viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde april » Mar Apr 15, 2003 2:44 pm

Eu zic ca asianu' nu are mai mult de 13 ani..... Poti sa confirmi, te rog ?
april

Mesajde cubu » Mar Apr 15, 2003 3:35 pm

Bah, vreau si eu sa viiiiiiiiiiiiiiiiiiin... Ma luati si pe mineeeeeeeeeee??? Pls pls pls, aduc salata boeuf, sa stiti de pe acum, sa nu se intample ca de anul nou sa aduca toti si sa ramana nemancata. Asianule, e cel mai misto thread de pe aici... Tu nu stii, dar eu am fost plecat o vreme, ce bucurie ca am gasit la intoarcere oameni ca tine. :A Ce fericire... ;n O sa se bucure iepurasul si o sa ne aduca numai cadouri de Pasti... ;n
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Mar Apr 15, 2003 5:43 pm

o intrebare pt. nenea big fan asia: cate albume au scos pana acum?
(ma intereseaza doar numarul, pt o comparatie)
Unregistered

Mesajde tot seringa » Mar Apr 15, 2003 9:18 pm

Initial trimis de asianul

cu tot respectul,dar nu imi plac glumele nesarate.Ori gasim o modalitate sa ne intelegem,ori nu mai veni.nr nu e nici de connex,nici de orange

e suntel ma,ce naiba!
tot seringa

Mesajde basstard » Mar Apr 15, 2003 9:35 pm

sunteti defecti
sa-mi crape hemoroidu de nu
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde Bortzianu' » Mar Apr 15, 2003 11:36 pm

Initial trimis de Asianul
salve!
ma numesc Eusebiu Bradatan.. .Mai taiati din mesajele despre Parazitii,M arius Moga,Candy si scrieti mai mult despre ASIA .Fani asiani uniti-va.Pina ne mai vedem fiti seriosi la scoala,iubiti-va si nu uitati ca energia Universului munceste pt. a va indeplini visele.

..mai du-te-n .

retardatule.

..vai si amar de copchii pe care o sa-i faci... daca nu e milostiva mama natura si te scuteste ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde asianul » Mar Apr 15, 2003 11:41 pm

Initial trimis de april
Eu zic ca asianu' nu are mai mult de 13 ani..... Poti sa confirmi, te rog ?

nu,am 27 de ani.Sint capabil de un sentiment de admiratie sublim
asianul

Mesajde asianul » Mar Apr 15, 2003 11:42 pm

Initial trimis de tot seringa

e suntel ma,ce naiba!

da-mi nr tau de fix.Sincer,chiar am avea nevoie de sprijin
asianul

Mesajde Unregistered » Mar Apr 15, 2003 11:44 pm

Initial trimis de Portnoy
Bah, vreau si eu sa viiiiiiiiiiiiiiiiiiin... Ma luati si pe mineeeeeeeeeee??? Pls pls pls, aduc salata boeuf, sa stiti de pe acum, sa nu se intample ca de anul nou sa aduca toti si sa ramana nemancata. Asianule, e cel mai misto thread de pe aici... Tu nu stii, dar eu am fost plecat o vreme, ce bucurie ca am gasit la intoarcere oameni ca tine. :A Ce fericire... ;n O sa se bucure iepurasul si o sa ne aduca numai cadouri de Pasti... ;n

give me five,Porcony.Fii alaturi de mine
Unregistered

Mesajde spice » Mie Apr 16, 2003 12:11 am

E cel mai penal thread de aici.Oricum e de apreciat ca asianu' e civilizat si nu s-a enervat pana acum. Apropo, Sorana seamana cu o capra dupa parerea mea , asa ca n-ar strica sa-i luati niste frunze , cred ca ar fi un cadou potrivit.
spice

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 12:56 am

Initial trimis de Unregistered

give me five,Porcony.Fii alaturi de mine

:con: Porcony... :-S Abia ma obisnuisem cu "Porkoy" si vii tu acum sa ma faci sa ma simt aiurea... :cry: Raule... ;g Ce ai cu mine, nu ti-a placut maioneza? ;P
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 8:21 am

salve!
ma numesc Eusebiu

vreau sa-l felicit pe aceasta cale pe acela care a inventat personajul eusebiu shi nick-ul asianul. sunt ferm convins ca asha ceva nu poate exista in conditziile vitrege ale realitatzii, ceea ce inseamna ca el este rodul imaginatziei cuiva. mishto!

inca ceva: de unde ai scos numele "Eusebiu"? ie beton!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 10:11 am

salve!
ma numesc Eusebiu

nu ma pot abtzine! Eusebiu! ha, ha, ha... cat de cruda poate fi onomastica!

neatza

Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 11:32 am

Initial trimis de neatza

nu ma pot abtzine! Eusebiu! ha, ha, ha... cat de cruda poate fi onomastica!

neatzule, mai tii minte, era in clasele primare un poet sau nu's ce draq, se numea Eusebiu Camilar... O fi nas-su...
indescifrabil
cubu

Mesajde asianul » Mie Apr 16, 2003 11:37 am

Initial trimis de spice
E cel mai penal thread de aici.Oricum e de apreciat ca asianu' e civilizat si nu s-a enervat pana acum. Apropo, Sorana seamana cu o capra dupa parerea mea , asa ca n-ar strica sa-i luati niste frunze , cred ca ar fi un cadou potrivit.

Vezi-ti de treaba primitivule!vii din jungla
asianul

Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde asianul » Mie Apr 16, 2003 11:40 am

[B]neatzule
, mai tii minte, era in clasele primare un poet sau nu's ce draq, se numea Eusebiu Camilar... O fi nas-su... [/B]

imi esti destul de simpatic si n-am sa te injur..ne trebuie oameni ca tine in viitoarea asociatie pro-ASIA(TICELE)vii?
asianul

Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde asianul » Mie Apr 16, 2003 11:44 am

Initial trimis de neatza

vreau sa-l felicit pe aceasta cale pe acela care a inventat personajul eusebiu shi nick-ul asianul. sunt ferm convins ca asha ceva nu poate exista in conditziile vitrege ale realitatzii, ceea ce inseamna ca el este rodul imaginatziei cuiva. mishto!

inca ceva: de unde ai scos numele "Eusebiu"? ie beton!

Tatal meu este profesor univ.dr. de istorie.Does it ring any bell;)))
asianul

Mesajde Asianul » Mie Apr 16, 2003 11:56 am

[/QUOTE]vESTI EXCELENTE!!!voi infiinta o asociastie ASIA sub forma unui ONG.Aici ne vom intilni periodic,vom discuta despre ELE,ne vom uita la clipuri,vom dansa ca ele.PT PRIMA DATA IN ROMANIA!!!Voi incerca sa iau legatura cu dlAdi ORDEAN.BETON!
Asianul

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 11:59 am

tata meu ie bon matin shi mama mea ie good morning. daz it ring eni bolz?

end, bai za uei, chiar shi oamenii deshteptzi mai greshesc uneori, dar nu ie vina lor. or'cum potzi sta linishtit: se pare ca descifrarea genomului uman poate elimina anumite viitoare gresheli.

neatza

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 12:01 pm

salve!
ma numesc Eusebiu

raman la parerea mea: felicitari lu "tac-tu"!

neatza

Mesajde asianul » Mie Apr 16, 2003 12:04 pm

VOM INVINGE!!!!
asianul

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 12:08 pm

shi acu serios: daca este vorba despre durham, atunci toata stima! daca nu....

neatza

ASIA!!NUMAI PT. retardati si homosexuali ...

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 16, 2003 1:05 pm

...adica tu confirmi regula: parintii DOTATI ..nasc RETARDATI ...

..bai hapciupaliule! ..unde ti-ai trait aia 27 de anisori cu care te lauzi? ...iti spun eu : i-ai trait degeaba... asculta si tu compact ... era o trupa cand eram noi tineri ... si apoi asculta variantele jalnice ale celor de la asia (cu ordeanu in spate) ...

...am vazut o faza curioasa ..intr-o zi in care inregistram in studioul lui ordean (iti spun asta ptr. cultura ta generala) :
fetele tocmai avusesera un show live ..pe la protv si ..una dintre ele (cred ca tipa cu codite ... care la momentul respectiv ..invata saraca (dar e de apreciat ca invata!!) ...la trigonometrie) ...facuse o terta ...pe una din piese... Sunase bine, frumos ...

..dar ordeanu dadea cu ele de pereti, le spurca si certa ca pe hotii de cai: "ASTA NU E PIESA MEA!!!! ati cantat ALTCEVA !!! sa nu va mai prind!! va bateti joc de munca mea!!!"..etc... Si nu luasera decat o simpla terta ..pe una din voci ...

..ei ei...ei ..si unde e originalitatea fetelor??? iti spun eu : asculti vocile suave ale unor fete ... care interpreteaza ... gandurile/creatiile/basinile unui puturos perimat ...

concluzie : iubesti un barbat ..deci esti homo...

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 1:43 pm

VOM INVINGE!!!!

poate vom shi fute!

neatza

Mesajde Unregistered » Mie Apr 16, 2003 2:54 pm

Vezi-ti de treaba primitivule!vii din jungla

Oooo, s-a enervat domnu asianu' de 27 de ani care inca mai asculta muzica de scoala generala :)). Eu cred ca ar trebui sa protesteze si caprele , pentru ca au fost jignite. (de comparatia cu Sorana).
Ma bucur ca o sa faci un fanclub ASIA, tocmai acum cand sint pe cale de disparitie.
Unregistered

Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 2:56 pm

imi esti destul de simpatic si n-am sa te injur..ne trebuie oameni ca tine in viitoarea asociatie pro-ASIA(TICELE)vii?

Bai te inteleg, ai facut un thread la misto, am ras, ne-am zbenguit, dar prea bate la ochi, nu prea stii sa fii subtil, mai "Asianule"... Ma intreb cine oi fi de fapt... Am eu o banuiala... Da' lasa...

:shock: Ce-i asta? :shock: Nu-l baga in seama, e fratiorul meu, se baga in treburile mele, pana si pe forum, PLEACA MAH DE AICI!!! Scuza-ma, vb. cu el... E roacher saracu'... Ce sa-i ceri... Bineinteles ca ma ofer... Pentru fetele de la A.S.I.A., orice... N-ai vazut mai sus, mai Eusebiule? Sau salata boeuf nu e de ajuns? Zi-mi ce sa aduc si intr-un minutel sunt la tine... Abia astept sa invat sa dansez ca ele... Of, ce zi minunata!!! ;n
indescifrabil
cubu

Mesajde Cricri » Mie Apr 16, 2003 2:59 pm

Si eu zic ca e homo.Ce barbat normal isi doreste sa danseze la 27 de ani ca tipele de la asia ??? Sa se uite la ele , inteleg, chiar sa le si asculte, da sa danseze ca ele....??????
Desi eu nu cred ca are 27 si nici ca il cheama Eusebiu. Cred ca e gluma cuiva de pe aici.
Cricri

Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde asianul » Mie Apr 16, 2003 3:44 pm

Bai te inteleg, ai facut un thread la misto, am ras, ne-am zbenguit, dar prea bate la ochi, nu prea stii sa fii subtil, mai "Asianule"... Ma intreb cine oi fi de fapt... Am eu o banuiala... Da' lasa...

:shock: Ce-i asta? :shock: Nu-l baga in seama, e fratiorul meu, se baga in treburile mele, pana si pe forum, PLEACA MAH DE AICI!!! Scuza-ma, vb. cu el... E roacher saracu'... Ce sa-i ceri... Bineinteles ca ma ofer... Pentru fetele de la A.S.I.A., orice... N-ai vazut mai sus, mai Eusebiule? Sau salata boeuf nu e de ajuns? Zi-mi ce sa aduc si intr-un minutel sunt la tine... Abia astept sa invat sa dansez ca ele... Of, ce zi minunata!!! ;n

DA,dom'le!Portony are mare dreptate:nu stiu voi dar eu am ris de am lesinat zilele astea.In afara de doi isteti,m-ati luat in serios:)))Eram in mijlocul examenelor si nu mai stiam cum sa-mi omor timpul.A fost buna,nu?
PS a ! v-am spus ca nu le suport pe ASIA?!:bye:
asianul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 7:33 pm

DA,dom'le!Portony are mare dreptate:nu stiu voi dar eu am ris de am lesinat zilele astea.In afara de doi isteti,m-ati luat in serios:)))Eram in mijlocul examenelor si nu mai stiam cum sa-mi omor timpul.A fost buna,nu?

Nu pot sa cred... :cry: Mi-ai inselat asteptarile... ;P Si eu care credeam ca mi-am gasit un prieten de suferinta... :cry: DE CE? DE CE, DOAMNE TOCMAI EU? Cand ma gandesc ce ne-am fi distrat... Doamne, aceasta muzica divina sa-mi inunde ciocanelele si nicovalele, sa-mi umple inima de fericire auzind vocile suave ale acestor sublime fiinte ce alcatuiesc impreuna A.S.I.A.... Ce nume angelic... :cry: Totul a fost atat de scurt... Ca orice lucru minunat...
indescifrabil
cubu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: viva ASIA!!NUMAI PT. BAZATI...

Mesajde Unregistered » Mie Apr 16, 2003 8:30 pm

Ce examene in mijlocu lunii aprilie ???
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii