Cea mai slaba, penibila trupa/artist

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cea mai slaba trupa / cel mai slab artist

Taxi
3
2%
Sarmalele Reci
4
2%
Vama Veche
2
1%
Cristiana Raduta
11
6%
3SudEst
5
3%
TNT
12
6%
Andreea Balan
19
10%
Loredana
4
2%
Andra
7
4%
Parazitii
2
1%
Etno
4
2%
Body'n'soul
9
5%
Vita de Vie
0
Niciun vot
Asia
7
4%
Evrika
17
9%
Omul cu sobolani
9
5%
Vali Vijelie
17
9%
Adrian Copilul Minune
37
19%
Animal X
15
8%
altcineva
8
4%

Voturi totale : 192

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 12:43 pm

Initial trimis de Adryana
nu inteleg de ce ai inclus 3SE si Animal X.vierme,soparla si hiena au luat premiile MTV.iar 3SE au castigat acum 2 ani la Mamaia.in fine.si ar fi fost bine sa putem vota mai multe trupe/artisti odata.asa trebuie sa intru de nu stiu cate ori si sa votez pe cine cred ca mai este afon / afoana.
sa si le bage-n gaoaza!!!asta nu inseamna ca le merita!!!!muzica inseamna mai mult de atit!!!
Unregistered

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 1:31 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Hi hi hi !!!
..tocmai am vazut un clip cu PASARIN ..la o prezentare de moda, cand isi calca pe rochie si ramane in ku rullles goolesss!!!
TARE TARE TARE... cam lasat fundulet '

Bortzianu, te rog zi-mi ca ai clipul ala in format electronic... vreau neparat sa vad si eu faza asta.. please? :A
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 2:11 pm

Initial trimis de Draga

Bortzianu, te rog zi-mi ca ai clipul ala in format electronic... vreau neparat sa vad si eu faza asta.. please? :A

Pai are 16 mb ..:( nu pot ..sorry ..oricum are fundeuletul cam cazut... :)))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mar Feb 04, 2003 3:21 pm

Initial trimis de Draga

Daca vrei neaparat sa vezi filmuletul cu pasarin, trimite-mi o adresa de mail pe mesaj personal si ti-l trimit eu (are 808 KB).
Ayrton

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 2:55 pm

Mi-am format si eu o parere recent (adica s-a cristalizat recent ca de fapt se tot forma de mult): AndrEA, fratilor!
Bine, stiu ca mai sunt si altii penibili prin muzica romaneasca si pe masura ce o sa mi cristalizeze parerile si asupra lor, o sa ii trec aici. :)

Motivul pentru care o votez pe AndrEA? pai fata n-are voce, cu look-ul a cam zbarcit-o (nu atrage atentia prin nimic deosebit, ceea ce nu e deloc bine pentru un artist), si nu-mi place mie de ea, na! :p

Mai am una: Daniela Gyorfi. Precizare, in lumina ultimelor stiri (de care a mai pomenit si Bortzianu pe un alt thread): strict ca artista.
N-am inghitit-o inca de la inceput, de cand a aparut, pe asa-zisa "bomba sexy" DG - macar Anna Lesko / Cristiana Raduta au ce arata la capitolul asta, dar DG nu stiu cum face, ca orice ar incerca, tot nu reuseste sa arate bine (vezi noii muschiuleti de pe abdomen - foarte reliefati, e-adevarat, dar n-o ajuta cu nimic, ca am vaga senzatie ca nu prea si-a lucrat si restul corpului. Si alegerea unor pantaloni cu talie atat de joasa incat mai aveau putin si cadeau de pe ea = very bad choice. )

Parerea mea. :t
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde helina » Sâm Feb 08, 2003 4:51 pm

am votat "andra" - ce cretina
helina
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Feb 08, 2003 11:19 pm

Cele mai penibile si mai slabe trupe sunt Animal X, Taxi si Night Loosers, iar cei mai penibili si mai slabi artisti sunt Adrian Minune, Vali Vijelie si Narcisa Suciu.(ashtia-s cei mai cei...)

Cu sinceritate...i-as vota pe totzi ;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Dum Feb 09, 2003 4:45 pm

In loc de AnimalX, Parazitii puteai pune Uni-K si Demmo
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Feb 10, 2003 9:57 am

Dupa vreo 5 saptamani de la deschidrea sondajului i clasament conduce Vali Vijelie cu 10 voturi, urmat indeaproape de andreea Balan cu 9 voturi, si, surpriza (pentru mine) Animal X cu 7 voturi.
Ce se intampla cu ACM, ca ma asteptam sa fie el pe primul loc?!?
Ayrton

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 10:22 pm

CEI MAI SLABI SUNT CEI DE LA PARAZITII.

NU STIU DECIT SA CRITICE DAR NU SE UITA DE LOC IN OGLINDA.

SINT DOAR O GLUMA PROASTA A MUZICII ROMANESTI.
Unregistered

Mesajde Nightmare » Vin Apr 11, 2003 8:42 pm

Am votat Vali Vijelie. Urasc manelele!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Jos cu Andra!!!!!!

Mesajde Unregistered » Vin Apr 11, 2003 9:55 pm

Initial trimis de ayrton
As mai fi adaugat, dar sondajul are doar 20 de optiuni.
Normal ca am pus nume mari, doar nu era sa pun o trupa formata din 3 vecini de bloc care au cantat la o serbarea a clasei a IX nustiucare. Nu avea relevanta!
Si de ce sa nu ramana la muzica? Nu e voie nici un subiect impotriva, ca gata, e aberatie? Nu sunt de acord. Nu iti place, nu votezi si nu scrii!
----Jos cu Andra!!!E o fitzoasa ,o fufa plina de talente in capul ala gol ,bun ca sa ploua in gat.E O MEDIOCRA!cU TOT CU VOCEA EI ATAT DE ''laudata''.este o BITCH.
Unregistered

Re: Jos cu Andra!!!!!!

Mesajde Unregistered » Lun Apr 14, 2003 7:34 am

Initial trimis de Unregistered
----Jos cu Andra!!!E o fitzoasa ,o fufa plina de talente in capul ala gol ,bun ca sa ploua in gat.E O MEDIOCRA!cU TOT CU VOCEA EI ATAT DE ''laudata''.este o BITCH.

Mai carmencita, n-ai mai scris o data chestia asta despre andra? O fi colega de clasa cu tine si ti-a luat admiratorii?
Unregistered

Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 3:44 am

Initial trimis de ayrton
M-am gandit sa fac si eu thread-ul asta...

Te-ai gandit prost...

Initial trimis de ayrton
Din punctul meu de vedere, cea mai rusinoasa si jenanta prestatie o are trupa de ratati condusa de dan teodorescu, adica taxi. O adunatura de afoni cu pretetentii de genii sau vedete...

Da mai Senna, ai dreptate, sunt niste ratati, afoni, pretentii de genii, etc... Cum draq mai indraznim sa-i comparam cu trupe ca Akcent sau A.S.I.A. sau orice trupa de house sau manele... Astia din urma fac muzica, nu gluma, ore in studio, repetitii, folosesc numai instrumente, si canta intotdeauna pe bune... Nu ca basitii aia de la Taxi care folosesc numai computere, scot melodii pe banda si fac playback...
indescifrabil
cubu

Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 9:20 am

Initial trimis de Portnoy

Nu ca basitii aia de la Taxi care folosesc numai computere, scot melodii pe banda si fac playback...

nu am intzeles ezact: itzi plac taxi?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 11:37 am

Initial trimis de neatza

nu am intzeles ezact: itzi plac taxi?

Hai mah neatzule, ce draq... Gandeste-te un pic... Ha? Acum te-ai prins? Bine... Sa vedem daca se prinde si Senna... ;)
indescifrabil
cubu

Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde neatza » Mie Apr 16, 2003 12:14 pm

Hai mah [B]neatzule
, ce draq... Gandeste-te un pic... Ha? Acum te-ai prins? Bine... Sa vedem daca se prinde si Senna... ;) [/B]

bravos! sa-m faci tu mie una ca asta! nu ma ashteptam! ma loase cu palpitatzii shi-m crescuse tensiunea de a trebuit sa pun o lingura de zahar sub limba.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 16, 2003 12:59 pm

Initial trimis de neatza

bravos! sa-m faci tu mie una ca asta! nu ma ashteptam! ma loase cu palpitatzii shi-m crescuse tensiunea de a trebuit sa pun o lingura de zahar sub limba.

....mai!!! Taxi e una din trupele ...care CANTA. si o fac din placere, cu placere... si pentru PUBLIC...adica : daca faci playback insemna ca vrei doar banii publicului ... si ca putin iti pasa de ei.

...asa ca luati-va de cei cu playback-ul... ca aia nu va respecta ... apreciati oamenii care se dedica voua ...

...bat pe rahat
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde cubu » Mie Apr 16, 2003 3:30 pm

Initial trimis de Bortzianu'

....mai!!! Taxi e una din trupele ...care CANTA. si o fac din placere, cu placere... si pentru PUBLIC...adica : daca faci playback insemna ca vrei doar banii publicului ... si ca putin iti pasa de ei.

...asa ca luati-va de cei cu playback-ul... ca aia nu va respecta ... apreciati oamenii care se dedica voua ...

...bat pe rahat
Bafta!

Bai Bortziene, eu intind capcane pentru unii si pica altii in ele? Ce draq? Imi strici toata treaba aici... Nu mai are voie omul sa glumeasca? Acum trebuie sa recunosc, sa spun ca de fapt faceam misto, ca de fapt IMI PLAC TAXI, pana nu-mi sar altii in cap...Sunt niste adevarati, i-am vazut de atatea ori in concert, si cantau pe bune, intr-un cuvant profesionisti... Vroiam sa vad cum reactioneaza Senna ala... Atat... OK? S-a lamurit? ;)

neatza, promit sa nu mai fac de-astea, nu vreau sa te am pe constiinta... Ma ierti? :cry:
indescifrabil
cubu

de ce nu se pot bifa toate??

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 1:58 pm

Ar trebui bifat tot ce e acolo, dar forumul nu permite... Pt cine are dubii, sa mearga la un concert sustinut de o trupa adevarata din West si dupa aia sa compare. E diferenta de la cer la pamint, practic aceste trupe de la noi nici nu ar conta intr-un top absolut, ele mai exista aici doar din motive comerciale. Se pun alaturi niste fete cit mai dezbracate, niste baieti cit mai potenti sau cu simpatie la fetite de scoala generala si gata trupa!! Hai va rog, faceti un loc de scuipat, dar public, undeva pe la pta Universitatii ca sa se trezeasca odata Romania asta...
Unregistered

bleah!

Mesajde sohatzki » Mie Apr 23, 2003 10:06 pm

ai omis multe formatii.. si ai pus si mai multe in plus, care n-au ce cauta la categoria asta; de ex: ocs??? parazitii?!!!! :confused: ...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Apr 23, 2003 10:45 pm

Taxi-formatie proasta,Vita de Vie,Vama veche?:eek:
Gosh,cine naiba a facut sondaju` si de ce naiba l`a facut cand nu stie nici sa aleaga dintre cei mai prosti?
In fine parerea mea e ca manelistii sunt cei mai naspa...in plus s`a dus si curentul manelelor...Vali Vijelie,ACM-;B
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde sohatzki » Mie Apr 23, 2003 10:54 pm

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Am votat Vali Vijelie. Urasc manelele!

who doesn't??????:o
sohatzki
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 12:21 am

Initial trimis de DeathQueen
in plus s`a dus si curentul manelelor...Vali Vijelie,ACM-;B

Crezi? Nu scapam noi asa greu de ei... Nu stii ca tiganii au noua vieti ca pisicile?
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Joi Apr 24, 2003 1:04 am

mmm ar fi fost mai simplu sa faceti sondaju astfel...
muzica romaneasca e nasoala... da sau nu...
Unregistered

!

Mesajde sohatzki » Vin Apr 25, 2003 12:20 am

era sa uit: un thread de pe forumul asta mi-a adus aminte de doua trupe romanesti ce au locuri fruntase in intrecerea pentru cea mai penibila trupa: akcent si tnt... nu sunt cei 7 printii si printesele regatului naspetilor??:con:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Apr 25, 2003 1:46 am

Crezi? Nu scapam noi asa greu de ei... Nu stii ca tiganii au noua vieti ca pisicile?

Da,cred k s-au cam dus pe apa Sambetei....:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde Ayrton » Vin Apr 25, 2003 10:34 am

[
Vroiam sa vad cum reactioneaza Senna ala... Atat...

Am inteles ca iti plac... pot sa respect asta... Mie nu, nici cat negru sub unghie! Pentru mine sunt cei mai afoni! Poti sa respecti si opinia mea? Daca nu asta e, eu oricum nu mi-o schimb nici daca imi oferi bilete in primul rand vreun concert de-al lor... :no:

PS: Sa nu te obosesti sa-mi zici ca nu inteleg eu geniul ce razbate din creatiile lui Teodorescu, ca nu am cum: nu pot sa-l ascult nici 5 secunde - are cea mai naspa voce din lume!;B
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist

Mesajde vamaveke » Vin Apr 25, 2003 12:51 pm

Ce draq v-ati gasit sa propuneti formatii rock la categoria "cea mai proasta formatie .ro" ????????? Am mai aruncat cate o privire prin forumul asta si am ramas socat. zicea unu' ca Vama Veche nu stie sa faca muzica! Bai oamenilor, reveniti pe Pamant! Inainte sa ziceti ceva de formatii precum Vama Veche, Iris, Omul cu Sobolani, & others like that mergeti fratilor la un concert de-al lor. Si apoi sa vorbim despre cine stie muzica si cine nu, ok? Formatiile astea pe care le-am enumerat mai sus sunt printre putinele din Romania care canta 100 % live. A fost vreunul la concertul AM SA MA INTORC BARBAT? Va spun eu ca merita.

PS> Daca vreti sa purtati discutii inteligente cu oameni care nu se preteaza la kestii slabe [vezi topicul lui SA MOARA], intrati [macar de curiozitate] pe forumul de pe vamaveche.ro

pa./
De dupa gard, uitandu-se la el,
scancea o curva ce-l iubise......
vamaveke
Junior Member

ok!

Mesajde ovi » Dum Aug 31, 2003 10:28 pm

SUNTETI CEI MAI TARI CAND MERGETI PE LA ARAD SI AVETI CONCERT DEDICATI O MELODIE SURORI MELE (dela ovi din BARCELONA pt.ADI CAMENITA) ciau si numai bine...
ovi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma