiesc impreuna A.S.I.A.... Ce nume angelic... :cry: Totul a fost atat de scurt... Ca orice lucru minunat...
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...
Ce examene in mijlocu lunii aprilie ???
- Unregistered
76 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii