Initial trimis de jane doe
Sunteti pro sau contra? ati trecut prin asta deja? cunoasteti persoane care au fost puse in situatii dificile?(in sensul mai sus referit) ETC...
Nu sint nici pro ,nici contra,dar in situatii neplacute,mergem la avort.Adik am trecut printr-o astfel de situatie neplacuta,dupa inca una si mai neplacuta,desi nu am folosit niciodata prezervativul si nici anticonceptionale,nu am ramas insarcinata cu partenerul de viata de pina atunci,dar ghinionul a venit chiar in momentul cind nu te asteptai... a fost deajuns doar o singura penetrare,asta dupa un viol neplacut,care sa ma indemne sa cunosc ce inseamna acela un avort.
Desi inainte de a ma casatori am fost impreuna cu viitorul meu sot un an de zile nu am avut nefericirea de a ramine insarcinata si nici nu am folosit nici o metoda de contraceptie(pilule ,prezervativ sau ceva in genul asta) ci mai exact, pe cea a calendarului.(asta ca sa nu fie o casnicie de mila,ca vezi a ramas romanca insarcinata si sa o iau si eu de nevasta).
Dar acum de cind am primul copil,nu as vrea sa risc si sa ''calc'' strimb,se zice ca femeia dupa ce naste primul copil ,ramine mult mai repede insarcinata decit inainte de a face ''bebe'',asa ca am trecut la metoda spiralei(sterilet intravaginal-parca asa se traduce in romaneste) si ''merge'' fara probleme,ori de cite ori mi se pune ''pata''

,asta ca sa fie si feeling dar si safety
Iar despre cine are dreptul sa spuna unei femei daca sa retina acel bebe sau nu,asta doar femeia o poate decide si nu doar pentru ca ea il ''poarta'' 9 luni,ci si din simplu fapt ca si-l doreste chiar daca partenerul,sotul nu e de acord,se poate creste si fara pensie alimentara sau fara numele de tata,nu vad de ce pe unii ii deranjeaza daca o femeie retine sarcina sau merge la un avort,e decizia ei si apoi a partenerului,pentru ca vorbim de schimbarile care se petrec in corpul femeii si nu a barbatului,femeia este cea care se ingrijeste de copil dupa si nu numai,femeia este cea care creste copilul ,femeia este cea care este alaturi de copil o viata intreaga si nu barbatul,ce face el?da doar bani si un nume prapadit pe acolo si mai vrea sa i-a si decizii in locul femeii.Iar in cazul in care femeia ramine insarcinata si relatie nu e clasificata cu vreun act sau chiar cu un act,cind s-a ''culcat'' cu acea femeie stia ce riscuri pot fi dupa o ''noapte'' de placere alaturi de o ''pizda'',asa ca nu o mai faceti pe ''vitejii'' voi ''fetzi-frumosi calare pe un cal alb'' si ginditi-va ca voi sinteti cei care ar trebui sa va ingrijoreze daca femeia ramine insarcinata sau nu ,sau daca va tine sarcina sau nu,din cite stiu, baietii au platit intotdeauna dupa un astfel de ''ghinion'',sa nu-mi spuneti ca nu e asa(drept dovada uitati-va in jurul vostru si spuneti-mi citi nu sau casatorit doar din cauza ca prietena lor a ramas insarcinata,adik de ''nevoie'')