sa si le bage-n gaoaza!!!asta nu inseamna ca le merita!!!!muzica inseamna mai mult de atit!!!Initial trimis de Adryana
nu inteleg de ce ai inclus 3SE si Animal X.vierme,soparla si hiena au luat premiile MTV.iar 3SE au castigat acum 2 ani la Mamaia.in fine.si ar fi fost bine sa putem vota mai multe trupe/artisti odata.asa trebuie sa intru de nu stiu cate ori si sa votez pe cine cred ca mai este afon / afoana.
Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Moderator: anjin-san
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
- Unregistered
Initial trimis de Bortzianu'
Hi hi hi !!!
..tocmai am vazut un clip cu PASARIN ..la o prezentare de moda, cand isi calca pe rochie si ramane in ku rullles goolesss!!!
TARE TARE TARE... cam lasat fundulet '
Bortzianu, te rog zi-mi ca ai clipul ala in format electronic... vreau neparat sa vad si eu faza asta.. please? :A
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
Bortzianu, te rog zi-mi ca ai clipul ala in format electronic... vreau neparat sa vad si eu faza asta.. please? :A
Pai are 16 mb ..

-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Draga
Daca vrei neaparat sa vezi filmuletul cu pasarin, trimite-mi o adresa de mail pe mesaj personal si ti-l trimit eu (are 808 KB).
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Mi-am format si eu o parere recent (adica s-a cristalizat recent ca de fapt se tot forma de mult): AndrEA, fratilor!
Bine, stiu ca mai sunt si altii penibili prin muzica romaneasca si pe masura ce o sa mi cristalizeze parerile si asupra lor, o sa ii trec aici.
Motivul pentru care o votez pe AndrEA? pai fata n-are voce, cu look-ul a cam zbarcit-o (nu atrage atentia prin nimic deosebit, ceea ce nu e deloc bine pentru un artist), si nu-mi place mie de ea, na! :p
Mai am una: Daniela Gyorfi. Precizare, in lumina ultimelor stiri (de care a mai pomenit si Bortzianu pe un alt thread): strict ca artista.
N-am inghitit-o inca de la inceput, de cand a aparut, pe asa-zisa "bomba sexy" DG - macar Anna Lesko / Cristiana Raduta au ce arata la capitolul asta, dar DG nu stiu cum face, ca orice ar incerca, tot nu reuseste sa arate bine (vezi noii muschiuleti de pe abdomen - foarte reliefati, e-adevarat, dar n-o ajuta cu nimic, ca am vaga senzatie ca nu prea si-a lucrat si restul corpului. Si alegerea unor pantaloni cu talie atat de joasa incat mai aveau putin si cadeau de pe ea = very bad choice. )
Parerea mea. :t
Bine, stiu ca mai sunt si altii penibili prin muzica romaneasca si pe masura ce o sa mi cristalizeze parerile si asupra lor, o sa ii trec aici.

Motivul pentru care o votez pe AndrEA? pai fata n-are voce, cu look-ul a cam zbarcit-o (nu atrage atentia prin nimic deosebit, ceea ce nu e deloc bine pentru un artist), si nu-mi place mie de ea, na! :p
Mai am una: Daniela Gyorfi. Precizare, in lumina ultimelor stiri (de care a mai pomenit si Bortzianu pe un alt thread): strict ca artista.
N-am inghitit-o inca de la inceput, de cand a aparut, pe asa-zisa "bomba sexy" DG - macar Anna Lesko / Cristiana Raduta au ce arata la capitolul asta, dar DG nu stiu cum face, ca orice ar incerca, tot nu reuseste sa arate bine (vezi noii muschiuleti de pe abdomen - foarte reliefati, e-adevarat, dar n-o ajuta cu nimic, ca am vaga senzatie ca nu prea si-a lucrat si restul corpului. Si alegerea unor pantaloni cu talie atat de joasa incat mai aveau putin si cadeau de pe ea = very bad choice. )
Parerea mea. :t
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Cele mai penibile si mai slabe trupe sunt Animal X, Taxi si Night Loosers, iar cei mai penibili si mai slabi artisti sunt Adrian Minune, Vali Vijelie si Narcisa Suciu.(ashtia-s cei mai cei...)
Cu sinceritate...i-as vota pe totzi
Cu sinceritate...i-as vota pe totzi

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Dupa vreo 5 saptamani de la deschidrea sondajului i clasament conduce Vali Vijelie cu 10 voturi, urmat indeaproape de andreea Balan cu 9 voturi, si, surpriza (pentru mine) Animal X cu 7 voturi.
Ce se intampla cu ACM, ca ma asteptam sa fie el pe primul loc?!?
Ce se intampla cu ACM, ca ma asteptam sa fie el pe primul loc?!?
-
Jos cu Andra!!!!!!
----Jos cu Andra!!!E o fitzoasa ,o fufa plina de talente in capul ala gol ,bun ca sa ploua in gat.E O MEDIOCRA!cU TOT CU VOCEA EI ATAT DE ''laudata''.este o BITCH.Initial trimis de ayrton
As mai fi adaugat, dar sondajul are doar 20 de optiuni.
Normal ca am pus nume mari, doar nu era sa pun o trupa formata din 3 vecini de bloc care au cantat la o serbarea a clasei a IX nustiucare. Nu avea relevanta!
Si de ce sa nu ramana la muzica? Nu e voie nici un subiect impotriva, ca gata, e aberatie? Nu sunt de acord. Nu iti place, nu votezi si nu scrii!
- Unregistered
Re: Jos cu Andra!!!!!!
Initial trimis de Unregistered
----Jos cu Andra!!!E o fitzoasa ,o fufa plina de talente in capul ala gol ,bun ca sa ploua in gat.E O MEDIOCRA!cU TOT CU VOCEA EI ATAT DE ''laudata''.este o BITCH.
Mai carmencita, n-ai mai scris o data chestia asta despre andra? O fi colega de clasa cu tine si ti-a luat admiratorii?
- Unregistered
Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Initial trimis de ayrton
M-am gandit sa fac si eu thread-ul asta...
Te-ai gandit prost...
Initial trimis de ayrton
Din punctul meu de vedere, cea mai rusinoasa si jenanta prestatie o are trupa de ratati condusa de dan teodorescu, adica taxi. O adunatura de afoni cu pretetentii de genii sau vedete...
Da mai Senna, ai dreptate, sunt niste ratati, afoni, pretentii de genii, etc... Cum draq mai indraznim sa-i comparam cu trupe ca Akcent sau A.S.I.A. sau orice trupa de house sau manele... Astia din urma fac muzica, nu gluma, ore in studio, repetitii, folosesc numai instrumente, si canta intotdeauna pe bune... Nu ca basitii aia de la Taxi care folosesc numai computere, scot melodii pe banda si fac playback...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Initial trimis de Portnoy
Nu ca basitii aia de la Taxi care folosesc numai computere, scot melodii pe banda si fac playback...
nu am intzeles ezact: itzi plac taxi?
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Initial trimis de neatza
nu am intzeles ezact: itzi plac taxi?
Hai mah neatzule, ce draq... Gandeste-te un pic... Ha? Acum te-ai prins? Bine... Sa vedem daca se prinde si Senna...

indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Hai mah [B]neatzule, ce draq... Gandeste-te un pic... Ha? Acum te-ai prins? Bine... Sa vedem daca se prinde si Senna...[/B]
bravos! sa-m faci tu mie una ca asta! nu ma ashteptam! ma loase cu palpitatzii shi-m crescuse tensiunea de a trebuit sa pun o lingura de zahar sub limba.
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Initial trimis de neatza
bravos! sa-m faci tu mie una ca asta! nu ma ashteptam! ma loase cu palpitatzii shi-m crescuse tensiunea de a trebuit sa pun o lingura de zahar sub limba.
....mai!!! Taxi e una din trupele ...care CANTA. si o fac din placere, cu placere... si pentru PUBLIC...adica : daca faci playback insemna ca vrei doar banii publicului ... si ca putin iti pasa de ei.
...asa ca luati-va de cei cu playback-ul... ca aia nu va respecta ... apreciati oamenii care se dedica voua ...
...bat pe rahat
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Initial trimis de Bortzianu'
....mai!!! Taxi e una din trupele ...care CANTA. si o fac din placere, cu placere... si pentru PUBLIC...adica : daca faci playback insemna ca vrei doar banii publicului ... si ca putin iti pasa de ei.
...asa ca luati-va de cei cu playback-ul... ca aia nu va respecta ... apreciati oamenii care se dedica voua ...
...bat pe rahat
Bafta!
Bai Bortziene, eu intind capcane pentru unii si pica altii in ele? Ce draq? Imi strici toata treaba aici... Nu mai are voie omul sa glumeasca? Acum trebuie sa recunosc, sa spun ca de fapt faceam misto, ca de fapt IMI PLAC TAXI, pana nu-mi sar altii in cap...Sunt niste adevarati, i-am vazut de atatea ori in concert, si cantau pe bune, intr-un cuvant profesionisti... Vroiam sa vad cum reactioneaza Senna ala... Atat... OK? S-a lamurit?

neatza, promit sa nu mai fac de-astea, nu vreau sa te am pe constiinta... Ma ierti? :cry:
indescifrabil
-
de ce nu se pot bifa toate??
Ar trebui bifat tot ce e acolo, dar forumul nu permite... Pt cine are dubii, sa mearga la un concert sustinut de o trupa adevarata din West si dupa aia sa compare. E diferenta de la cer la pamint, practic aceste trupe de la noi nici nu ar conta intr-un top absolut, ele mai exista aici doar din motive comerciale. Se pun alaturi niste fete cit mai dezbracate, niste baieti cit mai potenti sau cu simpatie la fetite de scoala generala si gata trupa!! Hai va rog, faceti un loc de scuipat, dar public, undeva pe la pta Universitatii ca sa se trezeasca odata Romania asta...
- Unregistered
Taxi-formatie proasta,Vita de Vie,Vama veche?:eek:
Gosh,cine naiba a facut sondaju` si de ce naiba l`a facut cand nu stie nici sa aleaga dintre cei mai prosti?
In fine parerea mea e ca manelistii sunt cei mai naspa...in plus s`a dus si curentul manelelor...Vali Vijelie,ACM-;B
Gosh,cine naiba a facut sondaju` si de ce naiba l`a facut cand nu stie nici sa aleaga dintre cei mai prosti?
In fine parerea mea e ca manelistii sunt cei mai naspa...in plus s`a dus si curentul manelelor...Vali Vijelie,ACM-;B
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
- Unregistered
!
era sa uit: un thread de pe forumul asta mi-a adus aminte de doua trupe romanesti ce au locuri fruntase in intrecerea pentru cea mai penibila trupa: akcent si tnt... nu sunt cei 7 printii si printesele regatului naspetilor??:con:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Crezi? Nu scapam noi asa greu de ei... Nu stii ca tiganii au noua vieti ca pisicile?
Da,cred k s-au cam dus pe apa Sambetei....:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
[
Am inteles ca iti plac... pot sa respect asta... Mie nu, nici cat negru sub unghie! Pentru mine sunt cei mai afoni! Poti sa respecti si opinia mea? Daca nu asta e, eu oricum nu mi-o schimb nici daca imi oferi bilete in primul rand vreun concert de-al lor... :no:
PS: Sa nu te obosesti sa-mi zici ca nu inteleg eu geniul ce razbate din creatiile lui Teodorescu, ca nu am cum: nu pot sa-l ascult nici 5 secunde - are cea mai naspa voce din lume!;B
Vroiam sa vad cum reactioneaza Senna ala... Atat...
Am inteles ca iti plac... pot sa respect asta... Mie nu, nici cat negru sub unghie! Pentru mine sunt cei mai afoni! Poti sa respecti si opinia mea? Daca nu asta e, eu oricum nu mi-o schimb nici daca imi oferi bilete in primul rand vreun concert de-al lor... :no:
PS: Sa nu te obosesti sa-mi zici ca nu inteleg eu geniul ce razbate din creatiile lui Teodorescu, ca nu am cum: nu pot sa-l ascult nici 5 secunde - are cea mai naspa voce din lume!;B
***D I N A M O!!!***
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai slaba, penibila trupa/artist
Ce draq v-ati gasit sa propuneti formatii rock la categoria "cea mai proasta formatie .ro" ????????? Am mai aruncat cate o privire prin forumul asta si am ramas socat. zicea unu' ca Vama Veche nu stie sa faca muzica! Bai oamenilor, reveniti pe Pamant! Inainte sa ziceti ceva de formatii precum Vama Veche, Iris, Omul cu Sobolani, & others like that mergeti fratilor la un concert de-al lor. Si apoi sa vorbim despre cine stie muzica si cine nu, ok? Formatiile astea pe care le-am enumerat mai sus sunt printre putinele din Romania care canta 100 % live. A fost vreunul la concertul AM SA MA INTORC BARBAT? Va spun eu ca merita.
PS> Daca vreti sa purtati discutii inteligente cu oameni care nu se preteaza la kestii slabe [vezi topicul lui SA MOARA], intrati [macar de curiozitate] pe forumul de pe vamaveche.ro
pa./
PS> Daca vreti sa purtati discutii inteligente cu oameni care nu se preteaza la kestii slabe [vezi topicul lui SA MOARA], intrati [macar de curiozitate] pe forumul de pe vamaveche.ro
pa./
De dupa gard, uitandu-se la el,
scancea o curva ce-l iubise......
scancea o curva ce-l iubise......
- vamaveke
- Junior Member
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma